بی باک ساعتی بعد با انتشار مطلبی قابل تامل تحت عنوان " فتنه انشقاق در پایداری کلید خورد" به انتقاد تلویحی از سعید جلیلی به دلیل دیدار با علی رضا زاکانی پرداخت.
بی باک نوشت: «با قطعی شدن " باقری لنکرانی" بعنوان گزینه نهایی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، برخی چهره های اصولگرایی که تنها هدفشان شکست و به انزوا کشاندن جبهه پایداری می باشد، رایزنی و تلاش های خود را برای انشقاق در این جریان بزرگ اصولگرایی آغاز کردند. برخی چهره های معلوم الحال اصولگرایی که در انتخابات مجلس نهم از تاسیس جبهه پایداری زخم های فراوانی خورده اند، درصددند که جلیلی را متقاعد کنند تا با حضور خود بعنوان کاندیدا در انتخابات آتی ریاست جمهوری در بین حامیان جبهه پایداری انقلاب اسلامی انشقاق ایجاد نمایند .»
ارگان طیف قم، با ادبیاتی متفاوت از گذشته، افزود: «البته بعید به نظر می رسد که افرادی چون جلیلی که همواره از قدرت فراری بوده اند، فریب این جماعت را بخورند و بعد از اعلام نظر نهایی شورای فقاهتی جبهه پایداری، سعی در تقابل با این نظرات را داشته باشند اما تلاش های پشت پرده برخی از چهره های معلوم الحال به ظاهر اصولگرا بویژه یکی از نمایندگان مجلس که از وی بعنوان کاندیدای ریاست جمهوری هم نام برده می شود، در این روزها بسیار گسترده شده است.»
بی باک به سعید جلیلی توصیه کرده است با توجه به اینکه کامران باقری لنکرانی به عنوان کاندیدای قطعی جبهه پایداری انتخاب شده و به تایید شورای فقها رسیده است، از اعلام کاندیداتوری خود داری کند چرا که در غیر این صورت "فتنه انشقاق در پایداری" آغاز خواهد شد.
جبهه پایداری همواره طی ماه های گذشته بر انتخاب گزینه اصلح تاکید کرده است. این گروه سیاسی با این وجود هیچ توضیحی درباره اینکه چرا کامران باقری لنکرانی را اصلح تر از سعید جلیلی می داند، ارائه نکرده است.
شخصیت ها و رسانه های جبهه پایداری طی ماه گذشته همواره نام باقری لنکرانی را در کنار سعید جلیلی ذکر کرده اند. وجود فاصله قابل توجه بین جایگاه و شخصیت سعید جلیلی با کامران باقری لنکرانی موجب شده است که از این اقدام جبهه پایداری در محافل سیاسی، به عنوان وجهه سازی برای کامران باقری و سوء استفاده تبلیغاتی از دبیرشورای عالی امنیت ملی تعبیر شود.
به نظر می رسد تکاپوی رسانه ای سایت بی باک در راستای اقدام پیشدستانه طیف قم جبهه پایداری قابل ارزیابی باشد. به خصوص که حجت الاسلام جلالی 40 روز قبل نیز در گفت و گو با بی باک از نهایی شدن کاندیداتوری باقری لنکرانی خبر داد اما این سایت ذقایقی بعد این خبر را از روی خروجی خود برداشت.
بر این اساس روشن است که کاندیداتوری کامران باقری لنکرانی از حدود 40 روز قبل قطعیت یافته است با این وجود رسانه های جبهه پایداری کوشیده اند تا همچنان سعید جلیلی را در میان گزینه های خود حفظ کنند. به نظر می رسد پروژه بهره برداری تبلیغاتی از سعید جلیلی به پایان رسیده و کامران باقری لنکرانی به عنوان "کاریکاتوری از شخصت دبیر شورای عالی امنیت ملی" کاندیدای نهایی جبهه پایداری شده است.
پیش تر اخباری از بروز انشعاب در درون جبهه پایداری و صف آرایی دو طیف قم و تهران در برابر هم منتشر شده بود. گفته می شود حسین جلالی هدایت شاخه قم - موسوم به حلقه موسسه - و صادق محصولی راهبری شاخه تهران جبهه پایداری را بر عهده دارد. اختلاف اصلی شاخه قم و تهران جبهه پایداری بر سر نحوه برخورد با دولت است. دکتر الهام و مهدی کوچک زاده به دلیل نزدیکی با دولت تحت فشار حلقه موسسه از شورای مرکزی جبهه پایداری حذف شده بودند.
روز پنج شنبه رسانه ها از دیدار سعید جلیلی و علیرضا زاکانی خبر داده بودند. پرویز سروری چهره نزدیک به علیرضا زاکانی درباره جزئیات این دیدار به سایت جهان، گفت: «در این دیدار صمیمانه در خصوص موضوع یازدهمین دوره انتخابت ریاست جمهوری، نیازهای امروز کشور و دغدغه های نیروهای انقلابی بحث و گفتگو شده است. در این جلسه هر دوطرف بر پیگیری گفتمان انقلاب در انتخابات پیش رو تاکید کردند.»
بی باک تاکید کرده است که علیرضا زاکانی در محافل مختلف از کناره گیری خود به نفع سعید جلیلی در صورت کاندیداتوری خبر داده است.
طیف تهران جبهه پایداری هنوز واکنشی از خود نشان نداده است.