رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آنجا که نظارت بهداشتی بر روند کشتار در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف شهروندان دارد، نظارت قاطع دامپزشکی بر کشتارگاه ها باعث اجرای هرچه دقیق تر مقررات و ضوابط سازمان دامپزشکی می شود.
به گزارش یزد فردا:رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آنجا که نظارت بهداشتی بر روند کشتار در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف شهروندان دارد، نظارت قاطع دامپزشکی بر کشتارگاه ها باعث اجرای هرچه دقیق تر مقررات و ضوابط سازمان دامپزشکی می شود.
دکتر محمد رضا صادقپور در ادامه افزود: در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاه های طیور تعداد 3054200 قطعه طیور طی 5 ماهه نخست سال جاری، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.
وی خاطر نشان کرد: نظارت بر روند کشتار شامل نظارت بهداشتی و شرعی می باشد که این امر با حضور دائم مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین شرعی در کشتارگاه ها محقق می گردد. علاوه بر آن کارشناسان اداره نظارت دامپزشکی و نیز کارشناسان دفتر نمایندگی ولی فقیه از طریق بازدیدهای دوره ای و منظم از کشتارگاه های طیور در سطح استان، عملکرد ناظرین بهداشتی و شرعی را مورد ارزیابی قرار می دهند.
وي در پايان گفت: حداكثر زمان مصرف مرغ تازه در استان يزد 48 ساعت پس از كشتار است كه بر روي لفاف مرغ هاي عرضه شده درج گرديده است و از شهروندان خواست ضمن تهيه مرغ مورد نياز خود از فروشگا ههاي معتبر، به تاريخ توليد و مهلت انقضاء مصرف توجه داشته باشند.