موسس ویکی لیکس از سیاستهای دولت اوباما به شدت انتقاد کرد
شبکه یورونیوز گزارش داد : جولیان آسانژ، بنیانگذار پایگاه اینترنتی ویکیلیکس که از دو سال پیش در سفارت اکوادور در لندن پناه گرفته است، از دادستان کل آمریکا خواسته است تحقیقات قضایی مربوط به امنیت ملی ضد وی را متوقف کند یا استعفا دهد.
این شبکه تلویزیونی افزود، جولیان آسانژ ، تبعه استرالیا در نوزدهم ژوئن سال دو هزار و دوازده برای آن که از سوی دولت لندن به دولت سوئد تحویل داده نشود، به ساختمان سفارت اکوادور در لندن پناهنده شد. او در سوئد به تجاوز جنسی متهم شده است که خود این اتهام را انکار می کند.
او نگران است که برای تحقیقات به آمریکا فرستاده شود. روز گذشته وی در یک کنفرانس مطبوعاتی صوتی اعلام کرد، «با اریک هولدر، دادستان کل آمریکا تماس گرفتم تا از وی درخواست کنم فوراً تحقیق امنیت ملی جاری بر ضد ویکیلیکس را متوقف کند یا استعفا دهد.» کنفرانس خبری صوتی دیگری هم قرار است امروز عصر برگزار شود.
جولیان آسانژ روز گذشته توضیح داد که از سال دو هزار و سیزده نقش ویکیلیکس به محافظت از ادوارد اسنودن در قالب کمک های قضایی توسعه یافته است. ویکیلیکس پایگاهی اینترنتی است که با انتشار حدود هفتصد هزار سند محرمانه آمریکا را به لرزه درآورد.
موسس سایت افشاگری ویکی لیکس از سیاستهای دولت اوباما به شدت انتقاد کرد.
جولیان آسانژ در پیامی صوتی از سفارت اکوادور در انگلیس گفت من از اریک هولدر وزیر دادگستری آمریکا و دادستان کل این کشور می خواهم هر چه زودتر تحقیقات امنیت ملی علیه ویکی لیکس را متوقف کند یا اینکه از سمت خود استعفا دهد. اکنون وضع ادوارد اسنودن طوری است که چند ماه است در روسیه پناهنده شده است. ما معتقدیم اگر او درخواست تمدید پناهندگی خود را بدهد روسیه آن را رد نمی کند اما انتظار داریم کشورهای دیگر نیز پا پیش بگذارند و به او کمک کنند.
وی افزود: آقای اوباما شما باید دقت داشته باشی پس از دو دوره ریاست جمهوری چه میراثی بر جا خواهی گذاشت. به نظر من این میراث در تضاد با ویژگی های شما به عنوان استاد سابق قانون اساسی است زیرا شما با کارهایی که انجام داده اید قانون اساسی آمریکا را نقض کرده اید. شما فهرست افرادی را که برخی از آنها آمریکایی هستند، برای قتل های بدون محاکمه فراهم کرده اید. شما به عنوان رئیس جمهور، برنامه گسترده جاسوسی از مردم آمریکا و دیگر کشورهای جهان را دنبال کرده اید و بیش از همه رؤسای جمهوری قبلی علیه روزنامه نگاران و منافع آنها تحقیق و اقدام کرده اید.
موسس سایت افشاگری ویکی لیکس در پایان گفت: هم اکنون نگرانی بزرگ من جاسوسی دولت انگلیس از کسانی است که به ملاقات من می آیند.
موسس ویکی لیکس در خرداد 91 ازسفارت اکوادور درخواست پناهندگی کرد
آسانژ به مدت یک سال و نیم است که در لندن در حبس خانگی قرار دارد و مجاز به ترک محدوده ای تعیین شده از سوی دادگاه نیست.
جولیان آسانژ مدیر وب سایت جنجالی ویکی لیکس به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شد.
