زمان : 21 Mehr 1392 - 23:00
شناسه : 78391
بازدید : 3300
انتهای راه دولت روحانی، انتهای راه دولت خاتمی است!؟ (3نظر) انتهای راه دولت روحانی، انتهای راه دولت خاتمی است!؟ (3نظر)

آقای رئیس جمهور! دولت تدبیر و امید با آرزوی ها مردم چه خواهد کرد؟

دام حلقه سفید برای وزیر کشور دولت روحانی در یزد

محمدرضا شوق الشعراء:بعد از خلق حماسه دوم خرداد و کنار رفتن هاشمی و روی کار آمدن دولت خاتمی، موجی از شور و امید، فضای جامعه را پر کرد، توده های محروم و امیدوار، منتظر یک اتفاق و معجزه بودند، و اما روی کار آمدن تندروهای جناحی و تغییرات اتوبوسی و بدون منطق باعث شد، تا پس از هشت سال، دوباره قدرت به جناح اصولگرایان بازگردد. و اشتباهات احمدی نژاد که بنوعی تکرار اشتباهات خاتمی بود باعث شد، تا دوباره قدرت پس از هشت سال به جناحی که دیگر از تندروی نمی گفت و از اعتدال می گفت بازگردد، و اما آیا دولت اعتدال نیز راه رفته خاتمی و احمدی نژاد را تکرار خواهد کرد!؟
اولین اشتباه خاتمی، بر خلاف شایسته سالاری حرکت کردن و میدان و پست دادن به اقوام و خواهرزاده های اردکانیش بود، خواهرزاده هایی که خیلی زود و راحت پایتخت نشین شدند، و در ایجاد فاصله بین مردم و خاتمی نقش مهمی داشتند، و دومین اشتباهش در یزد، تغییر ندادن استاندار و مدیران هاشمی بود، کسی که حالا نیز سعی دارد تا در دولت اعتدال، دوباره باز به قدرت و ساختمان استانداری یزد بازگردد.
بعضی که برای رسیدن به منافع و مقاصد خاص مدام از اصلاحات و اعتدال دم می زنند و خود را نه نماینده، که «کل» اصلاح طلبان یزد می دانند، مدام سه نام را تکرار کرده و با نامه ها و ترفندهای مختلف این سه نام را به وزیر کشور و رئیس جمهور ارسال و «تحمیل» می کنند، و اما وقتی خود اصلاح طلبان یزد نمی توانند به جمع بندی نهایی رسیده و یک نام را برای استانداری یزد معرفی کنند، چگونه رئیس جمهور و وزیر کشور می توانند یک نام از سه نام را انتخاب نمایند؟
حلقه سفید اگر مصالح استان و منافع مردم یزد را می خواست، نام یک نفر را بعنوان استاندار یزد معرفی و اعلام می کرد، تکرار مدام سه نام کلانتری و اولیاء و سفید، جز حس قدرت خواهی یک طیف، چه چیز را ثابت می کند؟ سفید و کلانتری امتحان خود را در استانداری یزد پس داده اند، و اولیاء نیز که سابقه موفقی در استانداری کهکیلویه و بویر احمد نداشته است، و اما اگر حلقه سفید در همه این روزها یک چهره دیگر را معرفی و حمایت کرده بود، شاید که گره انتخاب استاندار یزد اینقدر کور نمی شد.
مگر می شود یزد شانزده سال پس از دوم خرداد یک چهره شاخص سیاسی دیگر نداشته باشد؟ و چرا باید همه راهها در یزد به مجتمع و موسسه طبقاتی جوادالائمه و سفید ختم گردد؟ و مهمتر اینکه آیا اشتباه خاتمی را نیزروحانی دریزد تکرار خواهد کرد؟
استان کوچک و یک میلیون نفری یزد، نه توسعه صنعتی، نه آب، نه بودجه، که مدیر توانمند اعتدال گرا می خواهد، مدیری که باندی و جناحی و حزبی نباشد، مدیری که عدالت و آزادی و اصلاحات برایش به یک اندازه مهم باشد، و وجود یک مدیر شایسته و لایق، مشکل بحران آب و مسائل صنعتی و بودجه استان را حل خواهد کرد. مدیری که نخواسته باشد برادران و دوستان و آشنایان و هم جناحی هایش را بر سر کار بگمارد. مدیری که مردم و ارزشهای انقلاب را بشناسد و یافتن چنین مدیری، برای وزارت کشور دولت تدبیر و امید مشکل است!؟