ثبت نام غیرمنتظره دکتر سعید جلیلی در انتخابات اگرچه در معادلات جبهه پایداری انقلاب اسلامی تاثیر داشت اما بیشتر از این تاثیر، گفتمان های سازش و محافظه کار را به وحشت و هراس انداخته است!
از همان فردای ثبت نام جلیلی، تمام سایت ها و نشریات منتسب به سایر کاندیداها درصدد القای اختلاف و دودستگی و سردرگمی در جبهه پایداری برآمدند تا شاید مانع اتحاد آنها - که قطع به یقین به پیروزی گفتمان اصیل انقلاب در انتخابات منجر خواهد شد- شوند.
این در حالی است که از طرف هریک از گفتمان های دیگر بیش از ۱۰ نفر کاندیدا شده اند و صدای کسی در نیامد، اما هیچکس تاب و توان تحمل ثبت نام ۲ کاندیدای حامی گفتمان انقلابی پایداری و استقامت را ندارد!
این هجمه و اختلاف افکنی در بین طیف انقلابی اصولگرایان نشاندهنده چند نکته است:
- بانیان این هجمه ها از پایگاه مردمی این طیف و تفکر مطع اند و از اقبال بالای مردم به آنها خبر دارند. لذا باید بین هواداران آنها دودستگی و انشقاق ایجاد کنند.
- پبروزی تفکر پایداری و استقامت موجب تمدید دوره دوری از قدرت برای قدرت طلبان و نکنوکرات ها خواهد بود و این برای آنها آزار دهنده است. به دستور بزرگ این قوم، باید به دوره قبل از سال ۸۴ برگردند!
- چنانچه این اختلاف افکنی به تخریب و انشقاق بین جبهه پایداری بکشد، می توان به زمین خوردن این جبهه و حامیان آن دل بست و تا مدت ها از خطر آن دور ماند!
در این تعدد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری که به نوعی بی سابقه است، پرداختن حاشیه ای به حضور ۲ نماینده تفکر اصیل انقلاب اسلامی و حامی گفتمان ایستادگی یعنی دکتر لنکرانی و دکتر جلیلی، نشان دهنده چیزی جز ترس و واهمه از این تفکر نیست و این خود معیاری برای شناخت افراد و نوع تفکرشان است.