زمان : 11 Bahman 1391 - 00:20
شناسه : 64051
بازدید : 16066
محسن رضایی این روزها چه می گوید: قدرت خرید مردم نصف شده/حال ورزش ایران گریه‌دار است/حال ورزش ایران گریه‌دار است+کلاه جدید بر سر محسن رضایی (عکس) محسن رضایی این روزها چه می گوید: قدرت خرید مردم نصف شده/حال ورزش ایران گریه‌دار است/حال ورزش ایران گریه‌دار است+کلاه جدید بر سر محسن رضایی (عکس)

محسن رضایی:حال ورزش ایران گریه‌دار است


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انسان به حال ورزش ایران گریه‏اش می‏گیرد، گفت: برخی از ورزش برای خود دکان سیاسی به راه انداخته‏اند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، محسن رضایی در جمع شماری از مردم شرق استان تهران در بومهن اظهار داشت: مرحوم جهان‏پهلوان تختی از قهرمانان و پهلوانان نامی ایران بود؛ روزی تختی برای برپایی رقابت خود با حریفی روسی و شکست نخوردن مقابل او نگران بود و به طور مرتب در اتاقش قدم می‏زد.

رضایی اضافه کرد: در همین احوال، فردی به تختی مراجعه و نسبت به آسیب‏دیدگی زانوی حریف فردای او اطلاعاتی ارائه کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فردای آن روز، تختی می‏توانست با کار کردن روی آن آسیب‏دیدگی، حریف روسی خود را شکست دهد.

وی ادامه داد: اما این پهلوان بزرگ تا انتهای آن مسابقه مهم و حیاتی هرگز به پای راست مصدوم حریفش حمله نکرد؛ او آن روز قهرمانی را باخت اما پهلوانی و جوانمردی را برد.

رضایی اضافه کرد: در آن روزها، ورزش ایرانیان به صورت امروز نبود؛ اما امروز حواشی و اشکالات در ورزش کشور ایجاد شده است و گاه انسان به حال این ورزش گریه‏اش می‏گیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: همیشه قهرمانان ایرانی مسابقات بزرگی را می‏بردند و در عین حال، پهلوانی و جوانمردی هم وجود داشت.

وی ادامه داد: در این بین، از حاشیه‏های سیاسی، مافیایی، اقتصادی و زد و بندهای عجیب و غریب خبری نبود.

رضایی اضافه کرد: ورزش ایران، ورزش پهلوانی بود و سیاسی نشده بود که هر دولتی که می‏آید قوم و خویش‏های خود را به ورزش می‏فرستد تا از ورزش برای خود دکانی سیاسی درست کنند.

محسن رضایی: قدرت خرید مردم نصف شده

 
فارس: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قدرت خرید یک میلیون تومان پول در سال گذشته به ۵۰۰ هزار تومان کاهش پیدا کرده است و موضوعاتی اینچنین در بخش اقتصاد خانواده باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد.

محسن رضایی اظهار کرد: جای بحث‌هایی چون اقتصاد فرهنگ، اقتصاد ورزش و اقتصاد خانواده در بحث‌های امروز گروه‌های اقتصادی رسانه‌های کشور خالی است. وی با اشاره به اینکه زمانی تمرکز بر اقتصاد ملی به تنهایی پاسخگو بود، گفت: امروز شاهدیم که بخش فرهنگ با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای روبه‌روست، مثلا موضوع گرانی کاغذ به مشکلی در این بخش تبدیل شده است.

رضایی بحث اقتصاد خانواده را نیز مورد اشاره قرار داد و مثال زد: در حال حاضر قدرت خرید یک میلیون تومان سال قبل برای خانوار ایرانی به 500 هزار تومان کاهش یافته و جای پرداختن به چنین مشکلاتی وجود دارد و لازم است.

 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پرداختن به اقتصاد بخش‌های مختلف را گفتمانی تازه و ضروری در عرصه رسانه‌های کشور و ضرورت امروز کشور عنوان کرد.

 

یشنهاد محسن رضائی به افرادی که قصد ائتلاف دارند:برنامه دهیم و نخبگان نمره دهند

باید از یارانه های تورمی باید پرهیز کنیم و به یارانه های درآمدی روی آوریم، یعنی پول به مردم داده شود تا برای اشتغال تولید صرف شود و بیکاری خانواده ها را حل کند و سودی نیز به دست مردم بازگرداند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ائتلاف برای تعیین کاندیدای ریاست جمهوری گفت:باید جلسه ای مرکب از نخبگان کشور شکل گیرد و آنهایی که می خواهند ائتلاف کنند، برنامه ها و تیمهایشان را اعلام کنند و نخبگان نیز به این برنامه ها نمره دهند و بر اساس آن ائتلاف فراگیر شکل گیرد.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ائتلاف سه گانه برای انتخابات آتی ریاست جمهوری افزود: هر نوع ائتلاف باید دارای منطق باشد و توانایی و کارآمدی باید مبنای تشکیل دولت آینده باشد.

وی اظهار داشت: مشکلات اقتصادی و مدیرتی کشور باید در سالهای آینده به نحو خوبی رفع شود و منطق "کارآمدی" باید محور ائتلاف باشد.

وی عنوان کرد: بر این اساس، منطق کارآمدی را نخبگان می توانند تشکیل دهند و اگر خود کاندیداها بگویند که ما قوی ترین و کارآمد ترین هستیم، همه چنین ادعایی می کنند و به نتیجه ای نمی رسیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآورشد: لذا باید جلسه ای مرکب از نخبگان کشور شکل گیرد و آنهایی که می خواهند ائتلاف کنند، برنامه ها و تیمهایشان را اعلام کنند و نخبگان نیز به این برنامه ها نمره دهند و بر اساس آن نمره ، ائتلاف فراگیر شکل گیرد.

 مسیر اشتباه اجرای قانون هدفمندی یارانه ها

رضایی در پاسخ به اینکه آیا اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در شرایط فعلی را مناسب می دانید، افزود:طرح هدفمندی یارانه های کار درستی بوده ولی در مسیر اشتباهی حرکت کرد، لذا نمی شود پرداخت یارانه ها را متوقف کرد ولی باید در مسیر درست هدایت شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در عین حال تصریح کرد: باید از یارانه های تورمی باید پرهیز کنیم و به یارانه های درآمدی روی آوریم، یعنی پول به مردم داده شود تا برای اشتغال تولید صرف شود و بیکاری خانواده ها را حل کند و سودی نیز به دست مردم بازگرداند.

همه فعالانه در انتخابات شرکت کنند

محسن رضایی در پاسخ به اینکه آیا شرط گذاشتن برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات را درست می دانید یا خیر گفت: کسی شرط نمی گذارد و تاکنون نیز شرطی گذاشته نشده است و همه باید در انتخابات فعالانه شرکت کنند.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات باید عذرخواهی کنند؟ گفت: این امر بستگی به خود، رهبران و مدیرانشان دارد ولی پیشنهاد این است که همه در انتخابات شرکت کنند.

راهکار رفع خود تحریمی

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام درباره با خود تحریمی و خود زنی اقتصادی که پیش از این مطرح کرده بود گفت: در اقتصاد با چند مشکل مواجه هستیم، یکی تحریمهای اقتصادی که از بیرون اعمال می شود، یکی سوء مدیریت و دیگری خودتحریمی و خودزنی است.

وی با بیان اینکه سه عامل از چهار عامل فوق به خود و دولتمردان بستگی دارد، افزود: اولین مسئله این است که تحمل پذیری و گفتگو را در اداره کشور جدی بگیریم و این سبب می شود تا راهکارهایی جدیدی بوجود آید، پیشنهاد نخبگان بکار گرفته و از منازعه نیز جلوگیری شود.

رضایی در پاسخ به اینکه چه تغییری در برنامه های خود نسبت به انتخابات سال 88 داده اید، با بیان اینکه هنوز برنامه هایم را اعلام نکرده ام، اظهار داشت: هر زمانی که اعلام کنم، توضیح می دهم چه تفاوتی با برنامه های دوره قبلی خواهد داشت.

ضعف مهارتهای دیپلماتیک داریم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ارزیابی از وضعیت دیپلماسی ایران و اینکه چه بخشی از مشکلات به نارسایی های دیپلماتیک بر می گردد، بیان داشت: مهمترین مشکل ما در دیپلماسی، ضعف تیمهای مذاکره کننده، ضعف مهارتهای دیپلماتیک و افراط و تفریطی که در سیاست خارجی ایران اعمال می شود است.

محسن رضایی تاکید کرد: اگر سیاست منطقی تری با دیپلماتهای ماهری در پیش گیریم، مشکلی در سیاست خارجی نخواهیم داشت.

با تحمل پذیری با عسگراولادی برخورد شود

وی درباره اظهارات اخیر عسگر اولادی عنوان کرد: هر کسی نظر شخصی دارد و عسگر اولادی نظر شخصی خود را داده و باید با تحمل پذیری و گفتگو با با ایشان برخورد شود.

رضایی با اشاره به اینکه برخوردهای تند و تیز را نمی پسندم تصریح کرد: با تحمل پذیری و گفتگو می توانیم بهتر زندگی و بهتر کشور را اداره

رضایی: جامعه به شدت نیاز به همدلی دارد

 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جامعه ما و جهان اسلام امروز به شدت نیاز به همدلی، همفکری و همکاری دارد؛ توسعه علوم اسلامی و بحث‌های سازنده بدون تعصبات می‌تواند نقش مؤثری در جهان اسلام به عنوان محور این همفکری داشته باشد.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در همایش بین‌المللی ولایت که امروز در مسجد اعظم اهواز برگزار شد اظهار کرد: یکی از ملاک‌های ولایت، توجه به مردم است، به همین دلیل است که اسلام اجتماعی، یکی از شعبه‌های ولایت است.

وی افزود: اسلام اجتماعی شعبه‌ای از ولایت است که متأسفانه کمتر به آن توجه شده است؛ اسلام اجتماعی یعنی مسأله خانواده، محله، شهر و در نهایت تمدن اسلامی که از مهم‌ترین اهداف جمهوری اسلامی ایران است.

رضایی تصریح کرد: ما نیامده‌ایم حکومت کنیم و بر دیگران حاکم شویم، ما آمده‌ایم از حکومت ابزاری ایجاد کنیم برای این‌که تمدن اسلامی نوینی را به وجود آوریم که در آن تمدن، خانواده و محله و شهر و فرهنگ و هنر و ادبیات در جهت ابعاد ارزشی و اسلامی گسترش پیدا کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسائلی که دشمنان اسلام در مقابله با این هدف جمهوری اسلامی به وجود آوره‌اند، افزود: دشمنان از آغاز تا امروز سد راه تحقق این هدف شده‌اند و اگر ریسمان ولایت نبود در همان گام اول مانند مشروطه یا جریان ملی شدن نفت یا بسیاری از حوادث دیگر، نمی‌توانستیم گام‌های بعد را برداریم.

وی ادامه داد: ما خوزستانی‌ها افتخار می‌کنیم که از اولین لحظات حرکت امام راحل تا امروز جانانه پشت سر ولایت مانده‌ایم و اگر اعتصاب کارکنان شرکت نفت با حمایت علمای استان نبود، انقلاب به پیروزی نمی‌رسید.

رضایی گفت: پس از آن در دوران دفاع مقدس با پرچم‌های ولایتی که از خوزستان بالا رفت، امام فرمود خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد و امروز رویارویی سومی که غرب با ما شروع کرده و هدف اساسی آن جلوگیری از شکل‌گیری جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است، کمتر از آن دو رویارویی گذشته نیست؛ اینجا نیز باید حول پرچم ولایت حرکت کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که ولایت امروز در ایران تبدیل به یک نظام و سیستم شده است، افزود: حمایت لفظی از رهبری لازم است اما کافی نیست؛ جامعه ما و جهان اسلام امروز به شدت نیاز به همدلی و همفکری و همکاری دارد؛ چرا که امریکا، اسرائیل و انگلیس با توطئه جدید به دنبال آن هستند که مسلمان‌ها را به دست خود مسلمان‌ها تضعیف کنند و یک اسلام ضعیف درست کنند و بر اساس برنامه‌هایی که دارند، ارزش‌های قبلی را در این منطقه تحقق بخشند.

وی در ادامه بر ضرورت شکل‌گیری همفکری در جهان اسلام تأکید کرد و افزود: توسعه علوم اسلامی و بحث‌های سازنده بدون تعصبات می‌تواند نقش مؤثری در جهان اسلام به عنوان محور این همفکری داشته باشد. دانشگاه امیرالمؤمنین که در آینده به یکی از افتخارات بزرگ ایران اسلامی تبدیل خواهد شد کانون بسیار خوبی برای تجمع علمای جهان اسلام است. این مرکز می‌تواند مبنای وحدت منطقه‌ای و علمی باشد.

 

انتقاد محسن‌رضایی از وضع معیشت مردم

 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با نامطلوب ارزیابی کردن وضعیت معیشت و اقتصاد مردم، گفت: دشمن روی این نقطه ضعف دست گذاشته است.

 

 محسن رضایی در گفت‌وگو با فارس در سفر خود به خوزستان اظهارداشت: متاسفانه با وجود پیشرفت‌های اساسی در سیاست، امنیت و دفاع اما کیفیت زندگی مردم از نظر اقتصادی و معیشتی در سطح قابل انتظار نیست و برای حل این مشکل باید اقتصاد کشور به شکوفایی برسد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تحریم‌های اقتصادی باید رفع شود، افزود: تنها در صورت غلبه بر این تحریم‌ها است که می‌توان راه شکوفایی اقتصادی و تبدیل تهدید تحریم به فرصت پیشرفت کشور را فراهم کرد.

رضایی یادآور شد: با وضعیتی که ایجاد شده متاسفانه زندگی مردم تحت تاثیر قرار گرفته و بیکاری در میان جوانان افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: غلبه بر این وضعیت و حل مشکلات در حوزه اقتصاد و معیشت کم ارزش‌تر از پیروزی نظامی ایران در جنگ با صدام و حامیان جهانی‌اش نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در عین حال با اشاره به تلاش غرب برای از بین‌بردن اتحاد و همبستگی کشورهای منطقه، تاکید کرد: ما به هیچ وجه تسلیم آمریکا و فتنه‌گری‌های جدیدش در منطقه خاورمیانه نمی‌شویم.

رضایی همچنین با اشاره به کشورهای همسایه گفت: اگر ایران، عربستان، مصر و ترکیه در کنار یکدیگر باشند دیگر جایی برای آمریکا در منطقه باقی نمی‌ماند. آن‌ها می‌خواهند جلوی این اتحاد را بگیرند.

دیدار محسن رضایی با کارگران کنار خیابان

جیب جوانان نباید خالی باشد/ اوضاع را درست می کنیم

 
این عده از کارگران بیکاری، بیمه نبودن، پایین بودن دستمزد را از جمله مشکلات خود بیان کردند. یک کارگر گرگانی با اشاره به 30 سال سابقه کار بنایی عنوان کرد: هنوز بیمه نیستم.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: جوانان باید عزتمند بوده و جیبشان نباید خالی باشد.

به گزارش مهر، محسن رضایی صبح یکشنبه در حاشیه سفر به گلستان در دیدار با جمعی از کارگران حاشیه خیابان گرگان با آنها به گفتگو پرداخت.

این عده از کارگران بیکاری، بیمه نبودن، پایین بودن دستمزد را از جمله مشکلات خود بیان کردند. یک کارگر گرگانی با اشاره به 30 سال سابقه کار بنایی عنوان کرد: هنوز بیمه نیستم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این کارگران، گفت: جوانان باید عزتمند باشند و نباید جیبشان خالی باشد.

وی عنوان کرد: انشاءالله اوضاع را درست می کنیم.

رضایی همچنین با حضور در گلزار شهدای گرگان با یادمان 8 سال دفاع مقدس تجدید میثاق کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی گلزار شهدای گرگان، گفت: کار خوبی در این زمینه صورت گرفت اما گلزار شهدا به سایبان نیاز دارد تا خانواده های شهدا در گرما و سرما اذیت نشوند.

وی همچنین در گفتگو با مهر، دلیل سفرش به استان گلستان را پاسخ به دعوت مردم شهرستان های گنبد و بندرترکمن برای حضور در جشن هفته وحدت عنوان کرد.

رضایی گفت: منطقه ترکمن شهدا و جانبازان زیادی تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده و جا داشت به وعده ای که به مردم منطقه داده بودیم عمل کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در حاشیه این بازدید در دیدار با جمعی از اقوام قزاق ساکن گلستان، عنوان کرد: اقوام قزاق از برادران خوب ما هستند که در کنار سایر اقوام به صورت مسالمت آمیز با هم زندگی می کنند.

سفر محسن رضایی به گلستان که از صبح یکشنبه آغاز شد تا شامگاه دوشنبه ادامه دارد.

علت گرانی ها از دید محسن رضایی

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19182.jpeg

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به گرانی‌های اخیر گفت: گرانی های امروز ناشی از مدیریت غلط مسئولان است.

به گزارش مهر، محسن رضایی پیش از ظهر یکشنبه در همایش بزرگ هفته وحدت در یکی از مساجد بندرترکمن افزود: اگر اسلام وارد زندگی شود، یک نفر بیکار در جامعه پیدا نمی شود، دشمنان با اعمال تحریم‌ها در صدد فشار به جامعه هستند تا پول ملی ما سقوط کند.
 
رضایی با تأکید بر اینکه گرانی امروز به نظام ارتباطی ندارد، افزود: گرانی ها ناشی از مدیریت غلط مسئولان مرتبط است.
 
وی افزود: به لطف پروردگار در سال های آینده ملت ایران هرگونه جهالت، حسادت و توطئه ها را مانند گذشته به عقب خواهد راند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سال های آینده ایران تبدیل به شکوفاترین کشور دنیا می شود زیرا علاوه بر منابع از انسان های باهوشی برخوردار است.
 
رضایی عنوان کرد: اگر وضعیت موجود بدرستی مدیریت شود جوانان کشور تحریمها را تبدیل به طلا می کنند، ملت ایران باید یکبار دیگر برای ساختن اقتصاد و تمدن به پا خیزد.
 
وی با بیان اینکه هر قوم منابع عظیمی دارد، تصریح کرد: باید دست به دست هم دهیم و تولید ثروت کنیم تا جهان انگشت به دهان بماند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: خوشبختانه اسلام وارد سیاست شده است، اما باید آن را وارد زندگی و اخلاق کنیم.
 
رضایی با اشاره به اینکه قوم ترکمن نماد صبوری، تحمل و امید به آینده است، گفت: مشارکت بیش از 80 درصدی مردم ترکمن در انتخابات بیانگر عشق به ایران است.
 
وی خاطر نشان کرد: ما باید پیرو عملی سیره رسول خدا(ص) باشیم و فاصله خود را با اسلام اندازه‌گیری کنیم.
 
سفر دو روزه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تا شامگاه دوشنبه در گلستان ادامه دارد.

محسن رضایی: دولت 60 هزار میلیاردبدهی دارد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ دولت بیش از 60 هزار میلیارد تومان بدهی دارد که با این حساب جایی برای ریاست نیست.


به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محسن رضایی امروز در جمع فعالان سیاسی شهرستان گنبد کاووس افزود: هدف من ادامه راه شهدا است نه اینکه روی صندلی ریاست بنشینم، چون با این میزان بدهی دولت نمی‌توان ریاست کرد.

وی اظهار داشت: ما مانند کاروانی هستیم که بخشی از راه را پیموده و در ایستگاه سوم مانده‌ایم.

به گفته وی، ایستگاه اول سیاست است که 70 سال پیش فتح، حکومت تشکیل، قانون اساسی تدوین و انتخابات نیز برگزار شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اقتدار، قدرت و امنیت را ایستگاه دوم برشمرد و اظهار کرد: رسیدن به این ایستگاه که با مانع‌تراشی‌‌های دشمنان همراه بود، 15 سال طول کشید تا اینکه توانستیم قدرت از دست رفته از زمان صفویان را به دست آوریم.

رضایی تصریح کرد: اقتدار و قدرت و امنیت جمهوری اسلامی ایران به گونه‌ای است که اسرائیل بیشتر از 8 روز توان مقابله با قدرت موشکی ایران را ندارد.

وی اضافه کرد: ناتو با همه توان خود توان غلبه بر سوریه را ندارد، چون قدرتی مانند ایران پشت سر سوریه ایستاده است.

رضایی با بیان اینکه اخلاق، اقتصاد و زندگی ایستگاه سوم است که با اسلام و دو ایستگاه قبل متناسب نیست، خاطرنشان کرد: کشوری با این قدرت نظامی بازارش بی‌ثبات و قیمت مرغش مشکل‌آفرین است.

وی تأکید کرد:‌ برای مقابله بر مشکلات اقتصادی، اخلاقی و بهبود سطح زندگی در جامعه باید ایستگاه سوم را فتح کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه فتح این ایستگاه سختی‌های خودش را دارد، خاطرنشان کرد: با بسیج گسترده و سراسری می‌توان به اخلاق، اقتصاد و زندگی مطلوب دست یافت.

رضایی هشدار داد که اگر در ایستگاه سوم توقف کنیم، ممکن است ایستگاه‌های اول و دوم که سیاست، اقتدار، قدرت و امنیت هستند را از دست بدهیم.

محسن رضایی: هیچ کس حق عوام فریبی ندارد

 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هیچ کس حق ندارد عوام‏فریبی کند و دروغ بگوید، گفت: ریشه برخی از مشکلات اقتصادی از تحریم‏هاست اما سوء مدیریت، خود‏زنی و خود‏تحریمی هم در کنار تحریم‏های اقتصادی وجود داشته که با مدیریت درست می شد از این مسائل جلوگیری کرد.

به گزارش مهر، محسن رضایی شامگاه دوشنبه در همایش "اقتصاد مقاومتی" در مسجد جامع بومهن که با حضور حجت الاسلام حسین توسلی امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی برگزار شد، ادامه داد: امسال کلمه اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به دلیل تشدید اعمال تحریم‏های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شد.

وی بیان داشت: یکی از این تحریم‏ها جلوگیری از فروش نفت ایران است، به طوری که اکنون نفت ایران حدود نصف سال گذشته به فروش می ‏رسد و از این رو، درآمد نفتی کشورمان نیز نصف شده که البته درآمدهای دیگری نیز وجود دارد اما نفت یکی از منابع مهم اداره کشور بوده و امسال به نصف فروش قبل رسیده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: دشمنان نظام از سوی دیگر در خصوص بیمه کشتی ‏هایی که به سمت ایران در حرکت بودند نیز مشکلاتی ایجاد کرده ‏اند و به همین دلیل، بسیاری از کشتی‏ها با وجود بودن مشتری برای نفت ایران، نمی ‏آیند و این محصول در چاه ‏ها باقی می ‏ماند.

وی تأکید کرد: سومین کار آنها، این است که جریان جابجایی پول و دلارهای کشورمان در بانک‏های خارجی را با دشواری مواجه کرده‏ اند؛ اگر در گذشته، پول ایران در عرض ۴۸ ساعت جابجا می‏ شد، اکنون این مهم در مدت زمانی دو ماهه صورت می‏ گیرد.

رضایی ظلم چهارم را که دشمنان در جهان راه انداخته اند، تهدید مستمر ملت‏ها و کشورها مانند قداره‏ بندها برای مبادلات اقتصادی با ایران دانست و گفت: شاید ظاهر این مورد جنگ نباشد اما کمتر از جنگ نیز نیست.

همان‏ گونه که در جنگ تحمیلی به جهاد دست زدیم، باید مقابل تحریم‏های اقتصادی نیز جهاد کنیم

وی ادامه داد: این تحریم‏ها، اقتصاد و زندگی مردم را هدف قرار داده‏اند و از این رو، رهبر فرزانه انقلاب مقابل این تحریم‏ها بر روی آوردن به اقتصاد مقاومتی تأکید دارند؛ حال همان‏ گونه که در جنگ تحمیلی به جهاد دست زدیم، باید مقابل تحریم‏های اقتصادی نیز جهاد کنیم.

این فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس در ادامه، تجربه هشت سال دفاع مقدس را عامل مصونیت ‏بخش دائمی نظام اسلامی و بازدارنده دشمنان برای تکرار تهاجم دانست و افزود: آنها در جنگ به دنبال اشغال شهرهای ما بودند و مناطقی را نیز گرفتند اما در سایه شهادت ‏طلبی جوانان این مرز و بوم، مناطق خود را پس گرفته و از مرزها به آن‏ سو حرکت کردیم؛ در شش سال آخر جنگ، ما حمله می ‏کردیم و آنها بودند که التماس می‏ کردند تا ایران جنگ را رها کند.

رضایی تصریح کرد: نتیجه این شیوه آن بود که در دو دهه گذشته، بارها تصمیم به حمله نظامی گرفته ‏اند اما هر بار با وحشت از ایران از انجام این کار پشیمان شده‏اند زیرا آنچنان ضرب شستی به آنها نشان دادیم که آن تجربه تبدیل به قدرت بازدارنده امروز شده است؛ در غیر این صورت، دشمنان کشورمان داستان را رها نکرده و دوباره در فرصت‏های بعدی حمله نظامی را از سر می ‏گرفتند.

باید با تفکر و برنامه ‏ریزی دقیق راهکارهایی برای خنثی‏ سازی تحریم ها پیدا کرد

رضایی ادامه داد: در حال حاضر نیز نباید ما تحریم می‏ شدیم و این فشار ظالمانه به ما وارد می ‏شد اما حالا که شده، باید با تفکر و برنامه ‏ریزی دقیق راهکارهایی برای خنثی‏ سازی تحریم ها پیدا کرد و در این میان، نه تنها باید راهی برای خنثی کردن این تحریم‏ها پیدا کرد بلکه باید چنان عمل کرد که آنها دیگر توان تحریم ما را نداشته باشند تا کشورمان مقابل این شیوه آسیب ‏ناپذیر شود.

وی با تأکید بر اینکه "منظور از بیان اقتصاد مقاومتی، ریاضت اقتصادی نیست" افزود: منظور اصلی، رفع فقر، بیکاری و گرانی در سایه اجرای این طرح است تا با فشار اقتصادی، مشکلی برای مردم پیش نیاید.

اقتصاد مقاومتی یعنی مقابله با گرانی و بیکاری

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی مقابله با گرانی و بیکاری؛ هر چند ملت ما از چنین چیزهایی وحشتی در دل ندارد اما اقتصاد مقاومتی به دنبال چنین مسائلی نیست؛ در حال حاضر، تحریم‏های اقتصادی وجود دارد اما بسیاری از مشکلات از مسائلی مانند خودزنی، خود‏تحریمی و سوء ‏مدیریت‏ها نشأت می‏ گیرد.

وی تصریح کرد: برخی از این مسائل با مدیریت صحیح رفع می‏ شود اما لازمه کار این است که مسائلی نظیر توجه به ارزش‏های الهی، زندگی مردم، اقتصاد کشور و اخلاق را جدی بگیریم؛ امروز باید به دیروز برگردیم و به نقاطی توجه کنیم که تا به حال به آنها توجهی نکرده‏ایم.

هیچ کس حق ندارد عوام‏فریبی کند و دروغ بگوید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: هیچ کس حق ندارد در این کشور با احساسات و افکار عمومی مردم بازی کرده، عوام فریبی کند و دروغ بگوید؛ خوشبختانه انسان‏های فرهیخته و منابع بسیار فراوانی در اختیار داریم و برخلاف دوران جنگ تحمیلی، میدان مبارزه تنها به عده ‏ای خاص محدود نیست بلکه مرد و زن و پیر و جوان می‏ توانند وارد میدان اصلی مقابله با دشمن شوند.

وی ادامه داد: این جهاد دو اثر مهم دارد؛ نخست آنکه زندگی و اقتصاد مردم و خانواده را بهبود می‏بخشد و دوم آنکه دشمن را زمینگیر می‏ کند؛ قصد دشمن این است که با افزایش فشار زندگی و اقتصاد، مردم را با مشکل مواجه کنند تا مردم با ریختن به خیابان‏ها، نظام را از پای دربیاورند.

رضایی اضافه کرد: اگر با خود ندیدن‏ها، ما را دیدن‏ها، عنایات الهی، توجهات حضرت ولی‏عصر(عج)، صداقت‏ها و یکرنگی‏ها دست به دست یکدیگر دهیم، زندگی مردم، اقتصاد کشور و کل نظام از این توطئه بزرگ نجات پیدا خواهد کرد.

زمانی بزرگ می ‏شویم که هویت، ارزش و سابقه تاریخی خود را داشته باشیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: ما زمانی بزرگ می ‏شویم که خودمان باشیم و هویت، ارزش و سابقه تاریخی خود را داشته باشیم؛ به این ترتیب، مردم و جوانان نسل‏های سوم و چهارم می‏ توانند دست روی زانوی خود بگذارند و با استفاده از سواد و انگیزه خود و البته مدیریت و حمایت، کسب و کار و اشتغال راه بیندازند و هر خانه می ‏تواند یک واحد تولیدی باشد.

وی ادامه داد: این شیوه کار در کشورهای شرق آسیا مانند چین و سنگاپور در حال انجام است و هر خانه به عنوان واحدی تولیدی و تجاری، اقتصاد خانوار را تأمین می‏ کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شاید افراد با شنیدن سخنان من، این سئوال را طرح کنند که آیا می ‏دانید وضع گرانی در کشور چگونه است؟ در بیانی ساده، اگر در زمان مشابه سال گذشته شما یکهزار تومان پول داشتید، حال قدرت خرید آن یکهزار تومان در ماه مشابه سال‏ جاری به ۳۰۰ تومان رسیده، پس بحث بسیار جدی است.

با مدیریت درست می ‏توانستیم بسیاری از فشارها بر مردم را کاهش دهیم

وی ادامه داد: حال پرسش اینجاست که آیا همه این مسائل زیر سر تحریم‏ها است؟ آیا تحریم‏ها توانسته ‏اند به این صورت اقتصاد ما را از پای دربیاورند؟ پاسخ این است که خیر؛ ما این را قبول نداریم، البته اینکه ریشه از تحریم‏ها بوده قبول است، اما سوء ‏مدیریت نیز بسیار مؤثر است؛ ما با مدیریت درست می ‏توانستیم بسیاری از این فشارها بر مردم را کاهش دهیم که کاهش پیدا نکرد.

رضایی تصریح کرد: امروز در کشورمان، خود تحریمی بیش از تحریم‏های اقتصادی غرب است؛ در حال حاضر، خودمان برای خودمان بیشتر از آمریکا مشکل ایجاد می ‏کنیم. ببینید اگر کار، تولید و طرحی اشتغالزا قصد انجام شدن دارد، حداقل در شرایط کنونی باید به سرمایه‏ گذاری ختم شود، پس چرا این پروسه یک سال به طول می‏انجامد؟ چرا ۲۰ مانع مقابل آن ایجاد می‏شود؟ چرا در تولید جدیت به خرج نمی ‏دهند؟ مگر امسال، سال تولید ملی نیست؟ مگر امسال، سال حمایت از تولید و سرمایه ایرانی نبوده؟ مگر این سخن را بالاترین مقام این کشور نفرموده؟ پس وزارتخانه‏ها و استانداری‏ها بیایند و گزارش دهند که ما چه انجام داده‏ایم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: کارنامه بسیار ضعیف است، چرا؟ چون هم سوء‏ مدیریت وجود دارد و هم موانع اداری و کاغذبازی در این خصوص دخیل است.

"خودزنی" در کنار "خودتحریمی" عاملی در ایجاد وضع کنونی است

وی "خودزنی" را در کنار "خودتحریمی" عاملی در ایجاد وضع کنونی دانست و از دعواهای سیاسی در سال جاری انتقاد کرد و گفت: امسال باید نگاه کنید و ببینید که چقدر دعواهای سیاسی اتفاق افتاد، همه اینها در حالی بوده که وقتی به کشوری حمله و اشکالی ایجاد می ‏شود، دیگر نباید منازعه سیاسی یا همان خود‏زنی وجود داشته باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: کاری کردند که مقام معظم رهبری فرمودند که "اگر این مسائل ادامه پیدا کند، من برخورد می ‏کنم"؛ این منازعات خیانت است؛ حال چرا باید در شرایط تحریم، کارهایی صورت گیرد که بالاترین مقام کشور به مسئولان چنین سخنی بگوید.

رضایی یادآور شد: سوء مدیریت، خود‏زنی و خود‏تحریمی در کنار تحریم‏های اقتصادی وجود داشته است اما بسیاری از این مسائل با مدیریت صحیح می‏ توانست وجود نداشته باشد.


محسن رضایی؛ائتلاف 1+2 بر اساس منطق نیست

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19182.jpeg

مردم بخواهند می آیم/ائتلاف 1+2 بر اساس منطق نیست/ به ۱+۲ نمی‌پیوندم/ مردم بخواهند می‌‌آیم/نمره هاشمی رفسنجانی "از چند به پایین"!/تمام انتخابات برگزار شده در کشور آزاد بوده است/

 
دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که شامگاه پنج شنبه در جمع مردم ورامین در مسجد صاحب الزمان(عج) در همایشی با عنوان "گرامیداشت روز غزه" سخنرانی می کرد، با بررسی مشکلات انقلاب اسلامی از بدو تشکیل تا به امروز اظهار داشت: سال های 59 و 60 سخت ترین هجمه ها به تاسیس جمهوری اسلامی شده است، در اوایل سال 58 دولت موقت نمی خواست بگذارد قانون اساسی تصویب شود اما امام(ره) ایستادگی کردند و اجازه ندادند تصویب قانون اساسی به تأخیر بیفتد.

وی ادامه داد: این کارها را خودی ها کردند،غیر خودی ها که کودتا کردند، ترور کردند اما ملت ما این ایستگاه اول که سیاسی بود را طی کرد و به ایستگاه دوم رسید.

 


نهضت ایران اسلامی بر اساس امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت


رضایی افزود: نهضت ایران اسلامی بر اساس امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت چراکه ملت ایران پس از یک دوره انحطاط و فروپاشی، یک نقطه جدید را انتخاب کرد و برای رسیدن به آن حیات، تمدن و زندگی اسلامی دست به یک انقلاب امر به معروف و نهی از منکر زد.

وی تصریح کرد: ملت ایران از 80 سال پیش بیدار شد و از آن موقع تا پیروزی انقلاب اسلامی توانست اولین ایستگاه به عنوان ایستگاه سیاست را فتح کرده، حکومت تشکیل دهد و نظام جمهوری اسلامی را تأسیس کند؛ هرچند که بین سال های 58 تا 60 سخت ترین هجمه ها به تأسیس جمهوری اسلامی صورت گرفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: غیر خودی ها در سال های اول پیروزی انقلاب اسلامی در کردستان دست به شورش زدند، در خوزستان چاههای نفت را منفجر کردند و منافقان دست به اسلحه بردند ولی نتوانستند کاری انجام دهند و ایستگاه اول به فتح نیروهای انقلاب درآمد.

وی بیان داشت: ایستگاه دوم، صدور انقلاب اسلامی بود که طی آن ایران می بایست الگوهای فرهنگی علمی، اقتصادی والگوهای زندگی را به کشورهای دیگر صادر کند؛ دشمن از صدور انقلاب می ترسید و لذا عراق را به جنگ ملت ایران فرستاد اما انقلاب اسلامی از ایستگاه دوم هم با سربلندی بیرون آمد و به قدرت فزاینده امروز دست یافت.


امروز انقلاب اسلامی ایران به سواحل مدیترانه صادر شده است


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز انقلاب اسلامی ایران به سواحل مدیترانه صادر شده و رزمندگان و شهدای غزه به عنوان پرچمداران انقلاب اسلامی شعاع برد ایران را نشان دادند.

رضایی افزود: در عملیات غزه برادران فلسطینی با موشک فجر5 تل آویو را مورد حمله قرار دادند، ساختار جنگی مدرن و پیشرفته رژیم صهیونیستی را زمین گیر کردند و دولت نتانیاهو را با سقوط مواجه ساختند.

وی گفت: رزمندگان و شهدای غزه افتخارآمیز هستند و مقاومت را در سرزمین های اسلامی حفظ کردند.

رضایی اظهارداشت: امروز حرف و انقلاب مردم ایران صادر و پیام ایران مبنی بر اینکه عدالت در همه جا گسترده شود در دنیا طنین انداز شده است.


آموزه های انقلاب اسلامی سبب شکل گیری حزب الله و آزادسازی جنوب لبنان شد

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اولین جایی که به ملت ایران تأسی کرد، لبنان بود و آموزه های انقلاب اسلامی سبب شکل گیری حزب الله و آزادسازی جنوب لبنان توسط رزمندگان اسلام شد.

وی گفت: به دنبال پیروزی لبنان بر رژیم صهیونیستی، موج الله اکبر در سرزمین های اسلامی طنین انداز شد و این امر فعل توانستن را در ایران اسلامی صرف کرد و نشان داد که می توان انقلاب را صادر کرد.

رضایی افزود: صدور انقلاب باعث ایجاد رابطه حسنه با کشورها و ملت های انقلابی شد و در این حرکت رویارویی دوم شکل گرفت و به ایران حمله نظامی شد.

وی عنوان کرد: ملت ایران در این رویارویی نیز موفق شد و امنیت و دفاع را با تکیه بر زانو و با زور خود به دست آورد و ایستگاه دوم نیز توسط مردم فتح شد .

ایران باید الگوهای زندگی را به کشورهای دیگر صادر کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: ایران باید الگوهای فرهنگی علمی، اقتصادی و الگوهای زندگی را به کشورهای دیگر صادر کند.

رضایی افزود: اصل "ما می توانیم" بازتاب ندای حضرت امام(ره) از جماران تا خرمشهر بود زیرا با پیروزی خرمشهر بود که مردم متوجه شدند قادر به انجام هر کاری هستند و این توانستن، در حول حبل الله ولایت فقیه به دست می آید.

وی گفت: آثار ایستگاه اول و دوم انقلاب اسلامی آثار بیرونی خود را در لبنان، غزه و میدان التحریر قاهره گذاشت و حادثه لیبی را شکل داد زیرا اگر مقاومت ملت فلسطین و غزه نبود اکنون مبارک و قذافی سرنگون نشده بودند؛ این امر نشان می دهد که ملت ایران می تواند بر مشکلات اقتصادی نیز فائق آید.

وی افزود: دشمن در جنگ با ایران جوانمردانه رفتار نمی کند زیرا اگر جوانمرد بود به فروش نفت، داروی مورد نیاز کشور و اقتصاد ایران حمله نمی کرد.

با توسعه اقتصادی و اخلاقی می توان بر مشکلات اقتصادی نیز فائق آمد

رضایی اظهارداشت: ایستگاه سوم "توسعه اقتصادی و اخلاقی" است که ملت ایران می تواند با کمک آن، بر مشکلات اقتصادی نیز فائق آید.

وی تصریح کرد: البته مشکل اصلی اقتصاد ما "خود تحریمی" است، این اشتباه است که بگویند مشکل اقتصادی ما فقط تحریم است، این حرف یعنی امریکایی ها در ایستگاه سوم پیروز شده اند.

امروز باید از فرمول های دفاع مقدس برای مقابله با دشمنان بهره مند شویم

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: امروز باید از فرمول های دفاع مقدس برای مقابله با دشمنان در ایستگاه سوم بهره مند شویم، فن جهادی مانند گلوله برفی است، یک تکه برف کوچک از بالا می آید تا به پایین برسد بزرگ و بزرگتر می شود؛ آقا مهدی باکری، شهید همت، حاج احمد متوسلیان و ... تکه برف های ما هستند.

حفظ وحدت حول محور ولایت فقیه، راه غلبه بر مشکلات است

رضایی اضافه کرد: باید بر محور ولایت فقیه و با روش انقلابی و جهادی دور هم جمع شویم تا بر مشکلات غلبه کنیم؛ تنها راه غلبه بر مشکلات همین است.

فرمانده سپاه دوران دفاع مقدس افزود: باید اتحاد داشته باشیم، یکهزار تومان سال گذشته امروز در خوش بینانه ترین حالت 500 تومان ارزش دارد، البته برخی هم می گویند 300 تومان اما همان 500 تومان هم افت کمی نیست؛ اگر نمی توانید مشکل اقتصاد را مهار کنید، بیایید صادقانه به مردم بگویید نمی توانیم.

وی تصریح کرد: رهنمودهای رهبری را اجرا کنیم، گردن این و آن نیندازید، خودزنی نکنید؛ چراکه اثر خود زنی و خودتحریمی بیش از تحریم های غرب است.

مردم بخواهند می آیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پرسش و پاسخی با مردم ضمن بیان اینکه اگر مردم بخواهند در انتخبات شرکت می کند، گفت: 1+2 بر اساس منطق نیست.

رضایی در پاسخ به سئوالی در مورد شرکت و یا عدم شرکت در انتخابات گفت: رایزنی های من با نخبگان و خواص انجام شده است و در حال رایزنی با توده مردم هستم؛ اگر مردم بخواهند می آیم.

ائتلاف 1+2 بر اساس منطق نیست

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سپس در پاسخ به اینکه "آیا به ائتلاف 1+2 می پیوندد یا خیر" گفت: با این ساز و کار خیر؛ ائتلاف باید بر اساس یک منطق باشد، یک تعداد 300 یا 400 نفری از نخبگان بنشینند برنامه های افراد را ببینند و نمره دهند، اینکه 2 یا 3 نفر رأی دهند، منطقی نیست.

وی ادامه داد: اگر قبل از انتخابات، این ائتلاف بر اساس  منطق شکل بگیرد، مؤثر و کارآمد است.

نمره هاشمی رفسنجانی "از چند به پایین"!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سپس در پاسخ به سئوال "به عملکرد آقای هاشمی پس از انتخابات چه نمره ای می دهید" اظهار داشت: بارها به این پرسش ها پاسخ داده ام.

رضایی در پاسخ به "از نمره چند به بالا می دهید"؟  گفت: بگویید از چند به پایین می دهم.

وی درمورد انتخابات سال ۸۸ و مواضع هاشمی رفسنجانی افزود: همان طور که قبلاً هم در رسانه ها اعلام کردیم، مواضع آقای رفسنجانی را در انتخابات سال ۸۸  و بعد از آن قبول نکرده و به آن نمره منفی می دهیم.

تمام انتخابات برگزار شده در کشور آزاد بوده است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح موضوع انتخابات آزاد نیز گفت: در سالهای بعد از انقلاب اسلامی، تمام انتخابات برگزار شده در کشور به صورت آزاد بوده و همه کسانی که درصدد القای عدم آزاد بودن انتخابات هستند، می خواهند انتخابات را به شورش کشیده و آن را باطل و ضعیف نشان دهند.

رضایی پیرامون احزاب شرکت کننده در انتخابات نیز تأکید کرد: طبق پیش بینی های انجام شده، در انتخابات سال آینده عمدتاً اصولگراها ورود پیدا کرده و دارای اکثریت کاندیداها هستند.

وی همچنین در مورد دسیسه های دشمنان خارجی و استکبار جهانی در جبهه تقابل با نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: آنها خیال خام براندازی نظام سیاسی الهی جمهوری اسلامی ایران را در سر می پرورانند و همواره بر مبانی تنش زا و بر پایه اصول امریکایی صهیونیستی گام های بی ثمری را در راه دشمنی و خصومت خود با انقلاب جهانی کشورمان ادامه می دهند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مردم غیور ایران با بصیرت و بینش سیاسی و دینی بسیار بالای خود، انشاءالله حضور بسیار گسترده ای در انتخابات سال ۹۲خواهند داشت و به بهترین و اصلح ترین فرد رأی می دهند.

محسن رضایی: اقتصاد کشور را باید باز آرایی کنیم

تحریم‌ها با تمام توان و قدرت علمی، فناوری و دانشی غرب و آمریکا طراحی شده است و در واقع بزرگترین آزمون سیاسی ملت ایران در تاریخ خود است که باید آن را با موفقیت پشت‌سر بگذاریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حالی که 8 میلیون ایرانی از کشور بیرون رفته و هزار و 500 تا 2 هزار دلار در خارج از کشور هزینه کرده‌اند و این یعنی اینکه بیش از 15 میلیارد دلار گردشگران ایرانی بیرون برده‌اند. بنابراین اینها نشان می‌دهد که اقتصاد کشور را باید بازآرایی کنیم.


به گزارش فارس، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش مدیران مبتکر و هوشمند کشور که در محل هتل پردیسان مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم مدیران کشور با هوشمندی و ابتکار بتوانند شرایط کنونی ایران اسلامی را پشت‌سر گذاشته و به اهداف خود برسیم.

وی افزود:‌ در دنیای رقابت، بدون ابتکار و هوشمندی نمی‌توان در جایگاه اقتصادی خوبی قرار گرفت و این ابتکار و هوشمندی است که می‌تواند قدرت رقابت‌پذیری کالاها، بنگاه‌ها و کشورها را به وجود آورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: به تعبیر دیگری میزان پیشرفت بنگاه‌ها و کشورها به میزان ابتکار و هوشمندی مدیران آن بنگاه‌ها و کشورها است و در واقع گرفتن سهم از بازار امروز به میزان ابتکار و هوشمندی کارآفرینان هر کشوری بستگی دارد.

رضایی تصریح کرد: ما در ایران با مشکل دیگری هم مواجهه هستیم که آن تحریم‌های اقتصادی است و در این شرایط نیز بیش از گذشته نیازمند ابتکار و هوشمندی هستیم البته در کنار این دو جبهه تهدید شاهدیم که خودمان جبهه‌ سومی را در داخل به نام خودتحریمی‌ها درست کرده‌ایم و امروز کارآفرینان کشور باید در سه جبهه رقابت، تحریم‌های اقتصادی و خودتحریمی بجنگند.

وی یادآور شد: ما باید امروز حتی به کارآفرینان شکست خورده ایران نیز جایزه دهیم چرا که موفق‌ترین بنگاه‌های خارج از ایران اگر در محیط کسب و کار ایران شکست نخورند نیز باید جایزه بگیرند چرا که به واقع محیط کسب و کار ایران محیط بسیار پیچیده و چندگانه‌ای است و بنابراین ما غیر از رقابت و تحریم‌های اقتصادی محیط نامناسب کسب و کار را نیز در داخل کشور شاهدیم.

اقتصاد مقاومتی با یکسری از دغدغه‌های روبه‌رو است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در موضوع اقتصاد مقاومتی باید از یکسری دغدغه‌های احتمالی عبور کنیم؛ نخستین دغدغه بحران‌های اقتصادی و اجتماعی است.

رضایی تاکید کرد: باید توجه داشت که تحریم‌ها ممکن است با هدف ایجاد بحران‌های اقتصادی و اجتماعی طراحی شده باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد:‌ نگرانی بعدی کاهش رشد و توسعه اقتصاد و تداوم عقب‌ماندگی در کشور است؛ اما در کنار این دغدغه‌ها دو دغدغه سیاسی نیز وجود دارد که نخستین دغدغه این است که تحریم‌های اقتصادی برای انحراف از اصول انقلابی طراحی شده و همچنین مانع از الگو شدن ایران در جهان اسلام هدف دیگر آن است.

رضایی ادامه داد: ما تنها با پیشرفت‌های سیاسی نمی‌توانیم الگویی برای جهان اسلام باشیم بلکه باید اقتصاد پیشرفته داشته و یک فرهنگ و تمدن تشکیل دهیم و بنابراین با شعارهای سیاسی و انقلابی و بدون پشتوانه تمدنی و اقتصادی نمی‌توانیم به الگو تبدیل شویم.

وی تأکید کرد: بنابراین در این راستا باید تمام این دغدغه‌ها را توجه داشته و نباید همواره خوش‌بینانه بیندیشیم.

محدودسازی بازارهای خارجی و داخلی ایران از جمله اهداف تحریم‌ها است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت: محدودسازی بازارهای خارجی و داخلی ایران از جمله اهداف تحریم‌ها است چرا که همه می‌دانیم توسعه اقتصادی همراه با گسترش بازار است.

وی اظهار داشت: قصد دارند با تحریم‌ها بازارهای داخلی و خارجی را کوچک‌تر و محدود کنند؛ رشد اقتصادی و بهره‌وری ملی را کاهش دهند و در این راستا می‌خواهند دانش فنی و فناوری کمتری وارد ایران شود تا بدین صورت رشد اقتصادی نیز کاهش پیدا کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شاهدیم که بیمه کشتی‌هایی که به سمت بنادر ایران می‌آورند را قطع کردند و در این راستا کشتی‌های خارجی با ریسک بسیار بالایی باید وارد ایران می‌شدند و بنابراین با تحریم‌های اقتصادی می‌خواهند در توانای لجستیکی ایران اثر بگذارند.

رضایی با تأکید بر اینکه از طریق قاچاق و زیرزمینی کردن اقتصاد نمی‌توان اقتصاد کشور را اداره کرد، گفت: به ریاضت افتادن مردم و اداره اقتصاد کشور از طریق قاچاق و زیرزمینی کردن اقتصاد آثارش مخرب‌تر از تحریم‌ها است و بنابراین باید اقتصاد مقاومتی را به گونه‌ای تبیین کنیم که متضمن رفع تهدیدات و شکوفا کردن اقتصاد ملی ایران باشد و در حقیقت به جای اینکه بر اثر این فشارها به عقب برویم باید با ابتکار و هوشمندی در اداره اقتصاد ملی تهدیدات را برطرف کرده و از دل آنها فرصت‌هایی برای شکوفا کردن اقتصاد ملی بسازیم.

وی خاطرنشان کرد: بنده این‌گونه اقتصاد مقاومتی را تعریف می‌کنم که یک گفتمان ثبت و الگوی اقتصادی که در میان تحریم‌ها قصد دارد تولید ثروت کرده و ایران را به رفاه برساند و اقتصاد ایران را شکوفا کند اما باید توجه داشت که این مسئله به سادگی امکانپذیر نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد:‌ در زمانی که تحریم نداشتیم نتوانستیم اقتصاد ملی را شکوفا کنیم ولی حال که تحریم‌ها را داریم چگونه می‌خواهیم اقتصاد را شکوفا کنیم.

وی تاکید کرد: با چه ابتکار و تدبیر و تحول اقتصادی قصد داریم آن را به شکوفایی برسانیم؛ اقتصادیی که در دوران عدم تحریم بعد از 70 سال توسعه اقتصادی را شاهد نبودیم حال چطور در دوران تحریم امکانپذیر است بنابراین باید توجه کرد که با کار ساده‌ای مواجهه نیستیم.

وی افزود: باید توجه داشت که ما وارث اقتصاد استعماری بودیم که این اجازه نمی‌داد به ما به شکوفایی اقتصادی برسیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد:‌ باید توجه داشت که تا وقتی که اقتصاد استعماری را کنار نزدیم توسعه پیدا نمی‌کنیم.

بخشی از تورم امروز مربوط به نقدینگی 3 سال گذشته است

رضایی ادامه داد: رانتی شدن فعالیت‌ها، دولتی شدن اقتصاد، نفتی شدن آن و نادیده گرفتن مزیت‌های رقابتی و نسبی در اقتصاد از دیگر ویژگی‌های اقتصاد استعماری است، بنابراین این اقتصاد دولتی به جای اینکه مردم را به خود متکی کند در 70، 80 سال اخیر اصولاً فرهنگ بی‌تفاوتی و سربار دیگران شدن را ترویج داده است.

وی اضافه کرد:‌ باید توجه کرد که این اقتصاد دولتی، رانتی، نفتی، غیرمولد و بدون احساس مسئولیت فرهنگ عمومی را در جامعه تزریق کرده است.

رضایی خاطرنشان کرد: بنابراین ثروت چیز بدی است و برخلاف روحیه ایرانیان و خلاف اعتقادات اسلامی که در آن کار، تولید و نوآوری جلوه زیادی دارد این اقتصاد فرهنگ حاکم بر آن توجیه‌گر مصرف‌گرایی است تا اینکه توجیه‌گر تولید، ثروت و تلاش باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: همین عوامل سبب شد که تئوری‌سازان و دولت‌مردان ایران نه تنها بعد از انقلاب بلکه در طول 70 سال نتوانسته‌اند معادله‌ای را برای شکوفایی اقتصاد ایران پیدا کنند و شاهدیم که رشد اقتصادی به وجود آمده است.

وی اظهار داشت: توسعه اقتصادی صورت نگرفته است که البته باید توجه کرد این پدیده تنها در دنیا در دو نوع کشور اتفاق افتاده که یکی کشورهای نفتی و دیگری کشورهای کمونیستی است که در آنها رشد اقتصادی از توسعه اقتصادی جدا شده است.

رضایی افزود: به عنوان مثال در ایران که کشوری نفتی است شاهدیم که دهها سد و دهها کیلومتر راه‌آهن ساخته شده و هر کسی که به روی کار می‌آید کارنامه‌ بزرگی از اقدامات عمرانی می‌دهد و می‌گوید که برج‌هایی که ما ساخته‌ایم 10 برابر برج‌های دیگران است در حالی که مشکلات اقتصاد این موضوعات نیست.

وی افزود: مشکل اقتصاد ایران این است که از هر یک تومان پولی که در کشور خرج می‌شود چه مقدار برداشت کرده و چه مقدار رفاه برای مردم به وجود می‌آید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: اقتصاد استعماری ما را به اینجا رسانده که از پیش از انقلاب تا به امروز هیچ دولتی نبوده که کارنامه عظیمی از انبوه فعالیت‌های زیربنایی ارائه ندهد.

رضایی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد کشور باید بازآرایی شود، تصریح کرد: بر تقسیم کار ملی و آمایش سرزمینی موجود در کشور هیچ منطق اقتصادی حاکم نیست؛ آیا باید امروز در استان خراسان دوبی را تکرار کنیم و آیا مزیت‌های استان خراسان رضوی چیزی غیر از تکرار دبی است؟

وی اظهار داشت: در حالی که امروز کشور مالزی 24 میلیون گردشگر، ترکیه 27 میلیون گردشگر دارند، ایران در سال 90 تنها 3 میلیون و 200 هزار گردشگر داشته است که متوسط هر یک از آنها 300 دلار هزینه کرده‌اند.

رضایی تاکید کرد: در حالی که 8 میلیون ایرانی از کشور بیرون رفته و هزار و 500 تا 2 هزار دلار در خارج از کشور هزینه کرده‌اند و این یعنی اینکه بیش از 15 میلیارد دلار گردشگران ایرانی بیرون برده‌اند. بنابراین اینها نشان می‌دهد که اقتصاد کشور را باید بازآرایی کنیم.

ایجاد مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌های اقتصادی

رضایی در ادامه با تأکید بر ایجاد مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌های اقتصادی گفت: مردم باید همانطور که در دهه اول انقلاب بیشترین مشارکت را داشتند امروز نیز در اداره کشور مشارکت جدی و واقعی داشته باشند.

وی اظهار داشت: امروز تنها مشارکت مردم را در رأی دادن به حساب می‌آوریم و بعد از آن مردم منتظر دولت می‌مانند و دولت نیز هر چند وقت دستی به مردم تکان داده و باز به ادارات خود بر می‌گردد و این قصه‌ای پایان‌ ناپذیر است که باید به آن پایان دهیم و به صورت جدی و واقعی مردم را در اداره کشور وارد کنیم.

رضایی تأکید کرد: بخشی از تورم امروز مربوط به نقدینگی 3 سال گذشته است که امروز عمل می‌کند؛ باید توجه داشت که در اقتصاد مقاومتی باید دولت‌ها به دنبال تولید ثروت باشند و تنها راه آن نیز مشارکت جدی مردم است چرا که بدون مشارکت جدی مردم دولت‌ها حتی توان پرداخت حقوق کارمندان خود را نیز ندارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موانع و مشکلات سر راه اقتصاد مقاومتی گفت: نخستین مشکل مانع‌تراشی‌های داخلی بر اثر فرهنگ و رفتارهای باقیمانده از اقتصاد استعماری، دولتی، نفتی و رانتی است که از جمله آن می‌توان به عادت به واردات، بی‌توجهی به تولید ملی و کارآفرینان داخلی اشاره کرد.

مقام معظم رهبری 4 سال است که پشت‌سر هم عناوین اقتصادی را نامگذاری می‌کنند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مقام معظم رهبری 4 سال است که پشت‌سر هم عناوین اقتصادی را نامگذاری می‌کنند ولی گوش کسی بدهکار نیست چرا که فرهنگ سنگین غلط رانت در ادارات و نهادها اجازه پیاده‌سازی و جاری شدن این سیاست‌ها را نمی‌دهد.

رضایی قدرت‌طلبی افراد ناشایسته که از ورود افراد شایسته و توانمند در اداره کشور جلوگیری می‌کنند، را از دیگر موانع اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: بروکراسی قدیمی و تنبل، مصرف‌محور و غیرتولیدی نیز از دیگر موانع و مشکلات است.

وی تصریح کرد: امروز ما هیچ مشکلی و مانعی برای جهشی بزرگ و پیشرفت نداریم جز خودمان چرا که بی‌عرضگی، بی‌کفایتی و خودشیفتگی و منازعات کنونی به نظر بنده پیاده‌نظام‌های دشمنان هستند که بیشترین تخریب را به وجود می‌آورند و این تنها مربوط به دوران کنونی نیست.

وی تأکید کرد: امروز همه باید بر این مطلب معتقد و متحد شویم که هیچ‌کس حق ندارد از پیروزی ملت ایران در سال آینده جلوگیری کند و باید بار دیگر ملت ایران را پیروز کنیم و پیر و جوان و کارآفرین و همه می‌توانند ملت ایران را به یکی از قلل مرتفع شکوفایی اقتصادی در دنیا برسانند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد:‌ امروز خودزنی‌ها و خودتحریمی‌ها از تحریم‌های اقتصادی بر ملت ایران بیشتر ضربه می‌زند امروز نباید اجازه بدهیم موانع داخلی و خارجی که سر راه ملت گذاشته شده بر ما اثر بگذارد بلکه باید به شایستگی، افتخار و عظمت برسیم.

رضایی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه تحریم‌ها با هوشمندی کامل علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی شده است، اظهار کرد: در دوران تحریم نیز باید با راه‌های ناشناخته شده و با خلاقیت و ابتکار و هوشمندی آنها را پشت‌سر بگذاریم.

وی اظهار داشت: تحریم‌ها با تمام توان و قدرت علمی، فناوری و دانشی غرب و آمریکا طراحی شده است و در واقع بزرگترین آزمون سیاسی ملت ایران در تاریخ خود است که باید آن را با موفقیت پشت‌سر بگذاریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ما در شرایط رقابت نیازمند ابتکار و هوشمندی هستیم ولی در شرایط تحریم بیش از پیش نیازمند این دو عنصر بوده و امیدواریم به فضل خدای متعال ملت ایران از این آزمون سنگین نیز با موفقیت عبور می‌کند.

محسن رضایی: دولت آینده مهمترین دولت بعد از انقلاب است/کاندیدا شوم به نفع کسی کنار نمی روم

 
دبیر تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت یازدهم از دولت های بسیار مهم بعد از انقلاب اسلامی است که شکل می گیرد. محسن رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه انتخابات آتی ریاست جمهوری و تشکیل دولت یازدهم ا ز انتخابات مهم به شمار می رود اظهارداشت: دولت آینده به دلیل وجود مشکلات اقتصادی و بحث تحریم ها در سطح بین المللی که باید حل و فصل شوند بسیار مهم است. وی با تاکید بر اینکه باید سطح روابط خود را در سطح بین المللی ارتقا دهیم افزود: با توجه به مسایل و مشکلات موجود مسئولیت های مهمی بر سر راه دولت یازدهم قرار دارد در این راستا باید مسئولانه و با برنامه ریزی های قوی پای به میدان گذاشت. رضایی دولت آینده را از مهمترین دولت های بعد از انقلاب اسلامی برشمرد و در پاسخ به این سوال که برنامه خاصی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری خواهید داشت؟ گفت: هر وقت تصمیم بگیرم در عرصه انتخابات آتی حضور پیدا کنم برنامه های خود را اعلام می کنم. اگر کاندیدای ریاست جمهوری شوم به نفع هیچ کس کنار نمی کشم دبیر تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سفر به آذربایجان غربی سفر انتخاباتی است؟ چرا سفرهای انتخاباتی را زودتر شروع کرده اید؟ اظهارداشت: در تمام دنیا رسم بر این است که سفرهای انتخاباتی و یا برای حضور در انتخابات کاندیداها یک سال زودتر فعالیت خود را شروع می کنند ولی من برای انتخابات به آذربایجان غربی سفر نکرده ام حضور من در این استان به دعوت دانشگاه ارومیه است. وی تاکید کرد: من به دعوت جامعه اسلامی و دانشگاه ارومیه و نیز به فرموده مقام معظم رهبری که همواره تاکید دارند به دانشگاه ها بروید به آذربایجان غربی سفر کرده ام. رضایی به این سوال که اگر در انتخابات آتی ریاست جمهوری تصمیم به حضور داشته باشید چه برنامه خاصی دارید و آیا در طول رقابت کاندیداها حاضر به کناره گیری به نفع شخص یا گروه خاصی خواهید بود پاسخ داد: اگر تصمیم به شرکت در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشم برنامه هایم را اعلام می کنم و حاضر نخواهم بود به خاطر شخص یا گروه خاصی کنار بکشم. آینده اصلاح طلبان در انتخابات آتی ریاست جمهوری بستگی به خودشان دارد رضایی همچنین در خصوص آینده گروه های اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب ضوابط و قانون زمینه فعالیت را برای همه گروه ها فراهم کرده و آینده این گروه نیز در انتخابات آتی بستگی به خودشان دارد. وی در زمینه پیش بینی روند مناقشه ایران و غرب بر سر مرحله تحریم های شدید نفتی و بانکی نیز اعلام کرد: معتقد هستم تمامی اختلافات را می توان در مذاکره با گروه 1+5 حل و فصل کرد. دبیر تشحیص مصلحت نظام به مدت دو روز به آذربایجان غربی سفر کرده است. دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرنگان رهبری، سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه، دانشگاه آزاد مهاباد، جمعی از مردم میاندوآب از جمله برنامه های این سفر دو روزه است.

محسن رضایی:اصولا در کشور ما جان مردم، مال مردم و آبروی مردم اهمیت لازم را ندارد

دولت خونسردی خود را در ماه‌های پایانی حفظ کند

اصولاً در کشور ما به مسائلی که به زندگی مردم مربوط می‌شود توجه نمی‌شود یعنی جان مردم، مال مردم و آبروی مردم اهمیت لازم را ندارد. به عنوان مثال سالانه 20 هزار کشته در تصادفات جاده‌ای و 200 هزار نفر زخمی در همین زمینه ثبت می‌شود که اگر یک اولویت جدی به زندگی مردم بدهیم حتماً سرمایه‌گذاری جدی‌تر خواهد شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی درباره عزل وزیر بهداشت گفت: کارهای عجولانه ضرورت ندارد به آقایان در مجلس، دولت و قوه قضائیه توصیه می‌کنم خونسردی خود را در 8 ماهه باقیمانده از کار دولت حفظ کنند.

 
محسن رضایی به فارس گفت: کارهای عجولانه هیچ ضرورتی ندارد و دولت باید هر چه بیشتر خونسردی خود را در ماه‌های پایانی حفظ کند.

وی افزود: به آقایان در مجلس، دولت و قوه قضائیه توصیه می‌کنم خونسردی خود را در 8 ماهه باقیمانده از کار دولت حفظ کنند و دست به کارهای شتابزده نزنند.

رضایی تأکید کرد: اصولاً در کشور ما به مسائلی که به زندگی مردم مربوط می‌شود توجه نمی‌شود یعنی جان مردم، مال مردم و آبروی مردم اهمیت لازم را ندارد.

رضایی گفت: به عنوان مثال سالانه 20 هزار کشته در تصادفات جاده‌ای و 200 هزار نفر زخمی در همین زمینه ثبت می‌شود که اگر یک اولویت جدی به زندگی مردم بدهیم حتماً سرمایه‌گذاری جدی‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: از جمله مهمترین مسائل مربوط به زندگی مردم، موضوع سلامت است که اگر ما توجه به زندگی را افزایش دهیم حتماً در بودجه‌های سالانه درصد بیشتری را به حوزه سلامت اختصاص می‌دهیم.

وی گفت: در سیاست‌های کلانی که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند و در برنامه پنجم تأکید شده است که به جایی برسیم که 70 درصد هزینه‌های سلامت را دولت و 30 درصد آن را مردم بدهند، متأسفانه هم اکنون کاملاً برعکس شده است.

رضایی گفت: این امر به توجه دولتمردان بر می‌گردد که باید بیشتر شده و سیاست‌های کلانی که به آنها ابلاغ می‌شود را اجرایی کنند.

 

رضایی:مدیریت ما رضاشاهی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به دلیل کسب موفقیت در حوزه های سیاسی و امنیتی از سوی جمهوری اسلامی، ممکن است لحن و سیاست های آمریکا نسبت به ایران در آینده تغییر کند.

به گزارش مهر، محسن رضایی در کنگره بین المللی صنعت احداث افزود: واقعیت این است که ما رشد خوبی در بخش سیاسی و امنیتی داشته ایم و توانسته ایم در 2000 کیلومتری مرزها، دشمن و ناتو را زمین گیر کنیم تا جایی که ممکن است در آینده تغییر لحن و سیاست آمریکا را در قبال ایران را شاهد باشیم اما متاسفانه در بخش اقتصاد ، جامعه و خانواده عقب ماندگی تامل برانگیزی داریم.
وی افزود: متاسفانه از توسعه و پیشرفت متوازن غفلت شده است و زندگی و جامعه به اندازه سیاست و امنیت توسعه نیافته است.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شوروی سابق هم با پیشرفت فنی و علمی توانست در کره ماه فرود آید، اما از درون به زندگی و جامعه خود توجه نکرد اظهار داشت: اگر ما هم همین رویه خود یعنی عدم تناسب در پیشرفت و توسعه را ادامه دهیم در داخل با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
 
وی زندگی و اقتصاد از یک سو و سیاست و امنیت را از سوی دیگر دو بال پرواز هر جامعه برای توسعه دانست و گفت: ملت ها نمی توانند با یک بال به پرواز درآیند و باید هر دو بال متانسب باهم تقویت و رشد یابند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به چشم انداز ایران 1404 اشاره کرد و گفت: سند چشم انداز ایران اسلامی برای متناسب سازی توسعه و پیشرفت در کشور ما تدوین شد، اما هنوز برنامه عملیاتی قوی در اجرای آن صورت نگرفته است.
 
رضایی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران برای احیا مجد و عظمت و تمدن ایران اسلامی صورت گرفت و برای رسیدن به این خواسته فداکاری های زیادی انجام شده است. اکنون به بخشی از اهداف دست یافته یا نزدیک شده ایم اما در بخش دیگر که شامل زندگی و جامعه و اقتصاد می شود عقب هستیم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت وگو را گمشده امروز جامعه ایران دانست و اظهار داشت: گفت وگو در تمامی سطوح از درون خانواده گرفته تا سطوح مدیریتی و تصمیم سازی و تصمیم گیری و سران کشور را باید جدی گرفت. البته زندگی فقط شامل گفت وگو نمی شود، اما فهم، اراده و خرد جمعی حاصل گفت وگو است. هرچند زندگی به گفت وگو محدود نمی شود. برای فرهنگ سازی و گفتگو باید تحمل پذیری در همه آحاد کشور و دولتمردان تقویت شده و همه باید نسبت به یکدیگر گوش شنوا داشته باشند.
 
دکتر رضایی افزود: اگر 8 سال پیش حرف از اختلاف در سیاست ها و جهت گیری ها می زدند، می گفتند که مشکل از آنجاست که بخشی از مدیریت در دست اصولگراها و بخشی دیگر دردست اصلاح طلبان است اما اکنون که همه مدیریت ها در دست اصولگرایان است ، چه پاسخی می توان به این سوال داد؟ چرا اختلاف در کشور است؟ علت این اختلاف ها این است که دولتمردان و فعالان سیاسی و جناح ها زندگی کردن با یکدیگر و با مردم را یاد نگرفته اند. ما بشدت نیازمند زندگی کردن با یکدیگر هستیم.
 
