مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گفت: دو طرح بزرگ عمرانی میراث فرهنگی سالهاست بیسرانجام مانده و تا این دو طرح به سرانجام نرسد، هیچ پروژه عمرانی را آغاز نخواهیم کرد.
مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد گفت: دو طرح بزرگ عمرانی میراث فرهنگی سالهاست بیسرانجام مانده و تا این دو طرح به سرانجام نرسد، هیچ پروژه عمرانی را آغاز نخواهیم کرد.
" محمد مهدي شرافت " روز شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان یزد، اظهار داشت: میراث فرهنگی در استان یزد بسیار با اهمیت است و بقیه بخشها در سایه میراث فرهنگی گم شده و ناشناخته مانده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با ایجاد شرایط جدید در میراث فرهنگی یزد بتوانیم نویدبخش آیندهای روشن برای میراث نیاکان خود باشیم.
مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، عنوان كرد: میراث فرهنگی ما فقط این ساختمانها نیست و ما سرمایههای معنوی بسیار و مفاخر ارزشمندی داریم که تلاش میکنیم تکتک آنها را بشناسیم و به دیگران نیز معرفی کنیم.
وی همچنین بر لزوم توجه جدیتر و بیشتر به بافت زخم خورده تاریخی یزد تاکید کرد و افزود: مجموعههای بزرگی مثل امیرچخماق و امامزاده جعفر (ع) هنوز به سرانجام نرسیده و تا این طرحها به پایان و سرانجام نرسد، طرح جدیدی را آغاز نخواهیم کرد.
شرافت تاکید کرد: هرکس خواست طرحی را آغاز کند باید از او طرحی جامع که فراگیر باشد و همه اولویتها در آن دیده شود، خواسته شود.
وی عنوان کرد: میراث فرهنگی و ارزشهایش متعلق به مدیرکل این اداره نیست و بنده به نیابت از شما عهدهدار حفظ و نگهداری از این میراث هستم و تلاش میکنم وظایف خود را در این حوزه به خوبی به انجام برسانم.
شرافت در ادامه با اشاره به نیمه کار ماندن پروژه بزرگ کتابخانه مرکزی یزد اظهار داشت :تنها آرزویم این است که عید امسال کتابخانه مرکزی یزد به احترام میهمانان نوروزی کلاه خود را بردارد و با سلامی زیبا به استقبال میمانان نوروزی و دانش پژوهان و محققان یزدی برود و با همت همه متولیان امر این لکه نه چندان خوشایند از بدنه زیبای بافت تاریخی یزد پاک شود .
وی افزود: تحقق این ایده و آرزو دست نیافتنی نیست و تنها همت همه را می طلبد که برای یکبار هم که شده با نگاهی فرا بخشی به فکر حل مشکل باشیم و زمینه راه اندازی این پروژه بزرگ فرهنگی را فراهم نماییم .
شرافت در ادامه ثبت فن آوری بادگیر را یکی از پروژه های مهم دانست که باید در فرصت باقی مانده تلاش شود که این امر توسط ایرانی ها انجام شود و زمانی بلندترین بادگیر خشتی جهان در یزد وجود دارد نباید اجازه داد تا کشور های دیگر این فن آوری را به نام خود ثبت نمایند .
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید