زمان : 25 Mordad 1392 - 22:35
شناسه : 75269
بازدید : 30617
 خواننده «من و تو» در شبکه 3! خواننده «من و تو» در شبکه 3! پاس گل صدا و سیما به «من و تو»

«نشسته‌ایم اینجا و چشم دوخته‌ایم به صفحه جادو؛ گاهی تیتراژ برنامه‌های مختلفش را کپی می‌کنیم و گاهی شبیه‌سازی مسابقه شامش را روی سی‌دی به ملت می‌فروشیم.»

به گزارش اعتدال، رسول بهروش در قانون‌آنلاین نوشت:

«1- یکی از داغ‌ترین سوژه‌های نود این هفته، به نمایش تصویر خواننده‌ای مربوط می‌شد که مخاطبانش پیش‌تر او را در شبکه ماهواره‌ای «من و تو» دیده بودند. دوشنبه‌شب برای چند لحظه چهره صالح، برنده بخش صداهای غایب آکادمی موسیقی این کانال جهانی روی موج شبکه سه رفت و باعث شد تا این مساله در 48 ساعت گذشته به یکی از موضوعات جالب مورد بحث بین کاربران اینترنتی در ایران تبدیل شود. این هنرمند روز یکشنبه به کرج فراخوانده شده بود تا پیش از دیدار دو تیم سایپا و پرسپولیس برای تماشاگران حاضر در استادیوم انقلاب برنامه اجرا کند.

2- بی‌تردید اقدام کرجی‌ها در مورد دعوت از این خواننده و نیز سایر صاحبان ذوق از سراسر ایران عزیز، رفتاری در خور تحسین بوده است. آنها پیش از اولین میزبانی‌شان از سرخابی‌های پایتخت قصد داشتند طلسم ترس را به دست توانای هنر بشکنند و البته در این مسیر موفق هم بودند. با این همه اما در پس انعکاس صدای صالح نکته‌ای هست که نمی‌توان نادیده‌اش گرفت؛ اینکه در مملکت 70 میلیونی ایران با صداوسیمایی به شدت ثروتمند، باز زحمت کشف یک استعداد تازه و توانا به گردن شبکه‌ای ماهواره‌ای می‌افتد که فرسنگ‌ها دور از این مملکت به دست عده‌ای مهاجر اداره می‌شود. آیا این فاجعه نیست؟ چگونه می‌توان باور کرد یک شبکه ساده تلویزیونی تنها با تولید چند ساعت برنامه در روز بتواند دستاوردی چنین قابل توجه ارائه بدهد و در مواردی از تلویزیون پرادعای ایران هم جلو بزند؟ نشسته‌ایم اینجا و چشم دوخته‌ایم به صفحه جادو؛ گاهی تیتراژ برنامه‌های مختلفش را کپی می‌کنیم، گاهی شبیه‌سازی مسابقه شامش را روی سی‌دی به ملت می‌فروشیم و گاهی مثل ضیافت کرج، چشم‌انتظار می‌مانیم تا استعدادهایمان را کشف کند و مثلا یادمان بیاورد که در فلان شهرستان یک پسر جوان داریم که اگرچه از معلولیتی رنج می‌برد اما جای خالی نداشته‌هایش را با صدایی گرم پر کرده است. مشکل اینجاست؛ تلویزیون ما صالح را نمی‌بیند، هیچکدام از صالح‌ها را در موسیقی و بیرون از آن نمی‌بیند. او برای شبکه ممنوعه، صدای غایبی بود که شنیده شد اما برای سیمای وطنش، استعداد حاضری بود که به هیچش گرفتند. شاید امروز به همین مناسبت باید دستی بر سر و گوش اعجاز مسلم سعدی شیراز کشید و از مدیران جام‌جم پرسید «هرگز صدای غایب حاضر شنیده‌ای؟!»

3- اقبال نسبی شبکه‌ای همچون «من و تو» در ایران، بیش از هر چیز دیگری نشان از کم و کاستی‌های پرشمار تلویزیون دولتی کشورمان دارد؛ مجموعه‌ای با ده‌ها شبکه پرهزینه که گاهی به نظر می‌رسد حتی در شناخت ذائقه مخاطبانش نیز مشکلات جدی دارد. در طول همین یک ماه اخیر موضوع واکنش‌ها به یک مستند تاریخی پخش شده از این شبکه به یکی از سوژه‌های داغ محافل رسانه‌ای کشورمان تبدیل شده بود. بسیاری از تحلیلگران ایرانی به‌درستی اعتراض کردند که چرا این کانال ماهواره‌ای همه حقیقت را در مورد رضاخان نگفته است اما هیچکس نپرسید که اساسا کدام سهل‌انگاری در داخل کشور باعث شد کار داوری و روشنگری در این زمینه به لندن کشیده شود؟ آیا اگر صداوسیمای ایران می‌توانست پیش‌دستی کند و با وسواس و اعتدال در این حوزه‌ها مخاطبانش را خرسند و راضی نگه دارد، کار به جایی می‌رسید که یک شبکه خارجی با بودجه‌ و اهدافی مبهم، مرجع مورد استناد بخشی از هموطنانمان لقب بگیرد؟ متاسفانه کارنامه جام‌جم ایران پر از این تجدیدی‌هاست؛ عیب و ایرادهایی که بازدهی این رسانه را به‌شدت پایین آورده و میدان را برای جولان دادن رقبا باز نگه داشته است.

4- جوان مستعد قائم‌شهری با چشمانی نابینا راه آینده‌اش را در «من و تو» دید و آن را پیدا کرد اما میلیون‌ها جوان دیگر ایرانی با چشمانی بینا آنچه را لازم است، در رسانه ملی این کشور نمی‌بینند. چشم شما روشن آقای ضرغامی!»

آیا وزارت ارشاد به شبکه من و تو مجوز داده است؟

شبکه ای ضدانقلاب و مبتذل که دو کانال خود را از لندن راه اندازی کرده است، مدعی شد که با مجوز وزارت ارشاد در تهران دفتر راه اندازی کرده است

 

شبکه "من و تو2" که به همراه کانال یک همین شبکه از لندن راه اندازی شده است، مدعی شد که با مجوز وزارت ارشاد در تهران دفتر رسمی افتتاح کرده است و از طریق این دفتر، مستندهای دوبله شده را با کیفیت بالا و قیمت پایین به فروش می رساند.


شبکه "من و تو" که پخش خود را از لندن در قالب دو کانال از پاییز سال جاری آغاز کرده است، در "کانال 1" تمرکز خود را بر تولید برنامه های سرگرمی، تفریحی بویژه رقص و خوانندگی با استفاده از جذابیتهای جنسی قرار داده است و با همکاری یک خواننده زن معروف، در حال پخش برنامه است.


شبکه "من و تو1" ضمن اهانت به برخی مقدسات، تقریبا در کلیه برنامه های خود رسما از ضدانقلاب حمایت کرده و همسو با سایر شبکه های ضدانقلاب، اهانت های موهنی علیه مقامات کشورمان پخش کرده است.


شبکه "من و تو2" نیز چندی پیش در مستندی با عنوان "حقایق مهیج" که درباره ساختمانهای ساخته دست بشر پخش کرد، بجای کلمه خلیج فارس، از عبارت مجعول "خلیج ع ر ب ی" استفاده کرده بود.


این شبکه همچنین از طریق تبلیغاتی که در سایتها و وبلاگها آغاز کرده، مدعی شد که اداره پست نیز در توزیع مستندها با آنان همکاری می کند.


بنابر این گزارش، با توجه به سیاست گذاری متمرکز این دو شبکه از لندن توسط افرادی که همگی در ضدیت با نظام اسلامی اشتراک دارند، اگر ادعای اعطای مجور وزارت ارشاد به دفتر این شبکه صحت داشته باشد، ابهامات جدیدی درباره عملکرد متولیان فرهنگ در دولت مطرح خواهد شد.منبع:  مشرق

پشت پرده تلویزیون «من و تو» +عکس

 
ندای انقلاب: شبکه تلویزیونی من وتو که در لندن مستقر است ، اخیرا جشن تولد یک سالگی اش را برگزار کرد.از روز اول ظهور این مجموعه تا به امروز حدس و گمان های زیادی در مورد منابع مالی ، برنامه ها و اهداف و مدیریت این مجموعه همیشه مطرح بوده است و تا به امروز نوشته های زیادی در مورد شبکه تلویزیونی من و تو چاپ شده اند که بسیاری از آنها اطلاعات درستی در مورد این مجموعه به مخاطبین ارائه کردند و در برخی موارد هم گفته ها مبنی بر حدس و گمان بوده است .نکته مهم این شبکه ارتباط تنگاتنگ آن با فرقه ضاله بهائیت و پخش برنامه هایی با محوریت نرم تبلیغ بهائیت و اثر گذاری بر خانواده های ایرانی است.

کیوان و مرجان عباسی کیست اند؟

این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی راه اندازی شد. کیوان عباسی فرزند دوم عباسی بزرگ است که مالکیت و مدیریت تلویزیون پارس در امریکا و Hostlertv در کانادا را بر عهده داشت و پیش از این ۶ سال در امریکا در تلوزیونی های مبتذل لس آنجلسی به عنوان حسابدار و مشاور تبلیغاتی فعالیت کرده است. کیوان عباسی به همراه خانواده در سالهای نوجوانی به انگلستان مهاجرت کردند و پس از تحصیل و کار در این کشور شهروندی این کشور را کسب کرده است.

 

 

 

 

کیوان و مرجان عباسی از عوامل سرویس اطلاعاتی انگلیس و پشت پرده شبکه بهایی من و تو
 
مرجان عباسی ، همسر کیوان عباسی مدیر نیروی منابع انسانی این مجموعه است . بر خلاف برخی نوشته ها که این دو را خواهر و برادر میدانند ، آنها در سال ۲۰۰۱ در لندن با هم آشنا شدند و ازدواج کردند.

کیوان و مرجان عباسی در یک سال گذشته هرگز حاضر نشدند در جلو دوربین های تلویزیون حاضر شوند و تنها اسم این دو نفر در آخر لیست دست در اندرکاران برنامه ها به عنوان تهیه کننده اجرایی نوشته شده است.

در داخل مجموعه ، کیوان عباسی مسئولیت ارتباط با تهیه کنندگان و مجریان را بر عهده دارد و امور اجرایی را مدیریت میکند و مرجان عباسی در اتاق خود در تمام طول روز برنامه های تلویزیون و صفحه های فیس بوک را چک میکند و گزارش تهیه میکند. هم چنین استخدام نیروی انسانی در این مجموعه با نظر و تایید مرجان عباسی صورت میگیرد ، به گونه ای که بسیاری از افرادی که ارتباط فامیلی یا دوستانه ای با او دارند هم اکنون بی هیچ تجربه و تخصص قبلی در این مجموعه مشغول به کار هستند که در این مورد در آینده بیشتر خواهیم نوشت.

تلویزیون من و تو اولین تجربه کاری کیوان و مرجان عباسی نیست ، تجربه مدیریتی آنها در بحث رسانه به شبکه ماهواره ای " ببین تی وی " برمیگردد که در واقع اولین شبکه تلویزیون اینترنتی فارسی زبان بوده است و در مقایسه با تلویزیون من وتو از بعد منابع مالی یک دست گرمی ساده و کم هزینه تلقی می شود. ببین تی وی که با مجموعه ای ۶ تا ۱۰ نفره اداره می شده است محل آموزش دست اندر کارهای اصلی تلویزیون من و تو یعنی رها اعتمادی ، تیام بصیر و سیاوش حبیی است.

منابع مالی تلویزیون من و تو
مهم ترین سوالی که همیشه در مورد این مجموعه مطرح بوده است و هیچ گاه هم پاسخی روشن در مورد اش شنیده نشده است مسئله منابع مالی تامین کننده آن است. واقعیت این است که سند و مدرک مستدلی در مورد این سوال هیچ گاه ارائه نشده است ، در وب سایت شرکت هیچ اطلاعاتی در این مورد ارائه نشده است و در مواردی که هم دست اندر کاران تلویزیون سعی بر ابهام زدایی در این مورد داشته اند ، به گرفتن تبلیغات اشاره کردند که حجم و کیفیت تبلیغات پخش شده از این مجموعه تلویزیونی به خوبی نشان می دهد که هزینه های سنگین اجرای چنین پروژه ای با تبلیغ ویتامین یا مواد آرامش دهنده و...تامین نخواهد شد.
نکته جالب در این میان این است که کیوان عباسی در جلسات ماهیانه با مجریان و تهیه کنندگان هیچ اشاره ای به مطالب مورد نظر که میتواند در جذب تبلیغ موثر باشد اشاره ای نمیکند و تنها از همه کارکنان میخواهد به هر قیمتی که شده است کاری کنند که تعداد طرفداران حاضر در صفحات فیس بوک افزایش یابد.
او هر سه ماه برای ارائه گزارش عملکرد به امریکا می رود و معمولا زمانی که جهش مناسبی در تعداد طرفداران به وجود آمده باشد کیوان عباسی خوشحال و خوش اخلاق خواهد بود. به نظر می رسد هدف این مجموعه در سال اول جذب مخاطب و از میدان به در کردن رقیبان اصلی اش مانند فارسی وان ، بی بی سی و صدای امریکا بوده است و در زمینه جذب تبلیغ اصلا موفق عمل نکرده است. این در حالی است که بپذیریم این مجموعه واقعا یک شرکت بازرگانی با هدف سود مالی و گرفتن تبلیغ است که در این اصل شک بسیار وجود دارد.

نگرش مذهبی ، سیاسی و مدیریتی کیوان و مرجان عباسی
اگر فردی به عنوان یک مجری ، تهیه کننده یا کارگردان به این مجموعه مراجعه کند و درخواست کار نمایید ، اولین چیزی که از او سوال خواهد شد عقاید سیاسی و مذهبی اش است . چنانچه کوچک ترین شکی برای کیوان و مرجان عباسی باشد که تعلق خاطری به دین اسلام یا نظام جمهوری اسلامی دارد بدون هیچ تردیدی درخواست کار رد خواهد شد. اما کافی است که متقاضی کار در گفت و گوی خود مجله ها و فیلم های دهه ۴۰ و ۵۰ را نماد روشنفکری و فرهنگ ناب ایرانی بداند و به طور کلی مذهب را نماد خرافه پرستی و عقب ماندگی بداند ، در این صورت شانس او برای گرفتن شغلی هر چند پایین در این مجموعه بالا می رود.

مدیریت تلویزیون من و تو به شدت به کارکنان خود و اطرافیان شان بی اعتماد هستند ، کم ترین اطلاعات ممکن را در مورد برنامه ها و اهداف شان با مجریان و تهیه کنندگان در میان می گذارند وحتی با وجود این که تعداد بسیاری ایرانی در لندن زندگی میکنند برای مسابقه ای مانند اکادمی گوگوش خودشان در میان تماشاچیان می نشینند و در کادر دوربین قرار میگیرند این در حالی است که در حالت عادی از جلوی دوربین قرار گرفتن فراری هستند !!

قراردادها و نوع همکاری
اخیرا در صفحه اصلی وب سایت تلویزیون من و تو یک آگهی برای جذب مجری برای این شبکه تلویزیونی قرار داده شده است که نشان از تمایل این مجموعه برای تزریق افراد جدید را به سیستم خود دارد ، این در حالی است که در خط آخر این آگهی اعلام شده است که افراد متقاضی باید اجازه اقامت و کار در انگلستان را داشته باشند که در ادامه نشان خواهیم داد این تنها یک شعار است و در مواردی که مدیریت بخواهد این مسئله به سادگی نقض می شود.

 

 

 

سحرو سانازقاضی زاده(گوینده بی بی سی فارسی) که اخیرا بهایی شده اند به همراه سینا مطلبی همسر سانازقاضی زاده

قرارداد ها ، حقوق ها و میزان تعهد شبکه به کارکنان اش
قرارداد ها در تلویزیون من و تو به دو نوع تقسیم می شود ، گروه اول کسانی هستند که پیش از این سابقه کاری با تیم مدیریت را دارند و معمولا قرار داد های این گروه سه ساله است و گروه دوم کسانی هستند که برای سیستم جدید هستند یا این که برای مدتی موقت و یک برنامه خاص مد نظر قرار گرفته اند ، این گروه به صورت " فیری لنس " کار میکنند که پرداخت مالیات شان به دولت با خودشان هست و هر جایی هم که یکی از طرفین بخواهد همکاری را قطع کند میتواند.

جالب است بدانید در کل مجموعه تنها قرارداد های حسن اعتمادی ( سردبیر اتاق خبر و پدر رها اعتمادی ) ، رها اعتمادی ، تیام بصیر ( هم خونه ای و دوست دوران زندگی در سوئد رها اعتمادی ، تهیه کننده بفرمایید شام ) و ساناز قاضی زاده ( که نقش ارتباط بین من و تو و بی بی سی فارسی را ایفا میکند ) به صورت سه ساله تنظیم شده است و هیچ کس دیگر از کارکنان این مجموعه قرارداد نوشته شده تمام وقت با این مجموعه ندارند. بنابر این به محض این که کوچک ترین احساس خطری از جانب هر یک از کارکنان برای مدیریت به وجود بیاید به سادگی او از سیستم خارج می شود.

رها اعتمادی سالیانه ۳۰ هزار پوند ، تیام بصیر سالیانه ۲۸۰۰۰ پوند و ساناز قاضی زاده سالیانه ۲۷۰۰۰ پوند از این مجموعه حقوق می گیرند که در مقایسه با سطح حقوق و دستمزد در انگلستان جزو گروه با در آمد بالا محسوب می شوند.البته خانواد ه اعتمادی از بهائیان باسابقه!محسوب می شوند.

دو نمونه بارز عدم تعهد تلویزیون من و تو به کارکنان اش سحر زند و سمیررا قاسمی هستند که هر دو به علت اختلاف نظرهایی که با رها اعتمادی داشتند از این مجموعه به سادگی کنار گذاشته شدند.

سمیرا قاسمی که در اولین سری آکادمی موسیقی گوگوش مجری گری این برنامه را به همراه رها اعتمادی بر عهده داشت و در یکی دو برنامه من و تو پلاس هم به عنوان مجری در کنار سام سرمدی فعالیت می کرد ، پس از مشکلات شخصی که با رها اعتمادی پیدا کرد از من و تو اخراج شد.

همین اتفاق برای سحر زند ، مجری من و تو پلاس هم افتاد . در مهمانی شب آخر آکادمی موسیقی گوگوش سحر زند و امیر ( یکی از خوانندگان آکادمی ) بیشتر وقت شان را با هم گذراندند و میزان صمیمیت و رابطه این دو به مذاق رها اعتمادی خوش نیامد ، هفته بعد سحر زند به بهانه مشکل ویرایش ! برنامه ای که مجری اش بود اخراج شد ! این در حالی است که مشکلات ویرایش یک برنامه به تهیه کننده آن مرتبط است و مجری در این میان نقشی ندارد.

کسانی که به صورت پاره وقت و بدون قرارداد با این مجموعه همکاری میکنند برای گزارش هایی که خارج از ساختمان تلویزیون تهیه کنند به ازای هر روز ۲۰۰ پوند دریافت میکنند و اگر یک روز کاری کامل را در داخل استدیو بگذرانند این مبلغ ۲۵۰ پوند خواهد بود. تهیه کنندگان بابت هر قسمت هر برنامه ۳۰۰ پوند دریافت میکنند ، برای مثال یک برنامه نیم ساعته که برای مدت یک سال پخش شود ۱۵۶۰۰ پوند دستمزد تهیه کننده خواهد بود.

برنامه ریزان تلویزیون چه کسانی هستند ؟
مدیریت کل برنامه ها را خود کیوان عباسی به عهده دارد اما ارتباط با تهیه کنندگان و برنامه ریزی زمانی تلویزیون برعهده مریم تهرانی است که دوستی دیرینه ای با مرجان عباسی دارد.

تقریبا اکثر کارکنان تلویزیون می دانند که رمز موفقیت و ماندگاری شان ارتباط با رها اعتمادی و مریم تهرانی است و اگر بتوانند رضایت خاطر این دو نفر را کسب کنند شغل خود را به راحتی نگه خواهند داشت.

آیا من و تو خود را به قانون مداری و اخلاق متعهد میکند؟
همان طور که می دانید قوانین کپی رایت در اکثر نقاط جهان من جمله انگلستان به طور جدی پیگیری و رعایت میشود و در صورتی که یک فرد یا کمپانی از آن تخطی کند معمولا با جریمه های سنگینی مواجه می شود.

برنامه های تلویزیون به دو دسته تقسیم می شوند ، دسته اول آنهایی هستند که توسط کمپانی های دیگر تهیه شده اند و تنها توسط تلویزیون من و تو ترجمه و زیر نویس می شوند وبه روی آنتن می روند.

این برنامه ها بیشتر جنبه زمان پر کردن دارند ، گرچه در بسیاری موارد مطالب ارائه شده در این برنامه ها هدفمند و با طرح ضربه زدن به باور و فرهنگ اسلامی بوده است.

دسته دوم برنامه هایی هست که خود تلویزیون و دست اندر کاران اش می سازند که در اکثر موارد این برنامه های هم تقلید بی چون و چرای از شبکه های تلویزیونی انگلیسی و امریکایی است.این برنامه ها را یا به صورت قانونی خریداری میکنند مانند بفرمایید شام یا بدون اجازه تقلید میکنند مانند آکادمی موسیقی گوگوش که بی هیچ شکی کپی برنامه آمریکن ایدل هست.

نکته جالب در مورد گزارش های این تلویزیون هم همین عدم رعایت قانون کپی رایت است ، برای مثال در برنامه آفساید ، بارها صحنه های بازی های اروپایی نشان دادند ولی برای آنها حق کپی رایت پرداخت نشد و تمامی این تصاویر غیر قانونی پخش شد.

مدیران شبکه من و تو در بحث استخدام کارکنان هم چندان پایبند مسائل اخلاقی و قانونی نیستند. جدا از رسوایی اخیر آکادمی گوگوش که نشان میدهد انتخاب خوانندگان تنها بر اساس رفاقت های گذشته دست اندرکاران و خوانندگان بوده است ، مدارکی وجود دارد که نشان می دهد برخی از کارکنان این مجموعه بدون اجازه کار فعالیت کرده اند که خلاف قوانین وزارت کار انگلستان است.

برای مثال ، امید خلیلی تجریشی ، مجری من و تو پلاس و گوینده نقش طغرل در بفرمایید شام همکاری اش را از سپتامبر ۲۰۱۰ با این مجموعه شروع کرده است در حالی که او یک پناهنده غیر قانونی در انگلستان بوده است و اجازه اقامت قانونی و کار خود را در ۱۹ ژانویه ۲۰۱۱ دریافت کرده است ، این به این معنا است که او حداقل برای مدت ۴ ماه غیر قانونی در این مجموعه فعالیت کرده است.

مثال دوم برای عدم تعهد مدیریت من و تو به قانون کار در انگلستان ، سالومه سید نیا مجری برنامه سالی تاک و پشت صحنه آکادمی است که او هم بعد از کار کردن در تلویزیون بی بی سی درخواست پناهندگی کرده است و هم اکنون در خانه دولتی زندگی میکند و هزینه زندگی او بر پای دولت انگلستان است در حالی که حقوق دریافتی او در تلویزیون ۲۳۰۰۰ پوند سالیانه است که یک حقوق زندگی متوسط در انگلستان به حساب می آید و هیچ گونه کمک هزینه دولتی شامل حال اش نباید بشود. مدیریت تلویزیون من و تو حقوق ماهیانه سالومه سید نیا را به حساب دوست پسر سابق او و شوهر فعلی اش، سروش تهرانی می ریزد تا به این وسیله او کماکان بتواند از حقوقی که دولت به افراد مستمند می پردازد استفاده کند.


جالب است بدانید بسیاری از دست اندر کاران تلویزیون من و تو در سری اول آکادمی ۴ هفته مانده به پایان مسابقه می دانستند که قرار بود سروش تهرانی اول شود ، همان گونه که امسال دوستان بابک سعیدی و رها اعتمادی با کیفیت پایین در رتبه بالا قرار میگیرند و سیل اعتراضات مردمی روانه صفحات فیس بوک تلویزیون می شود.


به راستی چگونه کسانی که کوچک ترین تعهدی به قانون و اخلاق مداری ندارند به خود اجازه می دهند دیگران را به سادگی و بی مدرک به تقلب و بی اخلاقی متهم کنند؟

 

برخی عوامل شبکه بهایی من و تو


 

ارتباط من وتو ، بی بی سی فارسی و صدای امریکا

 

تاکنون شایعه های زیادی در مورد ارتباط بین نویسندگان و مجریان تلویزیون من و تو ، بی بی سی فارسی و صدای امریکا مطرح بوده است . بسیاری از تحلیل گران بر این باورند که با توجه به ریزش مخاطب تلویزیون های سیاسی بعد از عملکرد مغرضانه آنها در دوران انتخابات ریاست جمهوری ایران ، ظهور یک تلویزیون به ظاهر تفریحی با مقاصد سیاسی بهترین راهکار برای خروج از بحران مشروعیت رسانه های فارسی زبان خارج از کشور بود.


همین طور با توجه به نامشخص بودن منابع مالی تلویزیون من و تو و عدم شفاف سازی مدیریت آن در این مورد شایعاتی مبنی بر حمایت دولت های استعمارگر امریکا و انگلیس مطرح بوده است چرا که بسیاری معتقدند با توجه به هزینه های بسیار سنگینی که این مجموعه برای برنامه هایش پرداخت میکند ، بدون شک به یک منبع مالی بسیاری قوی دولتی تکیه کرده است که بدون تبلیغات بزرگ میتواند به مسیر ش در طول یک سال ادامه دهد. مرور مسیر برنامه های این تلویزیون که با حجمه به باورهای فرهنگی و دینی آغاز شد و در طول زمان کم کم رنگ سیاسی گرفت تا با مستند هایی مانند " قمار اتمی ایران " یا " شب بود " به تحریف تاریخ و واقعیت ها بپردازند نشان میدهد که هدف این مجموعه نشانه گرفتن اعتقادات مذهبی و باور مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران است و در این مسیر از کمک رسانه های دولتی انگلستان و امریکا یعنی بی بی سی و صدای امریکا کمک میگیرد.


تلویزیون من و تو با توجه به کمبود نیروی انسانی ایرانی متخصص در بحث رسانه که بخواهند پا بر منافع کشور خودشان بگذارند روی به استفاده از نیروهای سوخته بی بی سی فارسی و صدای امریکا آورده است که در زیر چند نمونه از این مسئله را اشاره میکنیم :


آرمین قبادی پاشا ، گوینده اتاق خبر این تلویزیون که همیشه تمرکز بر سیاه نمایی شرایط اقتصادی و سیاسی ایران دارد ، پیش از این سابقه همکاری با صدای امریکا را در کارنامه خود دارد :


امیر برادران ، کارشناس برنامه ورزشی سیاسی آفساید پیش از این سابقه همکاری با تلویزیون صدای امریکا را در کارنامه خود دارد.


جاوید جعفری ، نویسنده و مجری برنامه سیاسی ورزشی آفساید ، سابقه همکاری با صدای امریکا را دارد ، البته او در پروفایل شخصی ش در سایت فوتبال مدیا اذعان کرده است که روزنامه نگاری را در بی بی سی آموخته است .


در مورد دوره خبرنگاری بی بی سی فارسی جالب است بدانیم بی بی سی در سال ۲۰۰۶ با کمک مالی دولت انگلستان یک دوره روزنامه نگاری رایگان را برای روزنامه نگاران فارسی زبان تدارک دیدند. این دوره با یک سفر یک هفته ای به هزینه بی بی سی در ترکیه آغاز می شد ، با چندین درس روزنامه نگاری به صورت آنلاین و فارسی ادامه پیدا میکرد و در نهایت روزنامه نگارانی که از فیلتر مدرسین این کلاس ها میگذشتند و کیفیت مورد نظر آنها را داشتند به دوره لندن دعوت می شدند. در میان کارمندان تلویزیون من و تو ، ساناز قاضی زاده ، سالومه سید نیا ، شیدا هوشمندی و سام غفارزاده جزو کسانی هستند که مدرک روزنامه نگاری خود را از بی بی سی دریافت کردند.


به نظر می رسد فارغ التحصیلان این دوره به دو گروه تقسیم شدند ، گروه اول برای تلویزیون بی بی سی فارسی به کارگرفته شدند و گروه دوم را برای تلویزیون من و تو معرفی کردند. پانته آ مدیری وسالومه سید نیا ،به گواه خود سایت تلویزیون من و تو پیش از فعالیت در این مجموعه کار کردن در تلویزیون فارسی بی بی سی را را در کارنامه خود دارند.


خارج از بحث کاری روزنامه نگاری که ارتباط بین عناصر بی بی سی ، صدای امریکا و من و تو کاملا واضح و مشهود است ، کارمندان این مجموعه ها در محیط غیرکاری هم دوستان صمیمی با هم هستند و در مهمانی های هم شرکت میکنند .


یا در دومین شب آکادمی گوگوش ، دوربین در بین تماشاچیان چندین بار چهره فرن نقی زاده ، مجری بی بی سی را به تصویر می کشد که با اشتیاق خاصی این برنامه را دنبال میکند !


اگر چه مدیران شبکه تلویزیونی من و تو مدعی بی طرفی رسانه شان در مقابل مذهب ، سیاست و ...هستند(با توجه به کثرت حضور اعضای فرقه ضاله بهائیت در این تلویزیون این ادعایی کذب است) ، اما این شواهد و قرائن به خوبی نشان میدهد که چهارچوب فکری آنها دقیقا همان چهارچوب فکری رسانه های معلوم الحالی مانند بی بی سی و صدای امریکاست که با بودجه های دولت های خود همواره بر ضد منافع ایران سخن پرانی کرده اند. آنها هرگز دلسوز ایران وایرانی نبوده و نیستند.

 

آگهی استخدام در شبکه من و تو + سند

 

شبکه انگلیسی ساخته من و تو که کمتر از دو سال است فعالیت خود را با سرمایه گذاری مستقیم دربار سلطنتی آغاز کرده و با تابلوی فریبنده شبکه ای به اصطلاح اجتماعی و فرهنگی پا به عرصه وجود گذاشت در جدیدترین آگهی استخدام خود سه شرط اصلی را برای پذیرفته شدن در این شبکه اعلام کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ رها اعتمادی که فردی بهایی زاده و از خانواده نوکران و خدمتکاران دربار شاه مخلوع است در سال 2010 با همکاری رسمی دربار انگلیس و چند نفر از عوامل دیگر شبکه من و تو را که از همان ابتدا لقب خواهرخوانده بی بی سی فارسی را یدک می کشید راه اندازی کرد تا این شبکه از همان ابتدا با تفکری بهایی - صهیونیستی و ضد ایرانی پا به عرصه وجود بگذارد.

اعتمادی در جدیدترین آگهی استخدام این شبکه که در وبلاگش منتشر کرده سه شرط اصلی را برای پذیرفته شدن به عنوان مجری در این شبکه را اعتقاد راسخ به فرقه ضاله بهائیت ، مخالفت با جمهوری اسلامی ایران و آمادگی داشتن برای عریان شدن عنوان می کند. رها اعتمادی از چند سال پیش با پشتیبانی همه جانبه و البته غیر علنی عوامل بی بی سی گروهی به نام "جوانان بدون مرز" را برای ضدیت با جمهوری اسلامی ایران راه اندازی کرد و تمامی عناصر همسو با فرقه ضاله بهائیت و ضد جمهوری اسلامی ایران را شناسایی و هسته اولیه من و تو را با آنها شکل داد.
البته پیش از این هم نقل قول های بسیاری در خصوص پشت پرده بهایی عوامل و مجریان این شبکه مطرح بود که اکنون با فرو افتادن پرده های فریب سند رسمی بهایی – صهیونیستی بودن این شبکه به ظاهر فرهنگی – اجتماعی علنی شد.
اگرچه که دو شبکه سلطنتی بی بی سی فارسی و من و تو جدا از هم فعالیت می کنند اما منبع تغذیه نیرو و مجریان آنها یکی است و عوامل این دو شبکه در هم تنیده و پشتیبان استراتژیک اهداف ضد ایرانی یکدیگر هستند.

 

 

 

بازداشت‌شبکه‌موسیقی"من و تو"در تهران

 
مشرق نوشت: اعضای یک تیم موسیقی زیر زمینی که در خیابان سبلان تهران اقدام به تهیه موسیقی های مبتذل برای شبکه های ماهواره ای فارسی زبان به ویژه شبکه " من و تو" می کردند دستگیر شدند. سردسته این گروه فردی به نام ایملیا است.

"من و تو" رسما سیاسی شد +عکس

 

مشرق نوشت: شبکه ضد فرهنگی "من و تو"همزمان با گرم شدن موضوع یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، با تغییری هدفمند، وب سایت خود را - که پیش از این صرفا به معرفی برنامه ها و تولیدات این شبکه می پرداخت- سیاسی نمود.

 تغییر وب سایت این شبکه ضد فرهنگی و پرداختن به موضوعات سیاسی روز با رویکرد عمده اطلاع رسانی و تحلیل اخبار ایران، بیانگر آن است که شبکه "من و تو" نیز در راستای اقدامات سایت ها و شبکه های ضد انقلاب در خصوص ایجاد فضایی خاص و متناسب با خواسته دشمنان در ایام انتخابات، از هم اکنون قدم در این مسیر، با رویکرد سیاسی خود گذاشته است.

 

 

آنچه لازم به یادآوری است اینکه یکی از اسرار شبکه "من و تو" مبهم بودن منابع مالی این شبکه عریض و طویل می باشد که بنا بر گزارش هایی که پیش از این منتشر شده، این شبکه مورد حمایت فرقه بهائیت، چندین منبع مالی تامین کننده دارد و اکنون با این تغییر قصد تاثیرگذاری در فضای جامعه ایران در آستانه انتخابات را دارد. چراکه بعد از شکست شبکه های ضد انقلاب و اپوزیسیون همراه با عوامل داخلی شان در فتنه 88 شاید پول های کلان این شبکه به کمک شان بیاید.

 

شبکه غیر اخلاقی و ضد فرهنگی "من و تو" که تاکنون با برنامه هایی مانند "بفرمائید شام" و دیگر برنامه ها، فیلم ها و سریال های خود در صدد تغییر "سبک زندگی اسلامی ایرانی" مردم ایران بود، "حداقل فعلا" اسب خود را برای ایجاد فضای مورد دلخواه دشمنان ملت ایران زین کرده است تا به کمک سایر شبکه های ضد انقلاب و ضد دین مانند "شبکه بی بی سی فارسی" ارگان رسمی روباه پیر انگلیس و "صدای آمریکا" شبکه دولتی آمریکا و ... بشتابد.

101

شبکه من و تو شعبه فرهنگی بی بی سی

 
رسا: از همان ابتدا که شبکه انگلیسی من وتو روی کار آمد سوالی ذهن مخاطبین را به خود مشغول کرد که این شبکه با این همه امکانات و برنامه و مجری و ... بودجه اش از کجا تامین می شود؟

با گذشت زمان هر چند مدیران این شبکه از پاسخ به این سوال طفره می رفتند ولی مخاطبین بیشتر کنجکاو می شدند تا بالاخره بر همگان آشکار شد که این شبکه از حمایت کامل دولت انگلیس برخوردار است و مانند بی بی سی بودجه اش توسط این دولت تامین می شود و در واقع این شبکه آمده تا به اصطلاح شعبه به ظاهر فرهنگی بی‌بی‌سی باشد.

اکنون به چند نمونه از دلایلی که این ادعا را ثابت می کند اشاره می کنیم:

۱. این آدرس استودیو شبکه انگلیسی من و تو است.
Marjan Television Network Ltd
Capital Studios
۱۳ Wandsworth Plain London SW۱۸ ۱ET

استودیو شبکه انگلیسی من وتو در منطقه ای کاملا امنیتی است که کاخ ملکه الیزابت هم در همین منطقه واقع شده. مطمئنا مقارن بودن این دو مکان با یکدیگر اتفاقی نیست.

۲. این شبکه با وجود هزینه های کلان هیچ گونه آگهی تبلیغاتی پخش نمی کند. اکنون به ذکر چند نمونه از این هزینه ها می پردازیم:

الف) قیمت اجاره فضا در ماهواره "هات‌ برد" بابت هر مگابیت حدود ۱۳ هزار یورو در ماه است. شبکه من و تو با پهنای باند ۴ مگابیت فقط ماهانه ۵۲۰۰۰ یورو که حدودا مساوی است با ۲۶۰ میلیون تومان، فقط و فقط هزینه روی ایر بودن بر روی هاتبرد را می پردازد!

علاوه بر آن از دو ماهواره عرب ست و یوتلست هم پخش می شود که سر جمع حدود ۱۴۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت!یعنی این شبکه ماهیانه چیزی حدود ۴۰۰ میلیون تومان فقط و فقط برای اجاره کانال خود روی ماهواره ها می پردازد؛ البته حدود ۵ میلیارد تومان، سالیانه.

ب) پرداخت ۵۰۰ هزار دلار در هر بار به خواننده لس آنجلسی به نام گوگوش برای راه اندازی آکادمی موسیقی.

پ) پرداخت ۳۰۰ هزار دلار در هر بار به هومن خلعتبری همکار گوگوش در آکادمی موسیقی.

ج) پرداخت ۲۵۰ هزار دلاری در هر بار به بابک سعیدی همکار گوگوش در آکادمی موسیقی.

د)پرداخت ۱۰۰ هزار دلار در هر بار به رها اعتمادی برای برعهده گرفتن اجرای برنامه های آکادمی موسیقی

ز) پرداخت ۱۰ هزار دلار به سالومه سید نیا برای اجرای برنامه پشت صحنه آکادمی

س) قالب اکثر برنامه های تولید این شبکه کپی برداری از شبکه های اروپایی است و برای هر خریداری امتیاز هر کدام از این برنامه ها هزینه های بسیار سنگینی پرداخت شده است.

ش) این شبکه تعداد زیادی دوبلر دارد که از جمله آن ها حسین فرجی یکی از کارشناسان مسائل سیاسی در شبکه صدای آمریکا (VOA) است که توسط مدیران شبکه انگلیسی من و تو۲ برای کار دوبله در این شبکه خریداری شد. همین طور افراد دیگر مانند آرمین قبادی پاشا که کارشناس شبکه صدای آمریکا بود ولی در شبکه من و تو به عنوان یک خبر خوان در برنامه اتاق خبر مورد استفاده قرار گرفت. امیر برادران کارشناس صدای آمریکا که کارشناس برنامه آفساید شد. جاوید جعفری کارشناس شبکه صدای آمریکا بود که به عنوان مجری در شبکه من و تو به کار گرفته شد. این افراد مطمئنا هزینه های کمی دریافت نکرده اند.همچنین این شبکه حدود ۴۰ مجری جوان دارد که طبق گفته خودشان شبانه روز در این شبکه مشغول کار هستند و مطمئنا با وجود بحران مالی اروپا حقوق این افراد مبلغ کمی در نمی آید.

ص) هر هفته به برنده برنامه بفرمایید اشم این شبکه هزار پوند پول نقد و به هر شرکت کننده برای تهیه غذا ۱۲۰ پوند پول نقد می هند. اگر تا به حال دست کم ۵۰ سری این برنامه پخش شده باشد چقدر هزینه تنها برای تهیه این برنامه لازم است؟ حال هزینه حمل و نقل، امکانات، فیلم برداری، صدابرداری، کارگردانی، گوینده برنامه، تدوین و ... این برنامه و سایر برنامه های شبکه را هم روی آن بیفزایید.

آیا معقول است که این شبکه دولتی نباشد؟!

۳. این شبکه قابلیت استفاده از آرشیو بی بی سی را دارد. در آخر بسیاری از مستندهای این شبکه با آرم بی بی سی نشان داده می شود.

۴. افشاگری مهران عبدشاه مدیر شبکه ipn در مصاحبه اش با مدیر شبکه icc که وی اشکال در پخش شبکه او را کار حامی شبکه من و تو یعنی دولت انگلیس دانست واظهار داشت: «بله صحت دارد، چون معمولا این انگلیسی ها خیلی قدرت دارند و همه چیز زیر سر این انگلیسی هاست؛ این انگلیس و عواملش همه کار از دستشان بر می آید.»

۵. شبکه انگلیسی من و تو در جریان جنبش ضد سرمایه داری در انگلیس نه تنها از معترضین هیچگونه دفاعی نکرد بلکه اسم این معترضین را در برنامه های مختلفش اغتشاش گر و یاغی هم گذاشته است. همچنین حمایت ها و تعریف و تمجید های بی حد و اندازه از دولت انگلیس در برنامه های این شبکه کاملا مشهود است.

۶. منابعی که اتاق خبر این شبکه مدام از آن ها خبرهایش را نقل می کند مورد تایید مقامات انگلیسی قرار دارد . برخی از این منابع عبارتند از: نشریۀ ساندی تایمز، نووستی، نشریۀ انگلیسی "سان"، روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف، واشنگتن پست و ...

به علاوه از روند برنامه های این شبکه و ترویج فرهنگ منحط غربی، شرابخواری، دفاع از فرقه ضاله بهائیت، ترویج موسیقی های شیطان پرستی، ترویج روابط نامشروع زن و مرد و ... پر واضح است که این شبکه درست در همان مسیری قدم بر می دارد که سردمداران انگلیسی این شبکه ملزم به آن شده اند.

پاس گل صدا و سیما به «من و تو»

 

پخش مستند "رضاشاه" از شبکه "من و تو" حسابی خبرساز شده. قابل پیش‌بینی هم بود. به هرحال طبیعی است که روایت زندگی خاندان پهلوی برای خیلی‌ها جذاب باشد، به ویژه برای نسلی که می‌خواهند بدانند چرا پدران آنها کمر به نابودی حکومت پهلوی بستند. حقیقتش را بخواهید آنها پاسخ این پرسش را نمی‌توانند از شبکه‌های رسانه ملی دریافت کنند.

 

 عبدالجواد موسوی در ادامه نوشت: یعنی خیلی به روایت‌های رسمی باور ندارند. کلماتی مثل: "خیانت" و "وابستگی" و "غارت بیت‌المال" آن قدر به راحتی به این و آن عطا شده که دیگر کارآیی خود را از دست داده است. علاوه بر این نمی‌توان یکسره همه چیز را منکر شد. مردم راه‌آهن و دانشگاه و استادیوم ورزشی را به چشم می‌بینند، هرچه قدر هم من و شما بگوییم این بناها با انگیزه‌های سیاسی ساخته شده‌اند فایده‌ای ندارد. انگیزه‌ها درطول تاریخ از یاد می‌روند آنچه برجای می ماند خود اثر است و نه چیز دیگر. البته این حرف‌ها به معنای تایید مستند رضاشاه نیست. این مستند بیش از آن که یک مستند تاریخی و یا گزارشی باشد ستایش اغراق‌آمیزی بود که گاه از شدت افراط و اغراق، مضحک جلوه می‌کرد. این که فی‌المثل بگوییم رضا شاه به عقاید دینی مردم به شدت احترام می‌گذاشت تا آنجا که به آنها اجازه می‌داد به زیارت حرم امام رضا(ع) بروند و مانع آنها نمی‌شد یعنی یا خودمان خیلی هالو تشریف داریم یا مخاطب را همانند خودمان تصور کرده‌ایم. یا این که بگوییم رضا شاه برای پایان بخشیدن به شایعات زمین‌خواری‌اش همه زمین‌هایش را به نام فرزندش ثبت کرد یعنی این که کلا چیزی به نام فهم و شعور را به رسمیت نمی‌شناسیم. با این همه اگر چنین مستندی با اقبال عده‌ای روبرو شود نباید تعجب کرد. این اقبال- ولو اقبالی بی‌رمق و اندک- واکنشی است به آنچه ما تحویل مخاطب داده‌ایم. وقتی ما رضاشاه را فردی نشان می‌دهیم که فقط به عیش و نوش می‌پردازد و در حال قلع و قمع مخالفان است و هنری جز بله قربان‌گویی به اربابان خارجی ندارد طبیعی است که مخاطب جوان و پرسشگر- شما بگویید مخاطبانی بسیار محدود- روایت "من و تو" را بیشتر بپسندد. یکی از معدود کارهای خوب تلویزیون مناظره‌ای بود که تلویزیون بین آقای زیباکلام و سلیمی‌نمین درباره رضاخان برگزار کرد. اگر چه آن مناظره نیز متاثر از فضای احساسی و هیجانی جامعه ما دو قطبی بود. یعنی یکی رضا شاه را قهرمانی تمام عیار معرفی کرد و دیگری اورا خائنی بالفطره اما آن مناظره اگر ادامه پیدا می‌کرد و پای افراد دیگری به آن برنامه وا می‌شد شاید به نتایج بهتری دست می‌یافتیم. متاسفانه آن برنامه مثل همه برنامه‌های خوبی از این دست به زمره برنامه‌های استثنایی تلویزیون پیوست. نتیجه منطقی آن هم شد مستند "رضا شاه" پخش شده از شبکه "من و تو". مستندی که در باورپذیری آن صدا و سیمای جمهوری اسلامی نقشی مهم و اساسی دارد.

انتهای پیام

منبع:  خبرآنلاین