کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود میگنجانند، با روحیه تر و فعال ترند و کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، مهدیه السادات حاجی میرزاده کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد بر افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید کرد و اظهارداشت: مصرف آن دسته از ماهیهایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، حس شادابی بیشتری را القا میکند، چراکه امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگها میگردد و در نتیجه خونرسانی به مغز سریع و آسانتر میشود و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان میآورند.
این کارشناس تغذیه در ادامه تصریح کرد: بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود میگنجانند، با روحیه تر و فعال ترند و کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.