كارگاه آموزشی به دعوت شبکه دامپزشکی شهرستان میبد و با همکاری شبکه بهداشت این شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز یک شهری با حضور تعدای از قصابان شهرستان برگزار شد.
مهندس سلیمی، کارشناس کشتارگاه دام شهرستان میبد ضمن خوش آمد گویی به حاضرین، مطالبی را پیرامون اهمیت استحصال بهداشتی گوشت قرمز بعنوان یکی از اصلی ترین محصولات در سبد غذایی مردم و مخاطرات ناشی از آن بر اثر عدم توجه به بهداشت گوشت در سلامت جامعه بیان نمود.
وی با اشاره به بیماری های مسری بین انسان و دام و همچنین بیماری های ناشی از عدم رعایت موازین بهداشتی در کشتار دام و استحصال گوشت قرمز از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز،کیست هیداتید، سالمونلوز و... ، كشتارگاه را یکی از مهمترین حلقه های زنجیره استحصال بهداشتی این فراورده خام دامی برشمرد.
در ادامه این کارگاه آموزشی مهندس حیدری، کارشناس بهداشت محیط شهرستان میبد مطالبی در خصوص بهداشت فردی قصابان و اهمیت آن در سلامت فردی و بهداشت گوشت بیان نمود.