یک نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی در دیدار هیأت پارلمانی اروپا با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و 1+5 در ژنو و خنثی کردن تلاش رژیم صهیونیستی و افراطیون آمریکا و اروپا، نسبت به رفع تحریمهای ظالمانه و نامشروع علیه ایران ابراز امیدواری کرد.
محمدرضا تابش در دیدار خانم کرونبرگ و هیأت همراه وی از مواضع او نسبت به تحولات پس از انتخابات ریاست جمهوری، استقبال از توافقنامه اخیر هستهای و نقش سازنده او در بهبود و توسعه مناسبات بین پارلمانی تقدیر کرد.
وی حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری اخیر و رأی مردم به تحولخواهی، تدبیر و عقلانیت را زمینهساز توسعه مناسبات منطقهای و جهانی عنوان کرد.
تابش در ادامه با بیان اینکه ظرفیت فراوانی برای تعامل مشترک بین ایران و اروپا در حوزه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، مبارزه با موادمخدر و مقابله با افراطگرایی وجود دارد، گفت: از پارلمان اروپا انتظار میرود با توجه به جایگاه مهم آن در رویکرد خود نسبت به ایران تجدیدنظر کند چرا که اظهارات یکطرفه و صدور قطعنامه وبیانیه مکانیزم شایستهای برای تنظیم روابط نیست و باید سازوکارهای جدید و هدفمندی را برای بهبود روابط یافت.
این نماینده اصلاحطلب مجلس رویکرد ایران در قبال مسئله سوریه را کمک به حل بحران این کشور عنوان و خاطرنشان کرد: ما رواج تروریسم به هر شکل را محکوم میکنیم و معتقدیم آن چه مردم سوریه به آن معتقد هستند باید ملاک قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم درک صحیح غرب از فضای حاکم بر خاورمیانه یادآور شد: میدان پیدا کردن جریانات تکفیری و تروریستی دامن غرب را هم خواهد گرفت.
تابش همچنین به سوءاستفاده گروهک ترویستی منافقین از نام و امکانات پارلمان اروپا اشاره کرد و گفت: منافقین با ترور و تخریب بهترین سرمایههای ما را از بین بردند و امروز هم استفاده آنها از نام و امکانات پارلمان اروپا در ذهن مردم ایران به اعتبار اتحادیه اروپا لطمه وارد کرده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان جایگاه والای حقوق بشر در آموزههای دینی و فرهنگ ملی را مورد تاکید قرار داد و گفت که ترویج مردمسالاری، احترام به رأی مرد و نشر دموکراسی در روح و ماهیت قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دیده میشود.
در این دیدار، همچنین سیدهادی حسینی، علیرضا محجوب، غلامرضا تاجگردون و سیدعبدالکریم هاشمی نیز حضور داشتند و در مورد مسائل مختلف صحبت کردند.
حسینی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه مکتب اسلام، مکتب اخلاق و صلح است، گفت: پیامبر اسلام(ص) مانند همه پیامبران الهی برای گسترش صلح و اخلاق مبعوث شد و در سایه آسایش و امنیت است که بشر به حقوقی که همه ما به آن معتقدیم، می رسد.
هاشمی نیز با اشاره به نقش ویژه ایران در گسترش صلح، تعامل و تعادل در منطقه ابراز امیدواری کرد: گسترش تعامل بین ایران و پارلمان اروپا بتواند در گسترش اقتصاد، سیاسی و اجتماعی تأثیرگذار باشد.
تاجگردون با بیان اینکه در مسائل بین المللی گفتگو باید جایگزین اظهارنظرهای یکطرفه باشد، ابراز اطمینان کرد: با گفتگو و مذاکره به نتایج خوبی خواهیم رسید.
در ادامه این دیدار، خانم کرونبرگ نیز به اهمیت تقویت روابط ایران با پارلمان اروپا اشاره کرد و گفت: تداوم گفتگو و تبادل نظر با ایران از اهداف پارلمان اروپا می باشد.
رئیس کمیته روابط با ایران در پارلمان اروپا، در ادامه با بیان اینکه زبان مشترک ما، زبان صلح است، ابراز خرسندی کرد: توافق اولیه با 1+5، توافق نهایی را نیز به دنبال داشته باشد، تا بسیاری از مشکلات برطرف گردد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید