به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ، در این جلسه مدیر کل آموزش و پرورش با اشاره به ویژگی های خاص استان به لحاظ مهاجر پذیری و پراکندگی جمعیت ، اظهار داشت : مهاجرت از سایر نقاط کشور به استان یزد ، وجود اتباع خارجی و پراکندگی جمعیت ، نهضت سوادآموزی را با دشواری مواجه ساخته است .
" احمد شیرزاد " ، وجود افراد بی سواد زیر 50 سال را زیبنده ی استان ندانست و از اعلام آمادگی همه حوزه های آموزش و پرورش برای مبارزه با بی سوادی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تلاش و برنامه ریزی ، شاهد ارتقای کیفیت کار بوده و بار دیگر صدرنشینی خود را در کشور به لحاظ مبارزه با بی سوادی به دست آوریم .
معاون سوادآموزی استان نیز با اعلام احیاء مجدد گروه بهبود کیفیت سوادآموزی گفت : قطعاً بهره گیری از ایده های صاحب نظران گروه بهبود کیفیت که فعالیت های مفید و مرتبط با این حوزه داشته اند می تواند ما را در پیشبرد اهداف ، یاری دهد .
" مرآت امین الرعایا " با اعلام تأمین نیروی مورد نیاز نهضت سوادآموزی از بخش خصوصی ، دارالقرآن ها ، مراکز غیرانتفاعی و سایر مراکز دارای مجوز افزود : مبلغ حق التدریس آموزشیاران نسبت به گذشته افزایش داشته و این مبلغ از محل اعتبارات این حوزه قابل پرداخت خواهد بود .
" عليرضا مصباح فر " معاون پژوهش و برنامه ریزی ،اقدام در جهت اصلاح سیستم سناد را بهترین کار برای شناسایی کامل اولیا بی سواد دانست و با توجه به فضای ایجاد شده در استان از مدیران مدارس خواست تا اطلاعات گزینه سواد اولیا دانش آموزان را اصلاح و بروز نمایند .
" محمد حسن رادمنش " معاون آموزش ابتدایی ، در خصوص انسداد بی سوادی در استان ، به کارهای انجام شده تاکنون اشاره و آمادگی این معاونت را برای شناسایی تارکین تحصیل و اقدام در جهت تحت پوشش بردن آنان را از اولویت کاری حوزه معاونت آموزش ابتدایی دانست.
تأمین بودجه جهت باسوادی اتباع از محل اعتبارات دفتر اتباع خارجی ، اختصاص سرباز معلم برای آموزشیاری نهضت ، اخذ مدرک تحصیلی والدین دانش آموز و ضبط در پرونده آنان ،تبلیغ بیشتر جشنواره تولید کتب و محتوای آموزشی بزرگسالان ، همخوانی کتب درسی نهضت سوادآموزی با فرهنگ هر منطقه ، پرداخت حق الزحمه به کودکان محروم از تحصیل که اقدام به باسواد شدن کنند ، از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود .
***
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید