استاندار یزد در دیدار با مسئولین نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: روحانیون وقتی از منظر صداقت ، سلامت و پاکی الگو شدند طبیعی است که هر جا حضور داشته باشند موجب تقویت روحیه ، سلامت کار ، انگیزه بالا ، رفع قصورها ، شدت عمل در کارها ، پختگی کار و کارامدی بیشتر می شوند و این نقطه قوت است.
به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، " سید محمد میرمحمدی" در دیدار با مسئولین نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان که صبح یکشنبه 8 تیرماه در سالن زنده یاد حمیدیا برگزار شد، حلول ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، ماه خودسازی و دوری از گناه ، ماه پاکی از آلودگی ها و ماه ورود به ضیافت الهی را گرامی داشت.
وی سپس ضمن تشکر از ارائه گزارش جامع "حجت الاسلام سلطانی" مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و "سجادی پور" ریاست سازمان جهاد کشاورزی، ابراز خشنودی نمود که توجه به رعایت ضوابط انسانی و احکام اسلامی روز به روز در کشورگسترده تر شود .
استاندار یزد، بحث حاکمیت اسلام به معنی و مفهوم کامل را دارای ابعاد بسیار گسترده ای دانست که دارای زیرمجموعه های متنوع، مختلف و ایده ها و عقاید متفاوت است و خاطر نشان نمود : طبیعی است که نوع برخورد با هر یک از این موارد باید بسیار سنجیده ، حساب شده ، پخته و هدایت کننده باشد.
عالی ترین مقام اجرایی استان سپس با اشاره به موضوع واگذاری زمین در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی خاطر نشان ساخت: از ابتدای انقلاب با توجه به مجموعه شرایط حاکم، قانون واگذاری اراضی تصویب و ظرف دو سال چندین بار اصلاح شد و نهایتا در قالب آیین نامه اجرایی به تصویب شورای انقلاب رسید و مبنای عمل قرار گرفت و بر این اساس بسیاری از کسانیکه زمینی نداشتند و یا زمینهای خود را رها کرده بودند و معطل مانده بود، مشمول این قانون شدند که البته این موضوع با سیاستهای آن زمان در بخش کشاورزی مطابقت داشت و خورده مالکی را ترویج می نمود ولی در شرایط اقتصادی امروز که نیازمند فعالیت کشاورزی در زمینهایی با قطعات بزرگتر هستیم این سیاست قطعاً پاسخگو نخواهد بود چرا که یکی از مشکلات بخش کشاورزی مباحث مربوط به خورده مالکی است و با توجه به قانون ارث به طور دائم تقسیمات بیشتری روی زمین های کشاورزی انجام شده و به قطعات کوچکتر تبدیل می شود که علیرغم قانون جلوگیری از خورد شدن اراضی کشاورزی، باز هم شاهد مشکلات متعدد در این خصوص هستیم.
وی افزود: به همه این مشکلات، باید بحث گسترش محدوده های شهری و قرار گرفتن زمینهای کشاورزی در این محدوده را نیز اضافه نمود که همه این موارد در مجموع مشکلات و مسائل پیرامون زمینهای کشاورزی در کشور است.
میرمحمدی سپس در ادامه، رعایت ذبح شرعی در کشتارگاه ها را قدم مثبتی هم در ارتباط با داخل کشور و هم در ارتباط با گوشت مرغ و گوشت قرمز وارداتی دانست و افزود: این موضوع باعث اطمینان خاطر مصرف کنندگانی شد که گاه به دلایل شرعی از مصرف گوشتهای وارداتی خودداری می کردند.
استاندار یزد، تبلیغات دینی و رسیدگی به امور فرهنگی را کاری ضروری دانست و یکی از نقاط قوت سازمان جهاد کشاورزی را ، حضور نمایندگان ولی فقیه در این سازمان ذکر کرد که حضورشان از نظر روحی و روانی برای پرسنل بسیار موثر است.
