کارشناس مسئول نظارت بر فرآورده هاي خام دامي اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي گفت: به دلیل آنکه انجام مراحل آماده سازی، قطعه بندی و بسته بندی انواع گوشت در شرایط غیر بهداشتی می تواند سبب بالارفتن بار میکربی گوشت و پایین آمدن کیفیت آن گردد، لذا با نظارت اداره کل دامپزشکی استان تعداد 28 واحد مجاز به منظور آماده سازی و بسته بندی گوشت سفيد ، قرمز ، تخم مرغ و كله وپاچه گوسفندي تاسیس و مشغول توليد و عرضه فرآورده هاي خام دامي بسته بندي شده مي باشد.
دکتر سید حسين امامی افزود: واحد های بسته بندي مجاز مورد تاييد دامپزشكي، گوشت را در شرایط کاملا بهداشتی و کنترل شده تحت نظارت ناظرین فنی بهداشتی، بسته بندي نموده و پس از نصب برچسب مشخصات، محصولات خود را روانه بازار مصرف می نمایند. با توجه به اينكه بر روی برچسب مذکور اطلاعاتی از قبیل شرايط نگهداري، تاريخ توليد، تاریخ انقضاء و کد پروانه بهره برداری بهداشتی دامپزشکی درج شده است، مصرف کنندگان می توانند با توجه به اعتبار اين اطلاعات با اطمینان کامل اقدام به خرید و مصرف این محصولات نمایند.
دکتر امامی در پایان به مردم توصیه کرد: با تهیه گوشت مورد نیاز خود از مراکز مجاز و توجه به نوع بسته بندی و دارا بودن برچسب مشخصات معتبر، ضامن سلامت خود و اعضای خانواده شان باشند.