وی در ادامه گفت: اقتصاد و نظام اداری ایران با توجه به سیاست و امنیت شکل گرفته است در حالیکه باید از دریچه زندگی و اقتصاد به آن نگاه کرد و نظام اداری بر همین اساس بازآرایی شود .
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود : تا پیش از رضا شاه مدیریت کشور فدرالی بوده و رضا شاه سیستم دولتی امروزی را برای ایران به ارمغان آورد. سیستم بروکراسی و نظام اداری از زاویه امنیت و سیاست طراحی شده و این سیستم کشور را از پویایی و تحرک انداخته است در حالیکه باید ظرفیت سازی شود و نخبگان را وارد عرصه مدیریتی کشور کرد.
 
دکتر رضایی افزود: هزاران نخبه و افراد توانمند در کشور وجود دارند که از توانایی های آنها استفاده نمی شود و متاسفانه شماری از جوانان کشور بیکار هستند.
 
وی اظهار داشت: اگر نگاه به اقتصاد و پیشرفت از زاویه زندگی باشد تحولی بزرگ در کشور ایجاد خواهد کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تا وقتی معماری سیستم مدیریتی ایران بقاء گونه باشد به جایی نمی رسیم لذا باید معماری نوینی در اقتصاد و زندگی مردم ایجاد شود.
 
وی گفت: امروزعلت بخشی از خشکسالی دریاچه ارومیه ناشی از سدهای محیط اطراف آن است و همچینن زاینده رود بر اثر احداث صنایع آب بر، که باید در کنار دریا باشند تقریبا خشک شده است . بنابراین باید رابطه صنعت احداث را با محیط زیست بررسی و در برنامه ریزی ها لحاظ کرد.

رضایی: سیاستمداران از صحنه اقتصاد کنار بروند

 
دبیر مجمع تشخص مصلحت نظام گفت: در شرایط کنونی سیاستمداران پای خودشان را از مسائل اقتصادی کنار بکشند، اقتصاددانان وارد صحنه شوند و سیاستمداران هم به حرف‌های آنان گوش کنند.
 
به گزارش مهر، محسن رضایی جمعه شب در همایش مسئولان بسیج اساتید تهران بزرگ در دانشکده صدا و سیما با اشاره به توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم گفت: این اهانت یک تراژدی و جرم بزرگ علیه انسانی است که خود پرچمدار رحمت، و نماد عشق و محبت و اخلاق بود.
 
رضایی توهین به پیامبر را یک بی ادبی غیر قابل بخشش دانست و تاکید کرد  همه باید به این سؤال پاسخ دهند که چرا باید احساسات میلیون‌ها انسان بر روی زمین برای این توهین جریحه دار شود؟
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به واکنش و اعتراض مسلمانان جهان در هتک حرمت به ساحت مقدس نبی اکرم گفت: پس از این اهانت مسلمانان سیلی محکمی به گوش آمریکا و غرب زدند که امروز می‌بینیم بسیاری از سفارتخانه‌های آمریکا اعلام کردند که وضعیت ناامنی دارند.
 
وی در خصوص مبارزه ای که بین ایران با جبهه غرب ایجاد شده است، توضیح داد: در حال حاضر یک مبارزه اندیشه‌ای‌، فرهنگی و تمدنی میان ما با غرب آغاز شده و این مبارزه همچنان جریان دارد.
 
این استاد دانشگاه تاکید کرد: دشمنان از هر ابزاری برای مقابله و رویارویی با ما استفاده می کنند که در این راستا می توان به فتنه، انحراف و تحریم ها اشاره کرد، البته در آینده به پدیده های جدیدی نیز روی خواهند آورد.
 
دبیر مجمع تشخص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه در توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم، صهیونیسم و لیبرال ها نقش اساسی را ایفاء کردند، افزود: ائتلاف صهیونیستی - لیبرالیستی در دل مبارزه اسلام و غرب شکل گرفته و این ائتلاف اقداماتی مانند توهین به پیامبر اکرم  را سامان داده است.
 
وی با بیان اینکه غرب و رژیم صهیونیستی نمی تواند بیداری اسلامی را تحمل و باور کند، گفت: آنها می خواهند بیداری اسلامی را به سمت بیداری غربی سوق دهند، تا ازآن طریق حکومت های جدید در منطقه همچنان  سمت و سوی  رژیم صهیونیستی باشند.
 
رضایی در عین حال  اضافه کرد: ائتلاف صهیونیسم لیبرالیسم امروز بسیار آسیب پذیر شده است.
 
مرسی و اردوغان تکلیف خود را با اسلام و غرب معلوم کنند
 
وی گفت: از این رو امروز افرادی مانند مرسی و اردوغان باید تکلیفشان را معلوم کنند و بگویند که با غرب‌ هستند و یا با اسلام؟
 
به گفته وی، اگر افردای همچون مرسی  در این راستا اعلام موضع کنند با آمریکا درگیر می شوند و اگر درگیر نشوند یعنی از اسلام جدا شده‌اند، از این رو باید تکلیف خودر ا مشخص کند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اهانت به پیامبر(ص) بیش از 10 سال است که آغاز شده است اظهار داشت: متاسفانه دولتمردان عروسکی غرب به خاطر انتخابات آمریکا و رای آوری خودشان با این پدیده همراهی کردند.
 
رضایی با تاکید براینکه نمی تواند از این هتک حرمت به راحتی گذشت، از رسانه ها بویژه رسانه ملی خواست به تبیین این هتک حرمت بپردازند ، ضمن آنکه مسلمانان جهان باید همچنان فعالیت‌ها و اعتراض هایشان  را ادامه دهند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه لیبرالیسم به انتهای خط رسیده و مفاهیم جدیدی در دنیا در حال شکل گیری است، گفت: از این رو  اسلام می‌تواند عمق غرب را فتح کند، ما باید ارزش‌های جدیدی را درست کنیم.
 
دولتمردان مخاطبان اصلی رهبری در توصیه "سبک زندگی"
 
رضایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر سبک زندگی اسلامی گفت: ما باید به طور جدی به ارزش‌های اسلامی برگردیم و بعد آن را به عنوان الگوی زندگی به دیگران منتقل کنیم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دولتمردان را مخاطب اصلی بیانات رهبری درباره سبک زندگی دانست و تاکید کرد: البته دولتمردان باید در کنار اخلاق سیاسی اخلاق زندگی هم داشته باشند تا سبک زندگی شکل بگیرد.
 
رضایی خاطرنشان کرد: ماباید با برنامه مقابل دشمنان ایستادگی کنیم ضمن اینکه نباید از ترکیه و غرب عقب بیفتیم بادید جلو تر از آنها قرار بگیریم، البته این موضوع نباید باعث شود تا به کارهای شتاب زده نیز روی آوریم.
 
تحریم تنها برنامه دشمن نیست
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به تحریم های اقتصادی علیه ایران گفت: دشمن چند سال بر تحریم های اقتصادی متمرکز شده است اما باید به این نکته اشاره کرد که تحریم ها تنها برنامه آنها نیست، مبارز با غرب نیاز به برنامه دقیق و راهبردی دارد.
 
وی اظهار داشت: با داشتن برنامه می دانیم که در مقابل فتنه چه مقدار نیروها را بسیج کنیم، چه مقدار را وارد نکنیم. شک ندارم با حضور رهبری عزیز و آمادگی ملت ایران و بسیجیان در صحنه می توانیم به خوبی از فرصت ها استفاده کنیم.
 
دولت توانش را برای تثبیت نرخ ارز بسیج کند
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد شما به دولت برای نوسانات بازار ارز چیست؟ افزود: پیشنهاد می کنم که دولت  قیمت ارز را تثبیت کند و باید هر چه زودتر نیروهایش را برای این منظور بسیج کند.
 
وی با بیان اینکه تحریم‌های اقتصادی طی 8 سال آینده هم ادامه پیدا می‌کند افزود: اگر ما جز این فکر کنیم چیزی جز ساده اندیشی نیست ، نباید دشمن را ساده بگیریم و باید با امید، تدبیر و توکل وارد صحنه شویم.
 
دبیر مجمع تشخص مصلحت نظام گفت: در شرایط کنونی سیاستمداران پای خودشان را از مسائل اقتصادی کنار بکشند و اقتصاددانان وارد صحنه شوند و سیاستمداران هم به حرف‌های آنان گوش کنند.
 
وی وضعیت فعلی را به تیم ملی فوتبال تشبیه کرد و گفت: در بازی های تیم ملی مربی ها از خبره ترین و بهترین ورزشکاران و فوتبالیست ها استفاده می کنند بنابراین باید در حال حاضر بهترین و کارامدترین نیروها و چهره های اقتصادی وارد بازی شوند و اگر این اقدام صورت بگیرد می توانیم به راحتی به آمریکا 10 گل بزنیم، به شرط آنکه این پیروزی را فردی ندانیم و به پای ملت و نظام اسلامی بگذاریم.

محسن رضایی در منزل امیر قلعه‌نویی

 
در پی درگذشت والده امیر قلعه نویی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و سرمربی کنونی استقلال تهران، شب گذشته دکتر محسن رضایی به همراه دکتر امیدوار رضایی در منزل امیر قلعه نویی حضور یافته و ضایعه درگذشت مادر ایشان را تسلیت گفت و با وی ابراز همدردی کرد.http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19184.jpeg

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته به همراه دکتر امیدوار رضایی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در منزل امیر قلعه نویی حضور یافته و ضایعه درگذشت مادر ایشان را تسلیت گفت و با وی ابراز همدردی کرد.

 

محسن رضایی :در مناظره های انتخاباتی روی اعصاب من راه رفتند

خوزستان در وسط ثروت نشسته و آب سالم برای خوردن ندارد. ما می خواهیم این عدم توازن را از بین ببریم/ یادم هست من و ذالقدر و شمخانی که آن موقع کار سیاسی می کردیم رفتیم پیش مقام معظم رهبری و از او خواستیم کاندیدا شود که ایشان گفتند آقای بهشتی از من اصلح تر است/شرایطی پیش آمد که از لباس سیاست خارج شده ولباس نظامی به تن کردم. حالا شما سیاسی شدید و ما شدیم نظامی؟

کتر رضایی گفت: در مناظره های انتخاباتی قبلی روی اعصاب من راه رفتند اما من صبور و اهل احتیاط هستم.

دکتر محسن رضایی امروز چهارشنبه در نشست مسئولان دفاتر ارتباطات مردمی خود در اهواز گفت: در توزیع منابع و ثروت های عظیم کشور توازن وتعادل وجود ندارد. در منطقه زاگرس نشین این عدم توازن خیلی بیشتر خودش را نشان داده است به عنوان مثال ما هم اکنون در خوزستان وسط ثروت نشستیم و آب سالم برای خوردن نداریم.ما می خواهیم این عدم توازن را از بین ببریم.

وی  افزود: دلیلش این است که دیدگاه ها به اقتصاد، امنیتی وسیاسی است نه نحوه ی زندگی مردم. یعنی با نگاه به اقتصاد ، فرهنگ ،خانواده ها و اخلاق برنامه ریزی نمی شود. باید خانواده ها واقوام و فرهنگ ها را محور توسعه ها قرار دهیم. نگرانی های امروز به این دلیل است که این نگاه ها وجود ندارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از کسانی که وی را نظامی می دانند و ورودش به انتخابات را نمی پسندند گفت:16 سال پیش از سپاه بیرون آمدم فکر کردم اوضاع آرام تر از آن چیزی است که تصور می کردم اما اینگونه نبود. من قبل از ورود به سپاه آدم سیاسی بودم .یادم هست من و ذالقدر و شمعخانی که آن موقع کار سیاسی می کردیم پیش حضرت آقا( مقام معظم رهبری) رفتیم و از او خواستیم کاندیدا شود که ایشان گفتند آقای بهشتی از من اصلح تر است.با این حال ، شرایطی پیش آمد که از لباس سیاست خارج شده ولباس نظامی به تن کردم. حالا شما سیاسی شدید و ما شدیم نظامی؟ البته در مناظرات روی اعصاب من راه رفتند اما من خودم را کنترل کردم . من آدم صبور واهل احتیاط هستم .

رضایی با اشاره به هدف خود ازورد به عرصه انتخابات خاطر نشان کرد: من برای جهاد به عرصه سیاست برگشتم. یک قسمتی از کار روی زمین مانده است و باید حرکت جهادی کرده و آن را بلند کنیم. من با احتیاط زیاد وارد شدم و اگر مطمئن بودم کسی می توانست این شرایط را به وجود بیاورد هرگز وارد صحنه نمی شدم.

وی دو بال سیاست و زندگی را ضامن پیشرفت کشور دانست وگفت: بال اول ما که سیاست است راه خود را به خوبی رفته است اما بال دوم  زندگی یعنی اخلاق،معنویت،معیشت ،اقتصاد ،حقوق واحکام شرعی در حال حاضر مشکل دارد و مانع پیشرفت شده است.

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: غربی ها متوجه شده اند اگر ایرانی بتواند این بال دوم را درست کند دیگر کار تمام است و پرواز ایران به سمت پیشرفت ها شکل خواهد گرفت و از همه جا بی نیاز خواهد شد ولذا حملات زیادی کردند تا هر دو بال سیاست و زندگی مردم را بزنند  وبه همین جهت تحریم ها را ایجاد کردند.

وی یادآور شد: امروز یک جهاد عظیم برای دو مقوله حل تحریم ها و سامان دادن به زندگی مردم لازم است به گونه ای که به شرایطی به مراتب بهتر از قبل تحریم ها برگردیم. محور این جهاد چیزی فراتر از اقتصاد است که اسمش را زندگی می گذاریم.

وی با عنوان این که  به زودی واژه ی ریاست ارزش خود را از دست خواهد داد گفت: خودتان را برای یک جهاد آماده کنید نه ریاست. بی خاصیت ترین و بی معناترین واژه در 8 سال آینده ریاست است و جای آن را واژه های تلاش و جهاد فی سبیل الله  خواهد گرفت .

این دکترای اقتصاد با طرح سوالی گفت: این چه رمزی برای ما خوزستانی هاست؟ ملت ایران خود یک قصه ای دارد و ما خوزستانی ها در دل این ملت قصه های خودمان را داریم. در این استان، کارخانه به اندازه کافی هست. کافی است این کارخانه ها را با زندگی مردم همین استان گره بزنند آن وقت هیچ خانواده ای درآمد کمتر از 1.5 میلیون تومان نخواهد داشت و از هر خانه ای حداقل دو نفر مشغول به کار می شوند.

گفتنی است در این مراسم مسئولان دفاتر ارتباطات مردمی دکتر رضایی از سایر شهرستان های خوزستان حضور داشتند و به ارائه برنامه های خود پرداختند. این برنامه در سالن اجتماعات هتل شرکت توسعه نیشکر خوزستان برگزار شد.

منبع: هفتکل نیوز

محسن رضایی: منتقد وضع موجود هستم و به نحوه اداره کشور انتقاد دارم

من با تمام توان از نظام و رهبری دفاع کرده و می کنم ولی من منتقد وضع موجود هستم و به نحوه اداره کشور انتقاد دارم . غربی ها پشتوانه های اصلی قدرت ما، یعنی مردم و اقتصاد را هدف گرفته اند، حال اگر مردم و اقتصاد را به اوج شکوفایی برسانیم از پیچ سرنوشت ساز عبور کرده ایم؛ لذا رهبر معظم انقلاب با حکمت این مسئله را طرح کرده اند.

 
دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: خنثی کردن تحریم ها بسیار مهم است اما مهمتر از آن این است که همزمان با مهار تحریم ها باید به شکوفایی اقتصادی در کشور برسیم. یعنی آنچه در 30 سال گذشته دولت‌ها برای آن زحمت کشیده اند ولی هنوز حاصل نیامده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، شب گذشته دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه راز شبکه 4 سیما در پاسخ به این سئوال مجری کارشناس برنامه مبنی بر این که تهدیدها و فرصت های پیش روی ایران اسلامی را چگونه ارزیابی می کنید و شباهت ها و تفاوت های این فرصت و تهدیدها با دوران دفاع مقدس چیست؟ گفت: ملتی که اهداف بلند دارد. باید خود را برای همه چیز آماده کند، اگر در این موقعیت و ژئوپولتیک به سرمی بریم باید خود را برای تهدید و فرصت های بزرگ آماده کنیم، امروز هم تهدید و هم فرصت ها و امیدهای بزرگی پیش روی ما قرار دارد.

راه رسیدن به آرمان ها از واقعیات است
دکتر رضایی در ادامه گفت: من یک نیروی ارزشی هستم و به آرمان های انقلاب و نظام بسیار توجه دارم ولی راه دستیابی به آرمان ها از واقعیت ها می گذرد. اولین واقعیت این است که نمی گذارند ما به آسانی و بدون هزینه در شمال خلیج فارس و روی چاههای نفت و گاز کل منطقه به راحتی به آرمان هایمان برسیم. رضایی افزود: تاکید دارم که باید از شعارزدگی پرهیز کنیم و با اقتدار به سمت آرمان ها برویم.

در این قسمت طالب زاده سئوال کرد که همواره حتی از سوی منابع غربی گفته شده آمریکا نمی تواند به ایران حمله نظامی کند، اما حال که آنها بانک مرکزی و فروش نفت مان تحریم کرده اند آیا این نوع تازه ای از جنگ نیست؟

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پاسخ داد: قبول ندارم که آمریکا نمی تواند به ما حمله کند، این ما (ایران اسلامی) هستیم نمی گذاریم حمله کند. یعنی تا ما غفلت کنیم آنها حمله خواهند کرد کما اینکه زمان بوش 3 بار هواپیماها را آوردند روی باند برای حمله اما هوشیاری و آزمایش موشک های ایران و افشاگریهایی که بعد از حمله آمریکا به عراق صورت گرفت از عواملی بود که مانع حمله آنها شد. لذا حفظ بازدارندگی به صورت مستمر در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیار واجب و مهم است.

دکتر رضایی افزود: آنها می دانند تا سوریه و حزب الله لبنان باشند، حمله به ایران دشوار است چون ما دست بلندی در مرزهای مدیترانه داریم این ها می خواهند سوریه سقوط کند و حزب الله ضعیف شود تا موشک هایی که از 70 کیلومتری می تواند اسرائیل را بزند را مهار کنند و سپس عراق را مهار کنند و بعد از آن ایران را هم تحت تأثیر قرار دهند منتها قبل از این مراحل برای تضعیف ایران تحریم های اقتصادی را شروع کرده اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: لذا آنها امروز با دو فلش سوریه و تحریم ها به سمت ما فشار می آورند و این می تواند مقدمات یک منازعه باشد در عین حال می تواند سکویی برای جهش ما باشد. یعنی هم سوریه می تواند موجب تحرک باشد و هم تحریم‌ها می تواند مبنای جهش اقتصادی باشد، همچنان که جنگ نیز مانند تحریم ها به صورت ناعادلانه به ما تحمیل شد، اما توانستیم آن را مبنای یک جهش عظیم دفاعی و امنیتی قرار دهیم که آثار آن تا امروز هویدا است.

دکتر رضایی افزود: نباید تحریم ها صورت می گرفت . تحریم ها ظالمانه است ولی حالا باید با آن مبارزه کنیم و در این مبارزه هم پیروز شویم.
 
http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19185.jpeg 
 

دیپلماسی نیازمند آسیب شناسی

دکتر رضایی در ادامه صحبت ها درباره تهدیدها و فرصت های پیش روی نظام درباره روابط ایران و آمریکا گفت: قطع رابطه سیاسی از طرف آمریکا بود تا آبان 1358 سفارت آمریکا در ایران برقرار بود، و رفت و آمدهایی صورت می گرفت. در خاطرات برژنسکی آمده که در مذاکرات او با دکتر یزدی در الجزایر، برژنسکی می گوید ما حاضریم اموال شما را بدهیم اما دکتر یزدی می گفت نه شما شاه را تحویل دهید. وی افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون باید دیپلماسی خود را آسیب شناسی کنیم مثل این که در سه دوره مذاکره به سرپرستی آقایان روحانی، لاریجانی و جلیلی با غرب آسیب ها کدام بوده است؟ آیا نمی شد فاصله روسیه و چین با آمریکا را بیشتر کرد؟ یا نمی شد فرصت های بیشتری ایجاد کرد؟ این ها را باید بررسی کنیم. دکتر رضایی خاطرنشان کرد: به هرحال آمریکا رابطه را قطع کرد و بعد هم آمد پشت سر ضدانقلاب اما نتوانست از تأسیس جمهوری اسلامی جلوگیری کند. اما شکاف به قوت خود باقی است و باید قویترین تیم سیاست خارجی را برای آن شکل دهیم که دائم رصد کرده و فکر بدهد و این تیم باید خود به اندازه یک وزارت خارجه باشد.

توطئه ها را خنثی کرده و جلوتر هم رفتیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خاطر نشان کرد: ما و آمریکا دنبال ارزش ها و منافع خود هستیم ما توطئه های آمریکا را خنثی کرده و حتی جلوتر هم رفتیم، در سالهای 58 تا 61، شهدای زیادی دادیم ولی توطئه ها را خنثی کرده و یک سازمان اطلاعاتی قدرتمند هم در ایران ایجاد شد که تا خود آمریکا هم نفوذ کرد. در جنگ هم می خواستند 5 استان و دهها بحرین را از ایران جدا کنند ولی نگذاشتیم و فراتر از آن یک نیروی قدرتمند دفاعی ساختیم. و دهها دستاورد دیگر که امروز شاهد آن هستیم. حالا هم وضع باید به این گونه باشد.

باید اقتصاد را شکوفا کنیم

دکتر محسن رضایی در ادامه خاطرنشان ساخت: امروز در رویارویی سوم با غرب و آمریکا و در تحریم ها هم نه تنها باید تحریم را مهار بلکه باید اقتصاد را به شکوفایی بزرگ و بالا برسانیم. یعنی خنثی کردن تحریم ها مهم است ولی مهمتر شکوفایی اقتصادی است که باید به آن برسیم یعنی همان طور که تهدید تحمیلی جنگ به فرصت تبدیل شد، تهدید تحمیلی تحریم هم باید به فرصت شکوفایی تبدیل شود، آن وقت ما به آرمان های نظام و انقلاب به بهترین شکل دست یافته‌ایم که ترس آمریکا و دشمنان ما هم از همین است.

از نظام و رهبری دفاع می کنم ولی منتقد وضع موجود هستم

در ادامه و پس از انتقاداتی که طالب زاده نسبت به برخی سوء مدیریت ها مطرح کرد و خواستار تقویت روحیه جهادی و جهاد سازندگی در دوره رویارویی تازه غرب با ایران شد، دکتر محسن رضایی گفت: من با تمام توان از نظام و رهبری دفاع کرده و می کنم ولی من منتقد وضع موجود هستم و به نحوه اداره کشور انتقاد دارم . اشکالات در کارها بوده برای مثال 90 درصد دان مرغ و موارد مربوط به صنعت مرغداری توسط چند نفر از خارج می آمده این یک گلوگاه بوده که از سه ماه قبل پیدا بوده که نقصی در حال ایجاد است، اگر درست مطالعه می شد معلوم بود، فردا ممکن است برای گوشت و سایر اقلام همچنین شود، دکتر رضایی افزود: هر کالایی یک بازاری دارد که وضع داخلی و خارجی آن باید به صورت مانیتور مقابل وزرای مربوطه باشد و بدانند چه موقع باید چه عیبی را رفع کنند.

دکتر محسن رضایی تصریح کرد: البته این ها مثال بود ولی در مجموع هرچه دولت نقش هدایتی و نظارتی و حمایتی بیشتر داشته باشد بیشتر می تواند کنترل کرده و موفق باشد. دولت هم تنها نیست خود مجلس هم نقش دارد، حتی قوه قضاییه یا حتی مجمع همه اینها نقش دارند و نقش آنها هم نیازمند آسیب شناسی است وگرنه چه ضمانتی خواهد بود که چند ماه دیگر اتفاقات دیگری نیافتد.

در ادامه طالب زاده گفت همانند روزی که به فرودگاه مهرآباد حمله شد و آژیر بسیج عمومی در کشور به صدا درآمد آیا تحریم بانک مرکزی و نفت ایران هم چنین هشداری نیست و نیازمند یک حرکت انقلابی و وسیع در کشور نمی باشد؟

دکتر رضایی در پاسخ گفت: همین طور است، آماده باش اخیر از زمان تحولات بازار ارز شروع شد آن آغاز ماجرایی بود که باید سریعتر کنترل و مدیریت می شد.

به هرحال هجمه و رویارویی غرب جدی است از قبل هم قابل پیش بینی بوده ولی شاید اهمال شده، اما امروز هنگام رویارویی و جهش دوباره ایران فراهم آمده است و باید برای آن برنامه داشت چون شکوفایی اقتصادی نیاز به تحول در مدیریت دارد.

برنامه های اقتصادی در شرایط تحریم باید متفاوت باشد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: مدیریت و برنامه های اقتصادی در شرایط تحریم با شرایط معمولی متفاوت است. اقتصاد در شرایط صلح و همان رویه در شرایط تحریم کارایی نخواهد داشت. ما نیازمند مدیریتی برای عبور موفقیت آمیز از تحریم ها هستیم.

اگر فهم اقتصادی نباشد چطور برنامه ریزی کنیم

در ادامه برنامه دکتر رضایی گفت: می دانید که رشته تحصیلی من مکانیک بود ولی بعد از جنگ آمدم سمت اقتصاد، چون شک نداشتم مصاف اصلی ما بعد جنگ با آمریکا در اقتصاد خواهد بود. مدت ها خود را آماده کرده بودم چون وضع قابل پیش بینی بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تحریم ها و رویایی جدید آمریکا ارتباطی به دولت آقای احمدی نژاد هم ندارد. و از آخر دولت آقای خاتمی شدت گرفت یعنی وقتی که سازمان ملل سال گفت و گوی تمدن ها اعلام کرد ولی بوش آمد محور شرارت را مطرح کرد. لذا رویارویی ما با آمریکا با یک مذاکره و دو مذاکره حل نمی شود، و باید به بهترین وجه و با اقتدار و عزت از این رویارویی عبور کنیم و برنامه ریزی باید به نحوی باشد که مشکل را از سر راه برداشته به علاوه به شکوفایی اقتصاد برسیم.

وی افزود: نباید همه هنر ما این باشد که تحریم ها را خنثی کنیم بلکه باید توسعه اقتصادی شتابان صورت گیرد و در 2 تا 3 سال آینده باید مسئله را تعیین تکلیف کنیم. و ثبات اقتصادی باید در کشور و روابط بین المللی به وجود آید.

دکتر محسن رضایی در ادامه افزود: شعار زدگی ممکن است باعث انحراف در تصمیمات شود و از آوردن توانایی لازم به صحنه جلوگیری کند، کما اینکه سال اول جنگ هم شعار زیاد داده می شد ولی اقدامات اصلی از سال دوم آغاز شد.

دشمن را نباید دست کم گرفت

دکتر رضایی در ادامه اظهاراتش گفت: دشمن در اعمال فشار به ایران همه چیز را محاسبه کرده و بسیار هوشمند عمل کرده و ما باید از جایی مسئله را خنثی کنیم که در محاسبات آنها نبوده است بدین معنا که نباید در دهان اژدها رفته و توکل کنیم بلکه باید نقطه ضعف اژدها را پیدا کرده و در آنجا توکل کنیم که این سفارش قرآن کریم نیز هست. در ادامه طالب زاده گفت در دوره جنگ ما هم جنگ کلاسیک جواب نداد و شما و رزمندگان غیرمتعارف نبرد کردید.


مردم را به اداره کشور برگردانید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پاسخ داد: بله در واقع مردم را آوردیم به صحنه، نقطه مؤثر را پیدا کردیم چون تنها با شعار نمی شود با آمریکا و ... مقابله کرد، الان هم شک ندارم که می توانیم باید شرایط را فراهم کرد. اقتصاد امروز باید مردمی شود، شرط هم مشارکت مردم است. جهان در حال حاضر در حال عبور از تجربه جامعه مدنی در رسیدن به شبکه های اجتماعی است، بسیج و جهاد سازندگی ما مدل های شبکه های مردمی و ارتباط تنگاتنگ است. دکتر رضایی افزود: بازگشت مردم به اداره کشور بسیار مهم است . طی بیست سال اخیر مردم از اداره کشور کنار رفته اند .

باید روی اشتغال تأکید شود

در ادامه دکتر رضایی افزود: مردم در انتخابات مشارکت دارند ولی چرا در اداره کشور مشارکت نکنند؟

در برابر این پرسش که گام اول به نظر شما چه باید باشد به رضایی گفت: مسئله کلیدی اشتغال است که اگر حل شود، مردم درآمد خواهند داشت و مفاسد کم می شود، اما چطور؟ این کار مدیریت اقتصادی می خواهد که منابع هدر نرود. و سرمایه گذاریها به جای خود صورت گیرد. لذا به نظر من در مقابله با تحریم باید روی اشتغال تأکید شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی درباره پیچ سرنوشت ساز تاریخ درکلام رهبری گفت: این پیچ به این معناست که اگر عبور کنیم از مرحله فعلی به قدرت دفاعی و اقتصادی پایدار می رسیم. رضایی افزود: پشتوانه قدرت مردم و اقتصاد هستند، که اگر نباشند قدرت فرو می ریزد.

رویارویی سوم با عقبه قدرت است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: رویارویی سوم غرب با عقبه قدرت رخ داده، یعنی مردم و اقتصاد را هدف گرفته اند، حال اگر مردم و اقتصاد را به اوج شکوفایی برسانیم از پیچ سرنوشت ساز عبور کرده ایم و همه تجارت و سیاست منطقه دست ایران است لذا رهبر معظم انقلاب با حکمت این مسئله را طرح کرده اند.

از همه ارزش های انقلاب دفاع کنیم

در بخش دیگر برنامه در مبحث بیداری اسلامی دکتر محسن رضایی اظهار داشت: ما باید از همه ارزش هامان دفاع کنیم. دولتمردان ایران اشتباه کردند در طول این سالها به سوریه یا عربستان تذکر ندادند که آزادی و مردم سالاری را در کشور شان رعایت کنند، رضایی افزود: تعجب من از اصلاح طلب هاست که 8 سال سرکار بودند و رسانه هم زیاد داشتند ولی نگفتند که مردم سالاری و آزادی هم ارزش انقلاب است و عربستان و سوریه و دیگران باید به آن پایبند باشند. حالا هم که قطر و عربستان به فکر دموکراسی در سوریه افتاده اند که خنده دار است. در حالی که آزادی و مردم سالاری جزء ارزش های انقلاب ما است و امروز هم دولت سوریه باید به کمک مردم خود مسئله را حل کند. سوریه دوست ما در محور مقاومت است ولی همه ارزش هایمان را باید به دوستانمان صادر کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ظلم ستیزی و مقابله آقای اسد با اسرائیل بسیار خوب است ولی مثلاً سال ها پیش باید به آقای اسد می گفتیم که اصلاحات را آغاز کن. دکتر رضایی افزود: سوریه شریک استراتژیک ماست و حمایت ما از سوریه به جا و با معناست منتها نباید در صدور همه ارزش های انقلاب اهمال شود.

دکترین گلوله برفی و بهمن

در ادامه برنامه حسین بهزاد نویسنده و پژوهشگر به صورت تلفنی از دکتر رضایی سئوال کرد: در درس های دوره عالی سپاه در دهه 70 از آغاز تصدی بر سپاه و آزادسازی سرزمین ها گفتند که با دکترین گلوله برفی و پیدا کردن آدمها، تیپ ها و لشگرهای سپاه را تشکیل دادید. بهزاد افزود: با توجه به تجربه کارای گلوله برفی آیا امروز هم دکترین گلوله برفی برای شرایط امروز دارید یا خیر و اگر دارید مشخصات آن چیست؟ دکتر رضایی پاسخ داد: بله وقتی گلوله برف کوچکی روی قله راه می افتد در دامنه ها توده ای بزرگ می شود و در کف جاده ها کیلومترها جاده را بند می آورد، دکتر رضایی افزود: گلوله های ما آن موقع فرماندهان ناشناخته بودند و در عبور از تحریم های اقتصادی گلوله های برفی کارآفرینان موفق و جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب هستند.

وی در ادامه افزود: تعداد زیادی از این کارآفرینان موفق و جوانان مستعد را در سراسر کشور زیرنظر گرفته ام که توانایی آنها بالقوه و بالفعل است. هدف اصلی هم این است که همه این ها را بیاوریم در یک استراتژی بزرگتر، بخش ها و افراد زیادی آماده اند تا محیط کسب و کار کشور مساعد شود.

به قرارگاه مرکزی اقتصاد نیاز داریم

دکتر رضایی همچنین در پاسخ به سئوالی در این برنامه گفت: به یک قرارگاه مرکزی در بحث مقابله با تحریم و شکوفایی اقتصادی نیاز داریم که می تواند شامل دولت، نیروهای مسلح، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان، مجلس، قوه قضاییه و دیگران باشد. وی افزود: این قرارگاه در شانگهای چین با یک تیم 7 نفره ایجاد شد، ما هم باید چنین تیمی داشته باشیم تا مصون از تغییرات سیاسی برنامه های تثبیت شده در کشور اجرا شود.

 

تماشاگر ویژه بازی تیم های ملی فوتبال ایران وکره حضور محسن رضایی در استادیوم آزادی

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران وکره جنوبی بود که در ورزشگاه بزرگ آزادی حضور یافت تا از نزدیک شاهد جشن شیرین ملی پوشان پرآوازه کشورمان در مقابل تیم ملی کره جنوبی باشد .

 

  دکتر محسن رضایی برای تماشای بازی تیم های ملی فوتبال ایران وکره جنوبی در ورزشگاه آزادی حضور یافت.

به گزارش «تابناک»، دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران وکره جنوبی، در حالی در ورزشگاه آزادی تهران انجام شد که استادیوم قدیمی یک تماشاگر ویژه داشت. حضور این مقام بلند پایه نظام جمهوری اسلامی که سابقه فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در 8 سال دفاع مقدس را نیز دارد جالب توجه بود .

پیش از این دکتر رضایی در دیدار دو تیم پرسپولیس ایران و الغرافه قطر که در چارچوب رقابتهای فوتبال جام باشگاههای آسیا، برای اولین بار در این استادیوم قدیمی حضور داشت.

  محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام میهمان ویژه این دیدار بود،که به گفته خود اولین بار بود که در استادیوم آزادی بازی دو تیم ایران و کره جنوبی را تماشا می کرد.

وی در آن دیدار در گفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه امروز به اینجا آمدم تا پاسخ اهانت اماراتی‌ها را داده باشم ، اضافه کرد :  این حرکت در احترام به تماشاچیان عزیز و جهت یادآوری این مطلب بود که ایرانیان بر تمامیت ارضی خود تاکید کرده و از هر فرصتی برای دادن این پیام استفاده می کنند.

حضور این مقام نظام جمهوری اسلامی که سابقه فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در 8 سال دفاع مقدس را نیز دارد پیام مهمی دارد و آن توجه اصولی مسئولان کشور از هر جناح و سلیقه فکری به حفظ آب و خاک ایران عزیز فارغ از همه اختلاف سلیقه هاست.

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امشب یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران وکره جنوبی بود که در ورزشگاه بزرگ آزادی حضور یافت تا از نزدیک شاهد جشن شیرین ملی پوشان پرآوازه کشورمان در مقابل تیم ملی کره جنوبی باشد .

گفتنی ست دیدار تیم های ملی فوتبال ایران وکره جنوبی درگروه ˈآˈانتخابی جام جهانی 2014 برزیل در قاره آسیا با برد یک بر صفر ایران به پایان رسید.

زیر قولش زد و گفت: چرا با بمب هایم، عربستان را نزدید؟!  خاطره شنیدنی محسن رضایی از قذافی

در آن زمان ما فهمیدیم که اگر عربستان و کویت را هم بزنیم جنگ ایران و عراق تبدیل به جنگ ایران و همه کشورهای عربی می‌شود. ولی بالاخره با هر ترفندی که بود ما موشک‌ها را بار دیگر به ایران آوردیم ولی وقتی قذافی دید که ما به کویت و عربستان موشک نمی‌زنیم یک شب متوجه شدیم که تیم لیبیایی مستقر در ایران 50 قطعه از موشک‌ انداز‌ها را برداشته و به سفارت لیبی بردند و گفتند که اگر ایرانی‌ها می‌توانند خودشان موشک را شلیک کنند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی در همایشی که برای گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس در سالن ورزشی حجاب تهران برگزار شد اظهار داشت: هفته دفاع مقدس گرامیداشت یک فتح عظیم در طول تاریخ ایران است.
 
به گزارش فارس وی افزود: بنی صدر به دلیل تفکر غرب‌زده از بروز و ظهور توانایی‌های ملت جلوگیری می‌کرد لذا خیلی از ما لباس سیاست و علم و دانشگاه را از تن بیرون آوردیم و در جبهه‌های جنگ حضور یافتیم ولی بنی‌صدر حتی اجازه این کار را هم به جوانان ما نمی‌داد.
 
دبیر تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بعد از اینکه بچه‌های انقلاب وارد صحنه جنگ شدند و میدان را پیدا کردند و بنی صدر هم فرار کرد صحنه‌های نبرد دچار تغییر و موفقیت‌های ما آغاز شد و ما توانستیم در کمتر از یک سال به مرزهای بین‌الملل برسیم و در نهایت جنگ هم بعد از 8 سال با قرارهای سیاسی محکم به پایان رسید.
 
وی گفت: در طول جنگ ما به پیچیده‌ترین ابزارهای نظامی یعنی موشک‌ها، پرنده‌های بدون سرنشین و توپخانه دست پیدا کردیم و این از مهمترین‌ موفقیت‌های ما بود.
 
رضایی اضافه کرد: قبل از انقلاب آمریکا هواپیماهای f14 و تانک به ایران داده بود اما ما موشک نداشتیم و وقتی که جنگ شهرها‌ در سال 63 شروع شد ما هیچ چیزی نداشتیم که بتوانیم پاسخ دشمن را بدهیم و در آن زمان شهرهای ما بمباران می‌شد اما ما وسیله مقابله به مثل نداشتیم.
 
رضایی گفت: در آن زمان ما از قذافی 30 موشک گرفتیم و به ایران آوردیم و تعدادی از آنها را هم شلیک کردیم؛ در آن زمان جنگ شهرها متوقف شد ولی بعد از یک مدت قذافی هم زیر موضوع زد و گفت که قرار بود وقتی به شما موشک می‌دهم کویت و عربستان را هم بزنید.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در آن زمان ما فهمیدیم که اگر عربستان و کویت را هم بزنیم جنگ ایران و عراق تبدیل به جنگ ایران و همه کشورهای عربی می‌شود. ولی بالاخره با هر ترفندی که بود ما موشک‌ها را بار دیگر به ایران آوردیم ولی وقتی قذافی دید که ما به کویت و عربستان موشک نمی‌زنیم یک شب متوجه شدیم که تیم لیبیایی مستقر در ایران 50 قطعه از موشک‌ انداز‌ها را برداشته و به سفارت لیبی بردند و گفتند که اگر ایرانی‌ها می‌توانند خودشان موشک را شلیک کنند.
 
رضایی گفت: بعد از 20 شبانه روز ما توانستیم 50 قطعه را بسازیم و تعدادی از آن‌ها را هم از کره شمالی آوردیم تا موشک‌ انداز‌ها سر و سامان داده شوند و بعد از 20 روز ما اولین موشک را آماده کردیم تا اگر عراق جنگ شهرها را شروع کرد عراق را بزنیم؛ ظاهرا عراقی‌ها هم فهمیده بودند که لیبی با ما همکاری نمی‌کند لذا در بدر و عملیات‌های بعدی با موشک ایران را زدند و فکر هم نمی‌کردند که ما بتوانیم به آنها موشک بزنیم و فکر نمی‌کردند که جوانان ما موشک‌ها را آماده کرده‌اند تا به عراق بزنند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: بعد از اینکه عراق با موشک ایران را زد ما هم دستور شلیک دادیم و بچه‌های ما با وضو و ذکر آیات قرآن اولین موشک را شلیک کردند که این موشک به بغداد اصابت کرد.
 
وی تصریح کرد: اگر امروز موشک‌های ایران 2 و 3 هزار کیلومتر را طی می‌کنند و دقیقا به هدف می‌خورند ریشه در همان جوانانی دارد که در دفاع از کشور وارد صحنه شدند.
 
رضایی اضافه کرد: اولین خیزش در کشور ما در سال‌های انقلاب و همزمان با وقوع انقلاب به وقوع پیوست و خیزش دوم نیز در زمان جنگ روی داد و امروز ما با یک رویارویی سوم یعنی تحریم‌های اقتصادی روبه رو هستیم بر همین اساس نباید خودمان، خودمان را تحریم کنیم.
 
وی گفت: خود تحریمی، خود زنی و منازعه نتیجه‌اش این می‌شود که فقط جمعیت کمی باقی بمانند بر همین اساس کشورمان نیازمند خیزشی جدید است و باید کاری کرد که جوانان وارد صحنه شوند تا هم خودشان از بیکاری نجات یابند و هم اینکه تحریم‌ها را کنار بگذاریم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: همه مسئولان باید کاری کنند که مردم در تعیین سرنوشت‌شان نقش داشته باشند.
 
رضایی با بیان اینکه اقتصاد و فرهنگ کشور هم باید مردمی شود، ادامه داد: همانطور که ما از فرصت اشغال خرمشهر بهره گرفتیم و توانستیم در دفاع و امنیت روی پای خودمان بایستیم باید از فرصت تحریم‌ها هم استفاده کنیم.
 
وی اظهار داشت: امروز ما از آمریکا و شوروی هم در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین جلوتر هستیم چرا که با به دست آوردن RQ170 به آخرین تکنولوژی‌ آمریکایی‌ها هم دست پیدا کردیم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهارتش گفت: اقتصاد مقاومتی به این معنا است که برای مردم کار و رفاه ایجاد کنیم و به معنای ریاضت نیست.
 
رضایی گفت: اقتصاد مقاومتی در نهایت یک اقتصاد مردمی است که با استفاده از آن ما در میان تحریم‌ها تولید ملی خواهیم داشت.
 
وی تصریح کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های کشور نیروهای جدید را تولید کنیم، باید مردم و جوانان را باور داشته باشیم چرا که مردم زینت المجالس نیستند بلکه نیروهای واقعی پیشرفت کشورند.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هیچ چیزی جای پیروزی ملت ایران را در سال‌های آینده نمی‌گیرد و ما نه تنها تحریم‌ها را کنار می‌زنیم بلکه اقتصاد‌مان هم شکوفا می‌شود.

محسن رضایی: دوبرابر یارانه ها را با تورم از جیب مردم درآوردند

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19185.jpeg

 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سیاست کشور پس از جنگ تحمیلی در زمان دولت های هاشمی و خاتمی تنش زدایی و مورد تأیید نظام نیز بود. با اجرای این سیاست، کشور فرصت پیشرفت پیدا کرد.

محسن رضائی گفت: مشکلات و مباحث در حوزه اقتصاد فراتر از اشخاص بوده و انگشت اتهام به سمت دولت اشتباه است.

وی ضمن تاکید بر اینکه ساختار مدیریت کشور نیازمند تحول است، افزود: ساختار اداری، مدیریتی، قانونی و بسیاری از قوانین و مقررات موجود مانع تولید و اشتغال است که نیاز به تحول دارد.
اهم سخنان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به نقل از مهر می‌آید:
 
    در مدیریت اجرایی کشور ضعف هایی وجود دارد. مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه نیز علاوه بر دولت برای رفع و خنثی سازی تحریم ها نیازمند تحول هستند و پس از آن حضور مردم و همه اقشار جامعه برای فراهم آوردن بستر قانونی، آموزشی، تربیتی، پژوهشی، سیاسی و محیط های کسب و کار لازم است.

    {با اشاره به نقدینگی در گردش کشور} این چرخه مالی با مدیریت اقتصاد درست و سالم به صورت عادلانه در جامعه به گردش در آمده و توزیع می شود.

    در صورتی که اقتصاد نادرست مدیریت شود، نقدینگی به سمت بازارهای کاذب می رود. چرخه اقتصادی معیوب پول ها را در بازار تبدیل به دارایی نموده و از چرخه تولید و سرمایه گزاری خارج می کند و همانند زالو نقدینگی را مکیده و در بازار دیگر می برد.

    بخشی از مشکلات تحریم ها به دلیل عدم آمادگی قوانین کشور است. این امر باعث طولانی تر شدن سایر حوادثی که جامعه ما تا کنون با آن مواجه بوده می شود.

    سیاست کشور پس از جنگ تحمیلی در زمان دولت های هاشمی و خاتمی تنش زدایی و مورد تأیید نظام نیز بود. در غیر این صورت جلوی این امر گرفته می شد ولی با اجرای این سیاست، کشور فرصت پیشرفت پیدا کرد.

    در سیاست رابطه با کشور آمریکا تا قبل از سر کار آمدن دولت بوش در آمریکا بین ایران و این کشور سیاست آتش بس به معنای نه صلح و نه جنگ بود، اما در این راستا در دو سال دولت آقای خاتمی، دولت آمریکا اعلام داشت ایران یا با ماست یا نیست.

    در آن زمان دولت آمریکا، سه کشور، کره شمالی، ایران و عراق را محور شرارت نامید و خواهان محو این سه کشور بود. اما امروز در مذاکره با 1+5 که نماینده کشور آمریکا نیز در آن حضور دارد بهترمی توان مذاکره کرد.

    در مذاکرات خرداد ماه بهتر می توانستیم به نتیجه برسیم. اکنون گفتن علت آن که چرا به نتیجه نرسیدیم به مصلحت نیست که بعدا خواهم گفت. آمریکا امروز قصد گرفتن امتیاز دارد تا امتیاز بدهد، در صورتی که ما به امتیاز برد-برد اعتقاد داریم.

    تحریم ها را باید به فرصت تبدیل کنیم. آمریکا با اعمال تحریم های اقتصادی به دنبال این است که پشت ایران را به خاک بمالد. لذا امروز باید به سمتی حرکت کنیم که این تحریم ها را تبدیل به فرصت کنیم.

    در گذشته نیز مشکلات جنگ را تبدیل به فرصت کردیم و نتیجه آن برطرف کردن موانع داخلی با دستاورد ورود جوانان در عرصه سازندگی و خلاقیت در کاهش نابرابری ها بود. از فرصت جنگ تحمیلی استفاده کردیم تا در مقابل تجاوزهای دیگر دشمنان جلوگیری و پیشگیری نماییم.
    {با اشاره به شیطنت های غرب خصوصا اظهارات اخیر مقامات اسرائیلی} مطمئن باشید اگر به ایران حمله کنید در جنوب لبنان و کشورمان ایران دندان هایتان را در دهانتان خورد خواهیم کرد.
    رسیدن کشور به شکوفایی اقتصادی لازمه برون رفت از تحریم ها است. برای ایجاد تحول اقتصادی باید از خود شروع کنیم و با برنامه ریزی جامع، از امکانات، توانایی ها، دانش، جوانان و دانشگاهیان استفاده کنیم.

    خود تحریمی و خود زنی باید از بین برود. اینکه عده ای دولت، عده ای مجلس و عده ای قوه قضائیه و عده ای هم جناح ها را می زنند کار اشتباهی است.

    پول یارانه را در جیب مردم گذاشتیم ولی در اثر تورم دو برابر آن از جیب مردم بیرون آمد. یارانه ها چقدر با بیکاری و تورم برابری می کند. من قبلا هم درباره شاخص فلاکت نظرم را گفته ام.

    اثرات تحریم با شعار خنثی نمی شود. تحریم ها عملا با کار عملیاتی خنثی و دروازه دیپلماسی باز می شود و پس از ناامیدی رقبا گفتگوی معقول و منطقی شکل خواهد گرفت.

    دخالت دولت ها در اقتصاد درست نیست. دولت ها باید بازار را تنظیم کنند. اعتقاد دولت احمدی نژاد به دخالت در اقتصاد از نوع اقتصاد مورد تعریف کینز در زمان بروز چند بحران بزرگ است که دولت دخالت می کند.

    قیمت شیر در اردیبهشت ماه باعث فروختن دام‌ها توسط دامداران شد که پس از آن شاهد افزایش قیمت شیر به دو برابر قیمت بودیم.

    در انتخابات آینده شرایط ایران بسیار حساس و تعیین کننده است. دولت آینده را با احساسات نمی توان اداره کرد و دولت باید بر اساس مشورت، اقلانیت و فکر اقدام کند. دولت آینده باید از وجود متخصصین و جمیع نیروها استفاده کند.

هشدار محسن رضایی به ترکیه و عربستان


http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19185.jpeg 
 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "در ایران نوعی عدم توازن وجود دارد"، گفت: هدف اول از سند چشم‌انداز 1404 این بود که توازن میان زندگی و سیاست درست شود یعنی همانطور که کشور در بعد امنیتی، دفاعی و حکومتی به سرعت پیش رفته بود، زندگی نیز به همان سرعت بهبود یابد.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در سخنرانی پیش‌ از خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به سند چشم‌انداز 20 ساله گفت:‌ مقام معظم رهبری در آبان سال 1382 سند مهمی با عنوان سند ایران 1404 به قوای سه‌گانه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، دستگاه‌های اجرایی و قانون‌گذاری ابلاغ کردند که بر اساس قانون اساسی، دومین سند مکتوب مدیریتی و برنامه‌ریزی کشور را شکل می‌دهد و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: با مطالعات کارشناسان کشور متوجه شدیم در ایران نوعی عدم توازن وجود دارد یعنی در بخش‌هایی بسیار سریع حرکت‌ کرده‌ایم و در بخش‌هایی نیز کند بوده‌ایم. بر همین اساس بین حکومت و جامعه و بین سیاست و زندگی عدم توازن وجود دارد.

رضایی با بیان اینکه "در سیاست، دفاع، حکومت و امنیت بسیار رو به جلو بوده‌ایم اما در رابطه با جامعه با عقب‌ماندگی روبرو هستیم"، افزود: به دلیل همین عدم توازن، حرکت جمعی شکل نمی‌گیرد. بنابراین 15 سال گذشته این مشکل شناسایی شد و رهبر انقلاب مجمع تشخیص مصلحت نظام را مامور کرد که نظر کارشناسان، پژوهشگران و محققان را گرفته و ایده‌ها را جمع کند و به مقام معظم رهبری اعطا شود. ایشان پس از مطالعه یک متن اصلاح شده را به عنوان سند ایران 1404 ابلاغ کردند.

وی با اشاره به اینکه دو هدف از ابلاغ این سند در نظر گرفته شده بود، گفت: هدف اول این بود که توازن میان زندگی و سیاست درست شود؛ همانطور که کشور در بعد امنیتی، دفاعی و حکومتی به سرعت پیش رفته بود، زندگی نیز به همان سرعت بهبود یابد و هدف دوم این بود که برای حفظ توسعه، امنیت و پیشرفت کشور باید در بیرون از مرزها نیز نقش سازنده‌ای داشته باشیم. هم در منطقه، هم در جهان اسلام و هم در روابط بین‌الملل این نقش را داشته باشیم و این نقش در سند تبیین و برنامه‌ریزی شده و بر همین اساس سیاست‌های کشور باید از این سند پیروی می‌کرد.

پیش‌بینی شده بود که سند چشم‌انداز با موانع داخلی و خارجی روبرو شود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: همان زمان پس از ابلاغ این سند پیش‌بینی می‌شد که هم در خارج و هم در داخل اجرای این سند با موانعی روبرو شود یعنی در داخل، برخی گروه‌ها و افراد به دلیل فرهنگ‌های گوناگون از این سند پیروی نکنند و در خارج نیز قدرت‌های بین‌المللی ممکن است نخواهند شاهد ایران بزرگ، قدرتمند و پیشرفته باشند. به همین دلیل در داخل و خارج چالش‌هایی خواهیم داشت و بر همین اساس، سند به نحوی تنظیم شد که این چالش‌های داخلی و خارجی را مورد ملاحظه قرار داد.

وی تصریح کرد: یکی از نقاطی که در ملاحظات انجام شده در این سند مورد توجه قرار گرفت، این بود که دیر یا زود آمریکا پس از اینکه سرش از مسائل فروپاشی شوروی راحت شود وارد منطقه می‌شود و خواهان شکل‌دهی دوباره این منطقه است. بر همین اساس نه تنها از پیشرفت ایران قدرتمند جلوگیری می‌کند بلکه سعی می‌کند حضور ایران را در منطقه کمرنگ‌تر کند. این موضوع تحت عنوان هژمونی آمریکا در سال‌های 80 و 81 قابل پیش‌بینی بود.

رضایی ادامه داد: ما این مساله را پیش‌بینی کردیم و آمادگی‌های لازم را انجام دادیم که ایران هنگامی که در مسیر پیشرفت حرکت می‌کند، آمریکا وارد منطقه شود و جلوی پیشرفت ما را در منطقه و در داخل کشور بگیرد و اتفاقا این حوادث رخ داد. به عبارت دیگر پس از فراغ از مسائل فروپاشی شوروی وارد اروپای شرقی و غربی شد و اروپای شرقی را بلعید و حوادث کویت، سومالی و بالکان سالهای زیادی آمریکا را به خود مشغول کرد اما بعد از 14 سال این کشور رویارویی جدیدی را با ایران شروع کرد که پایه‌هایش از 10 سال پیش گذاشته شده بود.

وی افزود: این رویارویی زمانی آغاز شد که ما سیاست تنش‌زدایی را آغاز کردیم و دنیا را به گفت‌وگو دعوت کرده بودیم و می‌خواستیم تمدن‌های جهانی و ایرانی را کنار هم بنشانیم و گفت‌وگو کنیم. بعد از جنگ وارد دوران تنش‌زدایی شده‌ بودیم اما آنها جواب گفت‌وگوی ما را با بی‌ادبی و اهانت دادند و جورج بوش رییس‌جمهور پیشین آمریکا در شرایط گفت‌وگو به ما توهین کرد و اعلام کرد که ایران، عراق و کره‌شمالی در محور شرارت قرار دارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اظهار کرد: در حالی که ما برخوردهای مسالمت‌آمیزی را با غرب در پیش گرفته بودیم بوش که بر سر کار آمد سیاست‌گذاری آمریکا در منطقه تغییر پیدا کرد و تصمیم گرفتند که این منطقه را به نحوی شکل دهند که 24 کشور را ببلعند. بوش که آمد، با کنار گذاشتن سازمان ملل و حتی شورای امنیت تصمیم گرفت که این منطقه را به تصرف درآورد و در نتیجه به عراق و افغانستان حمله کرد ولی در جنگ سوم یعنی آمادگی برای حمله به ایران ناکام ماندند، پس به لبنان حمله کردند و جنگ 33 روزه اتفاق افتاد.

هدف اوباما و بوش یکی بود
رضایی در ادامه، به دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما اشاره کرد و گفت: هدف اوباما نیز همانند بوش بود و اعلام کرد که باید این منطقه را شکل داد زیرا ما صاحب این منطقه هستیم. اوباما همان مسیر گذشته را ادامه داد اما این بار براساس سیاست اوباما، به جای جنگ افروزی، با پنبه سر بریدند و با شعارهای دموکراسی، فشار اقتصادی و امنیتی با حضور در پشت صحنه‌ها وارد میدان شدند اما همان هدف بوش را ادامه دادند. بر همین اساس نیروهای خود را از افغانستان و کشورهای دیگر بیرون کردند زیرا بوش به نتیجه نرسیده بود. در واقع اوباما با این اقدام می‌خواست شکست و آبروریزی بزرگ آمریکا در منطقه را به طریق دیگر کنار بگذارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اوباما علیه ایران و جهان اسلام در سه جبهه وارد میدان شد؛ جبهه اول جبهه سیاسی بود. در سوریه، لبنان، حوزه خلیج فارس و تنگه هرمز نه تنها با ما بلکه با کشورهای دیگر درگیر شدند و لشکرکشی کردند. امروز متاسفانه برخی از کشورهای اسلامی که فریب آمریکا و ناتو را خوردند، به عنوان عمله آمریکا وارد این بازی سیاسی شدند و یک ناامنی بزرگ را در منطقه بوجود آوردند.

وی با بیان اینکه "جبهه دوم اوباما علیه جهان اسلام، فشار اقتصادی است"، افزود: در جبهه دوم، اوباما تحریم‌های اقتصادی را علیه ایران وضع کرد و در جبهه سوم که جبهه فرهنگی است، تعداد زیادی از شبکه‌های صدا‌و‌سیما را قطع کردند اما خودشان با تمام توان علیه ملتمان فعالیت‌ می‌کنند تا بدین شکل منطقه را در دست بگیرند و نقشه‌اش را عوض کنند و چون با جنگ نتوانستند این کار را انجام دهند، اکنون با دموکراسی، فشار اقتصادی، فرهنگی و تبلیغات می‌خواهند این اقدام را انجام دهند.

اردوغان و دوستانش بدانند دیری نخواهد پایید که از تخت به پایین کشانده خواهند شد
رضایی در ادامه اظهار کرد: آنها می‌خواهند نقشه منطقه را عوض کنند تا بدین شکل به نفت این منطقه دست یابند، امنیت اسرائیل را ایجاد کنند و اسلام را در منطقه محو کنند. تنها مساله ایران نیست، ترکیه و عربستان اشتباه نکنند. آقای اردوغان و دوستانش باید بدانند که دیری نخواهد پایید که از تخت به پایین کشانده خواهند شد. اینها هدف بسیار خطرناکی را در پیش گرفته‌اند و می‌خواهند اساس اسلام نباشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "هدف آمریکا، سوریه و بحرین نیست"، تصریح کرد: آمریکا طرح بسیار خطرناکی را در منطقه در پیش گرفته که در چشم‌انداز سند ایران 1404 پیش‌بینی شده است. مهم‌ترین نقطه این طرح، ایران است و ایران به عنوان یک سد هم برای ملت و هم برای منطقه عمل می‌کنند. به عبارت دیگر در داخل تلاش می‌کنند که تحریم‌های اقتصادی را رفع کند و در خارج نیز اجازه ندهد که طرح بسیار خطرناک آمریکا که با سوءاستفاده و ساده‌اندیشی برخی از دولتمردان منطقه در حال اجراست پیاده شود و ما در این راه تنها هستیم و رهبر معظم انقلاب نیز در این راه تنهاست و ایشان همزمان به سوریه و دمشق، خلیج فارس، تحریم‌های اقتصادی و مسایل داخل کشور و اینکه ما درست عمل می‌کنیم یا نه فکر می‌کنند؛ پس ما باید بیدار و متوجه شرایط حساس ایران باشیم و فریب اوباما را نخوریم.

وی ادامه داد:‌ البته که ما به دنبال جنگ نیستیم اما آنها که در برابر ایدئولوژی و برنامه‌های انسان‌دوستانه ما کم آورده‌اند. به همین دلیل وارد تحریم‌های اقتصادی علیه ایران شدند. حتی در مساله هسته‌یی ایران همه همکاری‌های لازم را با آژانس انجام داده‌ایم و هیچ نقطه‌ای نیست که تحت نظارت دوربین‌های آژانس نباشد اما چرا آنها ما را تحریم کردند؟ در ابتدا اعلام کردند که شش ابهام درباره موضوع هسته‌یی ایران وجود دارد که ایران به همه این ابهامات جواب داد و‌ آنها به صورت مکتوب اعلام کردند که دیگر هیچ ابهامی در مساله هسته‌یی ایران وجود ندارد. البته شاید در سیاست خارجی بهتر می‌توانستیم عمل کنیم و بهانه‌هایی را از دست آنها بگیریم و آمریکا را بیشتر تنها می‌گذاشتیم. بحث این نیست که ما شروع کردیم، بلکه آنها آغازکننده بودند.

رویارویی امروز، یک مبارزه تمدنی میان ایران و غرب است
رضایی با بیان اینکه "تاکنون سه رویارویی آمریکا علیه ایران انجام گرفته است"، گفت: اولین رویارویی در زمان انقلاب اسلامی ایران انجام گرفت که ایران توانست جمهوری اسلامی و ارزش‌های آن را به دست آورد. دومین رویارویی در دوران دفاع مقدس بود که ما توانستیم اقتدار از دست رفته 300 ساله خود را دوباره بازیافته و سرزمین‌های خود را پس گیریم. اکنون وارد سومین رویارویی شده‌ایم و بعد از 13 سال تنش‌زدایی، رویارویی مبارزه تمدنی آغاز شده است. امروز مشکل ما بر سر سرزمین و تنها بر سر مسائل سیاسی نیست، بلکه این یک مبارزه تمدنی میان ما و غرب است.

وی با تاکید بر اینکه "رویارویی سوم یک مبارزه تمدنی میان ایران و غرب است"، تصریح کرد: اینکه ما در منطقه باشیم یا آنها و ما الگوی اقتصادی و زندگی را در منطقه تعیین کنیم یا آنها، از مسائل رویارویی سوم است. در واقع این رویارویی دعوا بر سر تمدن است که ابزارش ماهواره‌ها و تحریم‌های اقتصادی است. اقتصاد مقاومتی در کانون مبارزه تمدنی قرار گرفته است و اگر ما در اقتصاد موفق شویم، در فرهنگ، سیاست و عرصه‌های دیگر نیز موفق می‌شویم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست"، افزود: اقتصاد مقاومتی یک جهاد بزرگ و تمدن‌ساز است که صرفه‌جویی یکی از اصول اصلی این اقتصاد محسوب می‌شود زیرا اسراف در کشور زیاد است. بر همین اساس باید در رویارویی سوم موفق شویم و در همین راستا دولت، مجلس، قوه قضاییه، مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه‌های خود اقتصاد مقاومتی را سرلوحه قرار دهند و مردم نیز همانند دوران انقلاب و جنگ که نیروهای اصلی بودند باید در اقتصاد مقاومتی نیز نیروی اصلی باشد و این انرژی عظیم جوانان همانند جنگ آزاد شود.

وی در ادامه، با اشاره به فرمایشات امام راحل در دوران دفاع مقدس گفت: ما گام‌های بلندی برداشته‌ایم اما باید به سر قله برسیم بر سر راه دشمنان کمین کرده‌اند و با تحریم‌های اقتصادی به ما تیراندازی می‌کنند و تلاش می‌کنند که زندگی مردم را تحت فشار قرار دهند اما ما باید همانند دوران جنگ دست در دست هم داده و ازاین گردنه نیز بگذریم تا به سربلندی دست یابیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با تاکید بر اینکه "ماهها و سالهای آینده ایران می‌تواند با قدرت تمام به جلو حرکت کند"، اضافه کرد: ما باید با اندیشه، تدبیر و ایمان به جنگ گاوچران‌های آمریکایی برویم؛ آنان که وقتی منطقشان جواب نمی‌دهد، به تحریم‌ها و جنگ‌افروزی‌ها روی می‌آورند.

تقدیر لاریجانی از محسن رضایی و رفیقدوست

 
رئیس قوه مقننه ضمن تمجید از خدمات رفیقدوست و رضایی گفت که سپاه درون مردم گسترش پیدا کرد و این یک مسئله اساسی در سپاه است.
 
به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در همایش سرداران شهید تدارکات سپاه اظهار داشت: دوستانی مثل آقای رفیق‌دوست خیلی در تأسیس و راه‌اندازی سپاه نقش داشتند و امیدوارم سپاه همیشه از نظرات این افراد بهره‌مند باشد.

وی افزود:‌خدمت در سپاه یک نعمت است و هرکسی که در این نهاد مقدس خدمت می‌کند باید بداند که یک موهبت نصیب او شده است.

لاریجانی با بیان اینکه سپاه از ابتدای انقلاب بر اساس تقوا، ایجاد شد، گفت: افرادی که سپاه را بسط و گسترش دادند، دغدغه الهی داشتند و برای خدا این کار را انجام دادند.

رئیس‌قوه مقننه گفت: ما نهادهای مختلفی در جمهوری اسلامی ایران داریم ولی هیچکدام ویژگی‌ و خصوصیت پرتحرکی سپاه را نداشته و ندارند و این هم باعث یک شوریدگی و دلدادگی داخل سپاه شده است.

وی اضافه کرد: بعد از جنگ که بحث درجات در سپاه مطرح شد خیلی‌ها از گرفتن درجه ابا داشتند و فقط از باب اینکه سپاه نظم بگیرد این موضوع را قبول کردند.

لاریجانی اظهار داشت: سپاه پاسداران از بدو تولدش به مقوله مجاهدت عجین بود و در میدان عمل هم این ویژگی را نشان داد و همین عامل است که باعث سرافرازی این نهاد شده است.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: همه کشورها نیروهای مسلحی را دارند اما چون عنصر مجاهدت در آنها نیست دچار شکستگی می‌شوند؛ اسرائیل از نظر امکانات و تمرین، نیروهای قدرتمندی دارد اما در مصاف با یک گروه مجاهد مثل حزب‌الله تاب نیاورد.

رئیس قوه مقننه افزود: سپاه در درون مردم زیست کرد و گسترش پیدا کرد و این یک عنصر اساسی در سپاه بود.

وی با بیان اینکه سپاه یک قدرت بازدارنده در کشور است، گفت: شاید در خاورمیانه ما چنین نیروی قوی نداشته باشیم، هرچند که ممکن است در صحنه بین‌المللی خیلی‌ها سروصدا کنند و حرفهای کلفت بزنند ولی جرأت اقدامی در قبال ایران را ندارند.

وی ضمن تمجید از خدمات محسن رضایی اظهار داشت: محسن رضایی همه هستی خود را مجاهدانه در راه سپاه گذاشت و در ساماندهی و شکل دادن به سپاه نقش زیادی ایفاء کرد و در صحنه دفاع مقدس نیز تماماً خودش را وقف کرد و در حال حاضر باید قدر این عزیزان را دانست چرا که این افراد سرمایه‌های ملی کشور هستند.

لاریجانی با بیان اینکه بخش لجستیک و پشتیبانی سپاه یک مقدار غریب واقع شد معمولاً وقتی در رسانه‌ها از جبهه نقدی می‌شد، نیروهای پشتیبانی غریب بودند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه پشتیبانی سپاه حاشیه‌نشین نبود و در میدان کار می‌کرد، اظهار داشت: شاید نقش آقای رفیقدوست در پشتیبانی یکه بود؛ حتی در ابتدای کار آقای رفیقدوست مبلغی را از دوستانش قرض کرد تا امکانات اولیه را فراهم کند؛ رفیقدوست با خصوصیت ملق‌زنی در شرایط سیاسی کار می‌کرد و شرایط را سامان می‌داد و امکانات را به جبهه می‌رساند.

لاریجانی گفت: امروز ما شکل دیگری از تحریم‌ها را در کشور داریم که جنسش مقداری متفاوت است و البته فراگیری بیشتری در بعد اقتصادی دارد.

رئیس‌قوه مقننه اظهار داشت: تحریم‌ها آنقدر که دشمن در رسانه‌های خود می‌گوید و آن را بزرگ می‌کند نیست.

وی اضافه کرد: کاری که آقای رفیقدوست در دور زدن تحریم‌ها در زمان جنگ کرد، فرصت‌سازی بود و شهید تهرانی مقدم هم از کسانی بود که این قبیل اقدامات را انجام می‌داد و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کرد. و امروز هم ما در کشور به چنین فکری نیاز داریم.

لاریجانی با بیان اینکه قطعاً در طول دو سه سال گذشته شرایط کشور تغییر کرده است گفت: باید از برادران عزیزی که در زمان جنگ فکر و ذهنشان دور زدن تحریم‌ها بود و این ظرفیت را دارند، در وضعیت کنونی هم استفاده کنیم.

 

کلاه جدید محسن رضایی (عکس)

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19180.jpeg

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر به استان گلستان

پسران محسن رضایی +عکس

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19183.jpeg

 علی رضایی پسر دوم محسن رضایی تصویر فوق را با توضیح یک هفته قبل از حادثه در سفر به مالزی در صفحه شخصی خود منتشر کرده است.

عکس/هاشمی، محسن رضایی و مهدی هاشمی در روسیه

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19186.jpeg

بر اساس اطلاعات سایت آیت‌الله هاشمی بهرمانی(رفسنجانی)، این تصویر متعلق به سال 68 است.

در این تصویر، آیت‌الله هاشمی بهرمانی، محسن رضایی و مهدی هاشمی بهرمانی (با کت سفید و پیراهن تیره) در کنار یکدیگر دیده می‌شوند.

عکس/ محسن رضایی و نوه اش!

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_19181.jpeg