كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد اظهاركرد: از آنجایی که خیار شور درصد نمک بالایی دارند نباید به مقدار زیاد و به طور مداوم مصرف شوند زیرا مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افزایش فشار خون را زیاد می کند.
علي اكبركمالي اردكاني در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی يزد افزود: متاسفانه برخی از تولید کنندگان اصول بهداشتی را در تهیه خیار شور تخمیری رعایت نمي كنند. به عنوان مثال خیارها را بدون شستشو و همراه گل و لای و انواع آلودگی در ظرف می ریزند یا از ظرف کاملا" غیر بهداشتی و بعضا" ظروفی که قبلا" حاوی مواد شیمیایی و خطرناک بوده است بدون هیچگونه شستشو یا از دبه هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده است استفاده می کنند یا از نمک های فاقد پروانه ساخت استفاده می نمایند و یا اینکه کارگران در فرآیند تولید، اصول بهداشت فردی را رعایت نمی نمایند .
وي توصيه كرد: هنگام خرید خیار شور، از خیارشورهای دارای پروانه ساخت یا خیارشورهای تخمیری که دارای مجوز بهداشتی هستند استفاده کنید .
كمالي عنوان كرد: خیار شورهای تخمیری باید دارای برچسبی باشند که حاوی مشخصات کالا شامل مجوز بهداشتی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و آدرس باشند.
كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد در ادامه متذكرشد: افراد توجه داشته باشند موقع خرید خيارشور به ظروف مورد استقاده توجه کرده که از مواد درجه یک ساخته شده باشد (دبه های درجه دو معمولا" کدر و غیر سفید رنگ هستند) .
وي توصيه كرد: از خریداری خیارشورهایی که در ظروف بسیار بزرگ ( 70 - 60 لیتری ) نگهداری می شوند اجتناب شود.
كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد همچنين توصيه كرد: در زمان خرید توجه شود فروشنده در شرایطی بهداشتی خیار شور را عرضه نماید و در صورتیکه محصول کپک زده است یا با دست اقدام به تخلیه آن می کند از خریداری خودداری کنید .