وی افزود: البته عملکردها مهم است که اگر چشمگیر و شایسته باشد از نظر روحی قوت بالایی به پرسنل می بخشد چرا که روحانیون وقتی از منظر صداقت ، سلامت و پاکی الگو شدند طبیعی است که هر جا حضور داشته باشند موجب تقویت روحیه ، سلامت کار ، انگیزه بالا ، رفع قصورها ، شدت عمل در کارها ، پختگی کار و کارامدی بیشتر می شوند و این نقطه قوت است.
میرمحمدی سپس امر مهم در ارتباط با برنامه های فرهنگی را روحیه بخشی به پرسنل ذکر کرد و گفت: روحیه قوی باعث می شود که خستگی در کار بروز نکند اما اگر از نظر روحی روانی خمودگی ایجاد شود، افراد انگیزه ای برای کار ندارند و فکرشان هم مخدوش است و زایش فکری و خلاقیت لازم را نیزاز دست می دهند که البته خوشبختانه با حضور شما در سازمان جهاد کشاورزی استان این نقطه قوت برای پرسنل وجود دارد و اگر شاخص هایی که این حضور سبب شده جلوه های کار در این سازمان برجسته و نمایان تر شود را تعریف نموده و با سایر دستگاه ها قیاس نمایید تا مشخص شود دستگاه هایی که روحانیون در آن حضور داشته اند چه قدر جلو تراز دیگر سازمانهایی هستند که از وجود شما بی بهره اند، بسیار تاثیر گذارتر خواهد بود.
استاندار خاطر نشان نمود: باید ارزشهای حضور شما در عملکرد، سطح فرهنگ، اخلاق، رعایت قوانین و مقررات، سلامت، از خودگذشتگی پرسنل و پیشرفت آنها در هم افزایی سازمان مشاهده شود و اگر به نحوی این موارد با واحدهای دیگر مقایسه شود، این نقطه قوتی برای شماست.
میرمحمدی سپس آموزش را موضوعی اساسی برای همه ذکرکرد و ارزیابی آموزشهای ارائه شده و تاثیرات آن بر پرسنل و سازمان را مهم دانست و خواستارارائه گزارش در خصوص مرکز آموزشی ملاصدرای جهاد کشاورزی استان، جهت حل و فصل مشکلات این مرکز شد.
وی در ادامه، یکی از اصلی ترین مسائل نظام اسلامی و اصلی ترین فرهنگی که باید به آن مجهز شویم را فرهنگ قرانی دانست و تاکید کرد: فرهنگ قرآنی ما، همان فرهنگ انسانی است چرا که پیامبران برای زندگی انسانها فرستاده شده اند و در همه جامعه باید از فرهنگ قرانی برخوردار شد و این فرهنگ باید بیش از پیش در وجودها منعکس شود تا تاثیر گذار باشد، چرا که اگر کسی واجد فرهنگ قرانی شد، افراد مرتبط با او نیز با بداخلاقی و مشکل مواجه نخواهند شد و همه کسانیکه در طیف وجودی او قرار می گیرند از این انرژی مثبت بهره مند می شوند و این امر بسیار ارزشمند است که در حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی بحث فرهنگ قرانی دنبال می شود.
میرمحمدی سپس با اشاره به لزوم تاثیر گذاری برنامه های فرهنگی بر جامعه ، بر لزوم تنوع بخشی به این برنامه ها تاکید کرد و افزود: در زمینه اجرای برنامه های فرهنگی آنچه اهمیت دارد، میزان تاثیر گذاری این برنامه ها بر افراد و پرهیز از کارهای معمول و تکراری است و باید بررسی نمود که حضور افراد در این مجالس، تا چه حد در رفتار و اخلاقشان تفاوت ایجاد خواهد کرد و انها را به سمت مثبت هدایت می کند.
وی در پایان ابراز امیدواری نمود تا مسئولین نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان در انجام ماموریتهای خود موفق باشند و همچنین بتوانند از مسیر ارتباط با مقام معظم رهبری، در گره گشایی از برخی مشکلات و مسائل وزارت جهاد کشاورزی نیز نقش آفرینی نمایند.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید