زمان : 16 Dey 1392 - 12:07
شناسه : 81736
بازدید : 2519
نشاندار بودن تخم مرغ همراه با رعایت شرایط نگهداری و توجه به تاریخ تولید ضامن حفظ کیفیت محصول است. رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد اظهار داشت: نشاندار بودن تخم مرغ همراه با رعایت شرایط نگهداری و توجه به تاریخ تولید ضامن حفظ کیفیت محصول است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: تولید و عرضه تخم مرغ به عنوان یک فراورده خام دامی پرمصرف و فساد پذیر تحت نظارت مستقیم اداره دامپزشکی قرار دارد. آنچه پیش از مصرف تخم مرغ اهمیت دارد سلامت و تازگی آن می باشد. نشان دار بودن تخم مرغ همراه با رعایت شرایط نگهداری و توجه به تاریخ تولید ضامن حفظ کیفیت و سلامت این محصول است.

دکتر محمد رضا صادقپور با اشاره به تولید بالای این محصول در استان یزد افزود: در استان یزد سالانه بيش از 16000 تن      تخم مرغ خوراكي در واحدهای مرغ تخمگذار تولید می شود. به منظور ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان، طرح نشانه گذاری تخم مرغ از سال 1388 توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد به اجرا درآمده است كه در همين راستا اکیپ های ویژه بازرسي علاوه بر كنترل مراکز تولید تخم مرغ ، بطور مستمر از واحدهاي عرضه کننده تخم مرغ بازدید نموده و به بررسی تخم مرغ های عرضه شده در این مراکز می پردازند و درصورت مشاهده هر گونه تخلف از قبیل مخدوش بودن نشان تخم مرغ، تاریخ تولید و یا شرایط نامناسب نگهداری برابر ضوابط، برخورد قانوني به عمل مي آورند.

وی با اشاره به این که نشان دار بودن تخم مرغ به تنهایی ضامن حفظ سلامت تخم مرغ نیست افزود: شهروندان باید توجه داشته باشند تخم مرغ سالم علاوه بر نشان دار بودن باید در شرایط بهداشتی و مناسب نگهداری شده و تاریخ تولید بر روي آن درج شده باشد. علاوه بر آن پوسته تخم مرغ می بایست صاف، بدون ترک و عاری از آلودگی و فضولات بوده و پس از شکستن، زرده و سفیده تخم مرغ دارای قوام مناسب و از هم جدا باشد.

شایان ذکر است بهترين زمان مصرف تخم مرغ در دمای 0 تا 4 درجه (داخل یخچال) به مدت یک ماه و بیرون از یخچال 4 روز مي باشد.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان