زمان : 27 Ordibehesht 1392 - 19:55
شناسه : 69528
بازدید : 5798
 اگر مخالفت مراجع تقلید نبود، امروز  شاهد برگزاری جشن‌هایی دو هزار پانصد ساله شاهنشاهی بودیم اظهارات رئیس دولت به سخره گرفتن باورهای مذهبی بود اگر مخالفت مراجع تقلید نبود، امروز شاهد برگزاری جشن‌هایی دو هزار پانصد ساله شاهنشاهی بودیم

یک استاد علوم دینی گفت: با توجه به گستره انحرافات در این دولت، احتمال قوی می‌رود که جریان مزبور با قدرت گرفتن مجدد تبدیل به یک فرقه منحرف شده و اساس تشیع و اسلام را تهدید کند.

رسول جعفریان در گفت و گو با خبرآنلاین با بیان اینکه بسیاری از آنچه در این دولت توسط شخص اول آن و نیز برخی از معاونین و کارگزارانشان در حوزه تئوریهای دینی و مذهبی و میراثی مطرح گردید، نوعی سوء استفاده از شعارهای دینی، و بازی با مفاهیم اصیل اسلامی و شیعی و عرفان اسلامی بوده است، ادامه داد: این نگره‌ها که از سوی افراد غیر متخصص اما مدعی مطرح شده، عمدتا سبب رواج سطحی اندیشی در حوزه معارف دینی و نیز گسترش خرافه‌گرایی در جامعه شده است. مع الاسف اندکی از روحانیون همکار این دولت و مدافع آن نیز از همین ادبیات پیروی کرده و گفتار و کردارشان سبب شده است تا جوانان فهمیده و فهیم این کشور از این قبیل معارف فاصله گرفته و نوعی زدگی از دین در جامعه پدید آید. اظهارات سخیف رئیس دولت در باره هاله نور و سپس انکار آن، یکی از بدترین، مخدوش ترین و بی اعتبارترین مطالبی بود که سبب شد تا برای همیشه و همیشه، همزمان مهر خرافه گرایی و توهم و دروغ را بر پیشانی رئیس این دولت زده و آبرویی را که امام امت، شهیدانی چون مطهری و بهشتی و نیز رهبری معظم انقلاب با سخنان حکیمانه خود برای عقلانیت در انقلاب اسلامی فراهم کرده بودند، در معرض نابودی قرار دهد. این روزها نیز اظهارات سخنیف و نادرست رئیس دولت در باره چاوز و بازگشت وی در رجعت و وقت ظهور و نیز ادعای یکی از معاونان وی در همین روزهای اخیر در باره این که حکمش را از ولی عصر (ع) گرفته است، همه و همه نشان دهنده ان است که این جماعت باورهای مذهبی جامعه شیعه ایران را به سخریه گرفته‌اند.


* اگر مخالفت مراجع تقلید نبود، امروز  شاهد برگزاری جشن‌هایی دو هزار پانصد ساله شاهنشاهی بودیم


وی با بیان اینکه این دولت از ابتدا بنای سازگاری با مراجع تقلید را نداشت، یادآور شد: این دولت با خود محوری دینی که داشت و گاه با بهانه های مختلف، مطالبی را که توسط مراجع از روی نصیحت گفته می شد، مورد بی اعتنایی قرار ‌داد. ریشه این تفکر نوعی انحراف فکری است که نشأت گرفته از نگره های خاص حاکم بر اندیشه این فرقه بوده و در کنار ادعای شگفتی که آنان در مقام دین شناس عنوان می‌کنند، سبب شده است تا دولت با تمامی ساختارهای آن از مرجعیت دینی فاصله بگیرد. مع الاسف این برخورد سبب شد تا مراجع نیز برای آن که از خود رفع اتهام کنند و نشان دهند که نستبی با این دولت ندارند، در تمام این سالها، از دیدار با ارکان دولت ممانعت کرده و به عنوان اعتراض آنان را در دفاتر خود راه ندادند. متاسفانه به رغم اظهار نظرهای مقطعی و از روی ضرورتی که گاه رئیس دولت و برخی وابستگان در باره ولایت فقیه مطرح کرده و می‌کنند، در این زمینه نیز رفتار و گفتار ایشان حاکی از آن است که این فرقه، دنبال باورهای خاص خود بوده و بنای اخذ دین و عرضه آن را بر روحانیت و مرجعیت ندارند. بدون شک رفتار دینی این دولت، تجربه دیگری از کنار گذاشتن مرجعیت دینی را در تاریخ ایران بوده و هست. اراده دولت در کشاندن زنان به ورزشگاهها، طرح مکتب ایرانی در شکل افراطی آن به هدف تحمیق و فریب توده های ایراندوست، استفاده نابجا از مفاهیم عرفانی و در واقع انتشار ادبیات صوفیانه از سوی دیگر، از دستاوردهای فکری این دولت است. بی گمان اگر مخالفت مراجع تقلید با این جماعت نبود، افزون بر آنچه گذشت، شاهد برگزاری جشن‌هایی نظیر جشنهای دو هزار پانصد ساله شاهنشاهی بودیم.


به گفته این استاد دانشگاه، با توجه به گستره انحرافات احتمال قوی می‌رود که جریان مزبور با قدرت گرفتن مجدد تبدیل به یک فرقه منحرف شده و اساس تشیع و اسلام را تهدید کند.


*دولت نهم و دهم با و عدم استفاده از نیروهای مجربدر عرصه دیپلماتیک صرفا جنجال آفرین بود


وی در ادامه بر لزوم حفظ حرمت و کرامت انسان از یک سو، و پاسداری از عزت و اقتدار ایران و ایرانی در سطح جهان تاکید کرد و گفت: طبیعی است که این عزت و اقتدار نباید پایمال اظهار نظرهای افراطی، سخنان تحریک آمیز، رفتارهای نامعقول و سخیف و رویه های خودمحورانه و مستبدانه شود.


این استاد علوم دینی با بیان اینکه بخش مهمی از دشواری ها و مشکلات ما ناشی از عدم تعامل درست ما با جهان بیرون است، افزود: مع الاسف دولت نهم و دهم با افراط کاری و بی توجهی، و عدم استفاده از نیروهای مجرب و نیز طرح دیدگاه های بی ربط و نادرست که صرفا جنجال آفرین بود، نه تنها هیچ مشکلی را حل نکرد، بلکه ایران را گرفتار مشکلات عدیده ای در سطح بین المللی کرده است. صد افسوس باید بدون پرده پوشی تصریح کرد که طی سالهای گذشته، فرصت های زیادی از دست رفته و به رغم همه شعارهایی که با عناوینی چون مدیریت جهان داده شده، موقعیت ایران در صحنه بین الملل بشدت تضعیف شده است. تأثیر داخلی این رویه نیز چیزی جز تخریب اذهان جوانان کشور نسبت به اسلام و انقلاب موثر نبوده است.

*ایجاد اسباب تفرقه و منازعه در میان ملت، خیانت است


وی که معتقد است هر نوع اقدام مخل انسجام ملی- اسلامی و اسباب تفرقه و منازعه در میان ملت، خیانت است، خاطرنشان کرد: پیشرفت و توسعه در هر جامعه‌ای منوط به رعایت قانون و حرمت گذاشتن جدی و نه زبانی به آن است. بنابرین هر نوع بی قانونی، از سوی هر کسی که باشد، به عنوان یک عامل منفی برابر پیشرفت جامعه تلقی شده و سبب عقب ماندگی بیشتر و ویران کردن باورهای سیاسی استوار در جامعه است.


به گفته جعفریان، تأثیرگذاری ما در جهان اسلام به ویژه هنگامی است که ما در پیشرفت اخلاق و اقتصاد به نقطه ای برسیم که قابلیت طرح کشورمان به عنوان یک الگو مطرح شود. این وضعیتی است که مع الاسف ما در آن عقبگرد داشته و آنچه هم باقی مانده از سرمایه انقلاب و امام است که همچنان از آن استفاده می کنیم. شک نباید که باید حرکتهای سیاسی‌ و اقتصادی مان معقول و در چهار چوب امکانات از یک طرف و با تکیه بر حمایت های خدای متعال از سوی دیگر باشد.


*دروغ گویی و رفتار غیر اخلاقی از مهم ترین ویژگی های این دولت بود


جعفریان با اشاره به اینکه کار این دولت، بویژه در دوره دوم، با توهین کردن و اتهام زدن آغاز شد، تصریح کرد: اندکی بعد روشن شد که ادبیات حاکم بر دولت یاد شده، رفتارهای دور از اخلاق و نامتناسب با شأن افراد است. افزون بر آن متهم شدن این دولت به دروغ گویی آن هم در سطح کلان، به ویژه در ارائه آمار و اخبار غلط، دادن وعده‌های پوچ و تهی، رفتار توهین آمیز با اشخاص از وزیر و معاون وزیر و غیره، رفتارهای توهین آمیز با برخی از مخالفان و داشتن سیاست حذف رقبا به هر شکل و در هر موقعیت و منصب، همه اینها نشان می‌دهد که این دولت و جریان یکی از بدترین تجربه های رفتار غیر اخلاقی را در تاریخ ایران داشته است. این رویه به قدری واضح و آشکار شد که رهبری نیز در سخنرانی و... با توجه به سخنان رئیس دولت در مجلس، آن را رفتاری غیر اخلاقی خواندند. دروغ گویی و رفتار غیر اخلاقی از مهم ترین ویژگی های این دولت بوده و تجربه بسیار زشتی را به عنوان یک دولت منتسب به اسلام و جمهوری اسلامی از خود برجای گذاشت. چیزی که اسباب شرمندگی روحانیتی شده است که علاقه مند بود و به مردم وعده می داد که دولتی اخلاقی و معنوی به نام اسلام در ایران بر سر کار آید و الگویی برای جهان اسلام شود.


وی با اعتقاد بر اینکه یکی از مهم ترین نقاط ضعف این دولت، بی توجهی به امر علم و دانش و تخصص و دانشگاه و نخبگرایی بوده، افزود: ماجرای مرحوم کردان و بسیاری از نمونه های دیگر که حکایت از بی احترامی شخص رئیس جمهور به مدارک علمی و دانشگاهی و تخلف آشکار در این زمینه ـ صرف نظر از دروغ گویی و برخوردهای غیر اخلاقی بود، نشان داد که دولت سرمایه گزاری لازم را در حوزه دانش نکرده و امروزه کشور ما با توجه به استعدادهای برجسته ای که دارد، نتوانسته است به جایگاه واقعی خود در حوزه تولید علم برسد.


*اعضای هیات دولت در حد یک کارمند تابع فرامین رئیس دولت هستند


وی در ادامه از « افراط گرایی و خروج از اعتدال و اقدامات خردگرایانه» و «بی ثباتی در تصمیم گیری ها، تزلزل و تغییر رویه ها» به عنوان دو نقیصه دیگر این دولت یاد کرد و افزود: کا ره جایی رسیده که در هیات دولت هم کسی یارای اعتراض و کاری بدون دستور و نظر رئیس ندارد و صرفا باید در حد یک کارمند تابع فرامین رئیس دولت باشد. چگونگی عزل وزرای خارجه و بهداشت یکی از بهترین نمونه هایی بود که می توان برای آن دهها نمونه دیگر را هم ذکر کرد. رها کردن مسؤولیت دولت در طی یازده روز آن هم کشوری با 75 میلیون جمعیت بی از اقداماتی بود که در بی ثباتی و بی اعتمادی در امر تصمیم گیری در جامعه موثر بود. اگر نبود روحیه استوار و مقاوم رهبری و صبوری ایشان، روشن نبود که کشور در چه ورطه ای گرفتار می آمد.


وی افزود:  یکی از شعارهای دروغ این دولت این بوده که دولت آنان یک دولت پاک است و این در مقابل سیل اتهاماتی بود که در جهت تبلیغ برای روی کار آمدن خود در سالهای 84 و 88 متوجه افراد مظلوم دیگری کردند. متهم کردن دیگر دولت ها به باند بازی و تشکیل مافیا یکی از کارهای رایج حامیان این دولت بود که امروز همچنان و بی مهابا و بدون حیا، باز سخن از پایداری می زنند. با وجود شعار دولت پاک، بزرگترین فساد مالی بلکه فسادهای مالی در این دولت رخ داد و این امر هیچ دلیلی جز این نداشت که بلبشویی و بی انضباطی در این دولت حاکم بوده و همه چیز قائم به فرد بود. از میان بردن سازمان برنامه و بودجه و تبدیل امر تقسیم بودجه کشور به کیسه یک نفر یکی از مهم ترین عوامل این فساد بزرگ به شمار می آید. به زعم وی یکی از اساسی ترین اشتباهات این دولت سپردن مسائل خارجی و دیپلماسی این کشور به گروهی بی تجربه و اهل شعار بود، کسانی که اهل هیچ قانون و ضابطه ای نبودند و مصالح ملی را تشخیص نمی ‌دادند. همین جماعت بودند که رابطه ایران را با کشورهای دیگر تخریب کرده و زمینه دشمنی بیشتر آنان را برای کشور ما فراهم کردند.


*استفاده از افراد بیتجربه مشکوک به جای نیروهای استخواندار انقلابی در دولت


جعفریان با اعتقاد بر اینکه یکی از آشکارترین دورویی‌های این دولت آن بود که به نام اصولگرایی بر مسند قدرت تکیه داد اما بعد رویهاش را تغییر داد، خاطرنشان کرد: در این دولت به ندرت از چهره های استخوان دار انقلاب استفاده شده و با استفاده از دو سه نفر از بی تجربه‌ترین افراد که بعضا سوابق مشکوکی هم داشتند، در حوزه های مختلف و در کنار رئیس دولت، همه تصمیمات گرفته شد.


وی گفت: خدای را شکر در همین مدت، مداخله رهبر انقلاب در برخی از امور که نشأت گرفته از اصل مسلم ولایت فقیه بود، توانست دامنه نفوذ و اقدامات خرابکارانه این افراد را کاهش دهد. رئیس دولت بارها و بارها نشان داد که حرمتی برای رهبری و مجلس قائل نیست و در صدد است که همان روش مستبدانه خود را بکار بندد. بدون تردید افتادن دولت آینده در دام همین تفکرات، چه از ناحیه کاندیدای دولت باشد چه کسانی که مهم ترین حامیان این دولت بوده‌اند، سبب نابودی کشور خواهد شد. رهبری تأکید کردند که تنها یک رأی دارند بنابرین این مردم هستند که باید تصمیم بگیرند لیاقت چه وضعیتی را دارند.


جعفریان در پایان یادآورشد که همین دغدغهها سبب شده تا شماری از فضلای حوزه علمیه قم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری با مشورت با مراجع تقلید و استادان بزرگ حوزه نقطه نظرات خود را در باره هشت سال تجربه دولت نهم و دهم با مردم در میان بگذارند.

صفار هرندی:

طرف می‌گوید وقتی ما خود امام زمان(عج) را داریم به نائب او نیازی نداریم؛ تو غلط کردی!

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت احمدی‌نژاد، گفت: می‌بینیم، طرف می‌آید و برای پیروی نکردن از ولی فقیه بازی در می‌آورد و برای طفره رفتن از فرمان نائب امام زمان (عج) به دروغ به امامت ولی عصر (عج) توسل می‌جوید و می‌گوید وقتی ما خود امام زمان (عج) را داریم به حجت و نائب او نیازی نداریم. تو غلط کردی؛ تو بی‌سر و پا و بی‌مقدار از معرفت و بی‌مقدار از ایمان و بی‌مقدار از تقوا.

 


وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت احمدی‌نژاد، گفت: می‌بینیم، طرف می‌آید و برای پیروی نکردن از ولی فقیه بازی در می‌آورد و برای طفره رفتن از فرمان نائب امام زمان (عج) به دروغ به امامت ولی عصر (عج) توسل می‌جوید و می‌گوید وقتی ما خود امام زمان (عج) را داریم به حجت و نائب او نیازی نداریم.

 محمدحسین صفار هرندی، ظهر امروز در سخنرانی قبل از خطبه‌های نمازجمعه قم، در محل شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س)، با اشاره به سالگرد شهدای حزب مؤتلفه اسلامی، اظهار داشت: اگر می‌خواهیم در راه شهدا گام برداریم باید گوش به فرمان فقیه جامع الشرایطی باشیم که اکنون در جایگاه ولی فقیه قرار گرفته است.

وی افزود: بارور کردن نهاد روحانیت و نهضت، هدف شهدا بود و هر کس به هر دلیل از پیروی از ولی فقیه و علما و روحانیت طفره برود، بر خلاف هدف شهدا گام برداشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، خاطرنشان کرد: برخی آقایان می‌گفتند احترام روحانیون و علما واجب، اما وقتی علما فتوا می‌دهند، می‌گویند
” آن شخصی که به فرمان ولی فقیه عمل می‌کند به خدا نزدیک‌تر است نه آن شخصی که وقتی ولی فقیه حکمی می‌دهد قهر می‌کند و می‌رود و یا اینکه وقتی ولی فقیه می‌گوید این آدم صلاحیت ندارد کنار تو باشد ابرو‌هایش را بالا می‌اندازد. “
علما نظری داشته‌اند و ما هم نظری دیگر داریم و این یعنی در مقابل فتوای علما، از خود فتوا می‌دهند.

وی گفت: آن شخصی که به فرمان ولی فقیه عمل می‌کند به خدا نزدیک‌تر است نه آن شخصی که وقتی ولی فقیه حکمی می‌دهد قهر می‌کند و می‌رود و یا اینکه وقتی ولی فقیه می‌گوید این آدم صلاحیت ندارد کنار تو باشد ابرو‌هایش را بالا می‌اندازد.

صفار هرندی گفت: می‌بینیم، طرف می‌آید و برای پیروی نکردن از ولی فقیه بازی در می‌آورد و برای طفره رفتن از فرمان نائب امام زمان (عج) به دروغ به امامت ولی عصر (عج) توسل می‌جوید و می‌گوید وقتی ما خود امام زمان (عج) را داریم به حجت و نائب او نیازی نداریم. تو غلط کردی؛ تو بی‌سر و پا و بی‌مقدار از معرفت و بی‌مقدار از ایمان و بی‌مقدار از تقوا!!!!!!!!!!

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه گفت: بعضی از رفقایشان بعد از دستگیری، اعتراف کردند که گاهی در طول یک مسافرت می‌دیدم که این‌ها یک رکعت نماز هم نخوانده‌اند؛ می‌گویند ما به آن‌ها گفتیم که ما فکر می‌کردیم شما با این ارتباطی که با ناحیه مقدسه دارید نسبت به نماز مراقبت دارید، اما آن‌ها جواب دادند که ما به مرحله‌ای رسیدیم که از این چیز‌ها عبور کردیم.

وی گفت: سؤال اینجاست که مگر می‌شود کسی بگوید من این راه را پیدا کردم و دیگر نیازی به اطاعت و بندگی خدا ندارم؟ این حرف‌ها مضحک است.

صفار هرندی گفت: در عصر غیبت، چه کسی می‌تواند ادعا کند که با امام عصر (عج) ارتباط دارد؟ چون آن‌ها هم که بودند سکوت کردند.

وی خاطرنشان کرد: من این حرف‌ها را برای این می‌زنم که دیدم چند روز پیش مصاحبه فاسدی، در یکی از نشریات زنجیره‌ای منتشر شده بود و اشاره‌ای به اعتقادات این بیماردلان و کسانی داشت، که برای توجیه بد عملی خودشان، متوسل به استدلال‌های سست می‌شوند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت احمدی‌نژاد گفت: مگر می‌شود کسی از دستور مالک اشتر تخطی و سرپیچی کند و بعد ادعای پیروی از علی (ع) داشته باشد و بگوید خود امام علی (ع) به من پیام داده که فلان کار را انجام بده؟

منبع:  ایلنا

هشدارصریح قرائتی در تلویزیون؛

مسئولان دولتی از امام زمان (عجل) سوءاستفاده نکنند

هیچ یک از مراجع عظام تقلید این افراد را تایید نمی کنند

وقتی به اعمال این مسئولان دولتی نگاه می کنیم می بینیم که در ظاهر شعار پیروی از امام عصر (عجل) را تکرار می کنند ، اما باطن آنها چیز دیگری است و اهداف دیگری دارند / بابی ها و بهایی ها هم با سوء استفاده از باور مهدوی به ملت و اسلام خیانت کردند.

به گزارش اعتدال، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در برنامه تلویزیونی که عصر جمعه دوم فروردین از شبکه اول سیما پخش شد تاکید کرد: مسئولان دولتی از عناوین ، مفاهیم ، باورها و احساسات دینی مردم سوء استفاده نکنند.


محسن قرائتی با بیان اینکه متاسفانه این روزها مشاهده می شود که در جامعه ما برخی افراد و بخصوص برخی مسئولین از نام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و باور مردم به مهدویت سوء استفاده می کنند گفت: بابی ها و بهایی ها هم با سوء استفاده از باور مهدوی به ملت و اسلام خیانت کردند.


حجت الاسلام قرائتی همچنین با اشاره به اینکه وقتی به اعمال این مسئولان دولتی نگاه می کنیم می بینیم که در ظاهر شعار پیروی از امام عصر (عجل) را تکرار می کنند ، اما باطن آنها چیز دیگری است و اهداف دیگری دارند گفت: اعمال ، رفتار و گفتار این افراد با هیچ یک از باورهای درست دینی سازگار نیست و نشانه آن نیز اینکه هیچ یک از مراجع عظام تقلید این افراد را تایید نمی کنند.


قرائتی در پایان نسبت به سوء استفاده از باورهای دینی ، مذهبی و تفکر مهدویت در انتخابات آتی هشدار داد.

علم الهدی:

فتنه جدید با نام امام زمان(عج) شکل می‌گیرد

 

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: در فتنه جدید از نام امام (ره) و امام زمان (عج) استفاده می شود؛ یک عده با علم کردن نام امام (ره) و عده‌ای هم با شعار امام زمان (عج ) می‌خواهند رهبری را از ابهت بی‌اندازند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری عصر امروز با حضور در همایش جبهه پایداری اظهار داشت: کلمه فتنه یک واژه عربی است و فتنه عبارت است از این که شما طلا را داخل آتش کنید تا صفا  و بی‌غشی آن با رفتن درون آتش شفاف شود. از این رو این اصطلاح در ارتباط با جریانات آزمایشی، اجتماعی و سیاسی در فرهنگ اسلام جعل شده است.
امام جمعه شهر مشهد تصریح کرد: این لغت برای این منظور استخدام شده که پیچیدگی‌های سیاسی و اجتماعی که به وسیله جریان‌های گوناگون در عرصه حیات جمعی به وجود می‌آید کاربرد داشته باشد و یک آتش گداخته‌ای است که طلای فکر و دل انسان‌ها را گداخته کرده و مورد آزمایش قرار می‌دهد.
 
وی با بیان اینکه طلای صاف هیچگاه فاسد نمی‌شود و ماهیت آن تغییر نخواهد کرد، افزود: کسانی که به عنوان طلای ناپاک از مسیر دین بازگشته و ارتدادشان ثابت شود اصحاب آتش هستند، آنها هر امتیازی هم که در دنیا داشته باشند همه از بین می رود و نابود می‌شود.
 
وی دسته دوم را مجاهدان فی‌سبیل‌الله دانست و افزود: این دسته از افراد به رحمت خدا امید دارند و مورد غفران الهی قرار می‌گیرند.
 
آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به عنوان همایش مبنی بر 34 سال پایداری در برابر فتنه و انحراف یادآور شد: پایداری در برابر فتنه و انحراف صرفا به سی و چهار سال بعد از پیروزی انقلاب محدود نمی‌شود، بلکه عمر 50 ساله دارد.
 
عضو مجلس خبرگان بر همین اساس افزود: از زمانی‌که حضرت امام نهضت را آغاز کردند جریان فتنه و انحراف به سراغ انقلاب آمد.
 
 آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: آنچه که مهم است این است که ما باید رابطه فتنه و انحراف را بشناسیم؛ فتنه عبارت از آتشی است که در درون جامعه روشن می‌شود و کجروی‌هایی که از این آتش به وجود می‌آید.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ریزش‌هایی که در انقلاب و اسلام رخ می‌دهد انحراف در ریزش‌ها و شراره‌های آتش فتنه است،  گفت: باید در دل هر فتنه ابتدا سراغ انحراف رفت.
 
وی با تاکید بر اینکه اگر رابطه انحراف و فتنه برای ما روشن شود تا اندازه‌ای مسیر مشخص خواهد شد، گفت: به دنبال هر فتنه‌‌ای که می‌خواهد به وجود آید انحراف قرار دارد.
 
آیت‌الله علم‌الهدی بر همین اساس به فرمایش حضرت علی(ع) مبنی بر اینکه باید حق و باطل را شناخت و نباید حق و باطل را با اشخاص تشخیص داد گفت: در جریان فتنه و انحرافی که پیش آمده گاهی چنان دانه درشت‌ها را هدف قرار داده که حتی دو مرجع تقلید نیز در عرصه 34 سال انقلاب ریزش و سقوط داشتند.
 
وی در همین رابطه ادامه داد :  آقای منتظری در اوج قائم‌مقامی رهبری به خاطر فتنه سقوط و ریزش داشت در فتنه و انحراف یک هدف مشترک وجود دارد و آن اینکه تجلی‌گاه مقام ولایت و رهبری را از حوزه قدرت بیرون کنند.
 
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب می‌خواستند روحانیت را کنار بگذارند اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب نیز هدف مشترک انحرافیون خارج کردن دین از عرصه قدرت و تجلی‌گاه ولایت و رهبری بوده است.
 
امام جمعه مشهد با بیان اینکه اگر بنا باشد دین و ولایت حاکم نشوند، کسی نمی‌تواند جلودار کسانی باشد که به قدرت می‌رسند، گفت: حتی کسانیکه قبلاً در فتنه و جریان انحراف نبودند وقتی در عرصه قدرت وارد می‌شدند با فتنه و انحراف همدستی می‌کردند و دین، ولایت و رهبری را چالش سر راه خود می‌دانستند.
 
وی اضافه کرد: وقتی فتنه به وجود می‌آید از بین نمی‌رود؛ اگر هم سرکوب شود در درون جامعه زاد و ولد می‌کند.
 
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه در جریان اصلاحات خاتمی و موسوی با یکدیگر قرار گذاشتند هر کدام آمدند دیگری وارد نشود افزود: خاتمی کاندیدا شد؛ موسوی در مصاحبه‌ای شرایط برای ریاست جمهوری و خصوصیات آن را مطرح کرد که خبرنگار به وی گفت این اقدامات برای رئیس جمهور نیست بلکه مربوط به قدرت اول یعنی رهبری است.
 
وی اضافه کرد: موسوی در پاسخ به این خبرنگار گفته بود؛ خیلی ساده است اگر رئیس جمهور درستی بیاید مردم را به خیابان‌ها می ریزد تا رهبری را متقاعد کند.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: این در حالی‌ است که موسوی تنها اصل 110 را می‌دانست و اصل 57 را فراموش کرده که قوای سه گانه تحت لوای رهبری اداره می‌شود.
 
امام جمعه مشهد ادامه داد: دستور کار جریان‌های خارج و داخل کشور پس از فتنه 88 جنگ با رهبری بود و در ظاهر موضوع تقلب در انتخابات را مطرح می‌کردند چراکه اگر موضوع این بود باید آنها با رئیس‌جمهور منتخب درگیر می‌شدند اما با رهبری دشمنی کردند. از این رو فتنه و انحراف یکی هستند.
 
وی تصریح کرد: وقتی یک مرجع تقلید ریزش می‌کند، ریزش مامور و نخست‌وزیر امام و کارگذار نظام در خدمت امام چیز بعیدی نیست؛ با هیچ مدرک و معیاری نمی‌توان افراد را ملاک حق و باطل قرار داد.
 
آیت‌الله علم‌الهدی با تاکید بر اینکه هر فرد و جریانی اگر در مقابل مقام ولایت قرار گیرد یا جریان انحرافی و یا عامل فتنه است افزود: از خط رهبری یک سانتی‌متر زاویه گرفتن باطل است.
 
امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه ما در انتخابات سال 92 با فتنه؛ که ‌چه بسا از نوع  88 نباشد روبرو هستیم گفت: هوشیاری مردم در فتنه 88 و وابستگی آنان به ولایت به گونه‌ای است که هرکس شعارهای فتنه‌گران و انحرافی‌ها را بدهد مردم او را طرد خواهند کرد.
 
وی در پایان گفت: فتنه جدید  دو عنوان را علم می‌کند؛ اول نام امام (ره) و دوم امام زمان (عج). و یک عده با علم کردن نام  امام (ره) و عده‌ای هم با شعار امام زمان می‌خواهند رهبری را از ابهت بی‌اندازند.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هر کسی از مسیر رهبری یک سانت فاصله بگیرد باطل است گفت:در انتخابات سال 92 فتنه از نوع فتنه 88 نیست  این فتنه از زاد و ولد همان فتنه است اما آنها دیگر شعار علیه رهبری و نظام نمی دهند.

وی در ادامه افزود: فتنه جدید دو کار را می خواهد انجام دهد ابتدا ساختارشکنی یعنی هر چه رهبری بگویند خلاف آن را انجام دهند و دوم اینکه مقابل عظمت رهبری دو چیز را علم کنند و دیگر امام زمان (عج).

آیت الله علم الهدی گفت: برخی از این  عناصر  آنقدر سبقه در مسیر امام بودنشان پررنگ است که به هیچ وجه نمی توان پشت صحنه را برای عامه مردم توجیه کرد.

وی افزود: انتخابات دروازه مردم سالاری است و این دروازه به روی اکثر افراد باز است اما این هوشیاری و بصیرت نیروهای انقلاب است که با بصیرت افزایی و روشنگری چهره واقعی برخی را به مردم نشان دهند و نگذارند افراد نالایق از این دروازه عبور کنند.

امام جمعه مشهد اظهار داشت: در فتنه سال88 عوامل اصلی آمریکا و انگلیس بودند. عوامل اجرایی نیز ضد انقلاب و برخی عناصر داخلی نیز این فتنه را به فعلیت رساندند.

رجعت هوگو چاوز وجه شرعی ندارد

 
یک استاد حوزه اعتقاد دارد که اعلام شدن عزای عمومی برای چاوز در کشور یک حرکت اشتباه بوده است.

نامه نیوز نوشت، حجت‌الاسلام سید مهدی طباطبایی  با درست نداستن ادعای رئیس جمهور در مورد رجعت چاوز همراه با حضرت مسیح و امام عصر گفت: اینگونه صحبت کردن  نه وجه شرعی دارد و نه وجه قانونی.

 این استاد حوزه افزود: این سخنان نظر شخصی رئیس جمهور است و بهتر بود می‌گفتند که چاوز در مسیر  حضرت عیسی گام بر می‌داشت و در راه این پیامبر الهی زندگی کرده است.

 حجت‌الاسلام طباطبایی با اشتباه خواندن اعلام کردن عزای عمومی برای یک فرد خارجی در کشور تصریح کرد: درست است که چاوز دوست و همراه ایران بوده است و در راه مقابله با استکبار قدم برداشته است، ولی اعلام کردن عزای عمومی برای ایشان یک حرکت اشتباه بود.

وی افزود: این حرکت هم از آن دسته از تندروی‌هایی است که در جامعه ما اتفاق می‌افتد. این حرکت کار خوبی نبود و شاید بازی سیاست باعث شده است در ایران از سوی رئیس جمهور عزای عمومی اعلام شود.