زمان : 28 Dey 1392 - 23:23
شناسه : 82191
بازدید : 3269
نظارت برتوليد کارخانجات آرد‌سازي افزايش مي يابد سازمان صنعت،معدن وتجارت یزد: نظارت برتوليد کارخانجات آرد‌سازي افزايش مي يابد

درجه بندی کارخانجات آرد سازی از لحاظ کیفیت تولید بر مبناي استاندارد هاي تعيين شده می تواند از پیش نیازهای اساسی تولید آرد مرغوب و به تبع آن نان با کیفیت باشد .
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت،معدن وتجارت استان یزد ، علیرضا نیکو سیرت گفت: براي آنكه نان با كيفيت به دست مصرف كننده برسد بايد واحدهايي كه وظيفه توليد آرد را به عهده دارند استانداردهاي فني و بهداشتي را رعايت كنند كه اين امر مستلزم نظارت مستمر بر فعاليت اين واحدها است.
مسئول واحد آرد ونان سازمان افزود : اين كار با بهره گیری از روش هايي کارآمد و به روز جهت ايجاد رقابت در توليد كمي و كيفي آرد در استان ميسر است.
نیکوسیرت اضافه كرد: درحال حاضر براي درجه بندي کیفی كارخانجات آردسازی،شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه یزد رويكرد متفاوت تعيين سهميه گندم كارخانجات با هدف ايجاد رقابت در توليد و به منظور بهبود كيفيت آرد و نان، اهتمام خود را برنظارت به نحوه مصرف گندم و تولید آرد کارخانجات آرد سازی استان قرار داده‌است.
وی تشريح كرد:نمايندگان شركت غله و خدمات بازرگانی یزد، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكي، اداره كل استاندارد و اداره تعزیرات حکومتی استان از كارخانجات آرد سازی استان یزد بازديدو طبق دستور العمل ها و براساس شاخص هايي مانند: نيروي انساني آموزش ديده، آزمايشگاه فعال، وضعيت بهداشتی، تجهيزات بوجاري امكانات ذخيره سازي وكيفيت محصول توليدي، كارخانجات آرد سازی را رتبه‌بندي ودرادامه نیز بر توزیع آردهای تولیدی بین واحدهای صنفی از نظر میزان سبوس گیری نظارت عالیه انجام گرفته است.
نیکوسیرت با بیان اینکه مقدار سبوس گیری مجاز درانواع آرد تحت کنترل بوده و بر اساس نان تولیدی هر واحد ، آرد متناسب آن تحویل می گردد یادآورشد: آرد لواش وانواع تافتون دستگاهی 15 درصد ، آرد سنگک وتافتون تنوری 12 درصد و آرد بربری 18 درصد سبوس گیری شده و در این میان نان سنگک دارای بیشترین درصد سبوس گندم است.



مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان