زمان : 21 Khordad 1392 - 03:16
شناسه : 71713
بازدید : 9832
غرضی درباره افشاگریده نمكی و نصیری افشا گری کرد! غرضی درباره افشاگریده نمكی و نصیری افشا گری کرد!

غرضی درباره افشاگریده نمكی و نصیری افشا گری کرد!

محمد غرضی٬ نامزد انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید: «مهدی نصیری {مدیرمسئول نشریه صبح در دهه هفتاد} هم یک بدبختی بود که به او گفته بودند بیا یک مجوز به تو می‌دهیم ولی برو غرضی را ضایع کن. او که از خودش چیزی نداشت. به او چیزهایی می‌دادند تا چاپ کند.»!!
 
 اهم سخنان وی در مصاحبه با خبرآنلاین، از این قرار است:
 
 
اعتماد به احزاب و گروهها در گذشته در ایران منفی بوده است. اما اعتماد به نظام و انقلاب و امام از گذشته مثبت بوده و در آینده هم مثبت خواهد بود. من نمی گویم احزاب مانع پیشرفت در کشور هستند اما احزابی که نتوانند با مردم ارتباط برقرار کنند، خود به خود از بین می روند.
 
پایگاه مردمی داشتن از هر چیز دیگری در قدرت سیاسی مهمتر است. مردم خوزستان مسئول استان خودشان هستند و باید به استاندار منتخبشان کمک کرد. این از تفکرات خشایار شاه است که «اگر کسی نتوانست کار کند او را عزل کنیم!» باید به کسی که پایگاه مردمی دارد، کمک کرد.
 
{در پاسخ به اینکه چرا سفر استانی نمی روید؟} من چند سفر استانی رفته ام که در ۴۰-۵۰ نفر از مردم جمع شدند! تشخیصم این است که اگر در تهران با صداوسیما و رسانه ها گفت و گو کنم تاثیرش بیشتر از این است که بروم در شهرهای مختلف حرف های تکراری بزنم.
 
{در پاسخ به سوالی درباره مافیای اقتصادی و شایعاتی درباره وی} این مطلبی بود که یک نفر در روزنامه صبح مطرح کرد. در سال ۷۶ دو نفر -مهدی نصیری و ده نمکی- به دادگاه آمدند. مهدی نصیری در بهمن سال ۷۵ مجوزی از ارشاد گرفت و روزنامه صبح را درست کرد و علیه من مقاله نوشت. من هم علیه او شکایت کردم و او محکوم شد. چون حرف هایش درست نبود. ده نمکی هم گفت که من مشکل اقتصادی دارم. من هم به او گفتم برو اگر مدرکی داری در دادگاه مطرح کن. اما تا کنون هیچ مدرکی ارائه نکرده است.
 
اگر صاحب قدرتی من را به عنوان یک رانت خوار اقتصادی می شناسد، بینی و بین الله بیاید آن را مطرح کند. من به ده نمکی هم گفته ام که من بالاخره می میرم. اگر چیزی از من دارید بگویید تا در همین دنیا مجازاتش را بدهم. اما ده نمکی هیچ سندی نیاورد و اگرچه قاضی مرتضوی او را متهم نکرد اما هیات منصفه به من رای داد. من همان زمان به مهدی نصیری هم گفتم تو پسر خوبی هستی و مراقب باش گرفتار جریانات سیاسی نشوی. الان هم او طلبه شده است. من در تمام طول عمرم هیچ نامه ای را بی جواب نگذاشته ام و هیچ گرفتاری ای را بلا حل نگذاشته ام. هر بار هم که به مجلس رفته ام بیش از ۹۰ درصد آرا را گرفته ام.
 
برخی می گویند من در فلان شهر ۲۵۰۰ نفر را مرغ و پلو داده ام. بله داده ام. کیهان هم درباره آن نوشته است. اما من از جیب خودم دادم نه از جیب دولت. خدا آخر عاقبت کسانی که این اتهامات را زده اند را به خیر کند. اگر کسی حرفی دارد بیاید و به خودم بگوید. مهدی نصیری هم یک بدبختی بود که به او گفته بودند بیا یک مجوز به تو می دهیم ولی برو غرضی را ضایع کن! او که از خودش چیزی نداشت. به او چیزهایی می دادند تا چاپ کند.

واکنش غرضی به کناره‌گیری حدادعادل

سیدمحمد غرضی در واکنش به انصراف غلامعلی حدادعادل از نامزدی انتخابات، با بیان اینکه حضور هشت نفر از هفت نفر بهتر بود، گفت: برای آقای حداد در فعالیت‌هایشان آرزوی موفقیت می‌کنم.

به گزارش فارس، نشست خبری سیدمحمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در محل خبرگزاری فارس در حال برگزاری است شد.

غرضی در ابتدای این نشست و در واکنش به انصراف غلامعلی حدادعادل از انتخابات گفت: حضور 8 نفر از 7 نفر بهتر بود زیرا ما به صورت گروهی حرکت می‌کنیم و به شکل کبوترهایی هستیم که از شرق به غرب در حرکت هستند.

وی افزود:  من احترام خاصی برای آقای حدادعادل قائل هستم و امیدوارم در کارهای مختلف موفق باشند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تاکنون کاندید انتخابات ریاست جمهوری نشده بود، گفت: من قائل به واجب کفایی هستم و وقتی دیگران مسئولیت را بر عهده می‌گیرند شرکت نمی‌کنم ولی در این دوره فضای اجتماعی، اداری، اقتصادی به شکلی ملتهب بود و صلاح دیدم شرکت کنم.

غرضی در رابطه با اینکه آیا تاکنون درخواستی برای کناره‌گیری از انتخابات داشته است یا خیر، اظهار داشت: تا به حال چنین درخواستی را نداشته‌ام.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: صداوسیما تاکنون موفق نشده است جامعه را در جریان اهداف  برنامه‌های تبلیغاتی قرار دهد و 8 کاندیدا در برنامه‌های تبلیغاتی شبیه یکدیگر صحبت می‌کردند.

غرضی در ادامه با بیان اینکه در دولت‌های مختلف مسئولیت‌های گوناگون داشته است، افزود: در تمام دولت‌ها تلاش کردم که اقداماتم ضد تورم باشد، لذا از این بابت همواره با دولت‌ها در جنگ بودم تا بتوانم برای مقابله با تورم مؤثر باشم.

خبرنگاری از غرضی پرسید، گفته می‌شود شما هیچ امیدی برای پیروزی در انتخابات ندارید، که وی در پاسخ گفت: خدا لعنت کند کسانی را که در خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها دروغ می‌گویند و دروغ منتشر می‌کنند.

وی افزود: در یک جلسه‌ای که در اتاق بازرگانی برگزار شد، خطاب به آنها گفتم که شماها به من رای نمی‌دهید و من بین شما رای ندارم اما آن رسانه نوشت که غرضی می‌گوید من رای ندارم.

غرضی گفت: بعد از این موضوع به خبر آنلاین رفتم و توضیح دادم که بنده در اتاق بازرگانی چه گفته بودم؛ به اتاق بازرگانی رفتم و گفتم تا سهم آنها را از تورم مشخص کند.

نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره شرایط سوریه گفت: وقتی سال 1360 وزیر نفت بودم با آقای حافظ اسد روابط خوبی داشتم و حتی با آنها یک قرارداد مهم نفتی بستم که بعد از 2 ساعت از این قرارداد مشخص شد که حافظ اسد یک خط لوله نفتی با 300 هزار بشکه نفت را که از عراق به سمت مدیترانه بود، بسته است.

وی با بیان اینکه ایران روابط خوبی با کشورهای همسایه خود دارد، افزود: ما با عراق، سوریه و ترکیه روابط خوبی داریم و از این جهت هیچ نگرانی از همسایه خود نداریم.

غرضی با بیان اینکه ایران هیچگاه با همسایه‌های خود درگیر نبوده است، افزود:‌خود آمریکایی‌ها می‌گویند که ایران 250 سال است که با همسایه‌های خود درگیر نبوده است.

نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری با اشاره به جنگ ایران و عراق گفت: تنها در مقطعی با عراق در جنگ بودیم و آن هم به ازای جنگی که با ایران داشت حکومتش از بین رفت.

غرضی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به رقابت‌های فعلی شما چقدر برای خود شانس پیروزی قائلید، اظهار داشت: بنده رقابت نمی‌کنم بلکه همکاری می‌کنم و 3 موضوع را مطرح کردم که هیچ کس با آنها مخالفت نکرد.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس به تشکیل دولت ضدتورم، دولت توسعه جمهوریت و رای 50 میلیونی مردم اشاره کرد و ادامه داد: من گفتم که با ایجاد دولت توسعه جمهوریت به مردم می‌گویم که به استانداران خود رای دهید و در سومین موضوع نیز مطرح کردم باید 50 میلیون رای بدهید تا آمریکا فرار کند و اختلافات داخلی نیز از بین برود چرا که با دولت 30 میلیونی مخالفین نظام می‌گویند ما 20 میلیون هستیم.

وی در خصوص مهمترین راهکارهای اقتصادی خود به تشکیل دولت ضد تورم اشاره و تصریح کرد: دولت ضد تورم یعنی به اندازه درآمد خود هزینه دارد و در این صورت پول ملی تثبیت خواهد شد و تولید نیز سامان یافته و اشتغال فعال می‌شود.

غرضی به بدهی 900 میلیارد تومانی دولت اشاره و تصریح کرد: بنده از طلبکار مهلت می‌گیرم چرا که اگر بخواهم با چاپ اسکناس آن را پرداخت کنم طلبکار هم متضرر می‌شود.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ملتی که 100 سال تورم را تحمل کرده آیا نمی‌تواند دو سال دیگر هم تحمل کند.

وی در خصوص برنامه‌اش برای بازنشستگان گفت: بزرگترین خدمت به آنها تثبیت درآمدشان است و امیدوارم با تشکیل دولت ضد تورم این کار را انجام دهم.

غرضی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اکثر نهادها به قرارداد خود با بازنشستگان ادامه می‌دهند و برنامه شما در این زمینه چیست، تصریح کرد: این حواله به بدهکاری است که موجود نیست در حالی که دولت در شرایط فعلی توان اداره کارکنان خود را هم ندارد چه برسد به استخدام.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه 70 میلیارد دلار واردات سالانه می‌تواند تبدیل به تولید داخل شود، خاطرنشان کرد: بنده نهادینه خواهم کرد که به جای واردات ایجاد اشتغال صورت گیرد و اراده ملی بر این است.

غرضی با بیان اینکه کسی که بازنشسته می‌شود باید به خاطر هزینه‌ها باز هم کار کند به شرایط خود اشاره کرد و گفت: بنده با اینکه 43 سال سابقه کار دارم روزی 10 تا 11 ساعت برای گذراندن زندگی‌ام کار می‌کنم.

جوانی‌های غرضی

سیدمحمد غرضی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سنین جوانی وارد مبارزات انقلابی شد. وی سابقه دستگیری و زندان در رژیم طاغوت و همراهی با امام در نجف و فرانسه را دارد. غرضی همچنین در کارنامه خود سابقه استانداری خوزستان و کردستان، وزارت نفت و وزارت پست را دارد.
 

غرضی: من رییس جمهور بشو نیستم

سید محمد غرضی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به دعوت اتاق بازرگانی ایران در جمع فعالان بخش خصوصی حضور یافت.

در ابتدای این نشست، غرضی از نمایندگان بخش خصوصی خواست که هر سوالی از او دارند، بپرسند و دلیل این درخواست خود را این گونه بیان کرد:"چون دیگر همدیگر را نمی بینیم، هر سوالی دارید همین الان بپرسید ."

در مواجهه با این اظهار نظر او، محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی ایران و رییس جلسه گفت:"البته در صورت پیروزی جنابعالی در انتخابات، بخش خصوصی مدام مزاحم شما خواهد شد."

بحث به این جا که رسید، غرضی بلافاصله گفت:"من که رییس جمهور بشو نیستم، شورای نگهبان صلاحیتم را تایید کرده و فرصتی ایجاد شده در خدمت شما باشم و این آخرین دیدار ماست."

در ادامه این نشست که مشروح آن متعاقبا منتشر خواهد شد، بحث اقتصادی میان غرضی و فعالان بخش خصوصی آغاز شد.

اعتراض غرضی به خبرنگاران

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تا به امروز حتی یک ریال هم برای تبلیغات خود خرج نکرده ام، گفت: حتی اگر دولت یارانه قانونی هم به کاندیداها بدهد بنده دریافت نمی کنم، چرا که این پول برای مستضعفان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد غرضی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری امروز در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که از وی پرسید با توجه به از آغاز ایام تبلیغات کاندیدای ریاست جمهوری چند روزی می گذرد و شما تاکنون چه مقدار برای تبلیغات خود خرج کرده اید؟ گفت: بنده تا به امروز هیچ هزینه تبلیغاتی حتی یک ریال هم نداشتم، چرا که از ابتدا اعلام کردم بنده نه ستاد دارم و نه سخنگو.

وی افزود: من یک کارمند بازنشسته هستم و اگر شما در جایی دیدید که کسی برای من بساطی زده است بروید از وی بپرسید که آیا من را می شناسد یا نه؟

این کاندیدای انتخابات در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر که از وی پرسید: گفته می شود، دولت یارانه ای را برای تبلیغات کاندیداها در نظر گرفته است، آیا شما از این یارانه استفاده کرده اید؟ گفت: چه دولت یارانه برای تبلیغات کاندیداها بدهد یا ندهد، بنده پولی دریافت نکرده ام.

وی در پاسخ به این سوال که اگر این پول قانونی هم باشد دریافت نمی کنید؟ گفت: حتی اگر قانونی هم باشد نمی گیرم، من دست به پول دولت و بیت المال نمی زنم، چرا که معتقدم این پول برای فقرا است.

غرضی در این نشست خبری اظهار داشت: برخی در عرصه بین المللی به عنوان بازیگر نقش ایفا می کنند و قصد تحقیر ملت و به زیر کشیدن قدرت های سیاسی را دارند و برای این هدف خود از هر ابزاری استفاده می کنند.

وی در خصوص علت حضور خود در این دوره از انتخابات گفت: احساس کردم عده ای با مطرح کردن بحث مذاکره با آمریکا به دنبال اهدافی هستند که به ضرر ملت است به همین خاطر تصمیم گرفتم در عرصه انتخابات حاضر شوم تا حرف هایم را به مردم بزنم.

غرضی با اشاره به تجربیات مثبت دوره های گذشته گفت: بعد از پیروزی انقلاب سازندگی شروع شد البته سازندگی تنها مربوط به دولت سازندگی نیست بلکه بعد از پیروزی انقلاب و در همان روزهای اول سازندگی شروع شد و تا به امروز در عرصه های مختلف پیشرفت هایی داشته ایم.

وی اظهار داشت: در کنار این پیشرفت ها از یک نکته قابل شده ایم و آن این که توسعه همراه با تورم به رشد تبدیل نخواهد شد و اگر تورم زیاد شود قدرت سیاسی افول پیدا می کند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که شما وعده این را داده بودید که تهران را به شش استان تقسیم می کنید، آیا به نظر شما این  کار عملی است؟، گفت: بنده 60 سال است  که دور یا نزدیک در اداره کشور هستم. استانی که بیش از یک یا دو میلیون جمعیت داشته باشد را نمی شود اداره کرد، تهران یک واحد 10 میلیونی است به همین خاطر مردم در امورات خودشان شرکت نمی کنند.

وی با بیان اینکه جمهوریت ایجاب می کند  که مردم مسئولان خود را بشناسند، گفت: جمهوریتی که تنها روی کاغذ باشد و در عمل نباشد فایده ای ندارد، مردم باید در اداره کشورشان سهیم باشند.

غرضی گفت: برای تقسیم تهران به شش استان وزیر کشور باید این پیشنهاد را در هیات دولت به تصویب برساند و سپس به مجلس ارایه شود تا به صورت یک قانون در بیاید و من این روال را طی می کنم و از کار غیرقانونی پرهیز خواهم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود شما در نظرسنجی ها جزو نفرات آخر هستید آیا ادامه خواهید داد یا خیر، گفت: من تا آخر ایستاده ام، افتخار می کنم که مردم به عنوان نفر آخر بنده را انتخاب می کند، یک رای هم برای من افتخار است.

خبرنگاری از غرضی پرسید شما پیش از این گفته بودید که مرید آقای هاشمی هستید، آیا در صورت حمایت ایشان از یک کاندیدا شما حاضر به کناره گیری به نفع آن فرد هستید؟ که وی پاسخ داد: یک بار خبرنگاری از من پرسید شما آقای هاشمی را از کی میشناسید و من گفتم از قبل از انقلاب چرا که یک بار پای منبر ایشان بودم و به خاطر سخنرانی خوب آقای هاشمی مرید وی شدم، بنده با ایشان تا سال 76 ارتباط داشتم و از 76 تا به امروز ارتباطی با آقای هاشمی نداشتم.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما مردم به جز معیشت چه دغدغه دیگری دارند، گفت: مردم نسبت به استقلال، آزادی و جمهوریت حساس هستند، در این چند سال نسبت به برخی از این واژه ها غفلت شده است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه افزود: از واژه اسلامیت غفلت شده است چرا که برخی دولت ها دست در جیب مستضعفان می کنند و به نظر من به این خاطر دولت های قبلی اسلامی و شرعی نبوده اند.

