یزدفردا :یکی از ویژگیهای کاندیدای نهایی جبهه پایداری مکتبی بودن است، چرا که امام خمینی (ره) در سال پایانی عمر شریفشان فرمودند که، مسئولان جمهوری اسلامی باید بدانند که این انقلاب مقدمه حکومت واحد جهانی است و در هیچ وضعیتی و هیچ شرطی از این وظیفه که ترویج اسلام و آماده سازی حکومت برای حضرت حجت(عج) باشد، نباید کوتاه بیایند و این اولین شرط ما است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه کاندیداهای این جبهه انتخاب شده اند، گفت: فعلاً مشغول رایزنی برای "انتخاب اصلح" هستیم.
حجت الاسلام روح الله حسینیان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به اینکه کاندیداهای جبهه پایداری انتخاب شدهاند، اظهار داشت: یکی از ویژگیهای کاندیدای نهایی جبهه پایداری مکتبی بودن است، چرا که امام خمینی (ره) در سال پایانی عمر شریفشان فرمودند که، مسئولان جمهوری اسلامی باید بدانند که این انقلاب مقدمه حکومت واحد جهانی است و در هیچ وضعیتی و هیچ شرطی از این وظیفه که ترویج اسلام و آماده سازی حکومت برای حضرت حجت(عج) باشد، نباید کوتاه بیایند و این اولین شرط ما است.
وی افزود: دومین ویژگی کاندیدای مورد نظر ما این است که فردی جوان و کارآمد باشد که بتواند مشکلات فراوانی را که ما در پیش رو خواهیم داشت شبانه روزی حال و حوصله کار کردن را داشته باشد؛ یکی دیگر از شرایط ما این است که حتماً باید فردی ولایی باشد چرا که ثابت شده که که بدون اطاعت از رهبری، مسائلی نظیر روز یکشنبه هفته جاری مجلس را مشاهده خواهیم کرد و این باعث توقف یا کم شدن سرعت انقلاب در جهان خواهد شد.
" افرادی که خود را در مقابل رهبری مطیع ندادند، نمی توانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند لذا از ویژگیهای اصلی کاندیدای جبهه پایداری مطیع بودن در برابر مقام معظم رهبری است."
حسینیان ادامه داد: بنابراین یکی از شرایط بسیار مهم ما ولایی بودن است و لذا، کاندیداهای جبهه پایداری نیز با توجه به این شرایط انتخاب شدهاند.
وی با بیان اینکه مصادیق کاندیداهای جبهه پایداری زیاد هستند، گفت: این گونه نیست که بخواهیم روی چهرههای تکراری سرمایهگذاری کنیم؛ ما باید این اعتقاد را داشته باشیم که انقلاب به حدی رویش داشته و نسلی را تربیت کرده که میتواند کشور را به راحتی مدیریت کند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه این جبهه تاکنون چندین نفر را به عنوان کاندیداهای ریاست جمهوری در نظر گرفته است، اظهار داشت: ما این کاندیداها را اولویت بندی کردهایم؛ مثلا ممکن است فردی نمره 100 آورده باشد و برخی دیگر نمره 99 و فردی دیگر نمره کمتر؛ ما با این افراد در حال مذاکره هستیم تا از میان آنها یک کاندید از سوی جبهه معرفی شود.
حسینیان در پاسخ به این سوال که آیا کاندیدای جبهه پایداری از میان پرویز فتاح و کامران باقری لنکرانی خواهد بود، گفت: من به این سوال پاسخ نمی دهم که چه کسی انتخاب شده یا نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کاندیدای جبهه پایداری دو نفر هستند، اظهار داشت: ممکن است از این تعداد بیشتر باشد؛ سیاست جبهه پایداری این است که تا انتخابات و زمانی که باید فضا انتخاباتی شود، خیلی وارد بحث اعلام کاندیدا نشود.
حسینیان با بیان اینکه فعلاً مشغول رایزنی برای "انتخاب اصلح" هستیم، تصریح کرد: حدس من این است که کاندید نهایی جبهه پایداری تا روزهای آخر انتخابات نهایتاً بتواند 80 درصد آرا را به دست بیاورد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پایان تأکید کرد: ما منتظر شکل گرفتن فضای انتخاباتی و فضای هستیم که به کشور لطمهای وارد نشود، اگر این فضا ایجاد شد، همان زمان کاندیدای جبهه پایداری معرفی میشود.
حجت الاسلام حسینیان در روز استیضاح وزیر بیان کرد: از اتفاقات امروز مجلس به اندازه ای متعجب هستم که توان حرف زدن ندارم و تنها می توانم نسبت به وقایع رخ داده اظهار تأسف کنم.
وی خاطر نشان کرد: با وجود آنکه از آغازین ساعات کاری مجلس بسیار تلاش کردم طراحان استیضاح از منصرف شوند،اما این اتفاق رخ نداد.
حسینیان از امروز به عنوان بدترین و تأسف بارترین روز مجلس یاد کرد و افزود: به اندازه ای از اتفاقات امروز مجلس ناراحتم که توان صحبت کردن ندارم و مریض شدم.
در 5 اردیبهشت 86
حسینیان مشاور احمدینژاد شد
آفتاب: «محمود احمدینژاد» رئیس جمهور، طی حکمی «روحالله حسینیان» رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی را به سمت مشاور امنیتی و سیاسی خود منصوب کرد.
به گزارش آفتاب، احمدینژاد در اين حكم با اشاره به «تعهد دينی و انقلابی و سوابق و تجربيات ارزشمند حسينيان» ابراز اميدواری كردهاست تا «وی در پرتو عنايات الهی و درجهت تحقق اصول چهارگانه عدالت گستری، مهرورزی، خدمتگزاری و تعالی همه جانبه كشور، موفق باشد».
«روحالله حسينيان» که هماکنون رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی است از حامیان اصلی احمدینژاد در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری بود که نظریات جنجالی و معروفی درباره دولتهای «هاشمی رفسنجانی» و «محمد خاتمی» و نیز تاریخ معاصر کشور و شخصیتهای سیاسی برجستهای مانند دکتر «محمد مصدق» دارد.
وی همچنین در سالهای 77 و 78 زمانی که پرونده قتلهای زنجیرهای شکل گرفت و برخی عناصر خودسر وزارت اطلاعات با هدایت «سعید امامی» به عنوان سرشاخههای جنایت معرفی شدند، در سخنرانیهای متعدد و حتی در مصاحبهای با برنامه «چراغ» صداوسیما ضمن دفاع از سعید امامی، وابستگان خاتمی و جبهه دوم خرداد را بعنوان عاملان قتلها معرفی کرد.
حسینیان اخیرا به دفاع شدید از احمدینژاد روی آورده و حتی در قضیه آزادی ملوانهای انگلیسی با انتشار مطلبی در سایت اینترنتی «مركز اسناد انقلاب اسلامی»، رفتار احمدینژاد را با رفتار «رئیس علی دلواری، عمر مختار و عزالدین قسام» مقایسه كرده بود و از «حسودانی» نام برد كه «چشم به پیروزی دولت احمدینژاد» ندارند.
وی اخیرا در مصاحبهای هم از «سیاست خارجی تهاجمی احمدینژاد» دفاع کرده و گفته بود: «سیاست خارجی دولت نهم از قویترین بخشهای این دولت است؛ موضع آقای احمدینژاد را كه یك موضع تهاجمی در عرصه بینالملل است، میپذیرم و معتقدم این سیاست به پیروزی خواهد رسید. این روزها در رسانههای جناحهای مختلف شاهد هستیم كه برای تضعیف دولت عدهای دیپلماسی فعال و مثبت ما را زیر سوال میبرند».