يك كارشناس مامايي گفت: استفاده از زنجبيل در كاهش استفراغ و تهوع صبحگاهي در دوران بارداري موثر است.
نازيلا نقشين در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد اظهارداشت: اغلب زنان در هفته هاي 4 تا 6 بارداري حالت تهوع دارند كه ممكن است همراه با استفراغ باشد.
وي با بيان اين كه معمولا اين حالت در صبح اتفاق مي افتد ادامه داد: اين عارضه معمولا تا هفته16-14 بارداري ادامه مي يابد.
نقشين با اشاره به روشهاي كاهش و بهبودي استفراغ و تهوع صبحگاهي تصريح كرد: مادر باردار قبل از بيرون آمدن از رختخواب مقدار كمي نان برشته يا بيسكوئيت بخورد.
وي با بيان اين مطلب كه مادر باردار به هنگام صبح به آهستگي از بستر برخيزد و چند دقيقه كنار بستر خود بنشيند توصيه كرد: هر روز 6-5 وعده غذاي سبك و كم ادويه به نحوي كه معده به مدت طولاني خالي نماند مي تواند ر بهبودي اين عارضه موثر باشد.
اين كارشناس مامايي توصيه كرد: مادر باردار از هر چيزي كه باعث ناراحتي و آشفته شدن اش مي شود مانند بوي عطر، بوي غذاي سرخ شده و بوي صابون از خود دور كند.
نقشين با تاكيد بر اين كه مادر باردار از مصرف غذاهاي چرب، شيرين و محرك معده بپرهيزد گفت: استفاده از زنجبيل در كاهش استفراغ و تهوع صبحگاهي در دوران بارداري موثر است. به عنوان مثال؛ چاي زنجبيل، بيكوئيت زنجبيل و كيك حاوي زنجبيل از جمله اين موارد است.
اين كارشناس مامايي در پايان توصيه اكيد كرد: در صورت تهوع شديد و استفراغ مداوم كه مادر باردار قادر به خوردن و آشاميدن نيست بايد سريعا به پزشك مراجعه شود.