زمان : 29 Tir 1392 - 15:49
شناسه : 74137
بازدید : 4951
توهین نتانیاهو به رییس جمهور منتخب توهین نتانیاهو به رییس جمهور منتخب

 خبرگزاری رسا ـ نتانیاهو در مصاحبه اش با شبکه سی بی اس آمریکا گفت: دنیا نباید به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران اعتماد کند چراکه آقای روحانی گرگی در لباس میش است. به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ایران روز به روز در برنامه هسته ای خود به خط قرمز نزدیک تر می شود و شاید اسرائیل مجبور شود زودتر از آمریکا به این موضوع رسیدگی کند.

نتانیاهو در مصاحبه اش با شبکه سی بی اس آمریکا گفت: دنیا نباید به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران اعتماد کند چراکه آقای روحانی گرگی در لباس میش است.
وی در ادامه افزود: رئیس جمهور جدید ایران از رئیس جمهور قبلی انتقاد می کند که چرا گرگ در لباس گرگ بوده است اما استراتژی روحانی گرگ در لباس میش است. لبخند بزن و بمب بساز. آنها زمانی که در حال گفتگو با اروپایی ها بودند همزمان، برنامه های هسته ای خود را در تاسیسات اصفهان تکمیل می کردند. آنها دروغ گویند. بنابراین من فکر نمی کنم که ایران از برنامه هسته ای خود دست بر دارد. آنها هر روز به ساخت بمب نزدیک تر می شوند. باید به آنها به طور جدی گفته شود که چنین اجازه ای را نخواهند داشت.
مئیر جاودانفر تحلیلگر مسائل خاورمیانه و استاد دانشگاه اسرائیل در مورد این طرز گفتار نتانیاهو به بی بی سی فارسی گفت: نخست وزیر اسرائیل بر خلاف رهبران کشورهای دیگر که کمی موضع خود را تعدیل و یا به تعویق انداخته اند و منتظر شده اند ببینند آقای روحانی چه از آب در می آید، بدون تغییر به سیاست های سابق خود ادامه می دهد.
وی در ادامه گفت: به دو علت نتانیاهو اینگونه واکنش نشان داده است. اول اینکه در اسرائیل نگرانی وجود دارد که رهبر ایران اجازه ایجاد هیچ تغییری در سیاست اتمی کشورش را نخواهد داد و دلیل دیگر بیشتر مربوط به خود آقای نتانیاهو است. برای وی زمانی که احمدی نژاد رئیس جمهور ایران شناخته می شد بسیار بهتر بود چراکه آقای احمدی نژاد تهدید می کرد و نتانیاهو نیز می توانست از این استفاده کرده و سیاست های خود را موجه نشان دهد. اما اکنون سیاست مداری مانند آقای روحانی رئیس جمهور ایران شده است. سیاست مداری که دیپلماسی را از بَر می باشد. نتانیاهو نگران است که اکنون چگونه می تواند در مقابل شیوه ملایم تر و معتدل تر آقای روحانی جواب پیدا کند. برای وی بسیار سخت تر خواهد بود.
مئیر جاودانفر در انتها افزود: نتانیاهو تاکنون به نحوی از مسئله ایران برای فرافکنی و حل مشکلات درونی اسرائیل سوء استفاده می کرد. شیوه ای که اکنون به مشکل برخورده است.

البته خودی ها هم گفتند"

معتدل نمایی کاندیداهای احتمالی انتخابات با زیر سوال بردن عزت ملی؛
وقتی «هولوکاست» ابزار تبلیغ انتخاباتی می‎شود

خبرگزاری رسا ـ در آستانه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری برخی از نامزدهای احتمالی با معتدل نمایی و نقد سیاست های تهاجمی به آمریکا و اسرائیل قصد جلب آرای مردم را دارند.

یکی از مهمترین مظاهر آفرینش حماسه سیاسی برگزاری انتخابات پرشور در خرداد سال جاری است. انتخاب اصلح می تواند حرکت کشور را به سمت عدالت و پیشرفت سوق دهد.
 
رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی در بیان ویژگی های کاندیدای اصلح فرمودند: « این را همه بدانند که آنچه ما برای رییس‌جمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رییس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رییس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد.»(1)
 
این سخن حکمیانه بیانگر آن است که با کمی تامل باید نقاط قوت و ضعف دولت های نهم و دهم بررسی شده و رییس جمهور بعدی در راستای تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف قدم بردارند.
 
با فرارسیدن ایام انتخابات نقد عملکرد دولت های نهم و دهم از سوی جریانات و نامزدهای انتخاباتی به سکه رایج در محافل سیاسی تبدیل شده است. در این میان بی توجهی و جوزدگی برخی موجب شده که در بازار داغ تبلیغات بعضا سیاست های کلان نظام مانند استکبارستیزی نیز زیر سوال رفته و با ابهام زایی افکار عمومی دچار تشویش شود.
 
با نگاهی منصفانه به عملکرد دولت های نهم و دهم و تحلیل سخنان رهبر معظم انقلاب در هشت سال گذشته در می یابیم که یکی از نقاط قوت دولت، حرکت تهاجمی نسبت به دشمنان اسلام در سیاست خارجی بوده است.
 
حضرت آیت الله خامنه ای دراین باره می فرمایند:« یکی از نقاط قوت این دولت(دولت نهم) روحیه‌ى تهاجم در مقابله‌ى با زورگویان بین‌المللى است. یک وقت هست که زورگویان بین‌المللى مى‌آیند و میگویند که آقا شما فلان کار را کرده‌اید و ما رفع و رجوع مى‌کنیم و نه واللَّه، نه باللَّه...؛ ولى یک وقت هست که تهاجمش، تهاجم زورگویانه است؛ بهترین دفاع در چنین مواقعى هجوم است. زورگویان بین‌المللى، نقاط ضعف زیادى دارند: جنایت میکنند، فساد میکنند، به حقوق بشر تجاوز میکنند، به حقوق ملتها تعدى میکنند، انسانها را لگدمال میکنند و همه‌ى کارهاى زشت را انجام میدهند؛ آخر هم طلبگار همه‌اند! خب، نقاط ضعفشان، با حالت تهاجمى و با حالت طلبگارى، گفته و بیان بشود. اینجور نیست که ما براى تهاجمات سیاسى بین‌المللى، بخواهیم پاسخ پیدا کنیم. یک وقتى از بنده - سالهاى اوایل - میپرسیدند که آقا، شما در مقابل این حرف چه جوابى دارید؟ میگفتم ما جواب نداریم؛ ما ادعا داریم و مدعى اینها هستیم؛ در قضیه‌ى زن مدعى هستیم؛ در قضیه‌ى حقوق بشر مدعى هستیم؛ در قضایاى حقوق اساسى انسانها مدعى هستیم. ما مدعى اینها هستیم؛ ما در مقام پاسخگویى نیستیم. چرا باید سوال بکنند تا کسى مجبور باشد پاسخ بدهد؟ آنها بى‌جا میکنند سؤال و ادعا میکنند. این روحیه، روحیه‌ى خوبى است؛ روحیه‌ى انقلاب این است؛ این است که حقیقت را روشن و درخشان میکند.»(2)
 
داشتن روحیه تهاجمی در سیاست خارجی خصوصا مقابل زورگویان یک اصل دیپلماسی خارجی مورد نظر امام و رهبری است که نباید در هیاهوی انتخاباتی از آن غافل شد.
 
امام نیز همواره بر این امر تاکید می ورزید و در مقابل قدرت های زورگو در هیچ شرایطی حاضر به عقب نشینی نبود. نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس در واقع یک حرکت تهاجمی نمادین برای یادآوری همین امر مهم به تمام مسلمانان جهان بود که لحظه ای نباید آمریکا و اسرائیل را راحت گذاشت.
 
با توجه به این استراتژی روشن متاسفانه اخیرا شنیده می شود که نامزدها برای اینکه خود را در زمینه سیاست های خارجی معتدل و با روابط عمومی بالا نشان دهند به گزاره هایی چون محکومیت هولوکاست پرداخته و آن را اشتباه راهبردی و تندروی دولت های نهم و دهم ارزیابی می کنند. این در حالیست که بارها رهبر معظم انقلاب با طرح موضوع هولوکاست پشت پرده دروغگویی و دورویی غرب را افشا کرده اند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای در سخنانی واکنش غرب به طرح مسأله هولوکاست را ناشی از رفتار دوگانه آنها در برخورد با مسائل سیاسی جهان ارزیابی کرده و می فرمایند:« امروز در بسیارى از کشورهاى غربى کسى جرأت ندارد که واقعه‌ى مجهول‌الحال هولوکاست را زیر سؤال ببرد. آن طورى که اطّلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانى با تکیه به مبانى روانشناسى و جامعه‌شناسى بخواهند بر علیه همجنس‌بازى چیزى بنویسند و منتشر کنند، قادر نخواهند بود، جلویشان گرفته میشود! اینها چطور ملتزم به آزادى بیانند؟ آن جایى که پاى سیاستهاى خبیث صهیونیستى در میان است که باید اخلاق ملّتها و نسلهاى جوان به فساد کشیده بشود، در آنجا آزادى بیان معنا ندارد و کسى جرأت نمیکند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثت‌آلود و رذیلانه چیزى منتشر کند - یا در قبال مسأله‌اى مثل هولوکاست - امّا براى اهانت به مقدّسات اسلامى و به خیال خودشان براى سبک کردن این مقدّسات در چشم جوانان کشورهاى اسلامى چرا! کسى از اینها باور نمیکند. کسى باور نمیکند که رژیم آمریکا که سى سال از کسى مثل حسنى مبارک به جدّ حمایت کرده است، سى و پنج سال از کسى مثل محمّدرضاى پهلوى در ایران با همه‌ى آن جنایات پشتیبانى کرده است، این رژیم طرفدار دموکراسى باشد؛ کسى باور نمیکند که حمله‌ى آنها به عراق و حمله‌ى به صدّام حسین به‌خاطر مبارزه‌ى با دیکتاتورى باشد. اینها خودشان دیکتاتور پرورند. دیکتاتورهاى منطقه‌ى اسلامى ما در طول زمانهاى مختلف، با تکیه‌ى به آنها توانسته‌اند و همچنان میتوانند به مردم خودشان زور بگویند و ظلم کنند و تبعیض روا بدارند. چطور اینها ادّعاى دموکراسى‌خواهى میکنند. کسى از آنها باور نمیکند.»(3)
 
 
همچنین معظم له با بیان چهارچوب های ظالمانه غرب در برخورد با سخن منطقی منتقدان و مخالفان می فرمایند: « غربى‌ها جور دیگرى عمل میکنند. البته هم ما چهارچوبهائى داریم، هم آنها؛ آنها چهارچوبهاشان ظالمانه است. در یک کشورى کسى به افسانه‌ى هولوکاست اعتراض میکند، میگوید من قبول ندارم؛ او را زندان مى‌اندازند، محکومش میکنند که چرا یک حادثه‌ى پندارىِ تاریخى را انکار میکنى! حالا گیرم پندارى هم نباشد - واقعى باشد - خیلى خوب، انکار یک حادثه‌ى واقعىِ تاریخى مگر جرم است؟ اگر براى کسى روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّى در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! الان در کشورهاى مدعى تمدن در اروپا قضیه این است. اگر کسى اعتراض کند، تردید کند، قبول نداشته باشد، دادگاه‌ها محکومش میکنند؛ آن وقت به پیغمبر اعظم، به این انسان برجسته‌ى همه‌ى تاریخ، صریحاً اهانت میکنند، مقدسات یک میلیارد و نیم مسلمان را مورد توهین قرار میدهند، کسى حق ندارد به این اعتراض کند که چرا شما این کار را کردید! ببینید این چه چهارچوبهاى غلط و مفتضحى است. چهارچوب آنها این است. اگر کسى در آنجا با حجاب ظاهر بشود - در دانشگاه یا در محیط کار - مجرم است! این چهارچوب است دیگر، منتها چهارچوبهاى غلط و معوج، برخلاف فطرت انسان، برخلاف فهم درست انسان. چهارچوبهاى ما چهارچوبهاى الهى است: ما با فساد مخالفیم، با فحشا مخالفیم، با انواع و اقسام انحرافات بشرى مخالفیم، برابر آنچه که شریعت و دین به ما مى‌آموزد. ما معتقدیم بایستى در مقابل این انحرافها ایستاد، راه‌هاى زندگى را باید از اسلام و قرآن و الهام الهى و وحى الهى گرفت. این چهارچوب ماست. این شد مردم‌سالارى دینى. این الگوى ماست.»(4)
 
 
حضرت آیت الله خامنه ای در دیداری دیگر با اشاره به اینکه اکنون پایه های رژیم صهونیستی در جهان بسیار متزلزل شده درباره عدم تحمل رسانه در مقابل سوال از هولوکاست می فرمایند:« عدم تحمل رسانه‌های غربی و صهیونیستی و دولتهای حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانه‌ی غصب فلسطین بود، یکی از نشانه‌های این تزلزل و ابهام است. اکنون وضع رژیم صهیونیستی از همیشه‌ی تاریخ سیاه خود در افکار عمومی جهان بدتر و پرسش از دلیل پیدایش آن جدّیتر است. اعتراض بی‌سابقه و خودجوش جهانی از شرق آسیا تا امریکای لاتین علیه آن رژیم و تظاهرات مردمی در 120 کشور جهان و از جمله در اروپا و در انگلیس که خاستگاه اصلیِ این شجره‌ی خبیثه بود، و دفاع آنان از مقاومت اسلامی غزه و از مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه، نشان میدهد که یک مقاومت جهانی علیه صهیونیزم پدید آمده که در 60 سال گذشته هرگز تا این حد، جدی و حجیم نبوده است. میتوان گفت مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین توانسته است وجدان جهانی را بیدار کند.»(5)
 
جالب اینجاست که مواضع رهبری در مقابل اسرائیل و طرح مسأله هولوکاست صرفا به سال های آخر دولت دهم ختم نمی شود بلکه ایشان درپیامی به مناسبت کنگره عظیم حج در سال 85 خطاب به تمام مسلمانان جهان با اشاره به دوگانگی رفتار خصمانه آمریکا در حمایت از اسرائیل و جرم شمردن تحقیق درباره هولوکاست می فرمایند: « غرب بویژه پس از سردمداری آمریکا، با ستمهای آشکار و رفتارهای بی منطق و استکبار و غرور بی حد و حصر، در جهان اسلام به یک ضد ارزش تبدیل شده است. رفتار آنان با مردم فلسطین و متقابلاً رفتار آنان با دولت خونخوار صهیونیست؛ موضع آنان در قبال اعتراف رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و متقابلاً موضع آنان در برابر استفاده غیرنظامی ایران از انرژی هسته‌ای؛ حمایت آنان از حمله‌ی نظامی بر لبنان و کمک تسلیحاتی و سیاسی به حمله کننده و متقابلاً ضدیت آنان با مدافعان جان برکف لبنانی؛ باجگیری دائمی آنان از دولتهای عربی و متقابلاً باج دهی همیشگی آنان به رژیم صهیونیستی؛ حمایت از اهانت‌کنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید درباره‌ی هولوکاست و کیان صهیونیستی؛ حمله نظامی و کشتار و ویرانی در عراق و افغانستان بنام دمــــوکراسی، و متقابلاً توطئه بر ضد دولتهای منتخب مردمسالار در فلسطین و عراق و آمریکای لاتین و هر جای دیگری که عوامل آمریکا و صهیونیست بر سر کار نیامده باشند؛ غوغای مبارزه با تروریسم و متقابلاً گفت و گوی پنهانی و حتی کمک به تروریستهای جرّار در عراق و غیره..
 
این رفتارهای نامعقول و کین توزانه بر ملتهای مسلمان حجت را تمام کرده و به بیداری اسلامی کمک رسانده است. امروز چه بخواهند و چه نخواهند حرکتی عمیق و ریشه دار در دنیای اسلام آغاز شده است و همین حرکت است که در زمان متناسب خود به استقلال و عزت و حیات دوباره‌ی امت اسلامی خواهد انجامید.»(6)
 
پرواضح است که اگر طرح مسأله هولوکاست و حمله به سیاست ها و رفتارهای خصمانه آمریکا و اسرائیل امری غلط بود، رهبر فرزانه انقلاب در این سطح به تبیین این امر نمی پرداختند و در بیاناتشان دولت را از پیگیری این رفتار برحذر می داشتند. علاوه بر این با مطالعه تاریخ در می یابیم که مسأله هولوکاست در واقع یکی از مهمترین زیربناهای راه اندازی دعواهای بین المللی و تاسیس رژیم جعلی اسرائیل است که خدشه در آن در واقع شیشه عمر صهیونیست ها در خاورمیانه را می شکند.
 
همچنین در سال های اخیر در عرصه بین المللی شاهد آن بودیم که طرح موضوع هولوکاست از سوی رییس جمهور در مجامع جهانی و نمایش رفتارهای دوگانه غرب در مقابل این موضوع موجب تزلزل جدی پایه های این رژیم اسرائیل و تقویت منتقدان آن در سراسر دنیا شد.
 
به عنوان نمونه"فردریک توبن" اندیشمند و محقق آلمانی که تاکنون به خاطر پژوهش و انتقاد از هولوکاست چندین بار در کشورهای مختلف به زندان افتاده است چند ماه پیش با حضور در خبرگزاری فارس گفت: «در غرب تنها آزادی خرید وجود دارد و ایران تنها کشوریست که شجاعت صحبت و حتی انکار هولوکاست را دارد و سخنان هفته گذشته احمدی نژاد در سازمان ملل و زیر سؤال بردن مجدد هولوکاست و 11 سپتامبر مرا بسیار خوشحال کرد.»
 
نگرانی آنجاست که زیر سوال بردن مطرح کردن ماجرای هولوکاست در محافل بین المللی از سوی برخی نامزدهای اصولگرا نیز مطرح می شود و این در حالیست که مواضع رهبر معظم انقلاب در مقابل رژیم جعلی اسرائیل بر اساس اصل عزت (7) آنقدر مقتدرانه و انقلابی است که دیگر جای هیچ شک و شبهه ای برای خواص باقی نمی گذارد.
 
ایشان در سخنان خود در ابتدای سال جاری در حرم امام رضا(ع) فرمودند: « گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی، ما را تهدید هم میکنند؛ تهدید به حمله‌ی نظامی میکنند؛ اما به‌نظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند که اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تل‌آویو» و «حیفا» را با خاک یکسان خواهد کرد.»(8)
 
بد نیست کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری قبل از اظهار نظر درباره مسائل اینچنینی با مراجعه به فرمایشات امام و رهبری مواضع خود را در راستای منویات ولایت و مصالح نظام اسلامی تنظیم کرده و بعد به سخنرانی در زمینه های مختلف بپردازند. 
 
نقد عملکرد دولت های نهم و دهم در شرایطی منصفانه و با نگاه کارشناسی راه را برای سیاه نمایی ها بسته و ضعف ها را در شرایطی واقعی بازگو می کند. بدیهی است که نقد به برخی رفتارهای حاشیه ساز دولت نباید ما را به سمت تخریب موفقیت ها و خدمات آن سوق دهد که این یک اشتباه استراتژیک است و هزینه آن را نظام اسلامی پرداخت خواهد کرد.
 
مطلوب آن است که نامزدها به جای بازی در پازل دشمن و زیر سوال بردن عزت ملی برنامه های خود را برای حل مشکلات معیشتی مردم و برافراشتن پرچم عزت اسلام بر قله های افتخار جهانی با تقویت بیداری اسلامی و مقابله با استکبار ارائه دهند تا در عرصه انتخابات به معرض قضاوت عمومی قرار گرفته و شاهد انتخابات باشکوهی در راستای آفرینش حماسه ای سیاسی باشیم.
 
محمد حسین کشکولی
 
پی نوشت ها:
1-     سخنان رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی 1392/01/01
2-     سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار هیأت دولت 1387/06/02
3-     سخنان رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم دریایى امام خمینى نوشهر 1391/06/27
4-     سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى‌ 1390/12/18
5-     سخنان رهبر معظم انقلاب در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین 1387/12/14
6-     پیام حضرت آیت الله خامنه ای به مناسبت کنگره عظیم حج 1385/10/08
7-     [نامزدهای انتخابات باید] انسانهاى با تدبیرى باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجى گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت». 07/02/1392
8-     سخنان رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی
1392/01/01
 



سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر:
نفوذ پهپاد به حریم هوایی اسرائیل موفقیتی بزرگ است 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید یک فروند هواپیمای بدون سرنشین متعلق به حزب الله لبنان را نزدیک شهر بندری حیفا هدف قرار داده است.

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پرس تی وی، یواف مردخای، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از نفوذ هواپیمای بدون سرنشین متعلق به حزب الله به سرزمینهای اشغالی خبر داد و گفت: این هواپیمای بدون سرنشین در آسمان لبنان رد گیری شد و روز پنج شنبه از سوی یک فروند هواپیمای جنگنده اف 16 اسرائیل در حدود 9 کیلومتری سواحل غربی حیفا تحت تعقیب قرار گرفت.

 

به دنبال ورود این هواپیمای بدون سرنشین به حریم هوایی اسرائیل، هواپیمایی که حامل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل بود، مجبور به فرود شد. نتانیاهو برای دیدار با اجتماع دروزی ها عازم مناطق شمالی سرزمین های اشغالی فلسطین بود.

 

گزارش ها حاکی از آن است که نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در تلاش برای یافتن لاشه این هواپیمای بدون سرنشین در دریا است.

 

در ماه اکتبر سال گذشته نیز یک هواپیمای بدون سرنشین حزب الله لبنان پیش از آن که هدف موشک اسرائیلی قرار گیرد و منهدم شود، کیلومترها وارد حریم هوایی اسرائیل شده بود

 

دیدار و گفتگوی اندیشمند استرالیایی منتقد صهیونیسم با مدیرعامل فارس
توبن:بدلیل اظهارنظر درباره هولوکاست 5 بار زندانی شدم

خبرگزاری فارس: فردریک توبن، اندیشمند مشهوری که به دلیل اظهار نظر علمی درباره هولوکاست تاکنون 5 بار به زندان افتاده با حضور در خبرگزاری فارس به بیان موارد جالب توجه درباره حقوق بشر و آزادی بیان در غرب پرداخت.

 


 

به گزارش فارس، "فردریک توبن" اندیشمند و محقق آلمانی که تاکنون به خاطر پژوهش و انتقاد از هولوکاست چندین بار در کشورهای مختلف به زندان افتاده است با حضور در خبرگزاری فارس با سید نظام‌الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
* 5 بار حبس به دلیل بیان نظرات علمی درباره هولوکاست
 
فردریک توبن آلمانی که در حال حاضر در استرالیا زندگی می‌کند یکی از شاخص‌ترین چهره‌های منتقد هولوکاست در جهان به شمار می‌رود. وی تا کنون 5 جلد کتاب در همین خصوص به رشته تحریر در آورده است. وی طبق اظهاراتش هر بار که زندانی شده است اقدام به تألیف یک کتاب با موضوع نقد و انکار هولوکاست کرده است. توبن به دلیل مخالفت‌ها و انتقادهای آشکار خود با صنعت هولوکاست 5 بار در آلمان، انگلیس و استرالیا حبس شده است. دولت‌های غربی به منظور جلوگیری از فعالیت‌هایش، از روش‌های مختلفی همچون توقیف کردن آثار، محکوم به زندان کردن و ورشکسته کردن، همواره وی را تحت فشار قرار داده‌اند.
 
*در غرب تنها «آزادی خرید» وجود دارد 
 
این منتقد و استاد آلمانی با اشاره به خفقانی که غرب و صهیونیسم در خصوص هولوکاست ایجاد کرده‌اند اظهار داشت: در غرب تنها «آزادی خرید» وجود دارد و ایران تنها کشوریست که شجاعت صحبت و حتی انکار هولوکاست را دارد و سخنان هفته گذشته احمدی نژاد در سازمان ملل و زیر سؤال بردن مجدد هولوکاست و 11 سپتامبر مرا بسیار خوشحال کرد. به نظر وی بحث هولوکاست و 11 سپتامبر با یکدیگر ارتباط نزدیکی دارند و بر اساس سناریوی غرب و صهیونیسم پایه ریزی شده‌اند.
 
* مواردی که بخاطر آن زندانی شدم
 
توبن در ادامه سخنان خود افزود: صهیونیسم و غرب هر فردی را که حتی در خصوص هولوکاست سؤالی بپرسد محکوم و کاری می‌کنند که آن شخص برای همیشه از کار خود پشیمان شود.
وی در خصوص نحوه زندانی شدن و دلیل محکوم شدن خود صحبت کرد و گفت که  در استرالیا به 4 دلیل محکوم به زندان شدم: 1- اینکه گفتم تعداد کشته شدگان 6 میلیون یهودی نبود. 2- اینکه اتاق‌های گاز در آشویتز لهستان را زیر سؤال بردم. 3- گفتم که هولوکاست یک صنعت است.
وی افزود: محکومیت های من تحت عنوان قانون تبعیض نژادی صورت گرفته و من به همین خاطر محکوم به تبعیض نژادی شدم. بر اساس قانون تبعیض نژادی هر اقدامی که احتمال داشته باشد به یک نژاد توهین و حمله کند مشمول محاکمه و مجازات خواهد شد. در انگلیس نیز به جرم جرایم سایبری، نژادپرستی، بیگانه هراسی به مدت 2 ماه زندانی شدم.
توبن ادامه داد: یهودی ها خود را یک نژاد می‌دانند و می‌گویند مسلمان و مسیحی یک مذهب است و ما از آنها برتریم. کار یکه ما در استرالیا در حال انجام آن هستیم این که بگوییم اگر یهودی یک نژاد است پس مسلمان و مسیحی هم یک نژاد است.
 
* قاضی من در دادگاه هولوکاست رئیس کمیته حقوق بشر استرالیا شد
 
برخورد غرب با هولوکاست سرشار از نقض حقوق بشر است. من در دادگاه حق صحبت کردن، دفاع کردن یا ارائه مدارک و شواهد و مستندات نداشتم و این خود نقض کامل حقوق بشر است. یکی از قاضی‌هایی که به پرونده من رسیدگی می‌کرد به من حکم و دستور داد که در رابطه با هولوکاست سکوت کنم و حرفی نزنم. همان شخص که نقض کننده حقوق بشر بود چند سال بعد رئیس کمیته حقوق بشر استرالیا شد و من به صورت اتفاقی دوباره با وی ملاقات کردم و همانجا از او پرسیدم: حقیقت حقوق بشر شما کجاست؟ او هیچ پاسخی نداد چون جوابی برای سوال من نداشت.
 
* ترک کردن کشورهای غربی هنگام سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل نشان‌دهنده شکست آنان است
 
توبن در خصوص روش‌های مقابله با گفتمان موجود در غرب و رفتارهای دوگانه آنان با موضوع حقوق بشر و تبعیض نژادی گفت: تنها راه شکست استیلای رسانه‌ای غرب و صهیونیست و برخورد ناعادلانه و دوگانه آنان با موضوعاتی نظیر حقوق بشر و تبعیض نژادی، برملا کردن مکانیسم و دروغ‌های آنان و ارائه شواهد و مدارک معتیر و موثق است.
وی افزود: برای آشکار ساختن پوچ بودن تمامی ادعاهای آنان باید از آنها پرسید که تعریف آنها از نژاد پرستی، حقوق بشر و دیگر مسائل چیست. مطمئنا آنان پاسخ واضح و روشنی ندارند و مثل احمدی نژاد که در سازمان ملل هولوکاست و 11 سپتامبر را زیر سوال می‌برد آنها شروع به ترک کردن جلسه می‌کنند. پاسخ آنها همین است چون هیچ دلیلی ندارند. همین نشان دهنده ضعف و بی اساس بودن ادعاهای آنها خواهد بود و این یعنی شکست. آنها مردم را فقط فریب می‌دهند.
 
* 11 سپتامبر هم مانند هولوکاست به موضوعات ممنوعه در غرب تبدیل شده است

سید نظام‌الدین موسوی نیز در این دیدار ضمن نام بردن از افسانه هولوکاست و 11 سپتامبر به عنوان یک صنعت در جهان خاطر نشان کرد: هر کس که علیه صنعت هولوکاست لب به سخن بگشاید مورد هجمه صهیونیسم و غرب قرار می‌گیرد و هرگونه فعالیت و یا حتی تحقیق و پژوهش در خصوص هولوکاست را به صورت کاملا ناعادلانه و یک‌طرفه محکوم و مجازات می‌کنند که این خود مصداق بارز نقض حقوق بشر توسط غرب است.
 
موسوی در ادامه سخنان عنوان کرد: از آنجایی که غرب و صهیونیسم هیچ مدرکی برای اثبات افسانه هولوکاست ندارند همواره در تلاشند با ایجاد فضای خفقان در کشورهای خود و جهان از این حقیقت طفره بروند و با زدن برچسب‌هایی نظیر نژادپرست، یهودستیز، نازی و ... منتقدان و حقیقت جویان را مورد محاکمه قرار می‌دهند.
 
مدیر عامل خبرگزاری فارس در ادامه سخنان خود اظهار داشت: 11 سپتامبر نیز همانند هولوکاست تبدیل به یک صنعت شده که همانند افسانه هولوکاست هیچ فردی اجازه تحقیق و زیر سؤال بردن ماهیت و حقیقت آن ندارد و هر فردی که بر خلاف آن عمل کند سریعاً برچسب نژادپرست به وی زده خواهد شد.

*راه عمومی کردن دورغ پردازی های غرب، روش‌های نرم و ملموس برای عامه است 

موسوی همچنین به مساله حقوق بشر در غرب  اشاره و بیان داشت: یکی دیگر از مسائل مهمی که بعد از هولوکاست برای ایران اهمیت دارد، برخورد دوگانه غرب با حقوق بشر است که البته عدم امکان تحقیق و پرسش در خصوص هولوکاست و محکوم کردن منتقدان و اندیشمندان این حوزه نیز خود مصداق نقض حقوق بشر است.
وی افزود: مساله ما این نیست که بخواهیم انکار کنیم که مثلا یهودیان را کشته‌اند یا خیر بلکه مساله مهم این است که چرا در مورد این موضوعات دوگانه برخورد می‌کنند؟! یعنی حتی اگر به فرض مثال هولوکاستی هم وجود داشته باشد، صنعت هولوکاست نباید بهانه‌ای برای این بشود که فلسطینیان مورد ظلم قرار بگیرند. اگر واقعا برخوردی که با هولوکاست می شود و آنرا به نژاد پرستی ارتباط می‌دهند، پس آیا اتفاقات اخیری که در انگلیس رخ داد و برخوردی که با گروه‌های نژادی شد نیز شامل همین قانون و نوعی نژادپرستی محسوب می‌شود یا خیر؟!
  
مدیرعامل خبرگزاری فارس اظهار کرد: باید مردم دنیا را که تحت سیطره هژمونی صهیونیست‌ها قرار دارند با این حقایق و مدارک آشنا ساخت. کتاب ها و مقالات تخصصی فقط طیف خاصی از مردم را در بر می‌گیرد. اما این موضوعات باید همگانی شوند و اندیشمندان و محققان باید با ارائه کارهای عامه پسند و غیرپیچیده و تخصصی اذهان عمومی را با ابعاد مختلف افسانه هولوکاست و فریب بزرگ 11 سپتامبر آشنا و سناریوی دروغین صهیونیسم را برملا کنند. راه عمومی کردن این موضوعات نیز استفاده از روش‌های نرم و ملموس برای عامه خواهد بود. یک تصویر یا مدرک یا حکم گاهی اوقات می‌تواند بیشتر از چند کتاب بر اذهان مردم  تاثیر بگذارد و ذهن مردم را از فریب و نیرنگ غرب و صهیونیست آزاد و آگاه کرد.
 

 

یکی از علمای عراق:
اسرائیل بر اساس نظریه نازیسم شکل گرفته است

یکی از علمای عراق در اجلاس علما و بیداری اسلامی تأکید کرد که اسرائیل بر اساس نظریه نازیسم شکل گرفته است.

 

 به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عبدالطیف از علمای عراق در دومین روز اجلاس علما و بیداری اسلامی در تهران گفت: رژیم صهیونیستی بر اساس نظریه نازیسم که برای خود هیچ مرزی قائل نیست شکل گرفته است.

 وی با اشاره به توطئه همیشگی صهیونیست‌ها ضد مسلمانان افزود: اسرائیلی‌ها قصد دارند منطقه خاورمیانه را از لحاظ نژادی و قومی به چهل و دو کشور تقسیم کنند تا منافعشان برای همیشه تامین شود.

 این عالم عراقی تأکید کرد: صهیونیست‌ها برای حفظ خود حاضرند تا کشورهای دور دست همچون اندونزی و پاکستان را به آشوب و بلوا بکشانند شاید که منافعشان تامین شود.

 عبدالطیف اظهار داشت: متاسفانه بعضی از افراد و گروه‌های مسلمان، ناآگاهانه ابزار دست اسرائیل و سیاست‌های آن شده و آب در آسیاب آنها می‌ریزند.

 وی تصریح کرد: افراد و گروه‌هایی که از فرقه گرایی در جوامع اسلامی حمایت می‌کنند بدانند که منافع این رژیم را تامین و موجب وخیم‌تر شدن اوضاع مسلمانان می‌شوند.

 عبدالطیف در پایان سخنانش یادآور شد برای برطرف شدن همه این مشکلات باید به سمت وحدت و یکپارچگی حرکت کنیم و برای بهبود اوضاع جوامع انسانی نباید زمان را بیش از این از دست داد.

نتانیاهو زمان حمله به ایران را اعلام کرد

 

"بنیامین نتانیاهو" بار دیگر برای فرار از مشکلات داخلی، ایران را تهدید نمود در زمستان سال جاری به این کشور حمله خواهد کرد.

 

 شاید به جرأت بتوان گفت "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از تاریخ تشکیل این رژیم، جنگ طلب‌ترین شخصیت سیاسی بوده است. وی در سال 1992 برای اولین بار ایران را خطری بزرگ برای این رژیم دانسته و اعلام کرد ایران تا پنج سال دیگر به بمب اتمی دست می‌یابد.

 

در سال 2012 بارها از حمله به ایران سخن گفت. حتی در سازمان ملل، خط قرمزی برای این حمله تعیین کرد اما با مخالفت‌های داخلی و بین‌المللی و عدم توانایی لازم نسبت به این اقدام، تاریخ حمله را مدام تغییر می‌داد.

 

در جدیدترین اظهار‌نظر وی که در روزنامه تایمز اسرائیل انتشار یافته است، زمستان سال جاری به عنوان زمان تصمیم گیری نهایی در مورد ایران تعیین شد. وی قرار است از "باراک اوباما" رئیس جمهور امریکا، درخواست تجدید نظر در مورد برخورد نظامی را به همراهی این کشور داشته باشد که در صورت عدم موافقت، اسرائیل به تنهایی دست به اقدام بزند.

 

ادعای رژیم صهیونیستی برای حمله این مسئله است که در صورتی که تا قبل از زمستان علیه تاسیسات هسته‌ای ایران برخوردی نشود، بعد از آن به دلیل پیشرفت سریع این برنامه، عملا امکان هر نوع برخورد نظامی از بین خواهدرفت.

 

اما در مورد این‌گونه تهدیدات نخست وزیر اسرائیل، جامعه جهانی نیز به سمت بی توجهی به آن‌ها پیش می‌رود چرا که همگان به بلوف زدن‌های وی عادت کرده‌اند. در شرایط کنونی امکان عملی ساختن این تهدید به دلایلی ضعیف به نظر می‌رسد و می توان آن را فقط یک بازی تبلیغاتی و رسانه‌ای جدید نامید.

 

وضعیت وخیم اقتصادی این رژیم، یکی از مهم ترین این دلایل محسوب می‌شود. اقتصاد اسرائیل در دوسال اخیر، با کاهش نرخ رشد مواجه بوده و بودجه نظامی آن نیز کاهش یافته است. در حمله اخیر حماس طی جنگ هشت روزه، هزینه ناشی از دفع موشک‌های این گروه رقم بالایی بود و مقامات صهیونیستی را به تجدید نظر در حملات نظامی وادار کرد.

از لحاظ بین‌المللی نیز امریکا به عنوان بزرگ ترین حامی اسرائیل، به علت بحران‌های منطقه‌ای و هراس از واکنش ایران، قادر به همراهی با این حمله احتمالی نخواهد بود چرا که ایالات متحده در مسائلی از جمله بحران سوریه، کودتای نظامیان مصر علیه "محمد مرسی"، درگیری‌های داخلی عراق، مسئله طالبان و افغانستان، انقلاب بحرین و شرایط داخلی لیبی، در تنگنا قرار گرفته و قادر به باز کردن جبهه دیگری برای دخالت نیست.

بنابراین به نظر می‌رسد که تهدیدهای نتانیاهو، بیش‌تر مصرف داخلی دارد و وی برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، هر چند وقت یک بار مسئله تکراری حمله به ایران را مطرح می‌سازد. اما شواهد حاکی از آن است که مردم اسرائیل نیز با اعتراضات خود خواهان تمرکز نتانیاهو بر مسائل داخلی هستند.


جانشین سوزان رایس در سازمان ملل؛
بانویی که نیامده میخش را محکم کوبید


خانم پاور، ایرلندی تبار بوده و کتابی که در انتقاد از سیاست خارجی آمریکا در جلوگیری از نسل‌کشی رواندا نوشته، جایزه پولیتزر را گرفته است. پیش‌بینی شده است که او بتواند برای سمت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد رای بالایی از سنا بگیرد.

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، بی بی سی فارسی گزارش داد: سامانتا پاور وعده داده است که اگر به نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد انتخاب شود، برای اقدام درباره سوریه و همچنین آنچه "جهت‌گیری غیرقابل قبول" علیه اسرائیل خوانده، تلاش خواهد کرد.
این نامزد پیشنهاد شده باراک اوباما، در جلسه بررسی صلاحیت خود در شورای روابط خارجی مجلس سنای آمریکا به تندی از عملکرد شورای امنیت این سازمان درباره سوریه انتقاد کرد و گفت: کوتاهی شورای امنیت برای متوقف کردن کشتار در سوریه، شرم آور است و تاریخ به تندی درباره آن قضاوت خواهد کرد.
گفتنی است مشاور سابق باراک اوباما که اکنون 42 سال دارد، در صورت تایید کنگره آمریکا جای سوزان رایس سفیر قبلی این کشور در سازمان ملل را خواهد گرفت. خانم رایس پیشتر به سمت مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری ایالات متحده منصوب شده است.
سامانتا پاور همچنین ضمن انتقاد از ایران، خواستار وضع تحریم های بیشتر علیه این کشور شد و گفت: سازمان ملل متحد باید بیش از این تلاش کند تا ایران را به مذاکره برای پایان دادن به برنامه هسته‌ای خود راضی کند.

به گفته بی بی سی؛ نامزد پیشنهادی باراک اوباما برای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد یادآوری کرد که در دولت آقای اوباما از تشدید تحریم ها علیه ایران با بستن راه های فرار از آن حمایت کرده است. خانم پاور بدون شرح بیشتر گفت اگر لازم باشد آمریکا در سوریه وارد عمل می‌شود اما تاکید کرد که آمریکا پلیس دنیا نیست و نمی‌‌تواند در هر بحرانی نقش پلیس را ایفا کند.
قابل ذکر است خانم پاور، ایرلندی تبار بوده و کتابی که در انتقاد از سیاست خارجی آمریکا در جلوگیری از نسل‌کشی رواندا نوشته، جایزه پولیتزر را گرفته است. پیش‌بینی شده است که او بتواند برای سمت نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد رای بالایی از سنا بگیرد.


رژیم صهیونیستی سربازانش را برای جنگ با حزب الله آموزش می‌دهد


ـ رژیم اسرائیل غاصب با برگزاری رزمایشی نظامی، سربازان خود را برای حمله به جنوب لبنان و مبارزه با جنبش مقاومت لبنان آموزش می‌دهد.

 به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پرس تی وی، رژیم اسرائیل غاصب با برگزاری رزمایشی نظامی، سربازان خود را برای حمله به جنوب لبنان و مبارزه با جنبش مقاومت لبنان، حزب الله، آموزش می‌دهد. این رزمایش های نظامی در کمپ آموزشی در پایگاه نظامی الیاکیم نزدیک شهر حیفا برگزار می‌شود.

 

این کمپ در سال 2006 و پس از جنگ رژیم صهیونیستی و لبنان و شبیه روستایی در جنوب لبنان ساخته شده است. سربازان صهیونیست در این کمپ به منظور یادگیری نحوه مبارزه با حزب الله در آینده آموزش می‌بینند.

 

در سال 2006، نیروهای حزب الله ضربه سختی به نیروهای اسرائیلی که به مناطق جنوبی و شرقی لبنان حمله کرده بودند، وارد کردند و در نتیجه آن، رژیم صهیونیستی بدون دستیابی به اهدافش، مجبور به عقب نشینی شد.

 ارتش رژیم صهیونیستی معمولا حریم هوایی، آبی و مرزهای زمینی لبنان را نقض می‌کند. این اقدامات با قطع نامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل که به جنگ اسرائیل اشغالگر علیه لبنان در سال 2006 پایان داد، در تناقض است.

 قطع نامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل که به آتش بس میان اسرائیل تجاوزکار و لبنان در سال 2006 انجامید، از تل آویو خواسته است تا به حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان احترام بگذارد.


مدیر مرکز پژوهش‌های استراتژیک باحث لبنان:
قطر کمک‌های خود به غزه را به پایان مقاومت حماس در مقابل اسرائیل منوط کرده است


مدیر مرکز پژوهش‌های استراتژیک باحث با تمجید از نگاه جامع بینانه امام خمینی(ره) در قبال مسأله فلسطین گفت: اقدامات امام خمینی (ره) سبب احیای مسأله فلسطین بین مسلمانان و مستضعفان عالم شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ولید محمد علی، مدیر مرکز پژوهش‌های استراتژیک باحث، در نشست تاریخچه آینده فلسطین از منظر جریان‌های مختلف که در چهارمین دوره آموزشی اتحادیه بین المللی امت واحده برگزار شد، با اشاره به مرکزیت مسأله فلسطین از نگاه جهان اسلام اظهار داشت: مسلمانان همواره حول مسأله فلسطین متحد بودند اما دشمنان جهان اسلام امروزه به دنبال ایجاد فتنه‌های مذهبی و طایفه‌ای برای تحت الشعاع قرار دادن مسأله فلسطین هستند.
وی افزود: دشمنان پاشنه آشیل مسلمانان را تفرقه تشخیص داده‌ و از این رو تلاش‌های بسیاری را برای ضربه زدن به وحدت اسلامی به کار گرفته‌اند.
این شخصیت فلسطینی با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی قدس و مسجد الاقصی عنوان کرد: رژیم صهیونیستی می‌کوشد با سوء استفاده از عقب ماندگی کشورهای عربی و سیطره بر ایران و ترکیه، قدرت خود را افزایش داده و به اهداف استعماری و اشغالگرانه خود ادامه دهد.
وی با تمجید از اقدامات امام خمینی (ره) و نگاه جامع بنیانگذار انقلاب به مسأله فلسطین گفت: سرنگونی شاه در ایران پس از انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) سبب شد که یکی از پایگاه‌های اساسی غرب در منطقه از دست رفته و مسأله فلسطین بار دیگر بین مسلمانان ومستضعفان عالم احیا شود.
 ولید محمد علی، مقاومت ملت‌های مسلمانان در برابر کشورهای استکباری را عامل شکست پروژه خاورمیانه جدید دانست و گفت: پروژه خاورمیانه جدید برای لطمه وارد کردن به شوکت و هیبت مقاومت طراحی شده بود اما پیروزی حزب الله و حماس در جنگ‌های 33روزه و  22روزه شکست این پروژه را به دنبال آورد.
 وی ادامه داد: پیروزی‌ جنبش‌های مقاومت سبب شد که ملت‌های اسلامی دیگر سازش حکومت خود با رژیم صهیونیستی و آمریکا را بر نتابند.
ولید محمد علی با اشاره به تلاش‌های قطر و ترکیه برای مصادره حماس تصریح کرد: برخی درصدد خارج کردن جنبش حماس از محور مقاومت بودند اما رهبران کتائب قسام صریحا از ایران و حزب الله تشکر کردند و آنان را سهیم پیروزی نبرد غزه دانستند.
مدیر مرکز پژوهش‌های استراتژیک باحث با انتقاد از اقدامات قطر در قبال مقاومت اسلامی بیان داشت: قطر کمک‌های خود به غزه و فلسطین را به پایان مقاومت حماس در برابر رژیم صهیونیستی منوط کرده که همین اقدام نیروهای مقاومت در حماس را از برخی موضع گیری‌های رهبران این جنبش و هم پیمانی با قطر ناراضی کرده است.
 وی در پایان با اشاره به بحران سوریه خاطرنشان کرد: هدف از بحران در سوریه ایجاد دموکراسی نیست بلکه سوریه تاوان حمایت از مقاومت و هم‌پیمانی با ایران را می‌پردازد.


در آستانه سفر جان کری به اسرائیل
اسرائیل سر آمریکا را هم کلاه گذاشت

ا ـ یک فعال صلح اسرائیلی: اگر بنیامین نتانیاهو واقعا نخست وزیری صلح طلب بود، نباید شهرک سازی را از سر می گرفت، چرا که هرگونه ساخت و سازی امکان برقراری صلح را از بین می برد.

 

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا,به نقل از یورونیوز، جان کری وزیر خارجه آمریکا وارد اردن شد و پس از آن با هدف تلاش برای از سرگیری مذاکرات صلح، به اسرائیل و سرزمین های فلسطینی می رود.

اما پیش از آغاز این ماموریت، بنظر می رسد آقای کری با مانع سختی مواجه شده، چرا که اسرائیل با وجود درخواست های مکرر آمریکا، شهرک سازی در سرزمین های اشغالی فلسطینی ها را از سر گرفت
دولت اسرائیل مجوز نهایی ساخت 69 واحد مسکونی را در جنوب بیت المقدس صادر کرد.

هاگیت اوفران از فعالان صلح اسرائیلی در این مورد می گوید: اگر بنیامین نتانیاهو واقعا نخست وزیری صلح طلب بود، نباید شهرک سازی را از سر می گرفت، چرا که هرگونه ساخت و سازی امکان برقراری صلح را از بین می برد.

یورو نیوز در ادامه افزود: اسرائیل اعتقاد دارد که تلاش فلسطینی ها برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی در سازمان ملل، مانع ادامه مذاکرات صلح است.از طرفی فلسطینی ها می گویند که پیش از هرگونه مذاکره ای، اسرائیل باید شهرک سازی در سرزمین های اشغالی را متوقف کند.



راز هسته ای اسرائیل فاش شد

 

نشریه Foreign Policy با انتشار خبر محرمانه ای، راز چندین ساله هسته ای اسرائیل را فاش کرد.

 

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا و به نقل از رادیو صدای روسیه، اسرائیل در سال 1964 حدود 100 تن اکسید اورانیوم از آرژانتین خریداری کرده بود تا به عنوان سوخت برای راکتورهای هسته ای تولید کننده پلوتونیوم اسلحه ای، مورد استفاده قرار می گیرد.

محققان در مقاله خود در نشریه Foreign Policy تشریح می کنند چگونه و در چه زمانی اسرائیل موفق به دریافت مواد خام مورد نیاز برای تولید سلاح های هسته ای خود شد.

برنامه هسته ای اسرائیل با ساخت یک راکتور هسته ای در نزدیکی دیمونا در صحرای نگب به وجود آمد که که با کمک فرانسوی ها انجام می شد؛ اما پس از به قدرت رسیدن ژنرال دوگل در فرانسه، تحویل اورانیوم به اسرائیل به طور چشمگیری کاهش یافت. پس از آن جستجوی اسرائیل برای منابع جدید سوخت هسته ای آغاز شد.

خرید اکسید اورانیوم از آرژانتین مهمترین راز اسرائیل بود؛ اما وجود تجهیزات بازفرآوری سوخت مصرف شده راکتور دیمونا به پلوتونیوم اسلحه، از اسرار اصلی هسته ای این کشور بود.

وجود زرادخانه هسته ای در اسرائیل یک واقعیت واضح و آشکار است اما برنامه هسته ای این کشور یکی از ناواضح ترین ها باقی مانده است.

از سوی دیگر با توجه به عملکرد شفاف ایران در زمینه برنامه های صلح آمیز هسته ای، کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان، همچنان بر فشارهای خود می افزایند و هیچ توجهی به برنامه های هسته ای اسرائیل ندارند.

محمود احمدی نژاد دیروز مذاکرات مقدماتی برای ساخت نیروگاه جدیدی در ایران را با ولادیمیر پوتین انجام داد.

سال گذشته اردوغان نخست وزیر ترکیه اعلام کرد رژیم اسرائیل 250 تا 300 بمب اتمی دارد؛ اما هیچ کس در این باره بحثی نمی کند