رايحه خوش و دلنواز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در جهان پيچيده است، گل و شكوفه ها خندان و در ميان انبوه فرشتگان و كائنات جشني برپاست.
جبرئيل بر منبري از نور و روشنايي خطبه مي خواند، پيوند علي (ع) و فاطمه (س) برقرار و جهان پر از نور مي شود و دو درياي علم و حلم زندگي مشترك خود را آغاز مي كنند.
شور و شعف و شادي در جهان و عالم تشيع برپاست و خدا و فرشتگان براي اين عروس و داماد پيام تبريك و تهنيت مي فرستد.
پيامبر گرامي اسلام (ص) مدال همسري فاطمه را به علي اهداء مي كند و در سايه سار محبت و مهرباني اين عروس و داماد و از آن دو دريا، دو گوهر هستي حسن و حسين جهان را نوراني تر مي كنند.
اول ذي الحجه روزي است كه حقيقت در گرو پيوند علي و فاطمه ادامه مي يابد و پيوند آن دو درياي علم و حلم برقرار مي شود تا جهان به ساحل آرامش برسد و پيروان آن حضرت از شيوه و روش زندگي و ساده زيستي فاطمه و علي درس بگيرند و در كارها به خصوص ازدواج سرمشق خود قرار دهند.
از ماجراي ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه(س) نكات بسيار جالبي را ميآموزيم كه اگر خواهان سعادت و پيروي راستين آن حضرت هستيم، بايد تلاش كنيم تا زندگي و ازدواج جوانان بر مبناي آن پايه ريزي شود و ازدواج ها آسان شود.
بايد ساده زيستي علي و فاطمه در تمام شئون زندگي و بخصوص در امر مقدس ازدواج راه يابد و گرنه قيد و بندهاي اجتماعي در امر ازدواج كه بيشتر نشات گرفته از فرهنگ غير اسلامي و يا ساخته و پرداخته ذهنهاي مادي و اشرافي است چون غل و زنجير بر دست و پاي جوانان و والدين آنها ميافتد و هر روز بزرگتر و سنگينتر ميشود.
اول ذي الحجه ، روز ازدواج علي (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) بر عموم شيعيان جهان مبارك باد.