زمان : 04 Khordad 1392 - 17:28
شناسه : 70204
بازدید : 8695
گوجه سبز فشارخون را كاهش مي‌دهد مصرف زياد گوجه سبز موجب نفخ معده مي‌شود گوجه سبز فشارخون را كاهش مي‌دهد يك كارشناس تغذيه بيان اين كه گوجه سبز غنی از ویتامین سی ، اسید مالیک، اسید سیتریک است افزود: مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

يك كارشناس تغذيه بيان اين كه گوجه سبز غنی از ویتامین سی ، اسید مالیک، اسید سیتریک است افزود: مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

ناهيد برخورداري گفت: گوجه سبز (آلوچه) طعمی ترش، سفت و ترد دارد و اغلب با نمک به عنوان تنقلات مصرف می‌شود.


برخورداري متذكرشد: گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش‌ها نیزمصرف می‌شود. از این میوه می توان به عنوان طعم دهنده و ترش مزه کردن غذاها به جای نمک استفاده كرد.

وي اظهاركرد: هر 100 گرم گوجه سبز،30کیلوکالری انرژی دارد.

اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است ادامه داد: از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده‌است.

برخورداري تصريح كرد: گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.

اين كارشناس تغذيه در ادامه افزود: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.

وي با اشاره به اين كه اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد گفت: این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.

برخورداري عنوان كرد: كاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی- روده‌ای از ديگر خواص اين ميوه است.

وي با بيان اين كه این میوه غنی از ویتامین سی ، اسید مالیک، اسید سیتریک است افزود: مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.


اين كارشناس يادآورشد: مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.