زمان : 10 Ordibehesht 1392 - 22:53
شناسه : 68474
بازدید : 9942
رئیس جمهور اطلاعاتش را از کجا می گیرد!؟ کدام ساختمان در جهان طبقه سیصدم دارد!؟ رئیس جمهور اطلاعاتش را از کجا می گیرد!؟

محمد رضا شوق الشعراء:در حالیکه بلندترین برج جهان که برج خلیفه در «دبی» می باشد، فقط صد و شصت طبقه دارد، احمدی نژاد در جمع نخبگان اصفهان می گوید:« در شرایطی که برخی مردم دنیا در طبقه «سیصدم» برای کل جهان تصمیم می گیرند عده ای نشسته اند و در زیرزمین برای ملت ما تصمیم می گیرند آن هم با ادبیاتی نامفهوم و غیر قابل فهم اما مطمئن باشند وقتی عده ای 2 هزار کیلومتر از مردم ما عقب تر هستند، مردم هرگز آنها را در بالاترین تراز هدایت نخواهند کرد.» و اما این طبقه سیصدم در کدام ساختمان است و در کدام کشور قرار دارد، و ارتفاعش چقدر است؟ سوالیست که کسی در جمع نخبگان اصفهان نپرسید و کسی هم به آن پاسخ نداد و اما رئیس جمهور بدون بردن نام و با دادن نشانی سر راست در رابطه با دو پرونده مفاسد افشاگری کرده و در همان جمع می گوید:« یکی از آقایان که هر روز می دیدیم به دولت تهمت می زند و علیه ما صحبت می کند در دوره ای از دولت فرصتی برای مدیریت بدست آورده است و در همان دوره کوتاه دو دستور داد و دو مبلغ 11 میلیارد تومان وام گرفت اما ما 4-5 سال است که به او می گوییم تو را به «جددت» این پول را پس بده اما او این کار را نمی کند. نزدیک 26 میلیارد از پول بیت المال را به رفیقش داده تا توسط آن کاسبی راه بیندازد و با زد و بند عده ای به نان و نوا رسیده اند و این اصلا کار صحیحی نیست.

یکی دیگر از مخالفان دولت که در جلسه با ما داشت عنوان کرد که انقلاب به حماسه نیاز دارد و فعالیت سیاسی و حزب و جناح باید در ایران فعال باشد و راه حل او این بود که پیشنهاد داد دو جریان سیاسی که برای فعالیت خود نیاز به پول دارند دو شرکت درست و حسابی نفتی کشور را در اختیار بگیرند که پاسخ من به آنها این بود که این را روی کاغذ بنویسید و به من بدهید که وی او را نوشته و من اکنون آن را در اختیار دارم.» و اما چرا باز رئیس جمهور نام این دو فرد را نمی برد، نکته ای است که هیچکس در جمع نخبگان اصفهان نخواست از رئیس جمهور بپرسد و رئیس جمهور هم چون کسی نپرسید، اسمی از کسی نبرد و نگفت آن سیدی که دوره ای کوتاه در دولت احمدی نژاد مدیر بوده، کی بوده!
و اما رئیس جمهور در جمع نخبگان اصفهان چیزهای دیگری هم گفت« بارها به افراد بسیاری گفته ام که با دو حرکت بزرگ مشکلات ما برطرف می شود اما این افراد پیشنهادهای من را نپذیرفته اند و خودشان نیز هیچ پیشنهادی برای حل مشکلات ارائه نمی کنند. ما باید به فکر مدیریت جهان و آینده باشیم و خودمان را در ترازها و ظرفیت های بالا قرار دهیم چرا که ظرفیت انسانها در ترازی است که خودشان باور دارند.»
تبصره اول: فرد مورد اشاره احمدی نژاد کیست؟
سید کاظم وزیری هامانه (اولین وزیر نفت کابینه احمدی‌نژاد) محمد مهدی زاهدی (وزیر سابق علوم)، پرویز فتاح (وزیر سابق نیرو)، غلامحسین محسنی اژه‌ای (وزیر سابق اطلاعات)، مصطفی پورمحمدی(وزیر سابق كشور)، علی احمدی (وزیر سابق آموزش و پرورش)، كامران باقری لنكرانی (وزیر بهداشت دولت اول احمدی نژاد)، منوچهر متكی (وزیر سابق امور خارجه)، ، صفار هرندی(وزیر سابق ارشاد)، مرضیه وحید دستجردی (وزیر سابق بهداشت)، مسعود میركاظمی (وزیر سابق نفت)، محمد جهرمی(وزیر سابق كار) داوود دانش جعفری (وزیر سابق اقتصاد)، محمود فرشیدی (وزیر سابق آموزش و پرورش) و ... می توانند فرد مورد اشاره رئیس جهور باشند، و اما براستی کدام ازین وزیران سابق، آن خلاف و فسادی را که رئیس جمهور گفته انجام داده اند؟

شعارها و تهدیدهای دوباره احمدی نژاد، صدای شریتعمداری را هم در کیهان درآورد
احمدی نژاد در هفتکل:
به من می گویند رویت را زیاد کنی پدرت را در می آوریم
گوشه‌ پرونده‌تان را بالا بزنیم دیگر جایی بین مردم نخواهید داشت
ما رئیس جمهور شده ایم که در مقابل تبعیض ساکت نباشیم و حق مردم را بگیریم
ما رئیس جمهور شدیم که جلوی فساد و غارت را بگیریم
پاسخ شریعتمداری در کیهان:
اينگونه ادعاها معمولا از سوي كساني مطرح مي شود كه از افشاي برخي مسائل پشت پرده خود نگران هستند!
ادعاي عدالت خواهي جناب احمدي نژاد در حالي است كه اين روزها تورم و گراني افسارگسيخته، امان بسياري از مردم و مخصوصاً اقشار مستضعف و كم درآمد جامعه را بريده است
آيا هزينه 50 ميليارد توماني از بيت المال و از كيسه مردم مظلوم و مستضعف براي تبليغات انتخاباتي آقاي مشايي در استاديوم آزادي را مي توان نمونه اي از عدالت خواهي آقاي رئيس جمهور تلقي كرد؟!


رئیس جمهور گفت: اینکه عده‌ای امکانات بیشتر بخواهند و خود را ارباب مردم بدانند و خیال کنند که تمام ملت باید در خدمت آنها باشد، درست نیست بلکه کشور و ثروت متعلق به همه ملت ایران است.
به گزارش مهر، محمود احمدی نژاد ظهر دوشنبه در ادامه چهارمین سفر هیات دولت به استان خوزستان در جمع مردم شهرستان هفتکل با بیان اینکه یکی از ماموریت‌ حکومت‌ های علوی، برقراری عدالت است و عدالت یعنی اینکه در همه‌ جای ایران و همه مردم از امکانات برخوردار شوند، اظهار کرد: امکانات کشور متعلق به همه است و اقتصاد و ثروت باید در دست مردم باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: اینکه عده‌ای امکانات بیشتر بخواهند و خود را ارباب مردم بدانند و خیال کنند که تمام ملت باید در خدمت آنها باشد، درست نیست بلکه کشور و ثروت متعلق به همه ملت ایران است.
وی ادامه داد: مردم ایران اسلامی در جای جای این مملکت باید احساس پیشرفت و آبادانی را لمس کنند.
احمدی نژاد با بیان اینکه بعضی ها فکر می کنند با پایان یافتن انقلاب همه چیز نیز تمام شده، گفت: این در حالی است که ما در ابتدای راه هستیم و باید با تلاش و همت کشور را بسازیم.
وی با تاکید براینکه ما باید ایرانی ولایی و آرمانی را بسازیم و در راستای پیشرفت حرکت کنیم، افزود: باید پرچم توحید و عدالت از سوی مردم ایران همواره برافراشته باشد، وگرنه قدرت‌ های فاسد همه را خواهند بلعید.
احمدی نژاد تصریح کرد: جهانیان منتظر الگو هستند، به دنبال نقطه اتکا هستند و باید ایران نقطه اتکا باشد.
وی با تاکید بر اینکه ما در ابتدای راه هستیم، گفت: هرجا دیدید وارد شدیم تا کاری بکنیم و سر و صداها بالا رفت، بدانید که حق و عدالتی در حال احیا است.
رئیس جمهور با تاکید براینکه در جامعه علوی تبعیض و فاصله باید از میان برداشته شود، اظهار کرد: رفع تبعیض و فاصله ماموریت ما است و ثروت متعلق به همه مردم است.
وی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته به این عقاید، گفت: در برخی انتقادها عنوان شده که گفتن این سخنان توقع و انتظار مردم را بالا می برد در حالی که ما رئیس جمهور شده ایم که در مقابل تبعیض ساکت نباشیم و حق مردم را بگیریم.
احمدی نژاد ادامه داد: بعضی می گویند" چرا جلوی فساد را گرفته ای" در صورتی که ما رئیس جمهور شدیم که جلوی فساد و غارت را بگیریم.
وی تصریح کرد: ما در دولت آمده ایم که ثروت را عادلانه توزیع کنیم در حالی که عده ای فکر می کنند آسمان باز شده و آنها بر روی زمین افتاده اند و باید برای ملت تصمیم بگیرند و هرچه می خواستند دراختیار داشته باشند، اما اینگونه نیست.
احمدی نژاد با اشاره به تهدید مخالفان و دشمنان، گفت: عده ای به من می گویند" اگر رویت را زیاد کنی پدرت را در می آوریم"، در حالی که ما تا پای جان در خدمت عدالت، انقلاب، امامت و ولایت هستیم و هزاران احمدی‌ نژاد فدای یک قطره عدالت و یک موی سر مردم ایران.
رئیس جمهور همچنین با بیان برخی انتقادات به سفرهای استانی در آخرین روزهای عمر دولت، اظهار کرد: آخر کار با اول کار برای ما فرقی ندارد و تا زمانی که می توانیم مشکلی حل کنیم و خدمتی برای مردم انجام دهیم دست از تلاش فروگذار نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه برخی افراد می گویند "با شما برخورد می کنیم" خطاب به آنان گفت: شما عددی نیستید در برابر ملت که بخواهید برخورد کنید و ملت ایران هیچگاه در برابر ابرقدرت ‌ها جا نزد و توی دهن آنها زد و باز هم این کار را می‌ کند، شما که کسی نیستید، شما هر کدامتان هر گوشه‌ ای از پرونده ‌تان را بالا بزنیم دیگر جایی در بین ملت ایران نخواهید داشت.
تبصره اول: پايان بزرگراه با احتياط برانيد ! (يادداشت روز کیهان)
سفرهاي استاني يكي از كارآمدترين برنامه هاي دولت نهم بود كه در ميان خدمات فراوان دوره اول رياست جمهوري آقاي احمدي نژاد برجستگي و دستاوردهاي مثال زدني و تحول آفرين داشت. امروزه اما، اگرچه آقاي رئيس جمهور اعلام كرده است كه براي سرعت بخشيدن به پروژه هاي نيمه تمام و در ادامه خدمت رساني به مردم، عازم سفرهاي استاني شده است ولي آنچه در جريان سفرهاي اخير پررنگ تر از افتتاح اين طرح و آن پروژه به چشم مي خورد، هزينه كلان و نجومي از بيت المال براي تبليغ انتخاباتي به نفع نامزد احتمالي حلقه انحرافي و در همان حال، تنش آفريني و حاشيه سازي با حمله به دشمنان فرضي است و باز هم مثل هميشه، بي آن كه براي اثبات ادعاهاي خود هيچ سندي ارائه كند و يا از افراد و جرياناتي كه مدعي است در مسير خدمت رساني ايشان سنگ اندازي مي كنند، كمترين نام و نشان و مشخصاتي بر زبان آورد.
آقاي احمدي نژاد ادعا مي كند؛
«اگر طرح هدفمندي يارانه ها تا مرحله آخر انجام مي شد قرار بود كه هر فرد 250 هزارتومان يارانه نقدي دريافت كند كه متاسفانه با مخالفت رو به رو شد و گفتند با اين كار مردم را تنبل و پول را به بيكاران مي دهيد».
«اگر از جمعيت 75 ميليوني كشور 30 ميليون نفر آماده كار در اقتصاد فعال شوند و براي ساختن كشور كار كنند انقلابي اقتصادي برپا مي شود».
«مي گويند باهات برخورد مي كنيم!... شما عددي نيستيد در برابر ملت كه بخواهيد برخورد كنيد... اگر گوشه اي از پرونده شما را بالا ببريم ديگر جايي در بين ملت نخواهيد داشت»!
«برخي تصور مي كنند وقتي انقلاب ايجاد و جمهوري اسلامي برپا شد ديگر كاري نمانده و همه چيز تمام شده است، در حالي كه ما در ابتداي راه هستيم».
و ادعاهاي ديگري از اين دست كه درباره آن گفتني هايي هست؛
1- اظهارات يكسويه و ادعاي عدالت خواهي جناب احمدي نژاد در حالي است كه اين روزها تورم و گراني افسارگسيخته، امان بسياري از مردم و مخصوصاً اقشار مستضعف و كم درآمد جامعه را بريده است و ايشان اگر در ادعاي مردم دوستي خود صادق هستند- كه انشاءالله باشند- به عنوان رئيس قوه اجرائيه وظيفه دارند تمامي تلاش خود را براي مقابله با گراني و سامان دادن به شرايط اقتصادي كشور به كار گيرند و به جاي سخنراني هاي طولاني و يكسويه، براي مردم توضيح بدهند كه در اين زمينه چه اقدامي انجام داده اند؟!
آيا هزينه 50 ميليارد توماني از بيت المال و از كيسه مردم مظلوم و مستضعف براي تبليغات انتخاباتي آقاي مشايي در استاديوم آزادي را مي توان نمونه اي از عدالت خواهي آقاي رئيس جمهور تلقي كرد؟! اجبار كارمندان دولت براي حضور در اين مراسم و متوقف كردن وظايفي كه آنان در قبال ملت دارند و... كه جاي خود دارد و فعلاً بماند!
ممكن است آقاي احمدي نژاد ادعا كنند كه مراسم استاديوم آزادي براي تبليغ كانديداتوري آقاي مشايي نبوده و بفرمايند بهترين دليل آن كه ايشان در آن مراسم حضور نداشت! كه در پاسخ بايد گفت؛ آقاي رئيس جمهور! يعني حضرتعالي متوجه حضور مشايي در استاديوم نشده ايد؟! چه كسي در محوطه زير جايگاه به انتظار نشسته بود؟! و هنگامي كه برخلاف انتظارتان از مراسم استقبال نشد ترجيح داده شد كه آقاي مشايي آفتابي نشود؟! حالا بحث برسر اين بود كه با توجه به آنهمه تبليغات، غيبت مشايي چگونه قابل توجيه است؟! و آقاي ملك زاده توضيح داد كه بهتر است ايشان مخفيانه از استاديوم خارج شده و در مزار خانم عسل بديعي حضور يابد و خبر آن نيز منتشر شود تا غيبت وي سؤال برانگيز نباشد! و اين فقط يك نمونه كوچك! از هدر دادن بيت المال است و سؤال اين است كه آقاي رئيس جمهور با آن ادعاي غليظ عدالت خواهي- كه البته در دولت نهم واقعيت داشت- امروزه براي اقشار محروم و مستضعف جامعه كه در تورم و گراني افسارگسيخته دست و پا مي زنند چه پاسخي دارند؟!
2- آقاي احمدي نژاد اين ترجيع بند را تكرار مي كند كه «مي خواستيم با اجراي كامل طرح هدفمندي يارانه ها به هر نفر 250 هزار تومان بدهيم ولي نگذاشتند»! و به اين پرسش ها پاسخ نمي دهند كه قصد داشتيد اين مبلغ - در مجموع كلان- را از كدام منبع پرداخت كنيد؟ چه كساني مانع شدند؟ گفتني است اجراي فاز اول هدفمندي يارانه ها دستاوردهاي مهمي داشت كه صرفه جويي در استفاده از حامل هاي انرژي از جمله آنها بود. ولي مگر قرار نبود درآمد حاصل از هدفمندي به حمايت از توليد اختصاص يابد؟ دولت حضرتعالي در اين زمينه دست به چه اقدام قابل قبولي زد؟! تقريبا هيچ! و مگر شرط لازم و ضروري براي اجراي اين طرح، لزوم چاره جويي و مهار تورم نبود؟ آيا حضرتعالي تورم را مهار فرموديد؟ و يا هر از چندگاه به يك حاشيه سازي روي آورديد؟ قرار بود توزيع يارانه ها در ميان دهك هاي كم درآمد باشد ولي دولت محترم به توزيع ناعادلانه و مساوي در ميان همه دهك ها پرداخت- بنابراين نفرمائيد كه از اقشار ثروتمند گرفتيد و به اقشار مستضعف داديد!- از سوي ديگر، دولت در تأمين منابع يارانه هاي كنوني يعني هر نفر 45 هزار تومان با چالش هاي جدي روبرو بوده و هست تا آنجا كه سخن از كسري 20 هزار ميليارد توماني در ميان است و از سوي ديگر در شرايط كنوني وعده يارانه 250هزار توماني علاوه بر آن كه دور از واقعيت و فقط يك شعار دهن پركن است متضمن آزادسازي انفجارگونه قيمت بنزين و برق و گاز وآب و... نيز هست و اين به مفهوم تورم لجام گسيخته اي است كه يارانه 600هزار توماني هم از عهده آن برنمي آيد و تورمي 200درصدي به دنبال دارد. آيا جناب رئيس جمهور از اين واقعيات و محاسبات كارشناسانه خبر ندارند؟ اگر پاسخ منفي است كه تأسف بار است و اگر پاسخ مثبت باشد، بايد پرسيد چرا صادقانه با افكار عمومي برخورد نمي فرمائيد و با رويكرد انتخاباتي واقعيات را وارونه جلوه مي دهيد؟!
3- فرموده اند اگر جمعيت 30 ميليون نفري آماده به كار در اقتصاد فعال شوند، انقلابي اقتصادي برپا خواهد شد، كه سخن قابل قبولي است ولي سؤال اين است كه مگر اشتغال آفريني وظيفه دولت نيست؟ اگر هست- كه هست- دولت محترم در اين زمينه چه كرده است؟ و يا قرار بود چه بكنيد كه به قول حضرتعالي، عده اي مانع شده اند؟!
به عنوان مثال- و فقط يك نمونه- مگر همين آقاي مشايي ايران دوست! در حالي كه مردم كشورش به اشتغال آفريني نياز مبرم داشتند و جوانان متخصص و جوياي كار از بيكاري رنج مي بردند، در ارديبهشت ماه 87، براي ساخت 1000دستگاه ساختمان سرويس بهداشتي بين راهي با شركت اسپانيايي «گينجرو بونو» وارد مذاكره نشده بود. و باز هم، مگر همين آقا كه عقربه قطب نماي آقاي رئيس جمهور همه جا به سوي ايشان نشانه مي رود، ميلياردها تومان بيت المال را براي ساخت سالن هاي همايش كيش در اختيار چند ضد انقلاب فراري ساكن آمريكا نظير «يحيي فيوضي» و دخترش «پانته آ» قرار نداد و در مقابل اعتراض كيهان اعلام كردند كه آنها از ايرانيان عاشق كشورشان هستند! ولي آقاي فيوضي طي مصاحبه اي در آمريكا گفت «وطن من آمريكاست، نه ايران»! و ده ها نمونه ديگر...
4- آقاي رئيس جمهور مي فرمايند «برخي تصور مي كنند وقتي انقلاب ايجاد و جمهوري اسلامي برپا شد ديگر كاري نمانده است و همه چيز تمام شده است، در حالي كه ما در ابتداي راه هستيم»! ايشان باز هم مانند هميشه توضيح نمي دهند چه كسي چنين ادعايي كرده است؟! ولي براي اطلاع جناب رئيس جمهور لازم به يادآوري است كه اين ادعا نيز از سوي جناب مشايي مطرح شده - كه نوار صوتي و تصويري آن موجود است- ايشان مي فرمايند:
«در سال 1357 انقلاب كرديم تا انقلاب اسلامي را صادر كنيم اما من اينجا عرض مي كنم كه دوران اسلام گرايي به پايان رسيده است(!) معنايش اين نيست كه اسلام گرايي وجود ندارد يا رو به نضج نيست، نه، اسلام هست اما دوره اش به پايان رسيده است. اكنون دوره اسب سواري تمام شده، اما اسب هست و سوارش هم هست»!
خب! جناب رئيس جمهور حالا چه مي فرمائيد؟!
5- آقاي احمدي نژاد طي سخناني در هفتكل مي گويد «به من گفته اند كه اگر زياد حرف بزني پدر تو را درمي آوريم»! و پاسخ مي دهد «اگر گوشه اي از پرونده شما را بالا ببريم ديگر جايي در بين ملت نخواهيد داشت»! كه صرفنظر از ادبيات ناپسند ايشان باز هم بايد پرسيد؛
الف: چه كساني چنين ادعايي كرده اند؟ اگر ادعاي شما واقعي است- و با عرض پوزش- مانند ادعاي شما درباره ليست كذايي 300 نفره مفسدان اقتصادي كه هيچ وقت نشانه اي از آن نداديد، پوچ و بي پايه نيست، چرا نام و نشان آنها را اعلام نمي كنيد؟! ممكن است بفرماييد از آنها مي ترسيد! كه اولا؛ بايد گفت ايران عزيز به رئيس جمهور ترسو نيازي ندارد. و ثانيا؛ شما كه با حرارت مي فرماييد ملت توي دهن آنها خواهد زد، ديگر از چه مي ترسيد؟!
ب: جناب رئيس جمهور! باز هم با عرض پوزش، تجربه 34 ساله انقلاب به ما آموخته است اينگونه ادعاها معمولا از سوي كساني مطرح مي شود كه از افشاي برخي مسائل پشت پرده خود نگران هستند! البته، انشاءالله كه شما از آن دسته افراد نيستيد، اگرچه هويت افشا شده برخي از اطرافيان حضرتعالي و حمايت بي چون و چراي شما از آنها تا حدودي علت نگراني احتمالي شما را قابل فهم مي كند! ولي تقصير خودتان است كه به آنها چسبيده ايد!
ج: راستي اگر ادعاي شما واقعيت دارد، چرا از آن براي «گروكشي» استفاده مي كنيد؟! و مي فرماييد در صورتي كه آنها- يعني همان جريان مورد ادعاي شما- عليه جنابعالي كاري بكنند، شما هم پرده ها را بالا مي زنيد! اگر اسناد شما صحت دارد دليلي ندارد كه آن اسناد را پنهان نگه داريد! ملك شخصي شما كه نيست. متعلق به ملت است و بايد پيگيري شود. ولي خودداري شما از انتشار آن تنها دو علت مي تواند داشته باشد. اول؛ آن كه بلوف زده ايد و اين ادعا نيز چيزي شبيه ليست كذايي مفسدان اقتصادي است! و دوم اين كه از افشاگري متقابل آنها نگران هستيد! آيا دليل ديگري هم مي تواند وجود داشته باشد؟! خودتان بفرمائيد.
6- آقاي احمدي نژاد از فساد اقتصادي يك جريان و از جمله آشفته كردن بازار ارز از سوي آنان سخن گفته اند كه علاوه بر پرسش هاي فوق الذكر درباره چرايي خودداري ايشان از ارائه نام و نشان آنها، اين پرسش نيز مطرح است كه مگر همين جناب مشايي با متهم اول فساد كلان و 3 هزار ميليارد توماني بانكي دستكم دو ملاقات خصوصي در هتل لاله تهران نداشته است؟ چرا موضوع آن ملاقات ها را كه با ذكر سند در دادگاه مطرح شده است فاش نمي كنيد؟ چه كساني با تزريق مبالغ كلان ارز به بازار، باعث آشفتگي بازار ارز شدند و مابه التفاوت آن را به كدام كيسه ريختند و اندوختند؟! و ده ها چراي ديگر از همين دست كه بماند! و... آقاي رئيس جمهور در ماه هاي آخر مسئوليت خود دستاوردهايتان را ضايع نكنيد!
حسين شريعتمداري
تبصره دوم: واکنش رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران
                                        جو سازی احمدی نژاد تشویش اذهان عمومی است
به گزارش مهر به نقل از دفتر ویژه رئیس کل ستاد نیروهای مسلح، سرلشکر بسیجی سید حسن فیروزآبادی - رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آرمان جمهوری اسلامی ایران، عدالت و حمایت از محرومین است. هر کس رئیس جمهور می شود، همین آرمان را باید دنبال کند.
وی تاکید کرد: جو سازی مقام محترم رئیس جمهوری آقای احمدی نژاد در سفر به استان خوزستان غیر قابل قبول و مایه تشویش اذهان عمومی است.
عضو شورای عالی امنیت ملی خاطر نشان کرد: ملت ایران نشان داده است که همه خواستار عدالت بوده و شهدای این ملت فدائیان عدالت هستند، لذا امیداریم آقای احمدی نژاد به این گفتمان خود خاتمه دهد.