با اشاره به برگزاری دومین جشنواره شتر سواری کشور در کویر حلوان طبس اظهارکرد: از دوران کهن مسلمانان به مسابقات اسبدوانی و شتردوانی و تیراندازی و امثال اینها خیلی علاقه نشان میدهند، زیرا اسلام تمرین کارهایی را که دانستن و مهارت در آنها برای سربازان ضرورت دارد سنت کرده است.
وی که در جشنواره ملی شترسواری در کویر حلوان طبس شرکت کرده بود به حضور رسول اکرم(ص) در اینگونه مسابقات اشاره کرد و گفت: در فضای فعلی جامعه این حرکت برای مردم نو و سرگرم کننده است و بهترین تشویق مسلمانان بهویژه جوانان برای یاد گرفتن فنون مورد تاکید اسلام است.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی از هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی خراسان جنوبی، اداره ورزش و جوانان، فرمانداری و بخشداری مرکزی شهرستان طبس تشکر کرد و افزود: در حال حاضر که کویر بکر و زیبای طبس افتخار میزبانی دومین جشنواره مسابقات شترسواری کشور را دارد، باید به جاذبه های گردشگری منطقه نیز توجه ویژه شود و زیبایی های کویر نیز به تصویر درآید.
عبدالله زاده اینگونه برنامه های را برای تقویت روحیه نشاط پاک و جذب گردشگر بسیار مهم دانست و تاکید کرد: مسئولان استان خراسان جنوبی و شهرستان طبس باید از این ظرفیت عظیم بهترین استفاده را ببرند و برای ایجاد یک منطقه گردشگری وسیع پای کار بیایند.
وی به نعمت وجود آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) در طبس اشاره کرد و گفت: وجود این امامزاده لازم التعظیم و ظرفیت های والای آن، وجود باغ تاریخی گلشن، آثار و ابنیه کهن، روستاهایی با طبیعت بسیار زیبا نهفته در دل کویر، باغ های مرکبات و نخل در کنار شالی و گل های سردسیری همه جمیع دلایل ظرفیت بالی منطقه برای جذب گردشگر است.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان همچنین از شهردار و شورای اسلامی شهر طبس خواست تا بستر حضور سرمایه گذار را در منطقه فراهم کنند و در زیبایی مبلمان شهری طبس، این بهشت کویر ایران و میقات الرضای کشور همچنان مصمم و پویا باشند.
عبد الله زاده از احیای ورزشهای سنتی و مناطق گردشگری استان خراسان جنوبی و شهرستان طبس تقدیر کرد و گفت: همه مصمم هستیم که با جذب سرمایه گذار و نیز تقویت صنعت توریسم در شهرستان وسیع طبس، از ظرفیت ها و پتانسیل موجود منطقه بهترین استفاده را ببریم و می طلبد که در این راه مجموعه معادن زغالسنگ پروده طبس نیز مثل همیشه پای کار باشد.
دومین جشنواره شترسواری کشوری در روزهای پنجشنبه و جمعه هشتم و نهم اسفند 1392 با حضور شترسوارانی از سراسر کشور در شهرستان طبس برگزار شد که برپایی نمایشگاه صنایع دستی و نمایشگاه ادوات قدیمی شترداری و شترسواری، و اجرای ورزشهای بومی با لباس محلی در روستاهای حلوان، پیستان و پیرحاجات طبس نیز از حاشیههای این مسابقه بود.