معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد كه در جمع اعضاي شوراي اطلاع رساني استان سخن مي گفت با اشاره به اينكه فرآيند اطلاع رساني بدون نقد ناقص است، افزود: اين شورا بايد گسترش فرهنگ نقادي و ايجاد فضاي نقد را از رسالتهاي مسلم خود بداند.
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "محمد علي طالبي" روز دوشنبه در اولين جلسه شوراي اطلاع رساني استان در دولت تدبير و اميد، تاكيد كرد: نه تنها خود را قائل به نقدپذيري مي دانم، بلكه از نقدهاي سازنده كه توسط اصحاب رسانه و ديگر افراد دلسوز نسبت به ديگر مديران در جهت بهبود وضعيت مسائل مختلف طرح مي شود، حمايت مي كنم.
رييس شوراي اطلاع رساني استان نقد را موجب اصلاح امور دانست و افزود: بقدري به گسترش نقد سازنده اعتقاد دارم كه اگر مديراني باشند كه نتوانند نقدها را تحمل كنند، به جد به آنان تذكر داده مي شود و همه مديران بايد تلاش كنند تا جامعه به سمت و سوي ايجاد و گسترش فضاي نقد حركت كند.
وي تاكيد كرد: وقتي از نقد سخن مي گوييم فقط منظورمان نقادي از طرف اصحاب رسانه نيست بلكه بايد كاري كنيم كه يك جامعه نقاد داشته باشيم و دانش آموز، دانشجو، كارگر، كارمند و ديگر اقشار جامعه بتوانند در يك فضاي سالم و معقول به نقد جامعه بپردازند و موجبات اصلاح امور را فراهم سازند.
طالبي جايگاه شوراي اطلاع رساني استان را مهم توصيف كرد و افزود: بايد اين جايگاه ارتقا يابد و براي ارتقا جايگاه شوراي اطلاع رساني بايد ضمن حضور فعال و موثر و برگزاري منظم جلسات شورا، حتما راهبردهاي مشخص داشته باشيم و برنامه هاي مرتبط با آن راهبردها را مد نظر قرار دهيم.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار با اشاره به ظرفيت هاي اطلاع رساني موجود در استان، گفت: بايد طوري رفتار كنيم كه جريان اطلاع رساني در استان به يك جريان روان تبديل شود و بعبارتي ساز و كارهاي آن را فراهم كنيم تا به راحتي اين اطلاع رساني از سوي مراجع مختلف صورت گيرد.
وي با تاكيد بر استفاده از تمام ظرفيت هاي استان گفت: نه تنها ابزارهاي موجود مثل صدا و سيما، فرهنگ و ارشاد اسلامي و روابط عمومي هاي استان بايد فعال تر شوند، بلكه اين شورا وظيفه دارد بخش غيردولتي را در امر اطلاع رساني فعال نمايد.
طالبي حمايت از بخش غير دولتي در امر اطلاع رساني را ضروري دانست و افزود: بايد فضا را به گونه اي آماده كنيم كه بخش غير دولتي با علاقه پا به عرصه اطلاع رساني بگذارد.
وي با اشاره به اينكه برخي از مراجع اطلاع رساني در گذشته مورد بي توجهي و كم مهري قرار گرفته اند، افزود: وب سايت هاي خبري و حتي وبلاگهايي هستند كه در عرصه اطلاع رساني فعاليت دارند ولي در گذشته مورد بي توجهي واقع شده اند و اين شورا وظيفه دارد فعاليت آنها را در چارچوب قانون تسهيل كند و احساس ديده شدن و خوانده شدن به اصحاب رسانه دست دهد و آنان را بر ادامه كار اميدوار نمايد.
طالبي با اشاره به دستوركار جلسه كه موضوع اطلاع رساني برنامه هاي دهه فجر بود، افزود: با توجه به وقت و انرژي زيادي كه مسئولان براي برنامه هاي دهه فجر مي گذارند، رسالت اين شورا، اطلاع رساني فعاليت ها و تاكيد بر اين است كه فضا سازي موثر و مناسب براي حضور پرشور مردم در راهپيمايي 22 بهمن و اطلاع رساني از برنامه هاي دهه فجر انجام شود.
در ابتداي اين جلسه مدير كل روابط عمومي استانداري با اشاره به تشكيل دولت تدبير و اميد و سياست هاي كلي دولت در حمايت از ايجاد فضاي نقد در عرصه مطبوعات، گفت: استاندار و معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار بارها بر احترام به نقد تاكيد كرده اند و اين فرصت خوبي است تا رسانه ها و اصحاب قلم وارد عرصه شوند و در چارچوب قانون و با رعايت هنجارهاي جامعه از فضاي نقادي بوجود آمده استفاده كنند و موجبات پيشرفت استان را فراهم سازند.
وي توجه به گفتمان نسل جديد براي ترويج ارزش هاي انقلاب را مسلم دانست و افزود: نمي توان با گفتمان نسل گذشته مباحث انقلاب را براي نسل جديد تبيين كرد بلكه بايد تلاش كنيم تا با زبان نسل جديد ارزش هاي انقلاب را طرح و تشريح نماييم.
دبير شوراي اطلاع رساني استان همچنين از راه اندازي پرتال خبري استان به آدرس www.yfajr.ir و تشكيل كانون خبرنگاران و عكاسان افتخاري فجر خبر داد و افزود: امسال تلاش شده است تا اطلاع رساني برنامه هاي دهه فجر با حضور خبرنگاران و عكاسان افتخاري انجام گيرد.
در ادامه جلسه هر يك از حاضران نكته نظرات خود در خصوص بهبود وضعيت اطلاع رساني برنامه هاي دهه فجر را بيان كردند و مقرر شد ليست كاملي از برنامه ها و پروژه هاي قابل افتتاح در ايام ا... دهه فجر در اختيار شورا قرار گيرد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید