خانمي در زاهدان که مشخصات عابر بانک و رمز دوم خود را به صورت شفاهي براي صاحب يک کافي نت خوانده بود، پس از مدتي با حساب خالي مواجه شد.
،خانمي با در دست داشتن مرجوعه قضايي به اداره مبارزه با جرايم سايبري پليس فتا سيستان وبلوچستان مراجعه و بيان داشت: چندي پيش متوجه شدم که از حساب بانکيم مبالغي به صورت خريد شارژ تلفن همراه کسرشده است.
اين گزارش حاکي است،پس از تشکيل مقدماتي پرونده و انجام بررسي هاي فني و مهندسي کارآگاهان پليس فتا ، مشخص شد که شارژ هاي خريداري شده بر روي خطوط ايرانسل و همراه اول فعال شده که تعدادي از شماره هاي همراه به رويت شاکيه رسيد ولي او هيچکدام از شماره ها را شناسايي نکرد.
لذا تحقيقات فني کارآگاهان اين پليس از افراد استفاده کننده از شارژها انجام شد و در تحقيقات ميداني انجام شده زني شناسايي و به پليس فتا احضار شد.
متهم پس از مشاهده ادله پليس اعتراف کرد: زماني که برا ي ثبت نام و انتخاب واحد يکي از نزديکانم به کافي نت رفته بودم متوجه شدم که شاکيه در حال گفتن مشخصات بانکي خود به صاحب کافي نت است بنابراين اقدام به يادداشت مشخصات و رمز دوم عابر بانک شاکيه کردم و سپس براي خريد شارژ از خطوط متعدد استفاده مي کردم.
سرهنگ دوم کارآگاه حسيني پور رئيس پليس فتاي استان سيستان وبلوچستان در اين خصوص يادآور شد:رمز عبور و کارت عابر بانک ها مانند قفل و کليد گاو صندوق هستند و در صورتي که آن را در اختيار ديگران قرار دهيد مانند اين است که کليد درب منزل يا گاوصندوق خود را در اختيار ديگران قرار داده ايد و يا سارقان را به منزل خود دعوت نموده ايد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید