رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفت گفت: با توجه به بازدیدهای صورت گرفته و آمار موجود، هم اکنون تعداد 11 واحد پرورش شتر مرغ با بیش از 1200 قطعه شترمرغ گوشتی و مولد در شهرستان تفت وجود دارد که تحت نظارت های مستقیم و غیر مستقیم کارشناسان دامپزشکی به فعالیت مشغول می باشند که با مقایسه آن با آمار سال های پیش می توان نتیجه گرفت که این صنعت در شهرستان تفت رو به رشد است.
دکتر نجیب ا... محمدی در ادامه افزود: گوشت شترمرغ به دلیل بالا بودن ميزان آهن و پایین بودن میزان چربی و کلسترول در زمره گوشت سفيد قرار دارد و به همین دلیل جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز می باشد. همچنین در مقایسه با گوشت قرمز مقدار سدیم پایین و منیزیوم بالایی دارد که آن را برای افراد دارای فشار خون مناسب می نماید. با این وجود به دلیل پروتئین بالا با گوشت گوساله مقایسه می شود و از نظر سهل الهضم بودن در رتبه ی دوم گوشت ها پس از گوشت ماهی قرار می گیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر پرورش شتر مرغ یک صنعت سود آور است و در پرورش این حیوان سودمند علاوه بر گوشت، می توان از تخم شترمرغ، چرم حاصل از پوست آن، پر و حتی پوسته تخم شترمرغ استفاده های مختلفی کرد. بنابراین در کنار این فعالیت صنعتی، تهیه کیف، کفش، کمربند، لوازم چرمی و صنایع دستی( از پر و پوسته تخم مرغ) و نیز تهیه روغن شترمرغ رواج می گیرد.
وی در پایان با اشاره به وابسته به صادرات بودن رونق اين صنعت، اظهار امیدواری کرد: با رعایت هرچه بهتر توصیه های کارشناسان دامپزشکی توسط پرورش دهندگان محترم شاهد موفقیت های روزافزون در عرصه صنعت پرورش شترمرغ در شهرستان و سطح استان باشیم.
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید