به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "مجيد جواديان زاده" روز سه شنبه در جلسه اي كه با حضور مددكاران نيروي انتظامي به مناسبت روز مددكار برگزار شد، اظهار داشت: رويكرد اجتماعي نيروي انتظامي در چند سال اخير، اين نيرو را به عنوان نيروي اجتماعي مطرح كرده است.
وي برخورد و پيشگيري را دو وظيفه اصلي نيروي انتظامي در خصوص عدم وقوع جرم عنوان كرد و با يادآوري پيوستگي اين دو مقوله، گفت: اگر مقابله باشد و پيشگيري نشود، دوباره جرم توليد و اتفاق مي افتد و اگر پيشگيري انجام شود و برخورد صورت نگيرد هر لحظه در معرض خطر قرار داريم و منجر به هنجار خواهد شد.
جواديان زاده ادامه داد: بهترين روش ارتباط ظريف و دقيق اين موارد است كه در اين خصوص نيروي انتظامي نقش مهمي را ايفا مي كند.
وي در ادامه گفت: فردي كه دچار جرم شده از دو ديدگاه بايد مورد دقت نظر قرار گيرد، يكي بعد فردي جرم و دوم زمينه هاي اجتماعي جرم.
اين مقام مسئول خواستار تلاش مددكاران در زمينه دوام ارتباط فرد مجرم با جامعه شد و بيان كرد: وابستگي و تعلقات اجتماعي يكي از علل كاهش جرم در جامعه است.
وي يكي از رويكردهاي دفتر امور اجتماعي و فرهنگي را ادغام اجتماعي دانست و خاطر نشان كرد: تعهد بويژه تعهدات اجتماعي فرد را پايبند جامعه مي كند.
جواديان زاده در بخش ديگري از سخنان خود شناخت جامعه توسط مددكاران را يكي ملزومات اين حرفه بيان كرد و افزود: تشويق مددكاران به مخاطبان خود در خصوص مهارت آموزي و ارتقا اعتقادات افراد مي تواند از ديگر وظايف اين قشر تاثيرگذار باشد.
وي در پايان يكي از عوامل دور افتادن برخي از افراد مجرم از جامعه را نداشتن ادبيات جامعه پسند دانست و خواستار تلاش مددكاران در راستاي تغيير اين نوع گويش شد.
در ابتداي اين جلسه معاون اجتماعي فرماندهي نيروي انتظامي استان به ارائه مسائلي در خصوص مددكاران پرداخت.