زمان : 11 Mehr 1392 - 00:13
شناسه : 77560
بازدید : 5851
 بازیابی حافظه بیماران مغزی بازیابی حافظه بیماران مغزی

 محققان دانشگاه جنوب کالیفرنیا مدعی شدند که کارآزمایی‌های انسانی برای آزمایش "بازیابی خاطرات بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی" به زودی انجام خواهد شد

به گزارش ایسنا، محققان در بررسی چگونگی عملکرد حافظه تاکنون آزمایشات موفقی را بر روی موش‌ها و میمون‌ها انجام داده و در مراحل ابتدایی آزمایش داوطلبان انسانی هستند.

 

افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند صرع در میان کسانی قرار دارند که انتظار می‌رود جزء اولین‌ها برای برخورداری از مزایای این درمان باشند؛ اما در نهایت امید است که بتوان از این شیوه برای درمان بیماران مبتلا به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل استفاده شود.

 

این دستگاه حافظه ساخت آمریکا قرار است دنیای علمی تخیلی را به واقعیت تبدیل کند.

 

این پروتز حافظه برای یادآوری چگونگی به خاطر آوردن در بخش‌های معیوب مغز طراحی شده است. این دستگاه که به عنوان یکی از 10 دستاورد برتر علمی سال 2013 مطرح شده، می‌تواند طی پنج تا 10 سال آینده در دسترس بیماران قرار بگیرد.

 

محققان اکنون یک کارآزمایی بالینی را بر روی گروهی از داوطلبان انسانی مبتلا به صرع آغاز کرده‌اند. اطلاعات کمی از این آزمایشات در دست بوده اما محققان مطمئن هستند که نتایج آن چشمگیر خواهد بود.

 

این دستگاه برای بخش هیپوکامپ مغز طراحی شده که توانایی به یادآوردن در آن آسیب دیده است. این حافظه در بخشی از مغز استفاده خواهد شد که حافظه کوتاه مدت به بلندمدت تبدیل می‌شود.

 

این دستگاه با مراقبت از شکل‌گیری حافظه در بخشی از مغز و سپس تحریک بخش دیگر هیپوکامپ در زیر جریان حافظه برای نسخه‌برداری از این فرآیند کار می‌کند.

 

این پروتز از مجموعه‌های جداگانه‌ای از الکترودها تشکیل شده که یکی از آنها خاطرات شکل گرفته را پیش از ارسال سیگنال به رایانه‌ای که این فرآیند را از طریق ریاضیات به خاطره بلندمدت تبدیل کرده، ثبت می‌کند.

 

مجموعه دوم الکترودها سپس از یک رایانه دستورالعمل چگونگی تحریک لایه دیگری از هیپوکامپ را برای تولید خاطره مشابه می‌گیرد.