مسئول واحد ارزیابی عملکرد اداره کل دامپزشکی ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح جامع ارزیابی عملکرد مراکز تحت پوشش اداره دامپزشکی، تعداد 617 بازدید از کلیه شهرستان های استان به عمل آمد که از این میان تعداد 498 مورد بازدید مربوط به مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی شامل : 245 واحد قصابی ، 153 واحد عرضه مرغ و ماهی، 21 واحد بسته بندی، 11 کشتارگاه دام و طیور و 68 مرکز جمع آوری و عرضه شیر می باشد.
مهندس حمید ابوالحسنی در ادامه گفت: در بازدیدهای صورت گرفته از مراکز عرضه فراورده های خام دامی، رعایت ضوابط بهداشتی اعم از بهداشت فردی، بهداشت محیط، شرایط نگهداری فراورده های خام دامی وکیفیت فراورده ها سنجیده شد و هر گونه مغایرت با قوانین بهداشتی به عنوان تخلف، در قالب چک لیست های از پیش طراحی شده ثبت گردید. ضمنا علاوه بر آن در راستای تکمیل این طرح 119 بازدید از مراکز واکسیناسیون، داروخانه ها، بیمارستان ها، رستوران و تالارهای پذیرایی، خانه سالمندان و نیز کارخانجات مرتبط با صنعت دام و طیور و لبنیات به عنوان اهداف جانبی طرح صورت گرفت.
وی هدف اصلی از اجرای این طرح را سنجش عملکرد مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در سطح استان دانست و تصریح کرد در اجرای این طرح نتایج به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و بر اساس آن تخلفات شایع در واحدهای مورد بررسی شناسایی شد. هم اکنون راهکارهای رفع این نواقص با همکاری کارشناسان ذی صلاح، در دست بررسی می باشد که به محض جمع بندی به منظور ارتقاء سطح بهداشت در مراکز مذکور به اجرا در خواهد آمد.
وی اظهار امید واری کرد با اجرای کامل این طرح شاهد رفع نواقص بهداشتی و عملکردی در کلیه مراکز تحت پوشش ادارات دامپزشکی در سطح استان باشیم.