به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدعلی وحدت امروز در نشستی خبری با اشاره به پیشینه فعالیت دانشگاه امام جواد (ع) در یزد اظهار داشت: این دانشگاه در سال 1384 با حدود هشت دانشجو فعالیت خود را آغاز کرد و امروز دارای 2 هزار و 200 دانشجو در 17 رشته کارشناسی، 11 رشته کاردانی و چهار رشته کارشناسی ارشد است.
وی بیان کرد: در این دانشگاه رشتههایی تاسیس شده که تقاضامحور و مورد نیاز بازار کار باشد و تلاش شده تا کیفیت خدمات آموزشی در این دانشگاه در سطح عالی باشد زیرا هدف ما تربیت فارغالتحصیلانی است که خودشان کارآفرین باشند.
دکتر وحدت خاطرنشان کرد: کیفیت و کارآفرینی، دو مقولهای است که مورد تاکید دانشگاه امام جواد (ع) است و این موارد را با جدیت پیگیری میکنیم.
رئیس دانشگاه امام جواد (ع) یزد با اشاره به هزینههای تحصیل در این دانشگاه اظهار داشت: هزینه تحصیل در این دانشگاه نصف هزینه تحصیل در دانشگاه آزاد و یک سوم پردیسهای دولتی است، بیان کرد: به طور میانگین هزینه تحصیل در دانشگاه امام جواد (ع) یزد، حدود 500 هزار تومان در هر ترم است.
وی همچنین از ایجاد رشتههای جدید در مقاطع مختلف خبر داد و بیان کرد: امسال دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد شامل صنایع و بازرگانی با گرایش مدیریت مالی، سه رشته در مقطع کارشناسی شامل روانشناسی، گرافیک و مرمت و ترمیم بناهای تاریخی و رشته طراحی دوخت و لباس در مقطع کاردانی به کارشناسی مجوز راهاندازی دریافت کردهاند.
دکتر وحدت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاسیس شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه امام جواد (ع) اظهار داشت: دانشجویان این دانشگاه در این شرکتها به کسب مهارت مشغولند و این مهارتآموزیها به تامین شغل آنها در آینده کمک میکند.
وی ادامه داد: ارتباط ما با صنعت به صورت سیستماتیک برقرار شده و تفاهمنامهای نیز با اتاق صنعت، معدن و تجارت امضا شده است.
رئیس دانشگاه امام جواد (ع) یزد همچنین از امضای تفاهمنامه با پارک علم و فناوری یزد، قطب علمی اقتصاد دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگانی خبر داد و بیان کرد: این تفاهمنامهها به منظور پرورش دانشجویان و تقویت مهارتآموزی آنها به امضا رسیده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامههای تدوین شده برای دانشگاه امام جواد (ع) در چشمانداز آینده این دانشگاه اظهار داشت: برنامه کاملی برای این دانشگاه تدوین شده و تلاش ما تبدیل شدن به یک دانشگاه برجسته استانی و ملی و فعال بینالمللی است.
دکتر وحدت ادامه داد: دانشگاه امام جواد (ع) قرار نیست با دانشگاه صنعتی شریف یا دانشگاه تهران رقابت کند بلکه قرار است با دانشگاههای غیرانتفاعی رقابت کند.
وی، ارتقای کمی و کیفی خدمات آموزشی، تقویت مهارتهای مورد نیاز بازار کار، ارتقاء شاخص های فناوری و پژوهش و ... را از دیگر اهداف دانشگاه امام جواد (ع) برشمرد و افزود: ما معتقدیم حتی طرح این اهداف، برای ما تعهد ایجاد میکند.
محمد سپهر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام جواد (ع) نیز در این نشست با اشاره به تشکیل 16 تشکل دانشجویی در دانشگاه امام جواد (ع) اظهار داشت: برنامههای سازمان یافتهای توسط این تشکلها اجرا میشود و انجام این فعالیت ها پتانسیلها و استعدادهای دانشجویان را تقویت و شکوفا میکند.
مهندس سپهر عضو هیأت رئیسه دانشگاه همچنین با برشمردن برنامههای فرهنگی و آموزشی اجرا شده طی سال تحصیلی گذشته عنوان کرد: یکی از مهمترین برنامههای این دانشگاه، برگزاری مسابقات ملی معماری است که این برنامه امسال نیز با حضور 48 دانشگاه در آبان ماه برگزار خواهد شد.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید