رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره کل دامپزشکی استان یزد با بيان اين مطلب افزود: در قالب اين طرح 18 اكيپ ثابت و سيار در مركز استان و شبكه هاي دامپزشكي شهرستان ها ساماندهي شده و در اداره كل و شبكه هاي تابعه در خارج از ساعات اداري و ايام تعطيل نيز كشيك برقرار مي باشد.
دكتر محمد رضا صادقپور در ادامه نظارت بر مراكز توزيع و عرضه فرآورده هاي دامي مانند رستوران ها، هتل ها، چلوكبابي ها و ساير اماكني كه از فرآورده هاي خام دامي براي طبخ غذا استفاده ميشود ضروری دانست وگفت: نظارت بر خودروهاي حمل فرآورده خام دامي، كشتارگاه ها، سردخانه ها و مراكز بسته بندي فرآورده خام دامي در این طرح مدنظر قرار خواهد گرفت.