مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ایام نوروز، کنترل و نظارت بهداشتی بر واحدهای مذکور در سراسر استان یزد تشدید می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ایام نوروز، کنترل و نظارت بهداشتی بر واحدهای مذکور در سراسر استان یزد تشدید می شود.
دکتر علی اکبر حدادزاده اذعان داشت: در این ایام با توجه به حجم بالای عرضه فراورده های خام دامی و خرید توسط همشهریان و مسافران نوروزی نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود به همین دلیل و با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی همه ساله اکیپ های ثابت و سیار نظارتی در مرکز استان و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها ساماندهی شده و در تمام مدت تعطیلات نوروزی حتی در خارج از ساعات اداری و ایام تعطیل اقدام به بازرسی از مراکز مورد نظر می نمایند.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: علاوه بر نظارت توسط اکیپ های ویژه دامپزشکی در سطح شهرستان ها در این ایام، گشت های مشترکی نیز با همکاری دیگر نهادهای ذی صلاح از جمله تعزیرات، مرکز بهداشت شهرستان و... به اجرا در می آید تا بر کیفیت بازرسی ها افزوده شود.
وی در پاسخ به این سوال که دقیقا چه مراکزی مشمول طرح مذکور می شوند توضیح داد: مراکز مذکور طیف وسیعی از اصناف شامل: کشتارگاه ها، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراورده های خام دامی می شود.
دکتر حداد زاده در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذا و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروز باشیم.