زمان : 18 Tir 1392 - 12:09
شناسه : 73642
بازدید : 6701
لزوم گنجاندن چهار گروه اصلی غذایی در ماه مبارك رمضان لزوم گنجاندن چهار گروه اصلی غذایی در ماه مبارك رمضان

كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به فرارسيدن ماه مبارك رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، سادات حاجي ميرزاده در خصوص اهمیت تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان  اظهار كرد: در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات) ضروری است.

وي ادامه داد: با رعایــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه‌ای شامل آب، املاح، ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، تامین می‌شود.

حاجي ميرزاده عنوان كرد: در برخی منابع توصیه شده است که افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده‌ها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات کمتر از ۲ بار در روز در سالهائی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است و روز‌ها بلند و فاصله سحر تا افطار ۱۷ -۱۶ ساعت می‌باشد توصیه نمی‌شود.