مهندس جبار ملکی گفت: بر اساس ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی اقدام به فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد.
کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی شهرستان یزد در ادامه اظهار داشت: هر گونه قطعه بندی، فیله کردن باید در واحدهای مجاز بسته بندی که دارای پروانه بهداشتی بهره بردای از دامپزشکی می باشد و زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد. باید توجه داشت که بسته بندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراورده های خام دامی نیست بلکه بسته بندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل: کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس ، نوع محموله و تاریخ تولید و انقضاء باشد.
وی در پایان از مردم خواست از خرید گوشت قطعه بندی شده و فیله مرغ به صورت فله و یا با بسته بندی بدون برچسب یا با برچسب غیر استاندارد خودداری نمایند و شنیسل و جوجه کباب زعفرانی را در منزل و یا از واحدهای دارای پروانه بهداشت تهیه نمایند.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید