مسئول اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: کشتار به عنوان یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید گوشت مصرفی مردم مورد توجه و نظارت مستقیم ادارات دامپزشکی می باشد. در همین راستا در 4 ماهه نخست سال جاری تعداد 78121 لاشه دام سبک و 3734 لاشه دام سنگین مورد بازرسی کارشناسان این اداره كل قرار گرفته است.
دکتر محمد رضا صادقپور افزود : در حال حاضر تعداد 9 کشتارگاه دام در سطح استان فعال می باشند که تمامی آنها تحت نظارت ناظرین فنی بهداشتی و شرعی مشغول به کار می باشند. در این کشتارگاه ها پس از کشتار، لاشه ها مورد بازرسی قرارگرفته و در صورت تایید سلامت، لاشه ها مهمور به مهر سلامت دامپزشکی و نیز لیبل بهداشتی می شوند و پس از آن به منظور جلوگيري از آلودگي هاي ثانويه و بالا رفتن بار میکروبی گوشت دام هاي كشتاري به وسیله خودروهای سردخانه دار در سطح شهر توزیع مي شود تا بدین وسیله شهروندان محترم در هنگام خرید از سلامت گوشت مصرفی خود اطمینان داشته باشند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موازین بهداشتی کشتار به مردم یاد آور شد: عدم رعايت موازين بهداشتي و کشتار غير بهداشتي دام می تواند باعث انتقال و گسترش بيماري هاي مشترك بين انسان و دام از جمله تب خونريزي دهنده كريمه-كنگو، سالمونلا، كيست هيداتيد، بروسلوز و... گردد.
دکتر صادقپور در خاتمه از شهروندان خواست به منظور حفظ سلامت خود از ذبح دام در خارج از کشتارگاه و نیز خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی وکشتار شده در خارج از کشتارگاه جدا خودداری نمایند