زمان : 11 Dey 1391 - 21:32
شناسه : 62308
بازدید : 5123
 دکتر بابایی استاد دانشگاه علامه طباطبایی در یزد:اولین راهکار رهبر در مواجهه با بحران ها جذب حداکثری و دفع حداقلی است. مراسم گرامیداشت ۹ دی در سالن پاکنژاد دکتر بابایی استاد دانشگاه علامه طباطبایی در یزد:اولین راهکار رهبر در مواجهه با بحران ها جذب حداکثری و دفع حداقلی است. نماینده ی محسن رضایی که زمانی از بدنه ی همین نظام بود از همه بدتر با رهبری صحبت نمودند و با جمله ای که شق توهین بود با رهبری برخورد نمودند،

یزدفردا :صبح دیروز دکتر بابایی استاد دانشگاه علامه طباطبایی در  «همایش واکاوی فتنه ۸۸» که در سالن تربیت معلم شهید پاکنژاد برگزار شد به بحث در خصوص نقش رهبری در مدیرت بحران و رموز موفقیت ایشان به عنوان مهمترین شخصیت موثر در ایران پرداخت.

 نقش رهبری در مدیرت بحران
عضو دفتر تحقیقات پژوهشی مقام معظم رهبری در خصوص مدل و استراتژی مقام معظم رهبری برای اداره ی کشور و عبور از بحران ها گفت: اولین راهکار رهبر در مواجهه با بحران ها جذب حداکثری و دفع حداقلی است.
دکتر بابایی با اشاره به جلسه ای که مقام معظم رهبری بعد از ادعای مطرح شده از سوی برخی از کاندید ها در فتنه ی ۸۸ با آن ها داشت گفت: برخی از این نمایندگان که فکر می کردند انقلاب از بین رفته است مطالبه گرایانه وارد این مجلس شدند، و از تمام نمایندگان کاندید هایی که در آن جلسه حضور داشتند نماینده ی محسن رضایی که زمانی از بدنه ی همین نظام بود از همه بدتر با رهبری صحبت نمودند و با جمله ای که شق توهین بود با رهبری برخورد نمودند، که نماینده ی کروبی می گوید به خاطر آن حرف رهبر ناراحت و عصبانی شدند و صحبتشان را قطع کردند.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه افزود: رهبری در آن جلسه گفتند:«خاتمی زمانیکه رئیس جمهور شد از بنده خواستند که شما به عنوان رهبری در محدوده ی قانون حرکت کنید، من به آن ها عرض کردم که حتماَ این کار را خواهم کرد ولی شما کسی هستید که بیشترین درخواست اجازه استفاده از اختیارات فراقانونی را از من خواهید داشت» رهبری در آن جلسه افزودند:«هر باری که خاتمی در حوزه های اقتصاد، روابط خارجی و مباحث هسته ای و…از بنده خواستند تا از اختیارات فراقانونی استفاده کنم، من به خاتمی گفتم: مکتوب کنید تا در تاریخ بماند.»
وی در خصوص افرادی که از مقام معظم رهبری حکم گرفته بودند گفت: رهبر افرادی را که به صورت مستقیم از ایشان حکمی را دریافت نموده اند، تا به حال عزل یا جابجا نکرده اند، جز اینکه این افراد یا خود استعفا داده اند و یا به رحمت الهی پیوسته اند، تا زمانیکه این افراد خواسته اند رهبری آن ها را حفظ کرده اند.
وی در خصوص اینکه برخی از افراد به رهبری گفته اند تا امام جمعه ای دائم برای تهران انتخاب کند گفت: مقام معظم رهبری در پاسخ گفته اند:بنده حکمی را که امام در خصوص امام جمعه تهران به من داده اند را در دنیا با هیچ چیز عوض نمی کنم و تا زنده هستم امام جمعه تهران می مانم.
دکتر بابایی در خصوص استراتژی دوم مقام معظم رهبری برای اداره ی کشور و عبور از بحران ها گفت: دومین استراتژی ایشان فرصت سازی در حوادث و چالش ها بوده است که نمونه ی بارز آن در بحث هسته ای به واقع قابل مشاهده است، زیرا آقا توانستند تمام جناح ها را روی یک بحث متحد کردند و آن حق مسلم جمهوری اسلامی در رابطه با غنی سازی اورانیوم بود.
دکتر بابایی با بیان خاطره ای در رابطه با یکی از خبرنگاران تاجیکستانی گفت: این خبرنگار تعریف می کرد:« در برخوردی که با یکی از خوانندگان قبل از انقلاب ایران در تاجیکستان داشتم از این خواننده لس انجلس معاند و ضد نظام ایران در رابطه با بحث هسته ای سوالی مبنی بر اینکه نظر شما در رابطه با بحث هسته ای ایران چیست؟ آن خواننده و هنرمند در جواب گفت:« من قبل از انقلاب در سال ۵۶ از ایران رفته ام و کاری با سیاست ندارم، اما زمانیکه فهمیدم ایران وارد باشگاه هسته ای شده به عنوان یک ایرانی به خود بالیدم»که این نشان از فرصت شناسی مقام معظم رهبری و جمع کردن گروه های مختلف حول یک محور است.
دکتر بابایی در خصوص استراتژی سوم مقام معظم رهبری برای اداره ی کشور و عبور از بحران ها  گفت: سومین استراتژی رهبری اقتدار و ثبات در اصول است که نمونه ی آن در فتنه ی ۸۸ بود که نمایندگان در جلسه ای که با رهبری بعد از انتخابات داشتند نمایندگان به رهبری اظهار داشتند: راهی جز ابطال انتخابات وجود ندارد  اما رهبری در آن جلسه به آن ها گفتند: « اگر تمام دنیا جمع شوند و بگویند که در انتخابات تقلب شده و انتخابات را باطل کن این کار را نمی کنم» رهبر در آن جلسه افزودند: «ـدر جریان انتخابات ۷۶ نیز عده ای در مراجعه به بنده از من خواستند که انتخابات را باطل کنم، اما در آن جلسه هم من به آن ها نهیبی زدم که هنوز عده ای با من صاف نیستند».
رموز موفقیت رهبری
وی در خصوص عوامل موفقیت رهبر به عنوان یک شخصیت تأثیر گذار در جامعه ی ایران افزودند: جدایی از بحث نیابت ایشان عاملی که سبب موفقیت ایشان به گفته ی عطا الله مهاجرانی وزیر اصلاح طلبان ، عدم وجود حتی یک نقطه سیاه در پرونده ایشان است، زیرا بنا به گفته ی مهاجرانی اگر یک نقطه سیاه در پرونده ایشان بود ما رهبری را تابحال صد بار دمر کرده بودیم.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: از دیگر رموز موفقیت ایشان بنا بر گفته ی تهرانی شوهر خواهر رهبری علارغم مخالفت ایشان با رهبر انقلاب «زندگی کردن رهبر همانند یک معصوم است» زیرا ایشان صحبتی را که قصد مطرح نمودن آن را دارند ابتدا خود عمل و سپس به دیگران توصیه می نمایند.