گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان یزد، در این جلسه که با حضور مدیرکل، کارشناسان استان، جمعی از مربیان و صاحبنظران ادبی استان تشکیل شد، عباسعلی دانافر در خصوص سیاستهای تشکیل شوراهای متعدد در کانون استان یزد، عدالت را محور راهاندازی این شوراها عنوان و تصریح کرد: گسترهی این عدالت باید در دو عرصهی توزیع عادلانه در اجرای فعالیتهای کانون (42 فعالیت) و توزیع اجرای این خدمات به گروههای سنی مخاطبین کانون یعنی نونهالان، کودکان و نوجوانان باشد.
وی با بیان این که باید از حرکتهای تکبعدی در کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان بپرهیزیم، گفت: حرکتهای تکبعدی فعالیتهای اصلی را به فراموشی میسپارد. من معتقدم که در بعضی از عرصهها نظیر آفرینشهای ادبی باید بیشتر انرژی و وقت گذاشت و سرمایههای سختافزاری و نرمافزاری را به خدمت گرفت.
دانافر ادامه داد: باید توجه داشت که آفرینشهای ادبی کانون استان یزد، علاوه بر گذشتهای درخشان، در حال حاضر وضعیت بالقوهی مطلوبی با پتانسیل و نیروی انسانی توانمند دارد و ساختاری فراهم کنیم تا برای مربیان و اعضای ادبی زمینه تولید اثر فراهم شود. در واقع با نگاهی کاملا تخصصی و حرفهای، آثار ادبی را بررسی کنیم و برای تولید ارائه دهیم.
مدیرکل کانون استان یزد در این نشست، کسب موفقیت را در سه محور استعداد، تلاش و حمایت خلاصه کرد و خطاب به اعضای شورا گفت: بدون شک، استعدادهای ادبی اعضا و مربیان، سرمایهی موجود کانون استان است که تلاش برای بروز این استعداد در کنار چتر حمایتی مدیریت و شورای ادبی این سرمایهها به سرانجام خواهد رسید.
وی بر ضرورت نوشتن دستورالعمل و ایجاد تقسیم کار در شورای ادبی تاکید کرد و اظهار داشت: شورای هدفمند ادبی برای پیشبرد مطلوب برنامههای ادبی استان تشکیل گردید و براین اساس هرکدام از اعضا باید شرح وظایف خود در شورا را طبق دستورالعملی که مسؤول شورا تنظیم میکند، مدنظر داشته باشند.
در ادامه فاطمه احمدزاده، مسؤول این شورا و کارشناس ادبی استان یزد، دو موضوع مورد بحث جلسهی اول، راهکارهای برگزاری خلاقانهی مشاعره و پیشنهاد اجرای برنامهی ویژهی ادبی در شش ماههی دوم سال را مطرح کرد که مقرر شد، طرحهای مکتوب ادبی، تدوین شده و منسجم تا جلسهی دوم شورا توسط کارشناس ادبی استان پیگیری، دریافت و در دومین جلسهی شورا ادبی مطرح شود.
چگونگی بروز مطلوب توانمندیهای ادبی استان، خلاء حمایتی سازمانی و اداری از فعالیت ادبی، ایجاد حس بسیج ادبی در بین پرسنل آفرینش های ادبی، اجرای فعالیت های ادبی از کانال شورای ادبی استان، تقویت بیشتر قالبهای ادبی مانند داستان، برگزاری اردوی ادبی و پرورش مخاطب ادبی در کنار پرورش تولیدکنندهی اثر نیز از مباحثی بود که توسط اعضای شورا مطرح شد.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید