ریچارد نفیو، عضو جدید تیم مذاکره کننده آمریکایی در نشست گروه ۱+۵ و ایران در اتریش است که از ژانویه سال ۲۰۱۳ به عنوان معاون ارشد هماهنگ کننده سیاستهای تحریم آمریکا در وزارت خارجه این کشور مشغول به کار بوده است.
وی از ماه می ۲۰۱۱ تا ژانویه ۲۰۱۳ با سمت رئیس شورای امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید مشغول به فعالیت بوده است. نفیو پیش از آن نیز در وزارت خارجه آمریکا سمت مسئول امور خارجی این وزارتخانه را بر عهده داشته است.
وی فارغ التحصیل رشته مطالعات سیاست های امنیتی از دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا است. نفیو مدرک کارشناسی ارشد خود را در سال ۲۰۰۴ از این دانشگاه اخذ کرد. یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان نیز تأیید کرد که اعضای تیم آمریکایی در نشست گروه ۱+۵ تغییر کرده است و واشنگتن لیست اسامی جدیدی از جمله نفیو را ارائه کرده است.
«ماری هارف» یکی از اعضای جدید تیم آمریکایی حاضر در وین است. هارف هماکنون قائم مقام "جین ساکی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا است اما پیش از آن سابقه عهدهداری پست سخنگوی سازمان اطلاعات مرکزی (سیآیای) را نیز داشته است.
وی در طول دوران کاری خود سابقه عضویت در کارگروهی را دارد که مسئول طراحی استراتژی رسانهای سیآیای و چگونگی تعامل و پاسخگویی با درخواست رسانههای مختلف از این سازمان بود. طی مدت فعالیت هارف در سیآیای، از جمله وظایف اصلی وی همراهی با مقامات ارشد این سازمان در نشستهای عمومی، هماهنگی مصاحبهها و برنامهریزی نشستهای رسانهای سیا بود.
وی پیش از آن نیز (طی سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۸) به عنوان تحلیلگر مسائل خاورمیانه در ستاد مرکزی سیا، مشغول به کار بود. هارف در این پست مسئول تهیه و تدوین نهایی گزارشها و برآوردهای اطلاعاتی و امنیتی شامل گزارشهای امنیتی ارسالی روزانه به رئیس جمهوری آمریکا در مورد اولویتهای اساسی سیاست خارجی و تعیین و تشخیص تهدیدات و فرصتهای پیش روی ایالات متحده و زمینههای آن ها بود.
هارف همچنین مسئول انجام ارزیابیهای عمیق از رهبران خارجی، و ارائه آن به مقامات آمریکایی پیش از دیدارهای دوجانبه و چندجانبه با طرفهای خارجی بود.
لازم به ذکر است وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته روابط خارجی از دانشگاه ویرجینیا است. پایان نامه وی در این مقطع بر موضوع پایداری و ثبات رژیم عربستان سعودی متمرکز بود. هارف همچنین مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم سیاسی از دانشگاه ایندیانا دریافت کرده است. در دوره کارشناسی نیز حوزه مطالعات وی بر روسیه و کشورهای اروپای شرقی و همچنین پژوهشهای یهودی متمرکز بود.