زمان : 18 Esfand 1392 - 22:44
شناسه : 84905
بازدید : 2611
81 درصد جرائم اينترنتي در کرمان، مالي است 81 درصد جرائم اينترنتي در کرمان، مالي است

رئيس پليس فتا کرمان گفت: 81 درصد جرائم اينترنتي در کرمان، مالي و برداشت‌هاي غيرمجاز و بقيه مربوط به مسائل اخلاقي است.

 سرهنگ کامبيز اسماعيلي در نشست عمومي شوراي شهر کرمان با اشاره به فعاليت گسترده حوزه اينترنت در دنيا اظهارکرد: امروز جنگ نرم دشمن عليه ايران به مرحله ورود به تلفن‌هاي همراه، مسنجرها و امکانات نرم افزاري آنان رسيده است.
رئيس پليس فتا کرمان با بيان اينکه 90درصد مردم با اينترنت سروکار دارند گفت: از يک سو اينترنت در صرفه جويي وقت افراد و سهولت در دسترسي به خدمات مورد نظر اهميت دارد و از سوي ديگر نداشتن اطلاعات و آگاهي والدين از اينترنت، سبب ايجاد خطرات زيادي براي خانواده‌ها مي‌شود.
سرهنگ اسماعيلي يکي از حوزه‌هايي را که به شدت در بحث‌هاي اينترنتي دچار آسيب است سيستم بانکي عنوان و تصريح کرد: با توجه به اينکه مامور آي‌تي و فناوري بانک، مامور امنيت اطلاعات بانک نيز محسوب مي‌شود، همين مسئله مي‌تواند صدماتي به بدنه سيستم بزند.
وي با اشاره به فعاليت پنج مرکز پليس فتا در شهرستان‌هاي استان خبر داد و با اشاره به اينکه متاسفانه کمترين توجه امنيتي به کامپيوتر و تلفن همراه فرزندان در خانواده‌ها مي‌شود، اظهارداشت : يکي از شيوه‌هاي اعمال مجرمانه، وجود زمينه‌هايي چون مسنجرهاي تلفن همراه در دست نوجوان است.
رئيس پليس فتا کرمان با اشاره به استفاده برخی کاربران از  شبکه‌هاي اجتماعي درايران گفت: برخي شبکه‌ها با اهداف خاص و براي فريب و تخريب افکار، جاسوسي و اشاعه امور ضد اخلاقي به وجود آمده‌اند.
سرهنگ اسماعيلي افزود: رشد غيرمجاز کافي نت‌ها و نبود نظارت بر اين مراکز سبب ايجاد خطراتي براي حوزه مسائل خانوادگي و امنيتي خانواده‌ها شده است، به گونه‌اي که از يک کيس کامپيوتر موجود در يکي از کافي‌نت‌هاي سطح شهر 80درصد اطلاعات اطلاعات شخصي مردم کشف شده که نشان از بي‌اطلاعي شهروندان از فعاليت‌هاي مجازي است.
رئيس پليس فتا کرمان با بيان اينکه در پرونده هوش سياه که چندي پيش متهم پرونده دستگير شد، هوش و ذکاوت فردي دخيل بوده، گفت: متهم پرونده جواني بود که با استفاده از يک بدافزار و فرستادن آن به سيستم‌هاي شخصي افراد وايجاد حساب واسط، مبلغ 70ميليون تومان کلاهبرداري کرده بود که تنها راه حذف اين بدافزار و رفع آلودگي از هفت هزار سيستمي که وي براي آنها بدافزار را ارسال کرده بود، از بين بردن آن در سيستم عامل مبدا بود.
سرهنگ اسماعيلي 81درصد جرائم اينترنتي دراستان را مالي و بقيه را برداشت‌هاي غيرمجاز اينترنتي  و .. عنوان کرد.
وي بر لزوم توجه شوراي شهر کرمان به استفاده از ابزارهاي اجتماعي نظير انجمن‌هاي خانواده و معلمان، تبليغات شهري و تبليغات صداوسيما براي آگاه‌سازي خانواده‌ها از خطر فضاي مجازي تاکيد کرد.
سرهنگ اسماعيلي خاطرنشان کرد: برخي نرم افزارهاي چت سبب شده که اطلاعات شخصي از روي گوشي تلفن همراه افراد به سرقت رفته و زمينه سوءاستفاده از اين گوشي‌ها با بدافزارهاي خاصي انجام شود که بايد والدين نسبت به مسئله استفاده فرزندان خود از اينترنت جدي‌تر وارد عمل شوند.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان