كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به فرارسيدن ماه مبارك رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، سادات حاجي ميرزاده در خصوص اهمیت تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان اظهار كرد: در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است.
وي ادامه داد: با رعایــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیهای شامل آب، املاح، ویتامینها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین میشود.
حاجي ميرزاده عنوان كرد: در برخی منابع توصیه شده است که افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعدهها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات کمتر از ۲ بار در روز در سالهائی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است و روزها بلند و فاصله سحر تا افطار ۱۷ -۱۶ ساعت میباشد توصیه نمیشود.