كسي نفهميد كه چرا مهدي رحمتي در شرايطي كه تيمش در آستانه دربي حساس روز جمعه برابر پرسپوليس قرار دارد، به يكباره از تيم ملي فوتبال ايران كناره گيري كرد.
پارسینه - امیرقربانی: البته دروازه بان استقلال بعد از اعلام خبر كناره گيريش صحبت هايي كرد، ولي بازهم كسي متوجه دليل اصلي اين تصميم نابهنگام نشد. رحمتي در جريان تمرين روز يكشنبه استقلال برخورد نامناسبي با يكي از خبرنگاران پيشكسوت استقلالنويس، داشت. اين اتفاق در حالي رخ داد كه اين خبرنگار در پي گرفتن مصاحبه با رحمتي و پرسيدن علت كناره گيري از تيم ملي سراغش رفت ولي با برخورد نامناسب دروازه بان آبي پوشان مواجه شد.
در اين خصوص تنها حرفي كه مي توان به اين دروازه بان زد اين است كه حفظ حرمت پيشكسوتان فوتبال و رسانه يكي از جنبههاي موفقيت هر ورزشكاري است و يك قهرمان بدون اين روحيه به جايي نخواهد رسيد.
به جز عابدزاده و حجازي دروازه باناني چون اصلي در بازي هاي آسیایی ۱۹۶۶، رشيدي در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۷۶، قفل ساز در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۷۲ و بازيكناني چون رودباريان و ميرزاپور، پيراهن شماره يك تيم ملي فوتبال كشورمان را به تن كرده اند و در طول اين سال ها هيچ گاه رفتاري غير حرفه اي كه به نوعي كلاس گذاشتن براي تيم ملي محسوب شود از آنها ديده نشد.
دراين بين از بازيكني كه در يك حركت نمادين پيراهن قديمي ناصر حجازي را به تن ميكند و در رويايش جايگاه ناصر حجازي را تمنا دارد، انتظار مي رود كه مراقب جايگاه خود بوده و از پيراهني كه به امانت به وي سپرده شده به خوبي نگهداري كند.
سيد مهدي رحمتي از تيم ملي كنارهگيري كرد؛از فحواي كلامش اينطور برميآيد كه در انتظار كدخدامنشي و ناز كشيدن است اما بازيكني كه نه مثل احمدرضا عابدزاده تاريخساز بوده و نه به اندازه ناصر حجازي در قلوب مردم ايران خانه كرده، چگونه انتظار دارد كه روزي دوباره صاحب پيراهن شماره يك تيم ملي شود؟
واكنش حرفه اي كي روش به رفتار غير حرفه اي رحمتي
رفتار كارلوس كي روش نسبت به حركت مهدي رحمتي را مي توان يك حركت حرفه اي دانست. سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان اعلام كرد كه من به عنوان سرمربی تیمملی ایران از مهدی رحمتی به خاطر خدماتش تشکر میکنم و به هواداران و شما ضمانت میکنم تیم ملی رو به جلو حرکت خواهد کرد. و با بازیکنان متعهدی که دارد حرکتش ادامه پیدا میکند. من به تصمیم رحمتی احترام میگذارم و به او میگویم خیلی ممنون و با آرزوی بهترینها. الآن زمانی است که تیم ملی حرکت رو به جلویی داشته باشد و با بازیکنانی که دوست دارند برای تیم ملی بازی کنند رو به جلو حرکت خواهیم کرد. یک فهرست اولیه 34 نفره داریم که البته اکنون مهدی رحمتی از آن حذف شده است. من هنوز یکسری از بازیکنان را زیر نظر دارم.
وی همچنين در مورد اینکه رحمتی شانسی برای برگشت به تیم ملی دارد یا نه گفت: رحمتی شانسی برای برگشت ندارد.
اكنون اما جاي مربيان نامداري چون پرويز دهداري در فوتبال ايران خالي است تا تمام فوتباليستهاي متبختر و فخرفروش امروزي كه بر سر منافع خود به جان هم افتادهاند را كنار بگذارد تا تيم ملي از انحصارطلبي اين گروه شكست خورده خارج شود تا بلكه شايد جاي آنها را جوانهايي بگيرند كه اگر پيراهن تيم ملي را درك كنند، دوباره احمدرضا عابدزادهها و ناصر حجازيها و كريم باقريها از راه برسند.
فدراسیون فوتبال ایران با همکاری سرکنسولگری ایران در فرانکفورت آلمان با ارائه اسنادی چون شناسنامه پدر داوری، فیفا را متقاعد کرد و اکنون با موافقت عالیترین مرجع تصمیمگیری در فوتبال جهان داوری دیگر مانعی را برای حضور در تیم ملی ایران بر سر راهش نمیبیند.
در آخرین فهرست سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران هم نام دانیل داوری دیده میشود و مسئولان فدراسیون فوتبال هم در تلاش هستند آخرین کارهای لازم را برای رساندن داوری به تیم ملی انجام دهند.
محمد دانیل داوری، پیراهن شماره 26 اینتراخت برانشوایگ را به تن دارد ولی سنگربان اصلی این تیم در رقابتهای بوندسلیگای دو است. در پروفایل این بازیکن در "کیکر آنلاین" نوشته شده است او 192 سانتیمتر قامت و 85 کیلوگرم وزن دارد و در ششمین روز ژانویه 1988 از پدری ایرانی و مادری لهستانی در آلمان به دنیا آمده است.
داوری پیش از برانشوایگ درون دروازه تیمهایی چون ویزک و ماینتس ایستاده است. سه بازی در بوندسلیگای سه و 48 بازی در بوندسلیگای دو هم در کارنامه فوتبالی مرد شماره یک برانشوایگ، صدرنشین بوندسلیگای دو دیده میشود.
فوتبال داوری از گاربنتایش شروع شد. او سپس در سال 2002 به گیسن ویزک پیوست و یک فصل را هم به عنوان مهاجم بازی کرد. داوری در سال 2004 به جوانان ماینتس رفت و سرانجام با همین تیم در رده جوانان بوندسلیگا حاضر شد. او در فصل 2008 – 2007 دروازهبان تیم دوم ماینتس در لیگ منطقهای آلمان بود و پس از رسیدن به عنوان پنجمی با این تیم روانه اینتراخت برانشوایگ در بوندسلیگای سه آلمان شد. او بلافاصله در تیم اصلی برانشوایگ جای نگرفت ولی با تیم ذخیرهها در لیگ منطقهای به قهرمانی رسید. آسیبدیدگی ماریان پتکوویچ، دروازهبان اصلی برانشوایگ در 11 سپتامبر 2010 در بازی خانگی با وایس آهلن به انجام نخستین بازی داوری در تیم اصلی برانشوایگ در لیگ دسته سوم آلمان انجامید. پتکوویچ در بازگشت از آسیبدیدگی نتوانست جای خود را از داوری پس بگیرد.
در فصل 2012 – 2011 این داوری بود که دروازهبان اصلی تیمش شد. او 12 اوت 2011 در بازی با کارلسروهه نخستین بازی خود را در بوندسلیگای دو انجام داد.
به گزارش ایسنا، داوری امید فراوانی دارد تا سال آینده در بوندسلیگای یک روبهروی بزرگانی چون بایرنمونیخ، بوروسیا دورتموند، هامبورگ، شالکه و ... قرار گیرد. شاید او جام جهانی 2014 را با حضور در دروازه تیم ملی ایران تجربه کند. البته اگر کارلوس کیروش بتواند راه ناهموار شده تیم ملی ایران را در رسیدن به جام جهانی بیستم هموار کند!
داوری که در تمام 19 هفته سپری شده از بوندسلیگای 2 درون دروازه تیمش ایستاده، میانگین نمره 3.11 را از کیکر دریافت کرده است.
باید منتظر ماند و دید محمددانیل داوری میتواند دروازهبانان ایرانی را برای پوشیدن شماره یک "تیم ملی" به چالش بکشد. آیا همزمانی برطرف شدن این مانع و کنارهگیری سیدمهدی رحمتی تصادفی است؟ آیا کیروش پس از رضا قوچاننژاد، امید نظری و اشکان دژآگه چهارمین "دورگه" را در ترکیب اصلی تیم خود جای خواهد داد؟