سرپرست حوزه هنری یزد با حضور در منزل محمد جباری از این بازیگر و فیلمساز قدیمی استان عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری یزد: سید ناصر امامی میبدی در این دیدار با قدردانی از خدمات و تلاش های این دبیر بازنشسته درعرصه هنر گفت: ما باید قدردان زحمات کسانی باشیم که عمر پربرکت خویش را در راه هنر و آموزش نسل جوان صرف کردند تا امروزهنرمندانی خلاق وپویا داشته باشیم. وی با تأکید بر این که باید از توانمندی و تجربه هنرمندان پیشکسوت برای اعتلای فرهنگ وهنر استان بهره گرفت از آمادگی حوزه هنری برای تحقق این امرخبر داد. سرپرست حوزه هنری استان ادامه داد: این نهاد در راستای رشد وتقویت استعداد های جوان از دانش و راهنمایی های هنرمندان پیشکسوت عرصه های مختلف هنری و ادبی استان و کشور استفاده خواهد کرد. امامی میبدی ضمن دعوت از آقای جباری برای حضور در فعالیت ها و برنامه های حوزه هنری، برای این هنرمند پیشکسوت آرزوی سلامتی و بهبودی کامل کرد.
محمد جباری هم که مدتی دربستر بیماری بوده و اکنون دوران بهبودی را می گذراند با ابرازخرسندی ازاین دیدارگفت: درحوزه هنری فضای خوبی برای آموزش هنر و فعالیت های هنری فراهم است که هنرمندان جوان باید هر چه بیشتر از آن در جهت دانش افزایی و کسب تجربه استفاده کنند.وی همچنین به بیان خاطراتی از دوران بازیگری خود درعرصه نمایش پرداخت و گفت: از همان دوران کودکی به نمایش علاقه مند شدم و با جدیت به این هنر پرداختم. محمد جباري متولد ۱۳۳۳ دارای ليسانس زبان و ادبيات فارسی است. وی با بازي دريك نمايش كودكانه در دبستان امير كبير تهران در سال ۱۳۴۶ با هنر نمايش آشنا ميشود، گرچه در دوران دانش آموزي چهار بار مقام اول استاني در رشتههاي نقاشي، خوشنويسي، مقاله نويسي و تئاتر را به دست ميآورد اما بيش از همه به تئاتر ميپردازد. و ی پس از سكونت در يزد در كلاسهاي تاجر مشائي و محمود جوهري شركت می کند و نمایش را به صورت حرفهاي فرا ميگیرد. این هنرمند در نمايشهاي «پهلوان اكبر ميميرد» نوشته بهرام بيضايي و كارگرداني محمود جوهري، «رويا» نوشته علي نصيريان و كارگرداني آتش تقي پور، «در حضور باد» به كارگرداني مهدي زركش، «چشم در برابر چشم» نوشته گوهر مراد و ... بازي ميكند و در کنار آن به فعالیت در زمینه گريم و دكور نيز پرداخته ، ساخت دكور و گريم چندين نمايش از جمله «افعي طلايي» به كارگرداني محمد علي ساربان را انجام ميدهد. جباری نمايشهاي «چشم در برابر چشم»، «چوب به دستهاي ورزيل» و «عاقبت قلم فرسايي» نوشته گوهر مراد را بين سالهاي ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۷ گارگرداني و بازي ميكند. وی پس ازپیروزی انقلاب اسلامي، در نمايشهايی همچون «هلوع»( ۱۳۶۱)، «خرقه ارغواني» (۱۳۶۴)، «خواستگاري»، «ميخواهم زنده بمانم»، «سوء ظن»، «ازدواج اجباري»، «دژ»، «زير گلدستهها»، «فراموش شدهها» (با دريافت مقام اول بازيگري در جشنواره استاني و شركت در جشنواره منطقهاي سال ۸۲) و ... به ایفای نقش پرداخته و همچنین كارگرداني نمايش «بارگه داد» نوشته سعيد پور صميمي، و نويسندگي و كارگرداني و ایفای نقش دربيش از ۱۴ نمايش راديويي پخش شده از صدای مرکز یزد را در كارنامه هنری خود دارد.
بازي در فيلمهاي «ذبيح» و سريال «عاروس» به كارگرداني سيد محمد حسيني خواه ، مجموعه های «بوي ريحون» به كارگرداني فرزين مهدي پور، « گل مريم »به كارگرداني حميد اكرمي، «حلقه گم شده» به كارگرداني محمد حسين حاجي ده آبادي و سريال ۹۰ قسمتي «آينه» به كارگرداني نويد ميهن دوست كه سال ۸۵ در تهران ساخته و از شبكه يك پخش شد از جمله فعاليتهاي هنری محمد جباری است.
كارگرداني فيلمهاي كوتاهي چون «باد بادك» كه نخسين فيلم ساخته شده هنرمندان يزدي در يزد است، «ابوالقاسم فردوسي و شاهنامه»، «ميزان» و «ديدار» كه پيش از انقلاب ساخته شده و پس از انقلاب اسلامي نیز تولید فيلمهاي «بندي»، «روز پرماجرا»، «محب صادق» و«بن بست» و مونتاژ و تيتراژ چندين فيلم مستند كه آخرين آن «قنات قاسم آباد» است و همچنین تولید فيلم انيميشن «بازي اسباب بازيها» كه در جشنواره استاني جايزه كارگرداني، فيلمبرداري و تدوین را گرفت و به جشنواره كشوري راه يافت و نيز چندين تيزر و انيميشن تبليغاتي وچند فيلم بلند ناتمام جزو كارنامه فيلمسازي این هنرمند پیشکسوت یزدی است.