به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد حبیب الله کارگر با اعلام این خبر گفت : در راستای صرفه جویی در هزینه های جانبی اشتغال و افزایش بهره وری سرمایه و تولید تاکنون یک هزار و 246 نفر مجوز راه اندازی کسب و کار خانگی دریافت کردند .
وی ابراز کرد : در سال 90 تعداد 575 نفر موفق به دریافت مجوز مشاغل خانگی شدند که از این تعداد 57 نفر به اداره کل بهزیستی و 110 نفر به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برای دریافت تسهیلات معرفی شدند .
کارگر افزود : در سال گذشته نیز به منظور پشتیبانی از فعالیت شاغلین شهری و روستایی و ایجاد و توسعه کار خانگی 641 نفر مجوز راه اندازی مشاغل خانگی را دریافت کردند که 70 درصد آنها برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند و مابقی در انتظار تأمین بودجه هستند .
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان افرادی که در سال جاری موفق به دریافت مجوز شده اند را 30 نفر عنوان کرد .
کارگر ، کاهش هزینه های تولید و استفاده بهینه از فضای خانه ، فعالیت اقتصادی در محیط زندگی یا محل هایی مجاورت زندگی ، امکان مشارکت اعضای خانوار برای انجام یک فعالیت اقتصادی مشترک ، مهارت مبتنی بر آموزش نظام استاد - شاگردی که فرد از والدین و نزدیکان کسب کرده و استفاده از فن آوری ساده که تهیه آن هزینه بالایی برای صاحب کار در بر ندارد را از جمله مزایای طرح راه اندازی مشاغل خانگی دانست .
وی با بیان اینکه تسهیلات راهاندازی مشاغل خانگی براساس رشتههای تقاضا شده و طرح توجیهی متقاضیان از 2میلیون تومان تا 4 میلیون تومان متغیر است گفت : متقاضیان مشاغل خانگی میتوانند با مراجعه به دستگاههای اجرایی صادرکننده مجوز مرتبط با حرفه مورد تقاضا ، نسبت به ثبتنام خود به صورت مستقل ، پشتیبان و خوشهای اقدام کرده و تسهیلات مورد نیاز را دریافت کنند .