مدیرکل تحقیقات، پذیرش و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: مددکاران با دقت در اصلاح تفکر خانواده های تحت حمایت؛ آموزه های دینی را در هدایت گری و رشد فرهنگی آنان به کار گیرند و به عنوان رابط به اشاعه تعالیم دینی مذهبی بپردازند.
به گزارش روابط عمومي کميته امداد امام خميني(ره)استان يزد، "سید ابوالفضل پَرپَنچی" در نشست کارشناسان خدمات حمایتی، مددکاران خانواده و اکرام کمیته امداد استان یزد با بیان این مطلب افزود: مددکاری یکی از حرفه های سخت به شمار می رود.
وی از مددکاران خواست تا با اعتقاد و قبول الزامات تغییر و تحول در امداد از جمله تحول نیروی انسانی، رفتاری، تغییر سیاست ها، تغییر در اهداف خدمت رسانی و غیرو کارآمدی خود را به منظور افزایش رضایت مندی مددجو و اعتقاد به مسئولیت سازمانی در بحث فقر، افزایش دهند.
احساس مسئولیت به عنوان مددکار و پزشک اجتماعی خانوارهای تحت حمایت، تسریع در خروج مددجو با تأکید بر برنامه ریزی صحیح برای توانمندسازی خانواده ها، جذب هدفمند توجه به سفارشات جانبی، آسیب شناسی و احصاء مشکلات و ضرورت ایجاد کارگروه های تخصصی در تصمیم گیری ها، شناختعوامل فقر و راههای برون رفت از آن، شناخت نیازها و توانایی های خانواده های تحت حمایت، تلاش در شناسایی و رفع خلأها و غیرو از دیگر مباحثی بود که پرپنچی در ادامه به آنها تأکید کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه همه امدادگران این نهاد به طور جدی به دنبال اجرای سیاست های مرکز، پیگیری مشکلات مددجویان هستند، گفت: به دلیل اهمیت حوزه حمایت و سلامت خانواده، در سال گذشته از 38 پست سازمانی که مجوز گرفتیم 21 پست به این حوزه اختصاص داده شد.
محمد اکبری افزود: هم اکنون 52 مددکار در حوزه حمایت و اکرام مشغول فعالیت هستند.