به گزارش عصر ایران در پی صدور حکم دیوان عالی انگلیس مبنی بر ضرورت اجرای حکم استرداد آسانژ به سوئد ، مدیر وب سایت جنجالی ویکی لیکس به سفارت اکوادور در لندن رفته و از این کشور درخواست اعطای پناهندگی کرد.
این خبر را ریکاردو پاتینو وزیر امور خارجه اکوادور تایید کرده است.
دو سال پیش هنگامی که جولیان آسانژ به واسطه انتشار دهها هزار سند محرمانه دولتی آمریکا در فشار سیاسی زیادی بود و از احتمال ترور خود به دست عوامل سیا ابراز نگرانی می کرد اکوادور به همراه جمع دیگری از کشورهای آمریکای لاتین اعلام کردند که حاضرند به آسانژ پناهندگی اعطا کنند.
آسانژ به مدت یک سال و نیم است که در لندن در حبس خانگی قرار دارد و مجاز به ترک محدوده ای تعیین شده از سوی دادگاه نیست اما همزمان با نهایی شدن پرونده استرداد وی به سوئد برای رسیدگی به اتهام تجاوز جنسی به دو زن سوئدی ، وی به سفارت اکوادور پناه برده است.
5 قاضی از 7 قاضی دیوان عالی بریتانیا به ضرورت اجرای حکم استردادآسانژ به سوئد رای داده اند.
آسانژ یک روزنامه نگار 41 ساله استرالیایی است که نام او از 3 سال پیش و همزمان با افشای دهها هزار سند محرمانه دولتی آمریکا در وب سایت ویکی لیکس بر سر زبان ها افتاد. وی سردبیر سایت ویکی لیکس است.
همزمان با انتشار اسناد محرمانه دولتی آمریکا در ویکی لیکس پرونده ای مبنی بر تجاوز جنسی آسانژ به دو زن در سوئد به جریان افتاد . آسانژ این اتهام را رد کرده و آن را سیاسی دانسته است.
اکوادور در مردادماه 91 به موسس ویکیلیکس پناهندگی سیاسی داد
دولت اکوادور اعلام کرد که به جولین آسانژ، موسس سایت افشاگر ویکیلیکس پناهندگی سیاسی میدهد.
وزیر امور خارجه اکوادور در نشستی خبری با اعلام اعطای پناهندگی به آقای آسانژ، بریتانیا را متهم کرد که دست به "تهدید علنی" برای ورود به سفارت این کشور در لندن زده است.
طرفداران آقای آسانژ که در برابر سفارت جمع شدهاند، با شنیدن خبر اعطای پناهندگی سیاسی به جولین آسانژ به ابراز شادمانی پرداختهاند.
ریکاردو پاتینو ابراز امیدواری کرد که دولت بریتانیا اجازه خروج آقای آسانژ را بدهد. او گفت این ترس و نگرانی وجود دارد که حقوق انسانی آقای آسانژ در صورت استرداد، نقض شود.
وزیر امور خارجه اکوادور گفت که این خطر وجود دارد که آقای آسانژ ممکن است پس از تحویل به سوئد، به آمریکا مسترد شود.
تهدید دولت بریتانیا برای ورود به سفارت این کشور در لندن برای بازداشت آقای آسانژ موجب افزایش تنش ها شده است.
بریتانیا گفته است که می تواند به پلیس این کشور این اختیار را بدهد تا وارد سفارت اکوادور در لندن شود و آقای آسانژ را بازداشت کند.
آقای آسانژ چندی پیش به سفارت اکوادور در لندن پناه برد تا مانع از روند استرداد خود به سوئد شود.
اکوادور تهدید بریتانیا برای ورود به سفارت این کشور را محکوم کرده و آن را نقض شرم آور توافقنامه دیپلماتیک بین المللی خوانده است.
وزیر امور خارجه اکوادور گفت هراس آقای آسانژ از این که تحت آزار و اذیت سیاسی قرار گیرد، به حق است.
او گفت اکوادور به "سنت" و "رسم" خود مبنی بر مراقبت از افراد ضعیف و آسیب پذیر وفادار است.
آیا پناه بردن به سفارت کشور خارجی قانونی است یا نه؟
قرارداد ۱۹۶۱ وین درباره روابط سیاسی به سنتی صحه گذاشت که از قرنها پیش مرسوم بوده است.
طبق این قرارداد، پلیس محلی و نیروهای امنیتی نمیتوانند وارد اماکن دیپلماتیک شوند مگر آن که اجازه سفیر را داشته باشند. کشورها عموما به این کنوانسیون پایبند هستند و شرط اساسی برای برقراری روابط دیپلماتیک به شمار میرود.
آقای پاتینو ابراز امیدواری کرده که دوستی اکوادور و بریتانیا همچنان پابرجا بماند.
دولت بریتانیا اعلام کرده که اگر اکوادور به جولین آسانژ، پناهندگی سیاسی بدهد، اجازه خروج امن او از کشور را نخواهد داد.
دادستانی سوئد از مدت ها پیش خواهان آن بوده که بریتانیا، جولین آسانژ را در ارتباط با شکایتی در مورد تجاوز و تعرض جنسی در اختیار آن کشور قرار دهد.
آقای آسانژ همواره اتهامات وارده به خود را رد کرده و طرح این ادعاها را به انگیزه های سیاسی ربط داده است.
هواداران آقای آسانژ نگران آن هستند که پس از استرداد او به سوئد، این کشور موسس ویکیلیکس را در اختیار آمریکا قرار دهد.
وزارت امور خارجه بریتانیا گفته است که برای انجام "تعهد حقوقی" خود برای استرداد جولین آسانژ، می تواندشناسایی ساختمان سفارت اکوادور در لندن به عنوان یک مکان دیپلماتیک را پس بگیرد.
در یادداشت رسمی این وزارتخانه به دولت اکوادور، بریتانیا از این که طبق گزارش رسانهها، این کشور در حال تصمیم گیری برای اعطای پناهندگی به آقای آسانژ است، ابراز شگفتی کرده بود.
در ماه ژوئن و پس از این که آقای آسانژ به سفارت اکوادور پناه برد، وزارت امور خارجه بریتانیا گفته بود چون آقای آسانژ در سفارت اکوادور به سر می برد، به همین جهت "در قلمرو دیپلماتیک و از دسترس پلیس خارج است."
ویکیلیکس تا کنون چند صد هزار نسخه اسناد محرمانه دولت آمریکا را به خصوص در زمینه روابط خارجی و دیدگاههای مقامات این کشور در مورد مسایل مختلف بین المللی منتشر کرده است.
انتشار این اسناد و مدارک موجب خشم و سرافکندگی دولت آمریکا شد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از وزیر امور خارجه اکوادور گفته است که آقای آسانژ به رافائل کوررا، رئیس جمهوری این کشور نامه نوشته و گفته است که مورد آزار قرار گرفته است.
اکوادور گفته است که در حال بررسی این درخواست است.
از سوی دیگر، وزارت امور خارجه بریتانیا گفته است که چون آقای آسانژ هم اکنون در سفارت اکوادور است، "در قلمرو دیپلماتیک و از دسترس پلیس خارج است."
در ماه گذشته میلادی نیز چن چوانگ چنگ، ناراضی نابینای چینی پس از فرار از حبس خانگی به سفارت آمریکا در پکن پناه برد و پس از حدود یک هفته از آنجا خارج شد.
مقام های چین آمریکا را به قانون شکنی متهم کرده و گفتند که آمریکا باید عذرخواهی کند.
واقعیت این است که پناه بردن به سفارتخانه ها در کشورهای مختلف سابقه ای طولانی دارد. اما آیا پذیرفتن فردی که به سفارتخانه یک کشور پناه می آورد، قانونی است یا غیرقانونی؟
وزارت امور خارجه اکوادور دو سال پیش به آقای آسانژ پیشنهاد تابعیت اکوادوری داده بود، هرچند بعدا رئیس جمهور این کشور این پیشنهاد را پس گرفت
قرارداد ۱۹۶۱ وین درباره روابط دیپلماتیک، با وضع "قانون مصونیت"، سنتی را که قرن ها پا برجا بود، مدون کرد.
بر اساس این قرارداد، پلیس محلی و مقامات امنیتی اجازه ورود به سفارتخانه ها را ندارند، مگر اینکه اجازه صریح شخص سفیر را داشته باشند. این قانون حتی اگر سفارتخانه همچنان جزو سرزمین کشور میزبان به شمار بیاید، هم همچنان به قوت خود باقی است.
این قرارداد به طور گسترده، به عنوان یک اصل از پیش پذیرفته در روابط دیپلماتیک، شناخته و رعایت می شود.
کالین واربریک، متخصص حقوق بین المللی و استاد افتخاری در دانشگاه بیرمنگام می گوید: "سفارتخانه ها محدوده هایی دارای امتیاز ویژه اند. مقام های محلی حق ورود به سفارتخانه ها را ندارند."
به گفته او "قوانین حقوق بشر در قالب کنوانسیون اروپایی حقوق بشر - و در آمریکا، میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی- یک سطح محافظ مضاعف را فراهم می کند."
این قوانین بدان معناست که سفارتخانه موظف است که بررسی کند و ببیند که آیا اگر فرد پناهجو به مقامات محلی تحویل داده شود، با خطر واقعی کشته یا مجروح شدن رو به رو می شود یا نه. و اگر پاسخ این سوال مثبت باشد، در این صورت اگر فرد را تحویل بدهند، مسئولیت خواهد داشت.
اینکه جولین آسانژ یا چن چوانگ چنگ چگونه موفق به ورود به سفارتخانه مورد نظر خود شده اند، مشخص نیست.
در مورد چن چوانگ چنگ، به گفته واربریک، او یا با پای خودش وارد سفارت آمریکا در پکن شده بوده یا دیپلمات های آمریکایی او را مخفیانه از وسط نیروهای امنیتی چینی مستقر در خیابان، رد کرده و به داخل سفارت برده بودند. آقای واربریک می گوید اگر چن چوانگ چنگ از قانون گریخته باشد و به صورت قاچاقی وارد سفارت شده باشد، در این صورت دیپلمات های آمریکایی به دلیل شکستن قانون چین مجرم به شمار می آیند.
او تاکید می کند که دیپلمات ها موظف اند قانون کشور میزبان را رعایت کنند، هر چند که مصونیت قضایی داشته باشند.
پاول ویتوی، که بیش از ۳۰ سال دیپلمات بریتانیایی بوده و اکنون مدیر دفتر لندن "دیپلمات های مستقل" است، می گوید: "سفارتخانه ها می خواهند در سریع ترین زمان ممکن، از دست فرد پناهنده خلاص شوند تا بتوانند کار عادی خود را پی بگیرند."
او می گوید: "این گونه موارد، ممکن است هفته ها، ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد. معمولا هیچ سفارتخانه ای به استقبال چنین مواردی نمی رود."
از نمونه های قدیمی تر پناهندگی به سفارتخانه ها، می توان به ماجرای فانگ لیزی، فیزیکدان، ستاره شناس و منتقد چینی اشاره کرد که در سال ۱۹۸۹ به سفارت آمریکا در پکن پناه برد، درست وقتی که مقامات چینی سرکوب معترضان تیانانمن را شروع کرده بودند.
راز "ویكـی لیكـس"
خبرنامه دانشجویان ایران- یكی از ابعاد جنگ نرم و عملیات روانی این است كه شما قادر باشید اعتماد عمومی را در عرصههایی جلب كنید تا در زمان لازم بتوانید با پارهای القائات و با نشر اخبار و گزارشات غیرواقعی، منویات سیاسی خودتان را پیاده كنید.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نمونه این رفتار را در 11 سپتامبر مشاهده کردیم که دولت آمریکا با استفاده از بمب خبری این واقعه توانست با نقاب مظلوم نمایی تهاجم گسترده ای را علیه افغانستان و عراق به بهانه مبارزه تروریسم و تسلیحات ضد بشری به راه بیاندازد. اما روزهای اخیر انفجاری در بانک اطلاعاتی آمریکایی ها رخ داده که در صدر اکثر اخبار رسانه های جهان قرار گرفته است.“ویکی لیکس“ را بدون شک از اخبار و رسانه های داخلی شنیده ایم، اما به راستی ویکی لیکس چیست؟ آنچه در ادامه می آید چکیده ای از محتویات در دسترس این بنگاه اطلاعاتی است.
ویكی لیكس چیست؟
ویكیلیكس یك ”مؤسسه غیرانتفاعی رسانهای“ است كه در سال 1386ش با راهاندازی یك ”وب سایت“ شروع به فعالیت كرده است. این سایت از همان آغاز فعالیت اعلام كرد كه آمادگی دارد هر مدركی را با ذكر یا بدون ذكر منبع ارائه دهنده مدرک، روی سایت بگذارد. البته این سایت برای جلب توجه عمومی و در واقع بی طرف بودن خودن به نقض حقوق بشر در عراق و افغانستان پرداخت.فیلم معروفی که در فروردین ماه 89 به صورت گسترده منتشر شد و در آن افراد غیرنظامی و از جمله چند روزنامهنگار توسط نظامیان آمریکایی مورد هدف قرار گرفته و كشته شدند؛ نشانه ای بر صداقت این سایت بود که اندک اندک قصد داشت تا اذهان عمومی جهان را تحت تأثیر قرار دهد.گفته شد كه ویكیلیكس در 28 ماه نوامبر سالجاری هم 251 هزار سند از مكاتبات دیپلماتیك 274 سفارتخانه و كنسولگری آمریكا با وزارت خارجه این كشور در نقاط مختلف دنیا كه حداقل 15000 مورد آن دارای ”طبقهبندی محرمانه“ است را منتشر خواهد كرد كه تاكنون تنها 700 سند آن منتشر گردیده است.
روزنامه دیلی تلگراف در در گزارشی نوشت: ”برادلی مانینگ“ سرباز جوان و 23 ساله ارتش آمریکا فردی است که اطلاعات و اسناد محرمانه را در اختیار سایت ویکی لیکس قرار داد.این سرباز جوان بسیار باهوش است و مهارت خاصی در استفاده از رایانه دارد. وی چند سال پیش از شهرت یافتن سایت face book ، یکی از طراحان این
سایت بین المللی بوده است.
اما ابهام در همین ابتدای امر بر جریان این سایت سایه می افکند که چگونه افسری جوان به این اسناد دسترسی دارد حال آنکه خود این فرد به شرطی از طراحان فیس بوک بوده که از سدهای اطلاعاتی سیا و پنتاگون عبور کرده باشد.
نحوه انتشار اسناد به صورت عجیب!
نحوه انتشار اسناد ویکی لیکس بدینگونه بود كه اسناد ابتدایی در سایت یاد شده آمد ولی اسناد موج دوم و سوم ابتدا در پنج روزنامه معتبر واشنگتن پست، نیویورك تایمز، گاردین، لوموند وال پائیس متعلق به 4 كشور غربی - آمریكا، انگلیس، فرانسه و اسپانیا درج گردید.گفته میشود این روزنامهها انبوه اسناد تحویل داده شده توسط مسئولین ویكیلیكس را گزینش و سپس منتشر كردهاند پس از آن دو پایگاه خبری فرعی ویكیلیكس در اروپا و آمریكا همان اسناد منتشره در 5 روزنامه یاد شده را باز نشر دادهاند.
آمریکایی ها باز هم بی گناه هستند!
موج اول انتشار اسناد ویکی لیکس گرچه آمریکایی ها را مورد تهاجم قرار می داد اما شواهد مبین آن است که این موج تنها برای ایجاد شوک و جلب مخاطب بوده که به زودی نیز فروکش کرده است. پیام مجموعه اسناد ویکی لیکس این است که مردم عراق توسط نیروهای امنیتی عراق شکنجه شده اند و تنها گناه آمریکایی ها این است که آنها شاهد ماجرا بوده و سکوت کرده اند.
هدف ویکی لیکس ایران است!
به نظر می آید بعد از آنکه راهبردهایی همچون حمله نظامی به ایران و فتنه نتوانستند خواسته آمریکا را عملی کنند این بمب و انفجار اطلاعاتی هدفی جز حمله به ایران ندارد و به ویژه تأسیسات هسته ای ایران را مورد هدف قرار گرفته است.
بررسی آمار فراوانی کلمات به کار رفته در اسناد منتشر شده از سوی ویکیلیکس نشان میدهد که این اسناد بیش از هر چیزی متوجه ‘ایران’ بوده و کلمه ‘ایران’ بیشترین آمار فراوانی را در این اسناد دارد.جالب آنکه پیش از این ”جولیان آسانگ“ بنیانگذار پایگاه اینترنتی ”ویکیلیکس“ در گفتوگو با نشریه ”تایم“ با اذعان به پیروی از نظرات بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیمصهیونیستی گفته بود که با انتشار این اسناد قصد دارد تا تغییراتی را در سیاستهای خاورمیانه و به خصوص در رابطه با ایران بوجود آورد.
.البته تا کنون اسناد زیادی در خصوص ایران منتشر نشده است اما حقیقت آن است که دو امر روابط بین المللی ایران در منطقه و نیز انرژی هسته ای نقطه هدف ایران است.
البته اسناد ویكیلیكس درباره ایران نیز در هالهای از ابهام قرار دارد. از یك طرف هنوز هیچكس نمیداند كه چند درصد اسناد به ایران مربوط است؟ چند درصد از اسناد مربوط به ایران منتشر شدهاند؟ چند درصد از این اسناد به ضرر ایران است؟ چند درصد از اسنادی كه علیه ایران است ماهیت امنیتی دارند؟ البته در این بین بازداشت ”جولیان آسانگ“ موسس ویکی لیکس ابهامی تازه در خصوص این موسسه ایجاد کرده که غرب که ادعای آزادی بیان دارد چرا در برابر ویکی لیکس موضع بازداشت گرفته است.
هدف از انتشار اسناد ویكیلیكس چیست؟
اما علت و احتمال جمعآوری و انتشار این اطلاعات و اسناد به شرح ذیل است:یك ماجراجویی شخصی یا رسانهای؛ فروش آن به 5 روزنامه معتبر و در واقع ”تجارت اطلاعات“؛ نشر این اطلاعات محصول فضای غیرقابل كنترل كامپیوتر و اینترنت؛ نارضایتی افراد در درون سیستم اجرایی ایالات متحده؛ فضای رقابت دو حزب جمهوریخواه و دمكرات؛ فروپاشی درونی آمریكا؛ لابی صهیونیستی آمریكا دنبال ایجاد فضایی است تا چهرههای موثر داخل آمریكا و بیرون آن به این جریان تمكین بیشتری داشته باشند؛ رقبای خارجی آمریکا ...
تنها نكته تازهای كه در اسناد جدید منتشر شده به چشم میخورد این است كه بسیار ماهرانه، نام جمهوری اسلامی ایران در برابر نگاه افكار عمومی جامعه جهانی نهاده میشود.
ویكی لیكس به صورت حرفهای سعی داشته ایراداتی كه رهبری آمریكا به جمهوری اسلامی ایران میگیرد را درست جلوه دهد و خواست جنگطلبان آمریكایی و اسرائیل كه خواستار جنگ با ایران هستند به حق بداند؛ موضوعی كه بیشتر ثابت میكند كه ویكی لیكس نمیتواند مستقل باشد و پشت پرده دستهایی در كار است و باید منافع كسانی تامین شود.
ویكی لیكس میداند كه اسناد كه منتشر كرده قبلا هم به وسیله محافلی در آمریكا، انگلیس و اسرائیل مطرح شده است و ایران هم قبلا این ادعا را گوشهای از جنگ روانی دشمنان خود اعلام كرده است، پس انتشار دوباره آن چه موضوعی را اثبات میكند؟
ویكی لیكس سعی كرده عامل پشت پردهای كه سبب كشته شدن جوانان آمریكایی است را ایران معرفی كند. البته مخالفت پنتاگون با انتشار این اسناد و اعتراض به این كار سبب میشود كه اسناد، واقعی جلوه كنند، یعنی همان كاری كه نیویورك تایمز به نمایندگی از سوی بسیاری از رسانهها، در عرصه بینالمللی انجام میدهد.اینك باید آن پرسش قدیمی را مطرح ساخت كه اینها ”به سود كیست؟“؛ به سود جنگطلبان در واشنگتن یا اسرائیل؟
اما نکته آخر
اطلاعاتی که ”ویکی لیکس“ تاکنون در مورد ایران منتشر کرده است، دقیقا منطبق بر جهت گیریهای تبلیغاتی آمریکا علیه ایران و تأیید کننده خط مشی و گفتمان ضد ایرانی رسانه های غربی است.
در اسفندماه 92 افشای رابطه خصوصی وکیل موسس سایت ویکیلیکس با جرج کلونی خبر ساز شده بود
تصاویر منتشر شده از دیدار "جورج کلونی" بازیگر آمریکایی با "علم الدین" وکیل بریتانیایی لبنانی الاصل که وکالت "جولیان اسانج" موسس سایت ویکیلیکس را بر عهده دارد، بار دیگر توجه رسانهها را به سمت خود جلب کرد.
به گزارش سرویس بین الملل سیتنا به نقل از العربیه، بار دیگر جورج کلونی بازیگر آمریکایی با دختری لبنانی دیده شد که پیشتر به همراه او در رستورانی در لندن شام خورده بود.
پس از آن دیدار در لندن، رسانهها از رابطه خصوصی میان آنها نوشتند، اما کلونی، وجود هرگونه رابطه را نفی کرد و از چهار ماه پیش، چیزی دیگر در این باره، گفته یا نوشته نشد.
روز چهارشنبه مشخص شد، بازیگر آمریکایی، بار دیگر به همراه امل رمزی علم الدین در یک مراسم خاص در کاخ سفید، دیده شده است.
علم الدین، بریتانیایی لبنانی الاصل است. او وکالت جولیان اسانج موسس سایت ویکیلیکس را بر عهده دارد. اسانج از نیمه سال ۲۰۱۲ در سفارت اوکوادور در پایتخت بریتانیا به سر میبرد تا از دیپورت به سوئد در امان باشد. امل رمزی علم الدین پیشتر مشاور کوفی عنان دبیرکل سابق سازمان ملل متحد بود.
امل به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسوی، مسلط است. از تصاویر به نظر میرسد که او حول و حوش آغاز سی سالگی است. او دختر بارعه علم الدین، روزنامه نگار روزنامه الحیات است که از کارشناسان قانون بین الملل و حقوق بشر به شمار میآید.
علم الدین هنگامی توجهها را بیشتر به خود جلب کرد که اکتبر گذشته، شام را به همراه جورج کلونی ۵۲ ساله خورد. این شام بیش از ۴ ساعت طول کشید.
در آذرماه 89
كاریكاتور جنجالی اتهام جنسی به موسس ویكی لیكس! +كاریكاتور
کاریکاتور جنجالی اتهام جنسی به موسس ویکی لیکس ، جولیان آسانژ که نمایانگر سیاسی بودن آن است.