یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: مصرف مناسب و درحد تعادل میوه گیلاس به افراد مبتلا به دیابت و ورم مفاصل توصیه میشود، زیرا نشاسته کمی دارد و قند آن برای افراد دیابتی زیان بار نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخورداری کارشناس تغذیه در خصوص فواید میوه گیلاس گفت: گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است و بدین ترتیب روند پیری را به تاخیر میاندازد.
وی با بیان این مطلب که فلاوینوئیدهای موجود درگیلاس از ایجاد هرگونه آسیب توسط رادیکالهای ازاد جلوگیری میکنند افزود: همچنین احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد.
این کارشناس تغذیه متذکرشد: این میوه چربی کم و فیبر و ویتامین سی زیادی دارد و برای تصفیه خون درسیستم گوارشی بسیار مفید است.
وی توصیه کرد: مصرف مناسب و درحد تعادل این میوه به افراد مبتلا به دیابت وورم مفاصل توصیه میشود، زیرا نشاسته کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیان بار نیست.
برخورداری ادامه داد: گیلاس همچنین مسکن اعصاب بوده، ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز میکند و جوشانده دم گیلاس برای دفع سنگهای مثانه و تمیز کردن مجاری ادراری مفید است.
میوه ى خشک شده آن کمى قابض است.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید