طی 4 ماه گذشته سال جاری، 9 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان های استان یزد تحت نظارت بهداشتي اداره کل دامپزشکی صورت گرفت.
رئیس اداره مبارزه با بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی گفت: با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آناليز می گردد.
دکتر محمد سعید حکیمی در ادامه افزود: گوشت مرغ به عنوان گوشت سفید، یکی از اقلام پرمصرف خانوار ها محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر تامین اصولی این نیازمندی می تواند نقش مهمی در افزایش تولید و جلوگیری از ضررهای اقتصادی ناشی از عدم رعایت این نکات و درنتیجه بروز بیماری های فراگیر و مرگ و میر بالا در سطح مرغداری ها شود.
وی در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل جوجه ها، ایجاد سالن های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.
دكتر حكيمي در پايان گفت: براي بهره برداري بهتر از ظرفيت توليد و ارتقاء سطح كمي وكيفي گوشت مرغ و كاهش بيماري و تلفات در استان، از مرغداران درخواست مي شود در زمينه طرح كشتار 42 روزه مرغ، با اداره كل دامپزشكي همكاري لازم را معمول دارند