در این هنگام غرضی به خبرنگاری که از وی این سوال را پرسید گفت: شما وقتی از من سوال می پرسید به من توجه کنید، من به سوال شما پاسخ می دهم و شما دیوار را نگاه می کنید.

همچنین این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات در واکنش به سوال خبرنگاری که در خلال صحبت های وی سوالش را مطرح کرد، گفت: شما در تمام نشست های خبری بنده حضور دارید این چه سوالی است که می پرسید، به نظر می رسد شاگرد خوبی نیستید و مطالبی که من مطرح می کنم را متوجه نشده اید.

وی در ادامه افزود: ظاهراً برخی آمده اند ایراد بگیرند، اگر می خواهید ایراد بگیرید بروید در خیابان ها. این موضوعات را اگر من 10 بار هم توضیح دهم فایده ندارد و از مجری خواهش می کنم تا خبرنگار دیگری سوالش را مطرح کند.

غرضی: من مسوول معاش مردمم نه حجاب آنها

وی در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای پیشنهادی‌اش برای مساله حجاب اظهار کرد: من مسئولیت معاش مردم را بر عهده دارم و تمام هدف خود را در مهار تورم خلاصه می‌کنم و مقابله با بدحجابی را جزو وظایف خود نمی‌دانم.

 

سیدمحمد غرضی گفت: باید دولتی تشکیل داد که دستش در جیب فقرا نباشد و رسیدن به این هدف، مهمترین آرمان من است.
 
به گزارش ایسنا، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در مسجد رجایی‌شهر کرج گفت: صد سال است که کشور دچار تورم شده است و در این صد سال همه دولت‌ها دست در جیب مردم داشتند. هدف من برای رسیدن به مقام ریاست جمهوری تشکیل یک دولت سالم است؛ دولتی که بتواند با تورم مبارزه کند و نه تنها تورم را به صفر برساند بلکه برخلاف عقربه‌های تورم پیش برود و ضد تورم باشد.
 
وی افزود: متاسفانه تاکنون رویکرد دولت‌ها به گونه‌ای بوده است که ما نه تنها در زمینه تامین مایحتاج اساسی جامعه به سایر کشورها از جمله چین وابسته شده‌ایم بلکه اقلامی مثل قره‌قروت، دسته بیل و خود بیل و همه اینها را نیز از چین وارد می‌کنیم.
 
غرضی خطاب به مردم خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن دولت من کافیست بایستید تا تولید در داخل کشور سامان پیدا کند، چراکه من برنامه‌ریزی‌های دقیق و مدونی در زمینه رشد و توسعه تولیدات داخلی دارم و از کارشناسان مختلفی در این زمینه نظرخواهی کرده‌ام و به یک نتیجه عملی و قابل اجرا رسیده‌ام.
 
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به منابع نفتی کشور گفت: من با صراحت در این مسجد اعلام می‌کنم دولتی که بخواهد برای فروش نفت با آمریکا مذاکره کند طول عمرش در ایران یکی - دو سال بیشتر نخواهد بود.
 
وی در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای پیشنهادی‌اش برای مساله حجاب اظهار کرد: من مسئولیت معاش مردم را بر عهده دارم و تمام هدف خود را در مهار تورم خلاصه می‌کنم و مقابله با بدحجابی را جزو وظایف خود نمی‌دانم.
 
در ادامه، غرضی برای تثبیت قیمت ارز نیز راهکاری ارائه داد و گفت: برای تثبیت قیمت ارز باید جلوی واردات را گرفت و اجازه نداد هر روز از ارزش پول ملی کاسته شود و کمی باید تأمل کرد تا تولید در کشور سامان پیدا کند و پس از آنکه قیمت‌ها تثبیت شد، آنگاه مردم دلارها و طلاهایشان را عرضه می‌کنند و تولید بیشتر رونق می‌گیرد.
 
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان، به مقایسه قیمت یک خط تلفن با قیمت یک پیکان در دوران قبل از انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: قیمت پیکان پیش از انقلاب 80 هزار تومان بود و قیمت یک خط تلفن در بازار تهران 800 هزار تومان، اکنون قیمت یک خط تلفن 50 هزار تومان است یعنی به اندازه قیمت یک کیلو گوشت و این ناعادلانه بودن رشد قیمت‌ها را نشان می‌دهد.