زمان : 05 Azar 1392 - 10:14
شناسه : 80157
بازدید : 3012
۳۰ هزار نفر از ۱۲۰ ملیت در جامعه المصطفی در حال تحصیل هستند امام جمعه میبد در دیدار با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ۳۰ هزار نفر از ۱۲۰ ملیت در جامعه المصطفی در حال تحصیل هستند
امام جمعه میبد در دیدار با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: نزدیک به سی‌هزار نفر نیز از ۱۲۰ ملیت در جامعه المصطفی در حال تحصیل هستند که نیمی از آنان در ایران به دانش‌اندوزی مشغول‌اند.

يزد فردا به نقل از المصطفي نيوز در دیدار کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با آیت‌الله اعرافی و هیئت رئیسه جامعه‌المصطفی، بر همکاری بیشتر المصطفی و مجلس شورای اسلامی تأکید شد. 

رئیس جامعه‌المصطفی از حضور کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در المصطفی تشکر کرد و با ابراز امیدواری برای استمرار ارتباطات دوجانبه، به آماری از دست‌آوردهای جامعه‌المصطفی اشاره کرد و اظهار داشت: اساس مراکز حوزه‌ای در قم بر دو مبناست: شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه و نیز جامعه‌المصطفی که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) اداره می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: مفتخریم که اعلام کنیم، تاکنون، بیست‌هزار نفر از ۲۰ ملیت در المصطفی دانش‌آموخته شده‌اند. افزون بر این، نزدیک به سی‌هزار نفر نیز از ۱۲۰ ملیت در حال تحصیل هستند که نیمی از آنان در ایران به دانش‌اندوزی مشغول‌اند.

رئیس جامعه‌المصطفی، با اشاره به حضور بیش از بیست‌هزار همسر و فرزند طلاب المصطفی در ایران، عائله جامعه‌المصطفی را در مجموع، بیش از چهل‌هزار نفر برشمرد که هفت‌هزار دانش‌آموز و هزار دانشجو را نیز شامل می‌شود.

وی، با بیان این که جامعه‌المصطفی بیش از پنجاه مؤسسه، مرکز و مدرسه را در ایران در اختیار دارد، گفت: در شصت کشور دنیا حضور داریم و یکی از سیاست‌های ما، حضور در بیش از صد کشور، با تکیه بر دانش‌آموختگان است. مدارس ما در دنیا، به صورت وابسته، پیوسته و همکار هستند. بدین ترتیب، در مجموع با بیش از هشتصد واحد آموزشی در دنیا مرتبطیم.

آیت‌الله اعرافی افزود: از دیگر فعالیت‌های المصطفی، راه‌اندازی ۱۲۰ رشته در مقاطع مختلف است. همچنین، تاکنون، سه‌‌هزار پایان‌نامه در المصطفی دفاع شده است. فعالیت ۱۲۰ گروه علمی- تربیتی و دوهزار پژوهشگر و مترجم، از دیگر جنبه‌های فعالیت جامعه‌المصطفی به شمار می‌رود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به فعالیت نزدیک به بیست مرکز پژوهشی جامعه‌المصطفی در خارج کشور، تأکید کرد: مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی در ده کشور مجوز رسمی دارد و به صورت شبکه‌ای، در زمینه نشر فعال است.

وی از فعالیت نزدیک به دویست انجمن علمی و فرهنگی با حضور حدود چهارهزار نفر سخن گفت که صد سایت و صد نشریه دارند. همچنین به انتشار بیش از پنجاه نشریه در مراکز داخل و خارج کشور المصطفی اشاره نمود.

شایان ذکر است ارتباط نزدیک به چهل مرکز علمی در دنیا، عضویت در تعدادی از مجامع علمی، راه‌اندازی نزدیک به ششصد مدرسه عصری در دنیا به دست دانش‌آموختگان، تأسیس دانشگاه و مراکز دانشگاهی در دنیا به دست دانش‌آموختگان، فعالیت شماری از دانش‌آموختگان در عرصه رسانه، فعالیت آنان در حوزه قرآن و…، برخی از زمینه‌ها و دست‌آوردهای المصطفی بوده است.

آیت‌الله اعرافی، با تأکید بر اهتمام المصطفی به گسترش گفتمان اسلام ناب و انقلاب اسلامی، از طراحی و آماده‌سازی حدود پنجاه سند راهبردی در بخش‌های مختلف المصطفی سخن گفت و از تلاش برای تهیه سند راهبردی صد کشور خبر داد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تاکنون، نزدیک به سی‌هزار نفر را با زبان و ادب فارسی آشنا کرده‌ایم که از دست‌آوردهای المصطفی به شمار می‌رود.

وی، با بیان این که جامعه‌المصطفی حرکت بزرگ شبکه‌ای علمی، حوزه‌ای و بین‌المللی است، تصریح نمود: با قاطعیت اعلام می‌کنم که المصطفائیان آماده‌اند کارایی کنونی را از نظر کمی و کیفی تا ده برابر افزایش دهند. با وجود کارشکنی رقبا، اعلام می‌نماییم که زمینه برای المصطفی فراهم است و می‌تواند دست‌آوردهایی درخشان‌تر داشته باشیم.

«حجت‌الاسلام والمسلمین سالک»، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار، از شنیدن گوشه‌ای از دست‌آوردهای جامعه‌المصطفی ابراز خرسندی کرد و آمادگی مجلس را برای کمک به المصطفی در دست‌یابی به اهدافش اعلام کرد.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان