مدیر کل دامپزشکی استان یزد با اعلام این خبر گفت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مصرف انواع مواد غذایی خصوصا فراورده های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می یابد و بازار عرضه و تقاضا رونق به خصوصی پیدا می کند، لذا به منظور اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده به مردم و حفظ سلامت شهروندان در این ماه، نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود. به همین منظور 12 اکیپ ثابت و 14 اکیپ سیار در دو شیفت عملیاتی از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب ساماندهی شده اند تا با گشت زنی در سطح مراکز تولید تا عرضه استان اقدام به بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی نمایند.
دکتر علی اکبر حدادزاده با اشاره به قرار گرفتن رمضان امسال در اوج گرمای تابستان تصریح کرد: در فصل تابستان به خصوص در مناطق گرمسیر، سرعت فساد پذیری مواد غذایی از جمله فراورده های خام دامی به میزان قابل توجهی افزایش می یابد لذا حفظ کامل زنجیره سرد و رعایت دقیق نکات بهداشتی در این فصل اهمیت بیشتری پیدا می کند.
این مقام مسئول کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های نگهداری و بسته بندی مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی را از جمله موارد تحت پوشش نظارت های دامپزشکی دانست و خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هر یک از این مراکز مراتب را به صورت حضوری و یا تلفنی به شبکه دامپزشکی شهرستان محل اقامت خود اطلاع دهند تا برخورد لازم با متخلفین صورت پذیرد.